Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ben çok çalışmadık diyenlerden korkuyorum artık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 :roflol:

dlkhsyn inşallah duyarsın cnm bebişin kalp atışlarını pıtır pıtır artık o haftalara bende gelsem hayılısıyla hemen geçse zaman :)) eheuheuhue bende duymak istiyom sabırsızlanıyom :))

:

bence sen benden önce davranıcaksın canımmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: inşallah meleğin seninledir :Saruboceq:[/QUOTE]

yok sabırsızım yaa gelir o bugün yarın bilirim ben onu klava: hayır bu ay çalışmış olsak umutlancam yine kıyısından köşesinden ama maalesef ben seni bekliyorum bi yolu aç gelicem arkandan :roflol: :roflol:

Canım inşallah hayırlısı ile duyacaksın miniğin pıt pıtlarını. :lepi: :sm_cool: :asigim: Süre olarak normal , duyarsın tatlım. a.s.

Bu arada sen neden gebelik takvimi hazırlamıyorsun. a.s.

Ben çok çalışmadık diyenlerden korkuyorum artık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 :roflol:

yok nevroom ben masumum valla çalışamadık olursa mucize diye ben buna derim kocamı göremedim ki bu ay doru düzgün çok yoğun bi yakalsaydım kaydirigubbakcemile ama maalesef :sm_confused:

nevrocum ben pek yapamıyorum ole seylerden pek ıyı anlamıyorum nerde bu takvım nasıl yapılıyo bılmıyorum canım

canım merak etme yiğenimizin kalp atışlarınıda duyacaksın allahımın izniyle.şimdi senin için saatlerde geçmek bilmez dimi

casperım aynen ole canım yaaa zaman durdu sankı dun aksamdan berı gecede hep aklımda oldugundan uyudugumdanda bıse anlamadım valla saglıklı olsunda annesının kuzusu ben uykusuzluguda cekerım saatlerın gecmesını beklerım

Pembe Köşe Mi?? sengözlerimebaksanab Orası da neresi. :1rolleyes: Kapattık arkadaşım o tükkanı biz. lülülülülülü Rezervasyonunuz varmıydı? kaydirigubbakcemile3

Kızlar pembe köşe tükkanı kapanmış.
Biz geç kaldık.:çok üzgünüm:
Keşke önceden rezervasyon yaptırsaydık.Tüh.:roflol:
Bi daha açılmaz mı acep.Tabi kriz orayı da vurdu.:roflol:

Bu taş bana mı nevro :mymeka: çalışmadık deyipte çıkan ya çalıştık ama özel bişey değildi ki çocuk için değil yani

ama sorarsanız özel ne yaptınız söyliyim size :1closedeyes:
hiç sigara içmiyoduk 9 aydır başladık ikizmide paket almaya
eşimde bende içiyoduk hele ben iyi alışmıştım valla :bbo:

ama sizler tabi böyle yapmayın :mymeka:
kötükedihüso

sizler iyi çalışın :jeyyar:

ne güzel bir heyecan ya inş en kısa bir zamanda bizlerde hissederiz o duyguları yagmurcum,dlkhsyn canlarım inş herşey güzel gider problemsiz, sabırsızım canım duarımızdasın inş cumaresi günü sende güzel haberlerle dönersin tatlım.

kediler miyavladıkça biz çalışacaz :roflol::roflol:
kedilerle birlikde onlar mart ayında çoğalıyolar bakarsınız mart ayı bizede uğurlu gelir
:roflol::roflol:kiz sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emii:roflol:
insallah ugurlu gelir canim benimmmm:Saruboceq:

ay bitanemm meleginin kalp atislarini duyacaksin:dance:yuppiiii

kediler miyavladıkça biz çalışacaz :roflol::roflol:
kedilerle birlikde onlar mart ayında çoğalıyolar bakarsınız mart ayı bizede uğurlu gelir

canım doğru ya bu kedilerde var bişey :lepi: :lepi: :lepi: neden yılın diğer 11 ayı değilde özellikle mart :uhm: :uhm: :uhm: var bencede bu ay denişik bişey,çalışmalara ara vermeyin kızlarr :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlar....geçmişteyim...eşim beni boşamadan kahvaltı hazırlasam iyi olacak laf aramızda bazen kıskanıyor kulube olan ilgimi

ay kızlar sizin haberiniz yok ....
size yeni gelişmelerden bahsedeyim unutmadan... kocişim şuan cezayirde ve gemiye yük alıp türkiyeye gelecekler...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ya izmit olacak ya da izmir aliağa:sm_cool:
izmit olursa kocişim gelecek izmir olursa da ilk uçağa atlayıp ben gidicem yanınaaaaaaaaa:1rolleyes::1rolleyes::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hani mart ayı dediniz yaa bende fırsattan istifade edeyim belkim tutar...
bebiş süpriz yapıp oraların havasını beğenip ikna olur gelmeyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aaaaa cok sevindimmmmmhihoyyyt
ayyy canim nasil moralin düzelmistir..geri gidicek ama demi?böyle her iki haftada bir gelir insallah..degerlendir kiz valla,tutarmi tuaryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…