Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sana da günaydın canım. :1hug: :asigim: a.s. Kaç gün oldu? sengözlerimebaksanab

bulutlarin üzerindesin bitanem,Rabbimm tamamina erdirsin canim benim..bol bol dua edelim bebegin icin:Saruboceq:
canim benim yok ben calismiyorumkaydirigubbakcemile2

kız ne yaprak dökümü bu saatte

bende türk tv kanallari yok canim ya..ertesi gün internetten izleyebiliyorum dizileri-tatlicadiarzu-
gerci tadi kacti cogu dizinin ama evde oluncada bi ses bari olsun diye aciyorum yanii..hihoyyyt

aşk meleği çok geçmiş olsun.
Önceden bende de olurdu göz iltihabı.
Gözünü hiç kaşıma hele de ellerin kirliyse.

doğru ya aklımdan çıkmış bir an
mart ayı için planlar var kafamdada dalmışım:jeyyar:

Herkese günaydın kıslar
inşallah çok güzel bol hamişli bi gün olur:Saruboceq:

Sabırsızım canım Allah gönlüne göre verir inşallah canım dualarım seninle
ne kaldıki cumartesiye şurda:1hug:

canım sende en kısa zamanda geçiceksin pembe köşeye inşallah startı verdiniz . hepimiz 2009 annesi oluruz inşallah bu arada hormonlarım süpermiş .sadece kansızım hihoyyyt

Sana da günaydın canım. :1hug: :asigim: a.s. Kaç gün oldu? sengözlerimebaksanab

cnmm nasılsın aslında pekde geçti sayılmaz nevrom yaaa geçen ay 27 sinde olmuştum bu ay 24 nde olmam gerekiyodu olmadım karnımda pek ağrımıyo ama bişey olduğu yok biz bu ay pek çalışamadık nası olcakki :sm_confused: stresten heralde bu aralar iş çok stresli

Canım inşallah senin de hasretin son bulur. Senin de yüzün güler artık. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol nevrom inşallah dediğin gibi olur hihoyyyt 3.aşılamaya para kalmadı ne pahalı bu veletler kaydirigubbakcemile3

canımm dualarımız seninlee....inşallah bebişine kavuşmak nasip olurr..alah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh...:ecrin_bebek::CüvCüv:
sağol duygucum seninde aşılaman hayırlı olsun ben veremesemde sen verirsin inşallah bitanem mutlu haberi :1hug:

sabırsız canım az kaldı cumartesiye hadi hayırlısı bitanem...
evet nesrinim az kaldı önceden hep adetim beklerdim ilk kjez kan vericem tedavi sürecimde kendi isteğimle naniknanik

ahhhhhh heja canım benimm mutlu olur inşallah sonu -tatlicadiarzu- eğer yoksada kusura bakmasın bebecik gelmesse gelmesin paras mara kalmadı keyfi bilir :teytey:

cucu
sabırsızm bişi kalmadı ya cumartesi inşallah sevinicez kısmet bebişlerin tutunmuştur sana umarım hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere
canım meleğim sağol tatılm Şeniz

sabırsızım inş sonucun negatif olmaz canım.. dualarımız seninle.. Allah seninde yüzünü güldürsün inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah cnm ya ağlarım bak senağlama :1no2: ağlamıcam :jeyyar:

Sabırsız dualarımız seninle.:Saruboceq:
Cumartesi güzel haberlerini bekliycez.:dance:
canım sevcanım :teytey: sağol bebem :hooray: inşallah size güzel haber getirebilirim

canım bitanem sağol aymesim :1hug:

bence sen benden önce davranıcaksın canımmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: inşallah meleğin seninledir :Saruboceq:

Canım bence doğru adım attın. :lepi: Pişman olmak da vardı belki sonra. En baştan yolunu çizmek de akılcı. Şeniz Pembe köşe de yalan oldu yaa kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sabirsizimm bol bol dua edicez senin icin....
ayy insallah melegin seninledir,burda sende haydin kizlar halaya dersin...
:Saruboceq::dance:

Canımm çok mu geliyor. Yoksa kesildi mi şimdi?

gunaydın...kızlar bugun cok heyecanlıyım vede endıselı 16.45 de randevum var bugun 7 haftalık kalp atıslarını duyarmıyım sızce ınsallah hıcbır sorun yoktur kalp atısları kac haftalıkken bellı oluyorkafamçokkarıştı

canım sende en kısa zamanda geçiceksin pembe köşeye inşallah startı verdiniz . hepimiz 2009 annesi oluruz inşallah bu arada hormonlarım süpermiş .sadece kansızım hihoyyyt

Sağol canım. Amin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: Hep beraber geçelim dilerimmm. :Saruboceq: sositososito Hormonlarının güzel çıkmasına çok sevindim canım. :lepi: :içelim: Kansızlık maalesef bende de var.. :1no2:

cnm profil mesajınla özel mesajın açık olması gerekiyomuş açıkmı onlar

evet ikiside açık ama olmuyor
kızlar canımsınız onunla ilgisi yok boyutu 100/100 olması lazım ondan büyükse o yüzden hareket etmiyoyerimseniben
ben dün casper e bi site adresi verecektim bide işte boyut meselesini o yüzden ona msjlaşman kapalı aç demiştim
yerim sizi
RYLAİ canım avatarındaki bebişe bittim ben yalnız:asigim:

cadışş sen nerelerdeydin bakıyımm:uhm::sm_confused:

hadi inşallah hayırlısı bitanem:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…