Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aaaaa cok sevindimmmmmhihoyyyt
ayyy canim nasil moralin düzelmistir..geri gidicek ama demi?böyle her iki haftada bir gelir insallah..degerlendir kiz valla,tutarmi tuaryerimseniben

evet tekrar gidicek ama en azından güzel bir moral olur bana
evet deneyeceğimmm belkim tutar
çok çalışmam lazım çookkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet tekrar gidicek ama en azından güzel bir moral olur bana
evet deneyeceğimmm belkim tutar
çok çalışmam lazım çookkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

EVET CANIM EN BOMBA SENİNKİ, OLUR HERHALDE ADAMI Bİ KERE GÖR GELSİN BEBİŞLER HADİ BAKALIM ÇOK ÇALIŞ ÇOKŞeniz:lepi::lepi::lepi:

Erkekler için büyük tehlike..

Bilim adamları uyardı: Erkeklerin sperm sayısında düşüş şimdiki hızla devam ederse, 60 yıl sonra tüm erkekler kısır olacak demektir...

Bugüne kadar bu konuda birçok araştırma yapıldı ve dünya genelinde erkek nüfusunun, kadın nüfusuna göre düşüşe geçtiği belirlendi. Dahası, erkeklerin sağlikli sperm miktarında azalma olduğu belirlendi.

Son olarak, İspanya'nın ünlü tüp bebek merkezlaeinden Barcelona'daki CEFER Kliniği'nin uzman ekibi, Dr. Fernando Malina başkanlığında yürütülen araştırmaların sonucu, erkekler için "kötü haber" niteliğinde çıktı...

Dr. Molina ve ekibi tarafından hazırlanan raporda "30 yıl önce, erkeklerin sağlıklı sperm oranı yüzde 63 idi. 2008 itibarıyla bu oran yüzde 42'ye gerilemiştir. Buna göre, sağlıklı sperm sayısındaki düşüşün bu hızla devam etmesi, 60 yıl sonra, tüm erkeklerin kısır olacağı anlamına geliyor" denildi.

Raporda, sağlıklı sperm sayısındaki bu dramatik düşüşün, çevre kirliliğiyle doğrudan bağlantılı olduğu vurgulandı. Bu durumda ise sperm kalitesini bozan başlıca etkenlerin, kullanılan plastik ürünler, et ve tarım ilaçlarından insan bedenine geçen toksik maddeler in olduğo belirtildi.

EŞİNİN GELMESİNİN KESİNLEŞMESİNE ÇOK SEVİNDİM CANIM DEMEK BEBİŞ İZMİR BEBİŞİ OLCAK DESENE :dance:

günaydın kızlar....
yağmurcn tebrikler canım allah kucağına aldığın günleride gösterir inşallah...
nesrincim gözünaydın bu fırsatı iyi değerlendir canım inşallah hayırlı haberler verirsin bu mutluluğunun arkasından...

ayy çok sevindim tatlım demek bizim memlekette buluşma ihtimaliniz var bak bu arada bebeiş olursa bebiş izmitli sayılır haberiniz olsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız hiçde fırsatı kaçırmıyosun. süpper yaaa.
kociş gelene kadar kendine iyi bak enerji topla bol bol
anladın sen onu:jeyyar:

belli olmaz canım benim arakadşın karşı komsuşu 5 sene hamile kalamamış tedavide görmüşler tutmamış. kocasıyla bir ankaraya gidelim kafa dinleyelim bebek işi bizi yordu demişler ankaradada boş durmamışlar tabi bombayı patlatmışlar vede hamile kalmış allahım kısmet etmiş belli mi olur seninde bakarsın izmir mahsulu olur:roflol::roflol:

balımm canımm benimmm...hayırlısı tatlımm...inşallah canımmm inşallahh...allah büyükk..nasip kısmett...ayyy anne kelimesi bile çok güzelll....:ecrin_bebek: benim dualarım seninle canımmm....hepimizin hakkında hayırlısı inşallahh........ :ecrin_bebek:

EVET CANIM EN BOMBA SENİNKİ, OLUR HERHALDE ADAMI Bİ KERE GÖR GELSİN BEBİŞLER HADİ BAKALIM ÇOK ÇALIŞ ÇOKŞeniz:lepi::lepi::lepi:

özlemcimmm benimde enerji depolamam lazım... malum kocayı herzaman görmüyoruz.şimdi kardeşimle görüştüm eltisi de hamile kalmışşş kardeşimin bebiş te 4 aylık olmuş kontrole gidecekmiş... valla kız yeni evlenmişti ama hemen hamile kalıyorrr

nesrin yakalamışken bırakma
çok çalış
HERÇEY ÇOCUK İÇİN hihoyyyt

aynen canım aynen... sende herşey çocuk için dedin dedin bak tuttu sıra bendeeee HERŞEY ÇOCUK İÇİNNNN...

cok sevindim bitanem:1hug:
hadi hadi martta bi bomba haberde senden bekliyoruzz:lepi:

sağol canımcımmm... bekleyin sıra bende.....

EŞİNİN GELMESİNİN KESİNLEŞMESİNE ÇOK SEVİNDİM CANIM DEMEK BEBİŞ İZMİR BEBİŞİ OLCAK DESENE :dance:

kız özloşum bende diom ki bu kız niye bu kadar seviniyor... bebiş senin hemşerin olacak die dimi teyzesi... neyse izmirli kızlar güzel olur senin gibi güzel olsun teyzesiŞenizŞenizŞeniz

sağol zeynepcimmm inşallah hayırlısı olsun...
eşime bol bol ceviz ye depola dedimm ama bilmiyorumsositososito

CUCU mu söyledi şu şarkıyı çocukta yaparım kariyerde diye....ben söylüyorum evin içinde eşimde takmış o da söylüyor....dilimize dolandı cucu....çok komiğiz

hemide izmir aliağa orda rafineri var dimi

tamam bu iş büyük bir patlama olacak nesrinim:jeyyar:

çok komik yaa acayip güldüm sayende sağol...delikafadulden
2.bing bang patlaması yapıcaz gardınızı alınnn:roflol::roflol:

eee casperim umut dünyası... bak bizde belkimm tuttururuz... yeni nesil bile monotonluk sıkılıyo anlaşılan. heyecan ve adrenalinn katarız bizde... yeterki gelmeye ikna olsun...

ayy çok sevindim tatlım demek bizim memlekette buluşma ihtimaliniz var bak bu arada bebeiş olursa bebiş izmitli sayılır haberiniz olsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

he he sizin memleket ama özloşuma söz verdim bebiş izmirli olacak he he ... ya da arada kalmıyım ortada biryerde olsun :roflol::roflol::roflol:

Merhaba kızlar geldim ve gidiyorum aklım sizde kalıyo hergün birşey çıkıyor kendinize ii bakın bol hamişli günler diliyorum öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…