cnm profil mesajınla özel mesajın açık olması gerekiyomuş açıkmı onlar
kızlar geçmiş olsun mesajlarınız için sağolunŞeniz
.grip olmuşum sağolsun oğlum mikrobu bir getirdi pir getirdi.:mymeka:
umarım benim koca bebek hastalanmaz zaten 6 gün izinli mızmızlığını çekememşakkıdı
canım bende çok uğraştımkafamçokkarıştı
her avatar olmuyor...
boyutu önmeli.....
dualarımız hep seninle canım...inşallah şuan bebişin seninledir....
kız sen kedimisinkaydirigubbakcemile3
mart diyince kediler aklıma geldi:jeyyar:
iyi çalışmalar canım:jeyyar:
herşey çocuk için:lepi:
öptüm tatlımŞeniz
günaydın kızlarrr gününüz aydın olsun gül yüzünüz hep gülsün inş.yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler ltf ayakta kalmayın şöyle buyrunnn
bugün 33. gün ve sabah sol yumurtalığıma 3-4 kere bıçak saplanır gibi oldu tuvalete gittim pembe akıntı varsenağlama...bugün olucam heralde..eşimde soruyo sürekli o da umutlanıyo....off offfffffff....hiç umudum kalmadı ..:a015:..
sitede hiç kimse yok herhalde uyanınnnnnnnnn kızlar hala uyuyormusun herkes uyandı yağmurcum canım benim birtürlü tebrik edemedim RABBİM hayırlısını versin canım benim şükret ve meleğine çoooooook iyi bak canım....
CADIARZU CADIARZU başka ne yazacaktım CADIARZU heh özlem nesrin yerimseniben iyi yapmışsınız kız..
daha çok şey var ama benim uykim var .. hepinizi öpüyorum.. ve de sefiyorum :icecream: kimse de yok zaten :dilcikar:
Kalamam hayatin kösesinde
O zaman nesesi neresindeeee
Koysalar önüme bariyerde
Cocukta yaparim kariyerdeeeeeeee
ooooo lalalala ooooooookaydirigubbakcemile2hihoyyyt
sarki söyleyisim geldi,buda benim yeni sloganim kizlarrrrr
kizlar sali günü insallah ignelere basliyorum tüp bebek tedavisi icin,hepinizden dua bekliyorum
10 senelik hasretim biter
Pembe Köşe Mi?? sengözlerimebaksanab Orası da neresi. :1rolleyes: Kapattık arkadaşım o tükkanı biz. lülülülülülü Rezervasyonunuz varmıydı? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?