çatalzeytini bilirim hastane var doktor yok...koca bina sağlık ocağı görevi görüyor....canım ben bir süre bulundum orada....valla ben eskiden olsa bekle derdimama bence fırsat varsa çok bekleme stresi çok yoruyor insanı
valla aynen oda öyle çok yedim diyo günde bi kilo delikafadulden
kocişinize ceviz alın hihoyyyt
Arkadaşlar 2 gün geçti hala adet olmadımCADIARZU ateşim de günbe gün düşüyor bugün daha da düşüktü,hamile olmadığım kesin,acaba bu ay yumurtlamadığım için mi hala adet olamadım,benim kırmızılar çok dakiktir de,yaa gelecekse gelsinnnnÇok üzgünüm çoook
hayırlı olsun
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın ve inşallah allah bize de kısmet eder,
biz aşılama yaptırmadık testlerde sperm sayısı çok az ve hareketsiz sperm doktorun ilk planı tüp bebek
duanızı istiyorum arkadaşlar, artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum.senağlama
sevcan canim gecmis olsun dikkat et kendine bu arada gercketn de sogukta yada ruzgarda kalinca birdenbire olur dikkat et kendine
EMİNECİM bende umutlandırmak istemem ama göğüs uçlarının koyulaşması gebelik belirtisidir cnm[/QUOTE canım herşeyin hayırlısı rabbim daha iyi bilir bu yazdıklarım ilk kez başıma geldiği için paylaştım sizinle başka bir rahatsızlıkta olabilir belki diye düşündüm canım hepinizi seviyorum
kızlar ya ben çok kötüyüm bilenler bilir ben çocuk tedavisi dışında başka rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullanıyorum ve ayrıca saraçoğlunu arayıp hastalığım için kür istemiştim ama ben kortizonu kendi başıma bir başlayıp bir bırakıyordum çünkü ankaradaki doktorum beni hiç uyarmamıştı ama ben baktım çok kötüyüm saraçoğlunu aradım bunları anlattım bana dediki kızım sen nasıl böyle yanlış tedavi uygularsın kendini mahvetmişsin kortizon hiç bir kereden kesilirmi çok yanlış yapmışsın ayrıca çocuk için tedavi gördüğümü söyledim aşılama oldum diye bana dediki zaten aşılamada verilen hormonlarda senin hastalığınız tetiklemiş ya ben ne yapıcam çok kötüyüm senağlamasenağlama
kızlar iyi akşamlar benım kırmızılar dün biraz başladı gibi
bugunde gelıyorsenağlamasenağlama
yani olmadı kızlar gelmedi bebişim hayırlısı ne yapalım çok şukur sağlimiz yerinde olsun eşiminde canı saolsun ne yapalım dıyorum rabbbim hayırlı evlat versin amin:Saruboceq::Saruboceq:
eşimde heveslenmişti ama olmadı
hepinize iyi akşamlar ben sonra yine gelirım
kızlar hastayım tabiri caizse ölüyorum.:bbo:
ateş ateş zor kalktım.kahvaltı yapıp ilaç içcem:a015:
kocişide sendika toplantıya istnabula götürdü:çok üzgünüm:
batur gene iyileşti ama okulda çok yanlızım çokkksenağlama
hadi kendinize iyi bakın Şeniz
i
Canım ne olacak şimdi. Ankara'da di mi senin doktor. Oraya gitmen lazım. Of offf. Git bakalım. Ne diyecek. Nasıl bilgilendirmediki seni. Çok üzülüyorum bu rahatsızlığına senin bitanem. :çok üzgünüm: Acı çekmeni hiç istemiyorum. :a015: Allahım şifanı verse , iyi olsan. :Saruboceq: :teselli:
canım yapıcam ancak cumaya yada pazartesi eşimin caşılmadığı bir gün kastamonuya gidicem benim şuanda oturduğum yerde hastane var doktor yok canımda ondan beklentisiz hayat olmaz canım ama adette olsam üzülmemstres yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?