Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar günaydınnnnnnn. hihoyyyt Aaaaaaaa ne olmuş böle yaaa. delikafadulden Gelir gelmez ziyaretçi mesajımda smhsmh'nin mesajını görünce elim ayağıma dolandı. :dance: Geldim hakikaten YAĞMURCN hamişşmişşşşşşşşşşş. :teytey: :teytey: Çok güzel bir haber yaa. :hooray: :hooray:

Doğal yoldan beklemiyordun di miiii sositososito Ama nasıl da çıkageldi bebişşşş. :ecrin_bebek: Yaramaz bebişşşşşşş. delikafadulden Canım seniii çok ama çoooooook tebrik ediyorummm. :hooray: Daha iki gün öncesine kadar hüzünlü takılıyordun. :1rolleyes: Arada neşelenmeye gayret etsen de hep bir yanın buruktu. Tüp Bebeğe yazın başlarız inşallah diyordun. Hiçbirşeye gerek kalmadı. Rabbim ol dedi de oldu işte. :Saruboceq: Sana doğal yoldan gelir belki bebişin diyenlere de pek inanamıyordun. Bu fikir sıcak gelmiyordu. Bir yanın inşallah derken bir yanın umutsuzdu. Ama Allahım büyük işte. :Saruboceq: Nasıl da verdi. :asigim: Şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucaklarsın bitanemmmmm. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: Allah seni ve yavrunu nazarlardan korusun. Allaha emanet olun.

günaydın kızlar yağmurcan canım seni tbr ediyorum senin adına çok sevindim allah sağlıkla mutlulukla eline almayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün canım peki kaç gün adetin gecikti senin söylermisin

Cucum petem alemsin kız Şeniz
bende hamiş çıkınca sölüodum eşime bak hamiş mucize falan diye kaydirigubbakcemile5
Şimdi sıra sizde ayy bide iş yaptım bu hafta kızlar sormayın bütün evi kaldırmıştım kafamçokkarıştı
birazdan müdürle konuşçam önümüzdeki hafta son istifamı veriyom :lepi:
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden

nevrosky canım nasılsın bugün bir güzel haber daha aldık hep birlikte mutlu olalım inşallah

yağmrcn çok çok sevindim ne diyeceğimi bilemiyorum sayende güne çok süper başladım ayyy çok mutlu oldum ya darısı tüm isteyenlerin başına kendine çok dikkat et. yorulma ve sakın aklına kötü şeyler getirme sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın çok çok öpüyorum...

benimkide askerliği ordu evinde yapmış. fındık fıstık yiyip durmuş o zamanlar ama varikoselden habersiz tabiki aşkım ne bilsin gitti yatırımlar boşa.
şimdi zararın neresinden dönsek kar misali şimdide yatırım yapıyoruz fındıktan ziyade benimki badem yiyip duruyo her akşam cebi badem dolu :jeyyar:
inşallah bizlerede mucizevi şekilde verir allahım.

bir gün patlayacak diye korkuyorum ya
akşam eve gidene kadar cebindeki bademleri yiyor.
eve gidince muzlu süt keçiboynuzu pekmezi ile atom yapıp içiyo
e vitamini
çinko - c vitamin
yatarkende keçiboynuzu kürü

vallaha atom gibi olcak koçişde

Son düzenleme:
Nevrom canım benim ne güzel anlatmışsın kesinlikle inanmıyordum olacağına bu şekilde halada inanamıyrum rüyada gibi neler konuşuyoduk ne yazcağımı bilmiyorum
sizleri seviyorummm
Güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkürederim

duygununda umarım bebeşi tututnur annesine güzel haberlerini bekliyoruz Rabbimin izniyle

adetim geçen ay 22 oldum işte normalde öne gelir gelmedi dün test yaptım işte çıktı :))

ayyyyyyyyyy ne güzel işede son
ver istifanı gitsin güle güle işler güle güle içimde öyle bir heyecan olduki sanki ben hamileyim şu anda çok duygulandım ya:asigim:

bende söyleyip durdum akşamdan beri kız kocişe.
ben ne zaman hamiş olsa her akşam söylüyorum
oda alışmış akşamları soruyo bugün hamöiş yokmu diye:roflol::roflol:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
özlem82do yağmur için diyorki; eşşek ben sana söylememişmiydim doğal yollarla gelecek dememişmiydim,bak dediğim oldu.gözün aydın...

nesrin diyorki; kız yağmur çok mutlu oldum valla inanamadım. :1shok:
bir daha da sigara falan içeyim deme... eşini de tebrik ederim bitanem... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... haydi kızlar halaya tey tey tey tıss tıss tıss

Canım cooook sevindim,mucize budelikafadulden.Daha bir kac gün önce insallah bir dahaki tedavinde olumlu sıonuc alırsın derken ise bakkk.İnan cok duygulandım,dikkat et,uzanma egilme,stres yok,hadi bakalım seker anne,kolay gelsin.Lütfen kendine ve bebisine iyi bak,öpüyorummmm.:CüvCüv:

Allahta eşim eylülde varikoselden ameliyat oldu,aralıkta askere gitti,mayısta gelince doktoruna gidip test yaptıracağız bakalım değerler ne alemde yatırımlar işe yaramış mı kaydirigubbakcemile3

inşallah canım bizde bu güzel mucizeleri yaşarız:Saruboceq:

yağmurcan gecen ay 22 oldunbua y 3 gün mü gecikti canım adetin vallahi anlayamdım bir daha sölermisin

yagmucnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canimmmm coook coooook cooooook sevindim...Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin evladini...sorunsuz bir hamislik gecirirsin insallah
darisi tum anne olmak isteyenlere

yok dünden itibaren sigarayı bıraktım kızlar ben delimiyimi içermiyim artık kuzuma zarar verirmiyim ben onu kolay mı buldum

özlem delikafadulden
nesrin çok sağol cnm darısı başınızaaa

ya bunları yazan benmiyim

Baştan 26 aralık adet oldum sonra 22 ocak oldum görüldüğü gibi öne geliyor bu ayda öne gelmesi gerek dün ayın 24 yaptrıdım çıktı geçen aydanda 31 çekiyo 1 günde öyle ekle 3 gün günü gününe dersen ama benim öne gelmesini beklersen 1 hafta gecikmiş oluyo

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar;
müthiş bir baş ağrısıyla uyandım kafamçokkarıştımbu migren mahvediyor beni:çok üzgünüm:

yağmurcum canım hala şoktayım ya; demekki Rabbim ol deyince oluyormuş, ne güzel ya senin adına ne kadar çok sevindim bilemezsin,inş. kısa zamanda bizim mucizelerimizde gelir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cnm evt bunları yazan sensin bende gebeliğimi ilk duyduğumda böyleydim doktorum bana şoktan çıkda düşük yapma adepte et vucudunu demişti kolay diil ama bu fikre alış sende cnm heycan yapmayaya çalış çok, gerçi biz bile nasıl heycanlandık sen nasıl heycanlanmıycaksın ama dediğin gibi herşey çocuk için işte :lepi:

he yawrum sensin...bu arada özlem yanımda benim...laelaelaelaelae

Günaydın kızlar.kaydirigubbakcemile5

Doktordan geliyorum.Boynumun sağ tarafı acayip kasılıyo, geceleri uyuyamıyodum 2-3 gündür.:çok üzgünüm:
Doktor boynumun sağ tarafının şiştiğini söyledi, kasılma var dedi.iğne verdi.
Ayvayı yedim.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…