Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrosky canım nasılsın bugün bir güzel haber daha aldık hep birlikte mutlu olalım inşallah

İyiyim canım çok şükür. :1hug: Böyle güzel bir haebr alıp kötü olmak mümkün mü? hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :dance: Amin canım inşallahhhh :Saruboceq:

asicim ne çok sevindim anlatamam :teytey:
rabbim inşallah böyle birşey yaşatmaz size :Saruboceq:
mutluluk bir ömür boyu yanınızda olsun eviniz çocuk sesleriyle şenlensin :Saruboceq:
rabbim bir daha ayırmasın kimseyi sevdiğinden :1hug:

hasta olan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun :teselli:
bendede grip olmaya doğru yol almış durumdayım kafamçokkarıştı

nevrocum sen nasılsın yine yoğunsun ama bizlerin hiç ihmal etmiyorsun :1hug:
canım yeni kararlar alınmış inşallah tedaviye hiç gerek kalmaz dualarımdasın a.s.

aşılama ve tüpbebek tedavisinde olan arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun gönlünüzdeki dilekler kabul olur inşallah :Saruboceq:

sağol asicim.
kendimizi hiç korumuyoruz valla.
ben soğuk havalarda bile ince giyiniyorum, ve her zaman suyu soğuk içiyorum.
Canıma kastım var galiba benim.

Sen nasılsın?

bende iyim allaha sukur canim hayatla mucadele iste
ama gercekten bende once senin gibi soguk iciyordum hastaliktan kurtulamiyordum biraktim evlendikten sonra allaha sukur valla hic bogaz agrisi cekmedim bence basta onu birakmalisin ve siki giyinmelisin canim

canim benim ya cok tsk ederim allah razi olsun
allah kimsenin yuvasini bozmasin ama oluyor iste birden stres uzucu olaylar falan insan bir yerden sonra kopuyor
insallah hepimiz yuvasi bebsi sesleriyle dolar:Saruboceq:

Geçmiş olsun bitanem. :teselli: Çekmedim ama çekenlerin halini biliyorum. Çok kötü di mi. :1no2:

Hay Allah. Nasıl bir şey o canım. Benim de bazen boynum ağrıyor. Tarif edermisin. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. a.s. İğne demek. :teselli:

Canım çok geçmiş olsun. :teselli: Hastalarımız çok bugün. :1no2: :çok üzgünüm: Allah şifa versin. a.s. Kociş de gitmiş. Ne zaman gelecek canım. Allah kavuştursun. :Saruboceq: :asigim:

Sağol bitanem kaydirigubbakcemile3
delikafadulden
delikafadulden
delikafadulden

darısını başınıza inşallahhhhh üçer beşerrrr naniknanik

senağlamaRabbim korusun herkesi...icim tuhaf oldu..tekirdagi duymadim direk amsterdam ucagi diyince koptum bi an..amcamlar bugün ucacaklardi amsterdamdan...megerse türkiyeden gelen ucakmis...nasil elim ayagim bosaldi anlatamam...Rabbim herkesi korusun

Valla canım sen de bir bomba patlatacak gibi duruyorsun. :jeyyar: :sm_cool:

Ne güzelll yaaa. :dance: a.s. :asigim: Çok selam söle bizdenn. Şeniz Çok sevindim buluşmalar olmasına yaaa. kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

kizlarrrr bu arada duygunun bugün asilamasi var...dualarimizi esirgemeyelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet duygunun aşılaması bugün.....
inşallah bebişi annesine tutunur....
allah yardımcısı olsun....

çok geçmiş olsun canım...baş ağrısı çok fena:bbo: inşallah kısa zamanda geçer....
canım sana da geçmiş olsun...iğneneri kullan bakaılm....inşallah şifa olur....

canım benim hesaplarıma göre bu ay 31 çektiği için 22 şubatta olman lazım...yani 3 gün geçti....
bel ağrısı bende hamilelik belirtisiydi...birde normalden biraz daha sık wc ye çıkardım....ama ben üşüttüğüm zamna da yine sık wc ye çıkıyorum...
canım belirtilerin var...inşallah hamilesindir....ama kendini çok umtlandırma eğer negatif olurs o zaman çok yıkılırsın...hele azcık daha sabret...adet gelmesse test yaparsın....

çok çok geçmiş olsun....
aman dikkat et kendinea.s.
canım ben bunda bir hata göremiyorum...elbette hepimiz çok üzüldük...
ama yaşam devam ediyor birgün üzülüyoruz başka birgün seviniyoruz....
yüce mevlam bu acıyı daha kimseye yaşatmasın inşalalh....

aaaa ne güzel:asigim: ikinizide öpüyorumŞeniz

28 günde 1 oluyorum hiç aksamazdı...bugün 32. gün...4 gün geçti....senağlama
canım hayırlısı olsun...
ama eğer adetin gelmesse test yaptır tabiki....

Canım yanlış anlaşılacak bişi yok. Hata değil. Doğru da düşünmüşsün. :1hug:

Memememesmeleeeekkkkkkk kaydirigubbakcemile3 Anladın sen onu. kaydirigubbakcemile3

casper33
canım hareketli avatar ile yazacaktım sana
ne profil msjın nede özel mesajın açık
açarmısın tatlımsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…