canıııııııım geçmiş olsun....iğneler daha çabuk tedavi eder daha iyiy yeme sen ayvayı iğneyi ye iğneyi
Günaydın kızlar.kaydirigubbakcemile5
Doktordan geliyorum.Boynumun sağ tarafı acayip kasılıyo, geceleri uyuyamıyodum 2-3 gündür.:çok üzgünüm:
Doktor boynumun sağ tarafının şiştiğini söyledi, kasılma var dedi.iğne verdi.
Ayvayı yedim.:bbo:
kızlar hastayım tabiri caizse ölüyorum.:bbo:
ateş ateş zor kalktım.kahvaltı yapıp ilaç içcem:a015:
kocişide sendika toplantıya istnabula götürdü:çok üzgünüm:
batur gene iyileşti ama okulda çok yanlızım çokkksenağlama
hadi kendinize iyi bakın Şeniz
i
çok sağol cnm belirti melirti yok inanın ne adet nede hamişlik çok az kasıklarda arada batma oda az yani
değerim 953.28 çıktı hafta sonu doktora gidicem inşallah keseyide görürüz sırayla kalp atışlarını bebeğimi ay şaka gibi rüyada gibiyim biri benim cimciklesin yaa
yirim seni kizzzŞenizSağol cucum.:asigim::1hug:
günaydin canimmm,sanada hayirli günlerra.s.günaydın kızlar nasılsınız..hayırlı günler..
kızlar ben biraz daha bekleyeyimde ondan sonra kan testi yapayım olmazmı 1_2 gün daha beklemek istiyorum biraz garantiye alaım olmam derim bakarsanız< akşama olurum ama hiç mi hiç sancı yok bende adet sancı yani ben biraz daha bekleyeyim fazla kafama takmıyorum çünkü olabilirde olmayabilirde her rabbimin izniyel
kızlar birşey daha sorcam benden bıkıyorsunuz biliyorum hakkınızıda helal edin tabi benim önceden sık idararım gelmezdi 2gündür 5_10 dakikada bir idrarım geliyor ve birde gögüslerimin uclarında ağrı yok ama tamur tamur oldu bu neye işaret acaba
kızlar birşey daha sorcam benden bıkıyorsunuz biliyorum hakkınızıda helal edin tabi benim önceden sık idararım gelmezdi 2gündür 5_10 dakikada bir idrarım geliyor ve birde gögüslerimin uclarında ağrı yok ama tamur tamur oldu bu neye işaret acaba
nesrincim ikinizide öpüyorum canıımm...cucu cum senide canımm..kahvaltı etmedim şimdi gidiyorum kızlar hoşçakalın..
canım ayın 24 adet olcaktım bugün ayın 25 adet olmadım bir kaç gün daha beklemem lazım canım daha belli olsun diye akşama olabilirimde tabi belli olmaz onun için inanırmısın canım önceden adet sancım olurdu adet olcağımı ordan anlardım şimdi hiç ağrım yok kasıklarımda falan sadece abdets alırken demkki ayaklarım üşüyo o zaman ağrım oluyo o kadar bellimde bile o kadar ağrı yok herşeyin hayırlısı canım biz ümit edelim ki bebişlerimizde gelsin bu ay olmassa öbür ay canım benimcanım bilmiyorum ama inşş hamilesindir günün geçtimi hadi inşş güzel haberler veriri sin bize tatlım..ayrıcada rahat ol bıkmıyoruz aa hiç olurmu duymamış oliimm..okişşŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?