Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar geçmiş olsun mesajlarınız için sağolunŞeniz
.grip olmuşum sağolsun oğlum mikrobu bir getirdi pir getirdi.:mymeka:
umarım benim koca bebek hastalanmaz zaten 6 gün izinli mızmızlığını çekememşakkıdı

canım ne haber nasılsın diyicem ama hastaymışsın geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine :1hug:

uyyyhhhh tıkandım haaa ne çok yazmışsınız maşallah.. oku oku bitmedi.. bugünde giremedim Çok üzgünüm çoook

yağmurcum hamilesin artık inan ve alış buna hihoyyyt Allah sağlıklı hamilelik geçirtsin sana.. sağ salim kucağına al inş..

sabırsızım inş sonucun negatif olmaz canım.. dualarımız seninle.. Allah seninde yüzünü güldürsün inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

duygu aşılaman hayırlı olsun.. inş sonucunda olumlu olur canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

CADIARZU CADIARZU başka ne yazacaktım CADIARZU heh özlem nesrin yerimseniben iyi yapmışsınız kız..

beter ablacım geçmiş olsun.. sevcancım sana da geçmiş olsun..

daha çok şey var ama benim uykim var .. hepinizi öpüyorum.. ve de sefiyorum :icecream: kimse de yok zaten :dilcikar:

günaydın kızlarrr gününüz aydın olsun gül yüzünüz hep gülsün inş.yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler ltf ayakta kalmayın şöyle buyrunnn

bugün 33. gün ve sabah sol yumurtalığıma 3-4 kere bıçak saplanır gibi oldu tuvalete gittim pembe akıntı varsenağlama...bugün olucam heralde..eşimde soruyo sürekli o da umutlanıyo....off offfffffff....hiç umudum kalmadı ..:a015:..

sitede hiç kimse yok herhalde uyanınnnnnnnnn kızlar hala uyuyormusun herkes uyandı yağmurcum canım benim birtürlü tebrik edemedim RABBİM hayırlısını versin canım benim şükret ve meleğine çoooooook iyi bak canım....

dimi kız mart kedilerin ayıdır belkimde kanımda kedilikde vardır:roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlarrr gününüz aydın olsun gül yüzünüz hep gülsün inş.yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler ltf ayakta kalmayın şöyle buyrunnn

günaydın sidelyacım... çok iyi ev sahipliği yapıyorsun valla.baksana gelenlere hemen yer ayarlıyorsun...tebrik ederimmm topikin ev sahibi güzel bayanŞeniza.s.şutarafagitti

hayırlısı olsun canım yaaa. rabbim ol dediğinde oluyor... o yüzden kendine stres yapma... a.s.eğer olursan da sloganın "durmak yok, yola devam olsun" ayrıca umudum kalmadı yazmışsın ama insan umut etmeden yaşayamaz ki... bir amacın olsun ve bunu elde etmek için de güçlü olmalısın...a.s.

günaydın gözdemcim... ben varım geldim işte...a.s.valla sabahın 6sından beri uyanığım... havalar bozdu ve E-5 te müthiş yoğunluk oluyor... erken çıktım... çok uykum varrrrrr

kız tulıny uyuyorsun dimi şimdi deeee....kaydirigubbakcemile3
bak biz erken kalktık... şakkıdı bu arada evet özloşumla tanıştık ve kaynaştık... bir gün inşallah siz diğer dostlarımla da tanışma fırsatı bulurum inşallah...kaydirigubbakcemile5 ben de sizleri seviyommmma.s.

Kalamam hayatin kösesinde
O zaman nesesi neresindeeee
Koysalar önüme bariyerde
Cocukta yaparim kariyerdeeeeeeee
ooooo lalalala ooooooookaydirigubbakcemile2hihoyyyt

sarki söyleyisim geldi,buda benim yeni sloganim kizlarrrrr

kız bu şarkı süper.
bizim bebeğimizin olmadığını bilmeyenlere diyorum kariyer yapacam önce diyorum çocuk sonraki iş diyorum ama yiyolarmı tabi bilmiyorum:roflol:

günaydın canlarımmmm, nasılsınız?
Yağmurcuuuum canııım dün akşam bi bakıp çıkayım derken bebişini okudum tatlım çooook tebrik ederim bitanem rabbim hayırlı ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah, güzel bir hamilelik döneminden sonrada bebeğini kucağına alıp koklamayı nasip etsin fıstığım beniiiimmm akşam öyle çok sevindim ki ama hemen çıkmam gerektiği için yazamadım kendine dikkat et olurmu yeğenimizede iyi bak

başka bişey kaçırdımmı kızlar yaa yine çok açılmışsınız geçmişi okuyamam herhalde bi göz atayım bari ara sayfalara yinede bişi kaçırdıysam söyleyin haa

günaydınnnnnn hihoyyyt ne güzel bugün sabahtan kalabalık topiğimiz bunun üstüne bide güzel bi haber alırsak bugün ohhh değmeyin keyfimize bu arada ben hala hastalanamadım bu ay dengem şaştı kızlar yaa:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…