Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım üzülme. İdrar tesine çok güven olmaz. Kan testi en doğrusu tabi. Cuma'ya kadar gelmezse kan testi yaptır. İnşallah mübarek Cuma günü güzel haberlerini alırız. a.s.

selam şekerler nasılsınız? Ben 2 gündür hastane-ev arası gidip geliyorum. Dişim kırıldı onu yaptırıyorum. Gitmişken de genel baktırdım. -tatlicadiarzu-
Bir de bilginiz var mı bilmiyorum molloscum diye bişey tam da o bölgede. Sivilce gibi toplu iğne başı kadar ama iltihap yok içinde. eşimde de birkaç tane var. Ben önce kendimdekini kıl dönmesi ya da sivilce diye düşünmüştüm. Cuma günü onu yakacaklar. Bir tür virüsmüş. Çocuklarda da göz, kasık v.s yerlerde olurmuş. bendeki 2 tane idi dr. traş olmadan gelmeliydin jiletle çoğaltmışsın dedi. Ya nerden bilecektim ki, insan temizlenmeden de dr. a nasıl gider ki...Yaktırmaktan da korkuyorum dr biraz acılı olacak ama dayanman gerek dedi.kafamçokkarıştı

canimin iciŞeniz
Canım yanlış anlaşılacak bişi yok. Hata değil. Doğru da düşünmüşsün. :1hug:

Memememesmeleeeekkkkkkk kaydirigubbakcemile3 Anladın sen onu. kaydirigubbakcemile3

canimsin yaa..sensin benim mesmelegimmmŞenizcok cok kocaman kocaman öpüyorum seni bitanem:asigim:

Nevrocum ben bugün adet oldum çok şükür,rahatladım,adetim bu aralar 1-2 gün gecikmeye başladı hayırdır inşallah umarım yumurtluyorumdur.

Canım aklına kötü düşünceler getirme. Yumurtluyorsundur. Sadece 1-2 gün geç yumurtlamışsındır o kadar. Benim de bir ayım bir ayı tutmaz. Hep değişik zamanlarda yumurtlarım. Hastalanmak lafı açılmışken ben de hastalandım bugün. a.s.

Sağol bitanemm. Şeniz Ben iyiyim çok şükür , sen nasılsın? :1hug:

kıslar bir haftadır sürekli paso uyuyorum başımı kaldıramıyorum yataktan..uyanalı 2 saat oldu kendimi zor tutuyorum uyumiim diye..sizce bana neler oluyor dersiniz?:uhm::uhm::uhm:

Son düzenleme:

gecmis olsun canim her ikisi icinde..
yaktirmak acitmiyor diye biliyorum canim...insallahta acimaz...aslinda donduradabiliyorlar ama korkma yaniyerimseniben
molloscum canim dedigin gibi virüslü bi deri hastaligi..carsaftan havludanda bulasir birbirinize..korkma canimmmm hemencecik gececektira.s.

casper33
canım hareketli avatar ile yazacaktım sana
ne profil msjın nede özel mesajın açık
açarmısın tatlımsüprizzzzz
tatlım banada gönderirmisinŞeniz

geçmiş olsun canım...ben ilk defa duydum....
inşalalh acısız bir şekilde kurtulursun.....

sağolun kızlar. Ben de böyle bişeyi ilk kez duyuyorum maalesef başa gelince.. dondurularak da yapılıyormuş evet ama yakarak daha kesin sonuç verir dedi dr. hayırlısı bakalım. mayıs ayında Allah kısmet ederse, bir terslik olmazsa microya başlayacağız. Eşimle öyle karar verdik bakalım. İnşallah o zamana sağlıkla ilgili hiçbir sorunumuz kalmaz.:Saruboceq:

Geçmiş olsun bitanem. Dişin için de o değşik isimli rahatsızlığın içinde. Hiç duymamıştım. İnşallah çok acı çekmeden hallolur. a.s.

ayy hadi insallah canim...microya gecmeden bakarsin bi mucizede sana isabet ederyerimseniben

CANIM ARKADAŞIM BENİM O SENİN GÜZELLİĞİN. SENİN SICAK KANLILIĞIN .SEN DAHADA ŞEKERSİN .BENDE ÇOK AMA ÇOK MEMNUN OLDUM SENİ TANIDIĞIMA. BENİMDE TOPİKTEN İLK TANIDIĞIM SEN OLDUN İLKLERİMİZ AYNI YANİ . NE GÜZEL DEMİ YAMUR UN HABERİNİ BERABER PAYLAŞTIK ÇOK DUYGULANDIM YAA ÇOK GÜZEL Bİ HİS.:sm_cool::sm_cool:

kızlarr merhabaa...desteginiz içinn hepinize tek tek teşekkür ediyorumm..saolun..iyi varsınızz canlarım benimm...allah hepimizin dualarımızı kabul etsinn....aşılamam bugün başarıyla gerçekleşti...herşey yolunda gitti.....çok şükürrr.....hatta doktorum herşey çok iyi ikiz olursa karışmam falan diye espiri yaptı...inşallah allah nasip etmiştirrr..herşeyin hayırlısı...allah hepimizin gönlüne göre versinn..inşalah 11 mart ta güzel haberi vermek nasip olur....nevromm sana biraz dan eşimin semen analizi sonucunu yazıcammm....yorumlarsan sevinirimmm.....öpüyorumm hepinizii....

açık değilmiymiş nasıl açılıyo dosya adı istedi yazdım kaydettim açılmışmıdır şimdi.

nerden açılıyo kızlar bizede söleyin :sm_confused:

canlar ilk önce sitenin başında sağtaraftaki kullanıcı paneliyi tıklıyoruz.....
sonra açılan sayfada sağtarafta seçeneleri düzenleyi tıklıyoruz...
sonrada özel ve ziyaretçi mesajları yazan yerin yanındaki o küçük kutuyu işaretliyoruz....
çıkarkende değişiklikleri kaydeti tıklıyoruz...
bu kadar....

ayy hadi insallah canim...microya gecmeden bakarsin bi mucizede sana isabet ederyerimseniben

ahh ah nerde o günler. keşke canım dediğin gibi bişey olsa hayırlısıyla. Ama bu kararı verdik ya eşimle. İlk kez bu ay yumurtlama olayı günü falan takmadım kafaya. Bir kaç ay tedavi umuduyla takıntı yapmadan beklemeyi düşünüyorum. Allahım hepimizin yüzünü bir an önce güldürür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…