cnmm nasılsın aslında pekde geçti sayılmaz nevrom yaaa geçen ay 27 sinde olmuştum bu ay 24 nde olmam gerekiyodu olmadım karnımda pek ağrımıyo ama bişey olduğu yok biz bu ay pek çalışamadıknası olcakki :sm_confused: stresten heralde bu aralar iş çok stresli
gunaydın...kızlar bugun cok heyecanlıyım vede endıselı 16.45 de randevum var bugun 7 haftalık kalp atıslarını duyarmıyım sızce ınsallah hıcbır sorun yoktur kalp atısları kac haftalıkken bellı oluyorkafamçokkarıştı
Ben çok çalışmadık diyenlerden korkuyorum artık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 :roflol:
iyi calis mart ayinda haa:jeyyar:
martta bu topikte hamis patlamasi olucak demedi demeyinhihoyyythihoyyyt
Ben çok çalışmadık diyenlerden korkuyorum artık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 :roflol:
gunaydın...kızlar bugun cok heyecanlıyım vede endıselı 16.45 de randevum var bugun 7 haftalık kalp atıslarını duyarmıyım sızce ınsallah hıcbır sorun yoktur kalp atısları kac haftalıkken bellı oluyorkafamçokkarıştı
Pembe Köşe Mi?? sengözlerimebaksanab Orası da neresi. :1rolleyes: Kapattık arkadaşım o tükkanı biz. lülülülülülü Rezervasyonunuz varmıydı? kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:kiz sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emii:roflol:kediler miyavladıkça biz çalışacaz :roflol::roflol:
kedilerle birlikde onlar mart ayında çoğalıyolar bakarsınız mart ayı bizede uğurlu gelir
kediler miyavladıkça biz çalışacaz :roflol::roflol:
kedilerle birlikde onlar mart ayında çoğalıyolar bakarsınız mart ayı bizede uğurlu gelir
ay kızlar sizin haberiniz yok ....
size yeni gelişmelerden bahsedeyim unutmadan... kocişim şuan cezayirde ve gemiye yük alıp türkiyeye gelecekler...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya izmit olacak ya da izmir aliağa:sm_cool:
izmit olursa kocişim gelecek izmir olursa da ilk uçağa atlayıp ben gidicem yanınaaaaaaaaa:1rolleyes::1rolleyes::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hani mart ayı dediniz yaa bende fırsattan istifade edeyim belkim tutar...
bebiş süpriz yapıp oraların havasını beğenip ikna olur gelmeyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?