Kızlar bu bir mucize bugün test aldım iki çizgi çıktı kan testine gittim 953
Rabbime şükürler olsun ne diyim ağlıyorum hala heyecanlıyım bişey yiyemedim nasıl oldu İŞTE RABBİM OL DEDİ
sizlere umutu olsun ne olur benim için dua edin sağlıkla kucağıma alyım
inanamıyorummmmmmmmm
yavrum kardeşlerini gönderdi hemde bir süpriz senağlama
y:teyt:teyte
benimkide boğazına çok düşkündür,Allahtan askerliğini gazinoda yapıyor tüm yemeklerin tadına bakıyormuş kaydirigubbakcemile3 birde kantinden ceviz,fındık alıp yiyormuş geleceğimize yatırım yapıyorum diyor,gelince göreceğiz bakalım ne kadar yatırım yapmış :jeyyar:
Cucum petem alemsin kız Şeniz
bende hamiş çıkınca sölüodum eşime bak hamiş mucize falan diye kaydirigubbakcemile5
Şimdi sıra sizde ayy bide iş yaptım bu hafta kızlar sormayın bütün evi kaldırmıştım kafamçokkarıştı
birazdan müdürle konuşçam önümüzdeki hafta son istifamı veriyom :lepi:
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden
yagmur canim hala siritiyorum,uyuyana kadar esimin kafasini sisirdim,biliyor musun arkadasim hamile,duydun mu arkadasim hamilekaydirigubbakcemile3
yeter uyu artik dedi ööle uyudum bacu ya...beklemioduk ya icim kipir kipir valladelikafadulden
saglicakla kucaginada alicaksin insallah canim:Saruboceq:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hayır bugün test falan yapmayacaktım kızlar normal yolla tedavi falan beklenti yoktu sigaraya başlamıştım bugünden itibaren içmiyomm yavrum içinnn
öylesine idrar teti alayım dedim çıkmazmı elim ayağım titredi sonra 1 tane daha 1 tane daha sonra eşim gelice hastaneye gittik sonuç şaşırtıcıydı 953 şükürler olsun
Kızlar bu ggerçekten mucize yaşadıklarımı siz biliyorsunuz
Rabbim öncelikle sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
ve sizlere en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsınnnnn
iyi varsınız hepinizi seviyommmmmmmmmmmm
Canım cooook sevindim,mucize budelikafadulden.Daha bir kac gün önce insallah bir dahaki tedavinde olumlu sıonuc alırsın derken ise bakkk.İnan cok duygulandım,dikkat et,uzanma egilme,stres yok,hadi bakalım seker anne,kolay gelsin.Lütfen kendine ve bebisine iyi bak,öpüyorummmm.:CüvCüv:Kızlar bu bir mucize bugün test aldım iki çizgi çıktı kan testine gittim 953
Rabbime şükürler olsun ne diyim ağlıyorum hala heyecanlıyım bişey yiyemedim nasıl oldu İŞTE RABBİM OL DEDİ
sizlere umutu olsun ne olur benim için dua edin sağlıkla kucağıma alyım
inanamıyorummmmmmmmm
yavrum kardeşlerini gönderdi hemde bir süpriz senağlama
y:teyt:teyte
benimkide askerliği ordu evinde yapmış. fındık fıstık yiyip durmuş o zamanlar ama varikoselden habersiz tabiki aşkım ne bilsin gitti yatırımlar boşa.
şimdi zararın neresinden dönsek kar misali şimdide yatırım yapıyoruz fındıktan ziyade benimki badem yiyip duruyo her akşam cebi badem dolu :jeyyar:
inşallah bizlerede mucizevi şekilde verir allahım.
bir gün patlayacak diye korkuyorum ya
akşam eve gidene kadar cebindeki bademleri yiyor.
eve gidince muzlu süt keçiboynuzu pekmezi ile atom yapıp içiyo
e vitamini
çinko - c vitamin
yatarkende keçiboynuzu kürü
vallaha atom gibi olcak koçişde
yok dünden itibaren sigarayı bıraktım kızlar ben delimiyimi içermiyim artık kuzuma zarar verirmiyim ben onu kolay mı buldum
özlem delikafadulden
nesrin çok sağol cnm darısı başınızaaa
ya bunları yazan benmiyim
Baştan 26 aralık adet oldum sonra 22 ocak oldum görüldüğü gibi öne geliyor bu ayda öne gelmesi gerek dün ayın 24 yaptrıdım çıktı geçen aydanda 31 çekiyo 1 günde öyle ekle 3 gün günü gününe dersen ama benim öne gelmesini beklersen 1 hafta gecikmiş oluyo
yok dünden itibaren sigarayı bıraktım kızlar ben delimiyimi içermiyim artık kuzuma zarar verirmiyim ben onu kolay mı buldum
özlem delikafadulden
nesrin çok sağol cnm darısı başınızaaa
ya bunları yazan benmiyim
Baştan 26 aralık adet oldum sonra 22 ocak oldum görüldüğü gibi öne geliyor bu ayda öne gelmesi gerek dün ayın 24 yaptrıdım çıktı geçen aydanda 31 çekiyo 1 günde öyle ekle 3 gün günü gününe dersen ama benim öne gelmesini beklersen 1 hafta gecikmiş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?