Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CUCU mu söyledi şu şarkıyı çocukta yaparım kariyerde diye....ben söylüyorum evin içinde eşimde takmış o da söylüyor....dilimize dolandı cucu....çok komiğiz

yessss o geveze benim:lepi::lepi:
bi seyi 40 kere söylersen olur der annem,söyleyin sizde canim:dance::dance:
kalamam hayatin kösesindeee
o zaman nesesi neresindeeee
koysalar önüme bariyerdee
cocukta yaparim kariyerdeeeeehihoyyythihoyyyt

vallaha hiç belli olmaz.
çalıştığım firmamın nakliye firmasıda var.şöförler uzun yola gidiyo geliyolar ayda yada 2 ayda bir evlerine uğruyolar ana birde bakıyom öbür sefer geldiklerinde karıları hamile

bizde çalış çalış boşa kurşun atıyoz

sabırsızımmm inşallah ilk önce güzel haberi sen vereceksinn allah izin verirse..sonra ben kısmet olursaa..hakkımızda hayırlısı inşallahh...

hihoyyythihoyyythihoyyyt
kalamam hayatın köşesinde
o zaman neşesi neresinde
koysalar önüme bariyerde
çocukta yaparım kariyerdeeeeeeeee
hihoyyythihoyyythihoyyyt

oldu mu cucuuuuuuu

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy casperim sabah sabah güldümm vallaa..doğru yaa dimi...milletin bi kere de oluveriyor karısını ayda yılda bi görüyorr...biz çalış çalışşş boşş...ama kısmett be canımmm yeterki hayırlı olsunnn...vakti zamanı var diyip sabırla bekliyoruzz....hakkımızda hayırlısı inşllahhh...

cucumm benimm olacakkk inşallahh...sen şarkıyı söylemeeyee devammm etttt......doktor olacakk cucumm benimmm hem de dünyalar güzeli anne.....

hihoyyythihoyyythihoyyyt
kalamam hayatın köşesinde
o zaman neşesi neresinde
koysalar önüme bariyerde
çocukta yaparım kariyerdeeeeeeeee
hihoyyythihoyyythihoyyyt

oldu mu cucuuuuuuu
oldu oldukaydirigubbakcemile3
stres taban moraller tavan:lepi:

cucumm benimm olacakkk inşallahh...sen şarkıyı söylemeeyee devammm etttt......doktor olacakk cucumm benimmm hem de dünyalar güzeli anne.....

utandirma beniii
önce sabirsizim cumartesi güzel haberi versin,sonra sen,sonradaaaaaa bakalim sira kimde olucakhihoyyythihoyyyt

Kız casper sanal spor zayıflatıyo mu etkisini gördün mü sen?kaydirigubbakcemile2
Faydası olursa bende yapam bari.:dance:kaydirigubbakcemile2

utandirma beniii
önce sabirsizim cumartesi güzel haberi versin,sonra sen,sonradaaaaaa bakalim sira kimde olucakhihoyyythihoyyyt

sana gelsin, bana gelsin, şuna gelsin...
şu sıra artık hepimize gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
bizim spermlerdende bir birinci çıksın canım
hep tembellik hep tembellik olmazkiiiiiiiiiii:hooray::hooray::hooray:

Canlarımm raporum çıkmışşş delikafadulden hihoyyyt

Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:

Ben şimdi hiçbir yere sığamıyorum. :sm_cool: :dance:

Yarın beni neler bekliyor acaba?? :1rolleyes:

Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar herkese tünaydın hihoyyyt
bende hasta olanlar kervanına katıldım vatana millete hayırlı olsun grip oldum -tatlicadiarzu-
sabah sohbetiniz süper olmuş yetişemedim mirmirmirmir

nesrincim hadi gözün aydın olsun şimdiden değerlendir fırsat bu fırsat yer,mekan hiç farketmez belki size böylesi uğurlu gelir canım :1rolleyes:

duygucum hadi bakalım güzel haberler inşallah patlama olsun mart ayında kaydirigubbakcemile3

canım benim ne güzel fazla beklemeden geldi raporun,hayırlısı inşallah :1rolleyes:
her geçen gün daha da yaklaşıyorsun meleğine nevrommmmm :1hug:

çok sevindim:asigim: bitanemmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt
şimdi herşeyin hayırlısı inşallah

cok sevindim bitanemmmm:sm_cool:
aayyyy hadi bismillah diyelim senin icinde...insallahhh ilk seferinde tutucak bitanem:Saruboceq:

sana gelsin, bana gelsin, şuna gelsin...
şu sıra artık hepimize gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
bizim spermlerdende bir birinci çıksın canım
hep tembellik hep tembellik olmazkiiiiiiiiiii:hooray::hooray::hooray:
amin canim aminnnn:Saruboceq:
hepimiz tek tek hamis kalicas...beylere cevizleri bol yedirelim bu aykaydirigubbakcemile3

cok gecmis olsun canim...a.s.
costuk valla,mart ayina hazirliyoruz kendimizikaydirigubbakcemile3
malum mart ayinda dünya capinda gebelik orani yüksek oluyormustaakaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…