aaaaa cok sevindimmmmmhihoyyyt
ayyy canim nasil moralin düzelmistir..geri gidicek ama demi?böyle her iki haftada bir gelir insallah..degerlendir kiz valla,tutarmi tuaryerimseniben
evet tekrar gidicek ama en azından güzel bir moral olur bana
evet deneyeceğimmm belkim tutar
çok çalışmam lazım çookkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet tekrar gidicek ama en azından güzel bir moral olur bana
evet deneyeceğimmm belkim tutar
çok çalışmam lazım çookkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay kızlar sizin haberiniz yok ....
size yeni gelişmelerden bahsedeyim unutmadan... kocişim şuan cezayirde ve gemiye yük alıp türkiyeye gelecekler...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya izmit olacak ya da izmir aliağa:sm_cool:
izmit olursa kocişim gelecek izmir olursa da ilk uçağa atlayıp ben gidicem yanınaaaaaaaaa:1rolleyes::1rolleyes::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hani mart ayı dediniz yaa bende fırsattan istifade edeyim belkim tutar...
bebiş süpriz yapıp oraların havasını beğenip ikna olur gelmeyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
size yeni gelişmelerden bahsedeyim unutmadan... kocişim şuan cezayirde ve gemiye yük alıp türkiyeye gelecekler...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
izmit olursa kocişim gelecek izmir olursa da ilk uçağa atlayıp ben gidicem yanınaaaaaaaaa:1rolleyes::1rolleyes::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bebiş süpriz yapıp oraların havasını beğenip ikna olur gelmeyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Duygumm canım beniimm Aşılaman hakkında hayırlıı olsun inşallah.Ben inanıyorum bu seferr bebe gelecekkk annesineee .Anne bu kadar yeterr artıkk seninleyi,m dicekk inşallahh.Dualarım seninle canım rabbim hakkında hayırlı olanalrıı göstersinnn.:Saruboceq::Saruboceq:
İlkbahar_20 Canımm tedavin hayırlıı olsun inşallahh.Rabbim emeklerinin karşılığınıı inşallahh hayırlı ise vericektirrr.Allaha sığınn bol bol dua ettt .Dualarım seninle canım rabbim mucizeni sana göndersinn inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
EVET CANIM EN BOMBA SENİNKİ, OLUR HERHALDE ADAMI Bİ KERE GÖR GELSİN BEBİŞLER HADİ BAKALIM ÇOK ÇALIŞ ÇOKŞeniz:lepi::lepi::lepi:
nesrin yakalamışken bırakma
çok çalış
HERÇEY ÇOCUK İÇİN hihoyyyt
cok sevindim bitanem:1hug:
hadi hadi martta bi bomba haberde senden bekliyoruzz:lepi:
EŞİNİN GELMESİNİN KESİNLEŞMESİNE ÇOK SEVİNDİM CANIM DEMEK BEBİŞ İZMİR BEBİŞİ OLCAK DESENE :dance:
günaydın kızlar....
yağmurcn tebrikler canım allah kucağına aldığın günleride gösterir inşallah...
nesrincim gözünaydın bu fırsatı iyi değerlendir canım inşallah hayırlı haberler verirsin bu mutluluğunun arkasından...
çocukta yaparım
kariyer de......
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
hemide izmir aliağa orda rafineri var dimi
tamam bu iş büyük bir patlama olacak nesrinim:jeyyar:
kız hiçde fırsatı kaçırmıyosun. süpper yaaa.
kociş gelene kadar kendine iyi bak enerji topla bol bol
anladın sen onu:jeyyar:
belli olmaz canım benim arakadşın karşı komsuşu 5 sene hamile kalamamış tedavide görmüşler tutmamış. kocasıyla bir ankaraya gidelim kafa dinleyelim bebek işi bizi yordu demişler ankaradada boş durmamışlar tabi bombayı patlatmışlar vede hamile kalmış allahım kısmet etmiş belli mi olur seninde bakarsın izmir mahsulu olur:roflol::roflol:
ayy çok sevindim tatlım demek bizim memlekette buluşma ihtimaliniz var bak bu arada bebeiş olursa bebiş izmitli sayılır haberiniz olsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?