Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne kadar adet günün gecti canım benim sölermisin

emınecım cok umıtlendırmek ıstemem ama hamıi olabılırsın canım benımde ılk zamanlar daha ogrenmeden once goguslerımın ucu felakettı yaa anlatamam sımdı bıle ole ben yuzustu yatmaya bayılırdım ama 2 aydır bırakın ole yatmayı dokunamıyorum bıle ınsallah canım ya sen yarın bı kanda baktır

canım benim göğüslerimde ağrı falan yok normal ama ucları bu ay tomur tomur oldu ve iyice karardı bende fazla ümitlenmiyorum ama gene bekliyoruz ben iki gün daha bekleyeyim canım ben kastamonu çatalzeytinde oturuyorum burda hastane var ama 2sinde de doktor yok onun için kastamonuya gidicem ancak ya cuma yada pazar kan testi canım hemde biraz daha beklemiş olurum

28 günde 1 oluyorum hiç aksamazdı...bugün 32. gün...4 gün geçti....senağlama

canom o zaman bir kan testi yaptır arkadaşlar onda daha belirgin olduğunu söylüyorlar canım bazıları cabuk döllenir bazıları gec bazıları 4 günde hamile olduğu anlaşılır bazılarının 10 günde benim eltimin 10 günde belli olmuş ama sen gene test yaptır herşeyin hayırlısın inşallah hamişsindir canımmm

canlarım günümüzü nasıl hesaplıyoruz adet olduğumuz günleride hesaplıyormuyuz ben ocağın 24 oldum bugün benim kacıncı günüm sizce nix arkadaşım her ay 28 oluyordum bu ay 32 günüm dedi benim günüm ne arkadaşlar

cumaya kadar beklicem ..olmazsam cuma hastaneye uğrar test yaptırırım...

çatalzeytini bilirim hastane var doktor yok...koca bina sağlık ocağı görevi görüyor....canım ben bir süre bulundum orada....valla ben eskiden olsa bekle derdimama bence fırsat varsa çok bekleme stresi çok yoruyor insanı

canım adet döngüsü adet olduğun 1. günde başlar...kişiden kişiye değişir ama ortalaması 28 gündür...ocağın 24. de olduysan bugün 33. günün...normalde kaç günde bir oluyosun eğer 28 günde bir oluyosan senin de günün geçmiş...

canim üzülmee:teselli:
4 gün daha erken...bence de kan testi yaptir...herseyin hayirlisi olsun canim bozma moralini:1hug:

canım nasılsın iimisin bugün yağmurcanın haberiyle çok sevindik hep böyle güler hiç üzülmeyiz arkadaşım
iyiyim bitanem,bomba gibiyim..
yagmur sagolsun doping oldu bizehihoyyyt
sende insallah hamissindir canim yaa:Saruboceq:

canım benim adet tarihlerim böle kasın da 26 oldum aralıkta 25 oldum ocakta 24 oldum bu ay daha olmadım zaten benim adet günlerim böle arkadaşım

canim benim gercekten bende sok oldum ama bu habere gercekten seninde bizimde cok ihtiyacimiz vardi:1shok:
tbr ediyorum allaha emanet ol sende bebisinde canim benim kendine dikkat et cok sevindik cokkkkkkkkkkkkhihoyyyt

emine bence bi test yap bu şekilde daha fazla beklenti içine giriyorsun:1closedeyes:

canım yapıcam ancak cumaya yada pazartesi eşimin caşılmadığı bir gün kastamonuya gidicem benim şuanda oturduğum yerde hastane var doktor yok canımda ondan beklentisiz hayat olmaz canım ama adette olsam üzülmemstres yapmıyorum

btrklc ablacım ve sevcan çok geçmiş olsun... Rabbim en kısa zamanda şifanızı versin inşallah...

kızlar geçmiş olsun,kendinize dikkat edin,bir an önce iyileşmeniz dileğimle a.s.

sevcan geçmiş olsun cnm ( iğneni vurul neden olurmuş ki

Geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
çocuk derdine düşüp kendimizi çok ihmal ediyoruz:çok üzgünüm:

Teşekkür ederim kızlar.a.s.
Hepinizi çok sefiyom.:asigim::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…