Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
çocuk derdine düşüp kendimizi çok ihmal ediyoruz:çok üzgünüm:

evvet hersey cocuk icinnnnn:lepi:

DUYGUUUUU dualarimdasin canim arkadasim:Saruboceq:

kızlar ben kasımın 26 oldum aralığın 25 oldum ocağın 24 oldum bu ay 24 olmam gerekirken olmadım bugün şubatın 25 ve ben hala adet olmadım sancımda yok sadece arada belime ağrı giriyo sizce bu ne kızlar ben anlayamadım sizce kötü mü benim adet günlerim nasıl yorumluyonuz yardımcı olun lütfen

yagmurcn ayyy canım yaaa nasıl sevındım bılemezsın allahım sana bagıslasın ınsallah bızlerınkınıde bıze.kucaklarımıza almayıda nasıp etsın.ayy ne guzel yaaaaa ayy ne dıyecegımı sasırdımmmm:ecrin_bebek:delikafaduldenhihoyyyt:Saruboceq::teytey:

sevcanım geçmiş olsun canım neden olmuşki ani bir hareket falan mı yaptın acaba

kızlar hastayım tabiri caizse ölüyorum.:bbo:
ateş ateş zor kalktım.kahvaltı yapıp ilaç içcem:a015:
kocişide sendika toplantıya istnabula götürdü:çok üzgünüm:
batur gene iyileşti ama okulda çok yanlızım çokkksenağlama
hadi kendinize iyi bakın Şeniz
i

emıneeeeeeee acaba demekten kendımı alamıyorum nedense yaa ayy ınsallah canım benımmm olabılır neden olmasınkı sen yınede cok stres yapma cunku acaba dedıgımız ıcınde gecıkebılıyo bazen yada bebısın gobısındedır kım bılır canım yarına kadar bekle bence yarında bı kanda baktır hersey bellı olur :CüvCüv:

muhahh :roflol: Allah davul etmeye espiri süper heeeeeeeee
bende söyleyip durdum akşamdan beri kız kocişe.
ben ne zaman hamiş olsa her akşam söylüyorum
oda alışmış akşamları soruyo bugün hamöiş yokmu diye:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
görünüşe göre normal oluyosun ama arada düzensizlikler olabiliyo canım
için rahat etsin istersen bi kan testi yaptır
sonrasında gelmezse dr a git yada az daha bekle sen bilirsin stres olma

aa canım benim geçmiş olsun
neden öyle olmuş peki
inşallah hemencecik geçer:Saruboceq:

canım geçmiş olsun. aman sıcak tutun kendinizi dikkat edin salgın zaten bu aralar
tarçınlı karabibeli çayım var adıda bomba çayı aşılama olacağım zaman ilaç kullanammıştım ondan içtim bir kaç gün çok iyi gelmişti burdan gönderem canım iç kendine gelirsin. oralardada varsa alıp içsen bomba gibi olursun canım ya

casperim çok sağol olmadı arkadaşıma rica ederim alıryerimseniben

çok geçmiş olsun tatlımm:teselli:
dikkat et kendine
neden yalnız olasın yaa
bizler varız neyapalım uzakta olsayerimseniben
hem batur okuldan gelir:lepi:

İnanmıyoooorruuuuum.delikafadulden
Yağmurcan hamilemisin?Yeni görüyorum daha.
Şoktayım resmen.
Allahımın mucizesi.:Saruboceq:
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

cnmm geçmiş olsun dikkat et kendine olmadı bi haber et ben gelip bakarım sana :1hug:

cnm benimde dün olması gerekiyodu olmadım ama çok karnım ağrıyo olucam kesin dengemiz şaştı bu ay heralde ama kimbilir sendeki başka bişeydir belki :lepi:

canıııııııım geçmiş olsun....iğneler daha çabuk tedavi eder daha iyiy yeme sen ayvayı iğneyi ye iğneyi

sevcanım geçmiş olsun canım neden olmuşki ani bir hareket falan mı yaptın acaba

Sağol sevimli hayaletim.
Bilmiyorum.Doktor cam mı açıyosunuz dedi.Hayır dedim.Ama bütün gün odada klima açık.
Bide bütün gün bilgisayar başındayım.Gün boyu hareketsizim yani.
Hele bi düzelsin boynum arada kalkıp boyun egzersizleri yapıcam.
Şu anda boynumu oynatamıyorum.

canim cok gecmis olsuna.s.
bol bol vitamin al...yaniz degilsin canim..oglusun gelir,bizde burdayiz:1hug:

tatlim gecmis olsun...
kaslarini üsüttüysende olur bitanem...havlu isit koy yada sicak su torbasi koyabilirsin..
cok gecmis olsuna.s.

vallahi gece gece yağmurun haberi havalara uçurdu beni.....çok mutluyum çok:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…