kizlarrrr bu arada duygunun bugün asilamasi var...dualarimizi esirgemeyelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevrosky canım nasılsın bugün bir güzel haber daha aldık hep birlikte mutlu olalım inşallah
sağol asicim.
kendimizi hiç korumuyoruz valla.
ben soğuk havalarda bile ince giyiniyorum, ve her zaman suyu soğuk içiyorum.
Canıma kastım var galiba benim.
Sen nasılsın?
asicim ne çok sevindim anlatamam :teytey:
rabbim inşallah böyle birşey yaşatmaz size :Saruboceq:
mutluluk bir ömür boyu yanınızda olsun eviniz çocuk sesleriyle şenlensin :Saruboceq:
rabbim bir daha ayırmasın kimseyi sevdiğinden :1hug:
günaydın arkadaşlar;
müthiş bir baş ağrısıyla uyandım kafamçokkarıştımbu migren mahvediyor beni:çok üzgünüm:
yağmurcum canım hala şoktayım ya; demekki Rabbim ol deyince oluyormuş, ne güzel ya senin adına ne kadar çok sevindim bilemezsin,inş. kısa zamanda bizim mucizelerimizde gelir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın kızlar.kaydirigubbakcemile5
Doktordan geliyorum.Boynumun sağ tarafı acayip kasılıyo, geceleri uyuyamıyodum 2-3 gündür.:çok üzgünüm:
Doktor boynumun sağ tarafının şiştiğini söyledi, kasılma var dedi.iğne verdi.
Ayvayı yedim.:bbo:
kızlar hastayım tabiri caizse ölüyorum.:bbo:
ateş ateş zor kalktım.kahvaltı yapıp ilaç içcem:a015:
kocişide sendika toplantıya istnabula götürdü:çok üzgünüm:
batur gene iyileşti ama okulda çok yanlızım çokkksenağlama
hadi kendinize iyi bakın Şeniz
i
Sağol bitanem kaydirigubbakcemile3waaoouuuww yağmurcum hamismiiiiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden
allahım ne güzel bir haber buuuuu çok sevindim yaaaaa :teytey:
yağmurum canım seni ve eşini gönülden tebrik ederim :1hug:
rabbim inşallah çektiğin acıları unutturacak bir melek gönderir sana
rabbim tamamına erdirsin canım :Saruboceq:
ucak düstüüsenağlamasenağlama
kızlar birşey daha sorcam benden bıkıyorsunuz biliyorum hakkınızıda helal edin tabi benim önceden sık idararım gelmezdi 2gündür 5_10 dakikada bir idrarım geliyor ve birde gögüslerimin uclarında ağrı yok ama tamur tamur oldu bu neye işaret acaba
kızlar nasılsınızzz. ozlem82do yanımda bugun. ilk tefa bu topikten bir arkadaşımla tanıştım çok memnun oldum... çok tatlı çok sıcakkanlı ve çok şeker bir insan... yağmurun bebişini birlikte öğrenip birlikte sevindik mutlu olduk... herkese selamlar.......
evet duygunun aşılaması bugün.....kizlarrrr bu arada duygunun bugün asilamasi var...dualarimizi esirgemeyelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım...baş ağrısı çok fena:bbo: inşallah kısa zamanda geçer....günaydın arkadaşlar;
müthiş bir baş ağrısıyla uyandım kafamçokkarıştımbu migren mahvediyor beni:çok üzgünüm:
yağmurcum canım hala şoktayım ya; demekki Rabbim ol deyince oluyormuş, ne güzel ya senin adına ne kadar çok sevindim bilemezsin,inş. kısa zamanda bizim mucizelerimizde gelir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım sana da geçmiş olsun...iğneneri kullan bakaılm....inşallah şifa olur....Günaydın kızlar.kaydirigubbakcemile5
Doktordan geliyorum.Boynumun sağ tarafı acayip kasılıyo, geceleri uyuyamıyodum 2-3 gündür.:çok üzgünüm:
Doktor boynumun sağ tarafının şiştiğini söyledi, kasılma var dedi.iğne verdi.
Ayvayı yedim.:bbo:
canım benim hesaplarıma göre bu ay 31 çektiği için 22 şubatta olman lazım...yani 3 gün geçti....kızlar ben kasımın 26 oldum aralığın 25 oldum ocağın 24 oldum bu ay 24 olmam gerekirken olmadım bugün şubatın 25 ve ben hala adet olmadım sancımda yok sadece arada belime ağrı giriyo sizce bu ne kızlar ben anlayamadım sizce kötü mü benim adet günlerim nasıl yorumluyonuz yardımcı olun lütfen
çok çok geçmiş olsun....kızlar hastayım tabiri caizse ölüyorum.:bbo:
ateş ateş zor kalktım.kahvaltı yapıp ilaç içcem:a015:
kocişide sendika toplantıya istnabula götürdü:çok üzgünüm:
batur gene iyileşti ama okulda çok yanlızım çokkksenağlama
hadi kendinize iyi bakın Şeniz
i
canım ben bunda bir hata göremiyorum...elbette hepimiz çok üzüldük...arkadslar ben avatarimi degistirdim amabenneyaptımki
sanki siyah kurdeleleri görünce daha cok animsayip üzülüyoruz gibi düsündüm bi an...
yanlis anlasilma olmasin,affiniza siginarak paylasayim dedim...
hataysa biri desin lütfena.s.
aaaa ne güzel:asigim: ikinizide öpüyorumŞenizkızlar nasılsınızzz. ozlem82do yanımda bugun. ilk tefa bu topikten bir arkadaşımla tanıştım çok memnun oldum... çok tatlı çok sıcakkanlı ve çok şeker bir insan... yağmurun bebişini birlikte öğrenip birlikte sevindik mutlu olduk... herkese selamlar.......
merhaba kızlar,,,
dün akşam dayanamadım eve giderken test alıp yaptım sonuç negatif...
ama hala adet olmadım bugün 32. gün ...karnıma ara ara sancı giriyo...cumaya kadar olomazsam..cuma gunude kan testi yaptırıcam...of cok üzgünüm...
canım hayırlısı olsun...28 günde 1 oluyorum hiç aksamazdı...bugün 32. gün...4 gün geçti....senağlama
arkadslar ben avatarimi degistirdim amabenneyaptımki
sanki siyah kurdeleleri görünce daha cok animsayip üzülüyoruz gibi düsündüm bi an...
yanlis anlasilma olmasin,affiniza siginarak paylasayim dedim...
hataysa biri desin lütfena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?