Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yağmurcan şaka yapmıyosun dimi kız.:dance:
Biz senin şakalarına alışığız çünkü.:dance:
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.:teytey::dance:
Bu ay neler yedi,içti kocan anlat bakalım.CADIARZU

kızlar geçmiş olsun,kendinize dikkat edin,bir an önce iyileşmeniz dileğimle a.s.

kızlar ben biraz daha bekleyeyimde ondan sonra kan testi yapayım olmazmı 1_2 gün daha beklemek istiyorum biraz garantiye alaım olmam derim bakarsanız< akşama olurum ama hiç mi hiç sancı yok bende adet sancı yani ben biraz daha bekleyeyim fazla kafama takmıyorum çünkü olabilirde olmayabilirde her rabbimin izniyel

çooooooooooook tebrik ediyorum seni ve eşini ALLAH IM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN benim eşim de de morfoloji ve hareket problemi var umarım bu ay biz de senin gibi bu güzel duyguları yaşayabiliriz

arkadslar ben avatarimi degistirdim amabenneyaptımki
sanki siyah kurdeleleri görünce daha cok animsayip üzülüyoruz gibi düsündüm bi an...
yanlis anlasilma olmasin,affiniza siginarak paylasayim dedim...
hataysa biri desin lütfena.s.

kızlar birşey daha sorcam benden bıkıyorsunuz biliyorum hakkınızıda helal edin tabi benim önceden sık idararım gelmezdi 2gündür 5_10 dakikada bir idrarım geliyor ve birde gögüslerimin uclarında ağrı yok ama tamur tamur oldu bu neye işaret acaba

Sağol cucum.:asigim::1hug:
yirim seni kizzzŞeniz
günaydın kızlar nasılsınız..hayırlı günler..
günaydin canimmm,sanada hayirli günlerra.s.

hadi insallah hamissindir canim ya...
kac gün gecti ki

kızlar nasılsınızzz. ozlem82do yanımda bugun. ilk tefa bu topikten bir arkadaşımla tanıştım çok memnun oldum... çok tatlı çok sıcakkanlı ve çok şeker bir insan... yağmurun bebişini birlikte öğrenip birlikte sevindik mutlu olduk... herkese selamlar.......

canimm idrarin sik gelmesi iki sekilde aciklanabilir,birincisi hamilelik belirtisi olarak sayiliyor,ikincisi idrar yollarini üsütmüs yada iltihaplanma olabilir...
insallah birinci secenektiryerimseniben
gögüslerdeki degisiklikleride genelde hamilelik diye yoruyorlar ama hamislik belirtileride kisiden kisiye degisiyor yani biliyorsun...
bazilarinda hicbisey olmuyor...
yani sartlandirma kendini ama temkinide elden birakma...
bu arada neden bikacakmisiz ki senden aaaa:mymeka:yerimsenibena.s.

canım bilmiyorum ama inşş hamilesindir günün geçtimi hadi inşş güzel haberler veriri sin bize tatlım..ayrıcada rahat ol bıkmıyoruz aa hiç olurmu duymamış oliimm..okişşŞeniz

nesrincim ikinizide öpüyorum canıımm...cucu cum senide canımm..kahvaltı etmedim şimdi gidiyorum kızlar hoşçakalın..

YAĞMURCN tebrik ederim.şimdi öğrendim.forumdaki yazılarından neler yaşadıgını okumustum.ve senin adına da dua etmiştim.çok sevindim.şükürler olsun ki rabbim minik mucizeni gönderdi.insallah saglıkla kucağına alırsın.:teytey::teytey::teytey:

merhaba kızlar,,,
dün akşam dayanamadım eve giderken test alıp yaptım sonuç negatif...
ama hala adet olmadım bugün 32. gün ...karnıma ara ara sancı giriyo...cumaya kadar olomazsam..cuma gunude kan testi yaptırıcam...of cok üzgünüm...

canım bilmiyorum ama inşş hamilesindir günün geçtimi hadi inşş güzel haberler veriri sin bize tatlım..ayrıcada rahat ol bıkmıyoruz aa hiç olurmu duymamış oliimm..okişşŞeniz
canım ayın 24 adet olcaktım bugün ayın 25 adet olmadım bir kaç gün daha beklemem lazım canım daha belli olsun diye akşama olabilirimde tabi belli olmaz onun için inanırmısın canım önceden adet sancım olurdu adet olcağımı ordan anlardım şimdi hiç ağrım yok kasıklarımda falan sadece abdets alırken demkki ayaklarım üşüyo o zaman ağrım oluyo o kadar bellimde bile o kadar ağrı yok herşeyin hayırlısı canım biz ümit edelim ki bebişlerimizde gelsin bu ay olmassa öbür ay canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…