Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım gene gelme şansın olursa kesin görüşelim olur mu şimdi hiç kötü buralar bir tane doktor var hastanede turkelinide bilrisin belki orda da doktor kalmadı cüneyt bey ayşenur hanım hepsi gitti burda yaşam zor kastamonu 2 saatlik ağır biri olsa yolda ölür canım yaşam iyice zorlaştı

sevcan canim gecmis olsun dikkat et kendine bu arada gercketn de sogukta yada ruzgarda kalinca birdenbire olur dikkat et kendine

Valla canım ateş düştüyse geleceğine delalettir. Ancak yerleşme durumunda da ateş düşüyormuş. Sonra yükselişe geçiyormuş. Bekle bakalım biraz daha. Zaten haftasonuna kadar olmazsan test alırsın. Sonucuna göre de doktora gidersin. a.s.

Canım üzülme. :teselli: Allahım sana da nasip eder inşallah. Hamile kalmayı bekleyen , özlemini çeken herkes için dua ediyoruz. Nasıl değerleriniz peki? a.s.

sevcan canim gecmis olsun dikkat et kendine bu arada gercketn de sogukta yada ruzgarda kalinca birdenbire olur dikkat et kendine

sağol asicim.
kendimizi hiç korumuyoruz valla.
ben soğuk havalarda bile ince giyiniyorum, ve her zaman suyu soğuk içiyorum.
Canıma kastım var galiba benim.

Sen nasılsın?

merhaba kızlaaaarrrrr :dance:
nasılız görüşmeyeli kaç gündür gelemedim buralara neler oldu ben yokken geçmiş sayfa 250 olmuş ve benim vaktim yok okumaya kaydirigubbakcemile2

Canım ne olacak şimdi. Ankara'da di mi senin doktor. Oraya gitmen lazım. Of offf. Git bakalım. Ne diyecek. Nasıl bilgilendirmediki seni. Çok üzülüyorum bu rahatsızlığına senin bitanem. :çok üzgünüm: Acı çekmeni hiç istemiyorum. :a015: Allahım şifanı verse , iyi olsan. :Saruboceq: :teselli:

Canım -badem-in dediklerine kulak ver. Tam olarak gelmedi sanırım. En azından bir idrar testi yap.

Çok geçmiş olsun ablacım.Dikkat et kendine.
İnşallah kocanın da işleri bir an önce düzene girer.

waaoouuuww yağmurcum hamismiiiiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden
allahım ne güzel bir haber buuuuu çok sevindim yaaaaa :teytey:

yağmurum canım seni ve eşini gönülden tebrik ederim :1hug:
rabbim inşallah çektiğin acıları unutturacak bir melek gönderir sana
rabbim tamamına erdirsin canım :Saruboceq:

Nevrocum ben bugün adet oldum çok şükür,rahatladım,adetim bu aralar 1-2 gün gecikmeye başladı hayırdır inşallah umarım yumurtluyorumdur.

nevrom bitanem beni anlaman o kadar iyi geliyorki bana evet canım doktorum ankarada ayın dokuzunda gidicem zaten son kez gidicem ama ben de ne yapacağımı şaşırmış haldeyim çünkü çocuk için aldığım ilaçlar hastalığımı daha kötü tetikliyor e kendiliğinden de olmuyor ne yapalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin öpüyorum seni Şeniz

emine canım hadi hayırlısı diyelim o zaman
bu arada kastamonuya mı gideceksin? nerde oturuyorsun ki sen merak ettim benim eşimde kastamonulu ve bende az çok biliyom oraları... hatta yaza doğru hafta sonları gidicem arada çok güzel yerrrrkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…