iyi akşamlar kızlar ben 12 gün gecikmeyle bugün doktora gittim farlutal verdi ilacı daha kullanmadan eve gelir gelmez adet oldum nevrocum canım sana zahmet olmazsa beni yeni tarihim 26 mart adetimin 3.günüde hormonlarıma baktıracam doktor öyle söyledi inşallah bu testlerden bir moral bozukluğu yaşamam......
Kızlar günaydınnnn a.s.
günaydın de mutlu kal form YEee formda kal sırnaşık şey
Nevro pembe köşemi isterim isterim işte kötükedihüso
çabuk benim mucizemi ekleklava: cnmmmm :1hug:
Kızlar istifamı verdim kafamçokkarıştı bu hafta son iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
sizce acele mi ettim siz benimle aynı durumda olsaydınız ne yapardınız :uhm:
Bebem sağlıklı gelsinde tek isteğim bu aslında
bıraktım kızlar sigarayı istenilince bırkılıyomuş bebek oluca yani delikafadulden
:ecrin_bebek: HERŞEY ÇOCUK İÇİN :ecrin_bebek:
delikafadulden
hehe,ne is olucak bacuu,sabah 5 gibi uyaniyorum,tekrar uyuyamiyorum,bende öglenleri 1 saat bi sekerleme yapiyorum..budur bacuu ne olucak:jeyyar:canımmmm çok geçmiş olsunnnn... düzenli kullan ilaçlarını da hemencecik iyileşsin... ve sakın kaşıma daha da kötü olur.göz çok hassastır hemen mikrop kapıyor insan...
cornelia canım kolay gelsin temizlik yapmışsınız.valla eşim gittiğinden beri ben temizlik falan yapmıyorum ama bu hafta kaçıl yokkklaelaelaelaelae
inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah canım... darısı bizim başımıza
kız cucu her gördüğümde yatıcam dion ne iştir anlamadım valladelikafadulden
neyse şimcik bol bol uyu bebe gelince hasret kalacan bu günlerinekafamçokkarıştı
canim mikrop eve bi girdimi zaten herkes bi elden geciyo yani,aman insallah cabucak atlatirsiniz bitanemma.s.kızlar geçmiş olsun mesajlarınız için sağolunŞeniz
.grip olmuşum sağolsun oğlum mikrobu bir getirdi pir getirdi.:mymeka:
umarım benim koca bebek hastalanmaz zaten 6 gün izinli mızmızlığını çekememşakkıdı
canim üzülme bu kadar...Rabbim ol diyince olucak,herseyin hayirlisini dile bitanem..eslerde cok üzülüyor evet ama bu ay olmadi diye hersey bitmis degil...lütfen strese sokma kendini:teselli:bugün 33. gün ve sabah sol yumurtalığıma 3-4 kere bıçak saplanır gibi oldu tuvalete gittim pembe akıntı varsenağlama...bugün olucam heralde..eşimde soruyo sürekli o da umutlanıyo....off offfffffff....hiç umudum kalmadı ..:a015:..
kız bu şarkı süper.
bizim bebeğimizin olmadığını bilmeyenlere diyorum kariyer yapacam önce diyorum çocuk sonraki iş diyorum ama yiyolarmı tabi bilmiyorum:roflol:
Kızlar günaydınnnn a.s.
Kızlar istifamı verdim kafamçokkarıştı bu hafta son iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
bıraktım kızlar sigarayı istenilince bırkılıyomuş bebek oluca yani delikafadulden
delikafadulden
hehe,ne is olucak bacuu,sabah 5 gibi uyaniyorum,tekrar uyuyamiyorum,bende öglenleri 1 saat bi sekerleme yapiyorum..budur bacuu ne olucak:jeyyar:
canim mikrop eve bi girdimi zaten herkes bi elden geciyo yani,aman insallah cabucak atlatirsiniz bitanemma.s.
canim üzülme bu kadar...Rabbim ol diyince olucak,herseyin hayirlisini dile bitanem..eslerde cok üzülüyor evet ama bu ay olmadi diye hersey bitmis degil...lütfen strese sokma kendini:teselli:
:lepi:aynen sekercimm..
benden suan bebek beklemeyenler var akrabalardan...zaten kaynanam demis herkese benim gelin okuyor daha bi 5-6 sene yapmaz bu diye:roflol:sürpriz yapicam herkeseehihoyyyt
hadi casperim hep beraber:dance:
kalamam hayatin kösesindeee
o zaman nesesi neresindeee
koysalar önüme bariyerdee
cocukta yaparim kariyerdeeeekaydirigubbakcemile5
günaydın canlarım benim.
herkese merhaba
hamişlerimize merhaba
güzel anne adaylarına merhaba
annelerinin karnında uslu duran yiğenlerimize merhaba
yeni güne merhaba
yeni arkadaşlara merhaba
kaydirigubbakcemile2hihoyyyt haydin bakalım kalkın sabah sporuna
gerçekte yapamıyorum bari sanal olarakl spor yapayım:roflol:
kızlR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
ilk kez adetimi beklemeden kaN VERİCEM bu kez beklemek istemiyorum
rRabbim dualarımı kabul et :Saruboceq:
Kızlar günaydınnnn a.s.
canım süper yapmışsın bence. benimde hep aklımda olan bişi. hamile kaldığım zaman bende hemen işi bırakıcam diyorum ama 2 yıldır çalışıyorum bir türlü bırakamadım.
yata yata bebişide karpuzuda büyütürsün :roflol:
her şey çocuk için
canım yaa poacamı bitirsewydim hem yiyip hem de spor yapamam az bekleeee :dance: :dance: :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?