merhaba kızlar,,,
dün akşam dayanamadım eve giderken test alıp yaptım sonuç negatif...
ama hala adet olmadım bugün 32. gün ...karnıma ara ara sancı giriyo...cumaya kadar olomazsam..cuma gunude kan testi yaptırıcam...of cok üzgünüm...
canimin iciŞeniz
evet duygunun aşılaması bugün.....
inşallah bebişi annesine tutunur....
allah yardımcısı olsun....
çok geçmiş olsun canım...baş ağrısı çok fena:bbo: inşallah kısa zamanda geçer....
canım sana da geçmiş olsun...iğneneri kullan bakaılm....inşallah şifa olur....
canım benim hesaplarıma göre bu ay 31 çektiği için 22 şubatta olman lazım...yani 3 gün geçti....
bel ağrısı bende hamilelik belirtisiydi...birde normalden biraz daha sık wc ye çıkardım....ama ben üşüttüğüm zamna da yine sık wc ye çıkıyorum...
canım belirtilerin var...inşallah hamilesindir....ama kendini çok umtlandırma eğer negatif olurs o zaman çok yıkılırsın...hele azcık daha sabret...adet gelmesse test yaparsın....
çok çok geçmiş olsun....
aman dikkat et kendinea.s.
canım ben bunda bir hata göremiyorum...elbette hepimiz çok üzüldük...
ama yaşam devam ediyor birgün üzülüyoruz başka birgün seviniyoruz....
yüce mevlam bu acıyı daha kimseye yaşatmasın inşalalh....
aaaa ne güzel:asigim: ikinizide öpüyorumŞeniz
canım hayırlısı olsun...
ama eğer adetin gelmesse test yaptır tabiki....
Canım yanlış anlaşılacak bişi yok. Hata değil. Doğru da düşünmüşsün. :1hug:
Memememesmeleeeekkkkkkk kaydirigubbakcemile3 Anladın sen onu. kaydirigubbakcemile3
Nevrocum ben bugün adet oldum çok şükür,rahatladım,adetim bu aralar 1-2 gün gecikmeye başladı hayırdır inşallah umarım yumurtluyorumdur.
hasta olan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun :teselli:
bendede grip olmaya doğru yol almış durumdayım kafamçokkarıştı
nevrocum sen nasılsın yine yoğunsun ama bizlerin hiç ihmal etmiyorsun :1hug:
canım yeni kararlar alınmış inşallah tedaviye hiç gerek kalmaz dualarımdasın a.s.
aşılama ve tüpbebek tedavisinde olan arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun gönlünüzdeki dilekler kabul olur inşallah :Saruboceq:
selam şekerler nasılsınız? Ben 2 gündür hastane-ev arası gidip geliyorum. Dişim kırıldı onu yaptırıyorum. Gitmişken de genel baktırdım. -tatlicadiarzu-
Bir de bilginiz var mı bilmiyorum molloscum diye bişey tam da o bölgede. Sivilce gibi toplu iğne başı kadar ama iltihap yok içinde. eşimde de birkaç tane var. Ben önce kendimdekini kıl dönmesi ya da sivilce diye düşünmüştüm. Cuma günü onu yakacaklar. Bir tür virüsmüş. Çocuklarda da göz, kasık v.s yerlerde olurmuş. bendeki 2 tane idi dr. traş olmadan gelmeliydin jiletle çoğaltmışsın dedi. Ya nerden bilecektim ki, insan temizlenmeden de dr. a nasıl gider ki...Yaktırmaktan da korkuyorum dr biraz acılı olacak ama dayanman gerek dedi.kafamçokkarıştı
başka topikmi:1shok:
:sm_confused:
casper33
canım hareketli avatar ile yazacaktım sana
ne profil msjın nede özel mesajın açık
açarmısın tatlımsüprizzzzz
tatlım banada gönderirmisincasper33
canım hareketli avatar ile yazacaktım sana
ne profil msjın nede özel mesajın açık
açarmısın tatlımsüprizzzzz
selam şekerler nasılsınız? Ben 2 gündür hastane-ev arası gidip geliyorum. Dişim kırıldı onu yaptırıyorum. Gitmişken de genel baktırdım. -tatlicadiarzu-
Bir de bilginiz var mı bilmiyorum molloscum diye bişey tam da o bölgede. Sivilce gibi toplu iğne başı kadar ama iltihap yok içinde. eşimde de birkaç tane var. Ben önce kendimdekini kıl dönmesi ya da sivilce diye düşünmüştüm. Cuma günü onu yakacaklar. Bir tür virüsmüş. Çocuklarda da göz, kasık v.s yerlerde olurmuş. bendeki 2 tane idi dr. traş olmadan gelmeliydin jiletle çoğaltmışsın dedi. Ya nerden bilecektim ki, insan temizlenmeden de dr. a nasıl gider ki...Yaktırmaktan da korkuyorum dr biraz acılı olacak ama dayanman gerek dedi.kafamçokkarıştı
açık değilmiymiş nasıl açılıyo dosya adı istedi yazdım kaydettim açılmışmıdır şimdi.
açık değilmiymiş nasıl açılıyo dosya adı istedi yazdım kaydettim açılmışmıdır şimdi.
nerden açılıyo kızlar bizede söleyin :sm_confused:
sağolun kızlar. Ben de böyle bişeyi ilk kez duyuyorum maalesef başa gelince.. dondurularak da yapılıyormuş evet ama yakarak daha kesin sonuç verir dedi dr. hayırlısı bakalım. mayıs ayında Allah kısmet ederse, bir terslik olmazsa microya başlayacağız. Eşimle öyle karar verdik bakalım. İnşallah o zamana sağlıkla ilgili hiçbir sorunumuz kalmaz.:Saruboceq:
kızlar nasılsınızzz. ozlem82do yanımda bugun. ilk tefa bu topikten bir arkadaşımla tanıştım çok memnun oldum... çok tatlı çok sıcakkanlı ve çok şeker bir insan... yağmurun bebişini birlikte öğrenip birlikte sevindik mutlu olduk... herkese selamlar.......
nerden açılıyo kızlar bizede söleyin :sm_confused:
ayy hadi insallah canim...microya gecmeden bakarsin bi mucizede sana isabet ederyerimseniben
nesrin resim çekilin özlemle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?