Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Duygumm canım beniimm Aşılaman hakkında hayırlıı olsun inşallah.Ben inanıyorum bu seferr bebe gelecekkk annesineee .Anne bu kadar yeterr artıkk seninleyi,m dicekk inşallahh.Dualarım seninle canım rabbim hakkında hayırlı olanalrıı göstersinnn.:Saruboceq::Saruboceq:

İlkbahar_20 Canımm tedavin hayırlıı olsun inşallahh.Rabbim emeklerinin karşılığınıı inşallahh hayırlı ise vericektirrr.Allaha sığınn bol bol dua ettt .Dualarım seninle canım rabbim mucizeni sana göndersinn inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar günaydınnnn a.s.

günaydın de mutlu kal form YEee formda kal sırnaşık şey

Nevro pembe köşemi isterim isterim işte kötükedihüso
çabuk benim mucizemi ekle klava: cnmmmm :1hug:

Kızlar istifamı verdim kafamçokkarıştı bu hafta son iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
sizce acele mi ettim siz benimle aynı durumda olsaydınız ne yapardınız :uhm:

Bebem sağlıklı gelsinde tek isteğim bu aslında
bıraktım kızlar sigarayı istenilince bırkılıyomuş bebek oluca yani delikafadulden

:ecrin_bebek: HERŞEY ÇOCUK İÇİN :ecrin_bebek:

delikafadulden

bazen öyle oluyo canım ya . bende ne zaman gecikse doktora gitsem ya akşamına yada ertesi güne hastalanırdım. doktoru görünce korkuyolarmı nedir.
doktor bile demişti çok kişi böyle oluyo gecikiyo nedense doktora geliyolar hemen oluyolar psikolojik mi acaba ki

günaydın kızlar,
yüzümü yıkar yıkamaz buraya geldim,karnım aç kahvaltı yapmadım daha,önce bir kayvaltı yapayım sonra gelirim hihoyyyt

işin stresli bi işse iyi yapmışsın tatlım zaten doğum yaptıktan sonra çalışmayı düşünmüyodun heralde hakkında hayırlısı olsun cnm

Yağmurcan en iyisini yapmışın arkadaşım.
Boşver çalışma.Otur evinde.Dinlen.
Ben senin yerinde olsam aynısını yapardım.

günaydın kızlar tek gözlüde olsam burdayım ve sizlerleyim gözümün biri kapalı şuan zar zor görüyorum yazdıklarınızı :) kremini sürdüm etksini göstersindiye kapalı tutuyorum ve hala işteyim bu halde bile
yağmurcum biiraz acelee değilmi güzelim bir iki hafta daha bekleseydin

hehe,ne is olucak bacuu,sabah 5 gibi uyaniyorum,tekrar uyuyamiyorum,bende öglenleri 1 saat bi sekerleme yapiyorum..budur bacuu ne olucak:jeyyar:
canim mikrop eve bi girdimi zaten herkes bi elden geciyo yani,aman insallah cabucak atlatirsiniz bitanemma.s.
canim üzülme bu kadar...Rabbim ol diyince olucak,herseyin hayirlisini dile bitanem..eslerde cok üzülüyor evet ama bu ay olmadi diye hersey bitmis degil...lütfen strese sokma kendini:teselli:
kız bu şarkı süper.
bizim bebeğimizin olmadığını bilmeyenlere diyorum kariyer yapacam önce diyorum çocuk sonraki iş diyorum ama yiyolarmı tabi bilmiyorum:roflol:

:lepi:aynen sekercimm..
benden suan bebek beklemeyenler var akrabalardan...zaten kaynanam demis herkese benim gelin okuyor daha bi 5-6 sene yapmaz bu diye:roflol:sürpriz yapicam herkeseehihoyyyt
hadi casperim hep beraber:dance:
kalamam hayatin kösesindeee
o zaman nesesi neresindeee
koysalar önüme bariyerdee
cocukta yaparim kariyerdeeeekaydirigubbakcemile5

calismaya yüzün yok,bebekte bahane oldu hee:roflol:
saka saka benim güzel yagmurummmŞeniz
bence iyi yapmissin valla,vücudunda dinlensin biraz bosver..9 ay sonra geceleri uyanik kalacagin icin bol bol dinlen canimhihoyyyt
yagmuurrrr sana bisi diyim miii....insallah gün gectikce ayaklarinin ucunu göreme yagmur:CüvCüv:a.s.

günaydın canlarım benim.

herkese merhaba
hamişlerimize merhaba
güzel anne adaylarına merhaba
annelerinin karnında uslu duran yiğenlerimize merhaba
yeni güne merhaba
yeni arkadaşlara merhaba

kaydirigubbakcemile2hihoyyyt haydin bakalım kalkın sabah sporuna
gerçekte yapamıyorum bari sanal olarakl spor yapayım:roflol:

kalamam hayatın köşesinde
koysalar önüme bariyerde
çocukda yaparım kariyerdehihoyyythihoyyythihoyyyt

nesrinciim sanada günaydın tatlım nasılsın bakeem??

canım yaa poacamı bitirsewydim hem yiyip hem de spor yapamam az bekleeee :dance: :dance: :dance: :dance:

Günaydınnlarrr kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Şeniz

Herkes iyi mi? Keyifler yerinde mi? hihoyyyt :dance: :sm_cool:

Haftasonuna az kaldı pek mutluyum. :sm_cool: Yorgunum , hastayım , kırmızılar da geldi üstüne. laelaelaelaelae Dinlenmeye ihtiyacım var.

Bu aralar topiğimizde baya hasta var. Allah hepimize şifa versin inşallah. :Saruboceq:

Güzel bir gün geçirebilmek , güzel haberler alabilmek dileğiyle ; iyi sohbetler canlarımm. :1hug: :asigim: a.s.

yağmuruum iyi etmişsin canım valla bende olsam aynı şeyi yapardım güzel güzel dinlen canım ooohh keyfine bak

Cevaplayan bütün arkadaşlarıma Şeniz
Çoğunluk iyi yapmışsın dediğine göre hihoyyyt

Ya bu işyerinde bir pazar tatildi hiçbişey yapamıyodum :çok üzgünüm: ayrılmakta istemiyom bi yandan :bbo:

amannnn boşver bebğim sağlıklı olsun eninde sonunda çıkacaktım zaten demiştim ya iş bitiyo bebeğime o şekilde bişey olursa kendimi sorumlu hissederim ( ALLAH KORUSUN YAVRUMU)

cucumm petemmm Şeniz sağol bitanem umarım içinden geçen olur parmak uçlarımı göremem :CüvCüv: sen çalışmıyon mu bu arada
ne güzel ya hayal gibi gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…