Canlarımm raporum çıkmışşş delikafadulden hihoyyyt
Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:
Ben şimdi hiçbir yere sığamıyorum. :sm_cool: :dance:
Yarın beni neler bekliyor acaba?? :1rolleyes:
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba kızlar herkese tünaydın hihoyyyt
bende hasta olanlar kervanına katıldım vatana millete hayırlı olsun grip oldum -tatlicadiarzu-
sabah sohbetiniz süper olmuş yetişemedim mirmirmirmir
nesrincim hadi gözün aydın olsun şimdiden değerlendir fırsat bu fırsat yer,mekan hiç farketmez belki size böylesi uğurlu gelir canım :1rolleyes:
duygucum hadi bakalım güzel haberler inşallah patlama olsun mart ayında kaydirigubbakcemile3
canım benim ne güzel fazla beklemeden geldi raporun,hayırlısı inşallah :1rolleyes:
her geçen gün daha da yaklaşıyorsun meleğine nevrommmmm :1hug:
çok sevindim:asigim: bitanemmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt
şimdi herşeyin hayırlısı inşallah
[sıze=3]canlarımm raporum çıkmışşş delikafadulden hihoyyyt
yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. Kaydirigubbakcemile2 :içelim:
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhh. :saruboceq: :saruboceq:[/sıze]
cok sevindim bitanemmmm:sm_cool:
aayyyy hadi bismillah diyelim senin icinde...insallahhh ilk seferinde tutucak bitanem:Saruboceq:
haydi bismillahhhh diyip kolları sıva canım...
şimdi bebiş daha da yakınlaştı valla:sm_cool::sm_cool::dance::1hug:Şenizhaydi hayırlısı canım inan çok mutlu oldum... en kısa zmanda seni de pembe köşede görmek istiyoruzza.s.
Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:
ay kızlar sizin haberiniz yok ....
size yeni gelişmelerden bahsedeyim unutmadan... kocişim şuan cezayirde ve gemiye yük alıp türkiyeye gelecekler...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya izmit olacak ya da izmir aliağa:sm_cool:
izmit olursa kocişim gelecek izmir olursa da ilk uçağa atlayıp ben gidicem yanınaaaaaaaaa:1rolleyes::1rolleyes::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hani mart ayı dediniz yaa bende fırsattan istifade edeyim belkim tutar...
bebiş süpriz yapıp oraların havasını beğenip ikna olur gelmeyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
valla canımcımmm ağzından bal damlıyor yazdıklarını okuyup söyle bir düşündüm de süpper olurdu valla... hayırlısı inşallahhh... maksak kocişi görmek delikafaduldenama gidipte çalışmamak olmaz herhalde....şakkıdılaelaelaelaelaeNesrin süper haber bu.kaydirigubbakcemile2
Bu kısa zamanı iyi değerlendirin.Belki de hamiş kalıverirsin.:CüvCüv:
Kocan gelene kadar da senin göbiş büyür.:CüvCüv:
caım benimmmmm yaa tüylerim diken diken oldu rabbim hemencecik tutturur inşallah bebişlerini sana sağlıklı aaaa bebişler dedimmmmmm yoksam ikizmi
canım çok çok geçmiş olsuna.s.inşalalh çabucak geçer....günaydın kızlar tek gözlüde olsam burdayım ve sizlerleyim gözümün biri kapalı şuan zar zor görüyorum yazdıklarınızı :) kremini sürdüm etksini göstersindiye kapalı tutuyorum ve hala işteyim bu halde bile
yağmurcum biiraz acelee değilmi güzelim bir iki hafta daha bekleseydin
canım biizm için ümüt hiç bitmez...bu ay olmassa öbür ay...pes etmek yok...bugün 33. gün ve sabah sol yumurtalığıma 3-4 kere bıçak saplanır gibi oldu tuvalete gittim pembe akıntı varsenağlama...bugün olucam heralde..eşimde soruyo sürekli o da umutlanıyo....off offfffffff....hiç umudum kalmadı ..:a015:..
allah yardımcın olsun canım...inşalalh 10 sene sonra bu sefer yüzün güler....kizlar sali günü insallah ignelere basliyorum tüp bebek tedavisi icin,hepinizden dua bekliyorum
10 senelik hasretim biter
canım çok sevindim...inşalalh bebişinizde gelir...gelmesede sizin için güzel bir morel olacak....ay kızlar sizin haberiniz yok ....
size yeni gelişmelerden bahsedeyim unutmadan... kocişim şuan cezayirde ve gemiye yük alıp türkiyeye gelecekler...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya izmit olacak ya da izmir aliağa:sm_cool:
izmit olursa kocişim gelecek izmir olursa da ilk uçağa atlayıp ben gidicem yanınaaaaaaaaa:1rolleyes::1rolleyes::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hani mart ayı dediniz yaa bende fırsattan istifade edeyim belkim tutar...
bebiş süpriz yapıp oraların havasını beğenip ikna olur gelmeyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım bilgilerin için çok sağol....Erkekler için büyük tehlike..
Bilim adamları uyardı: Erkeklerin sperm sayısında düşüş şimdiki hızla devam ederse, 60 yıl sonra tüm erkekler kısır olacak demektir...
Bugüne kadar bu konuda birçok araştırma yapıldı ve dünya genelinde erkek nüfusunun, kadın nüfusuna göre düşüşe geçtiği belirlendi. Dahası, erkeklerin sağlikli sperm miktarında azalma olduğu belirlendi.
Son olarak, İspanya'nın ünlü tüp bebek merkezlaeinden Barcelona'daki CEFER Kliniği'nin uzman ekibi, Dr. Fernando Malina başkanlığında yürütülen araştırmaların sonucu, erkekler için "kötü haber" niteliğinde çıktı...
Dr. Molina ve ekibi tarafından hazırlanan raporda "30 yıl önce, erkeklerin sağlıklı sperm oranı yüzde 63 idi. 2008 itibarıyla bu oran yüzde 42'ye gerilemiştir. Buna göre, sağlıklı sperm sayısındaki düşüşün bu hızla devam etmesi, 60 yıl sonra, tüm erkeklerin kısır olacağı anlamına geliyor" denildi.
Raporda, sağlıklı sperm sayısındaki bu dramatik düşüşün, çevre kirliliğiyle doğrudan bağlantılı olduğu vurgulandı. Bu durumda ise sperm kalitesini bozan başlıca etkenlerin, kullanılan plastik ürünler, et ve tarım ilaçlarından insan bedenine geçen toksik maddeler in olduğo belirtildi.
inşalalh kalp atışınıda duyarsın canım....güzel haberini bekliyoruz...gunaydın...kızlar bugun cok heyecanlıyım vede endıselı 16.45 de randevum var bugun 7 haftalık kalp atıslarını duyarmıyım sızce ınsallah hıcbır sorun yoktur kalp atısları kac haftalıkken bellı oluyorkafamçokkarıştı
Şu an mutluluktan ağlıyorum. senağlama İnanın tutsa da tutmasa da şükürler olsun. :Saruboceq: Bunu deneyecek imkanım , gücüm olduğu için ; rapor almaya şartlarım tuttuğu için ; eşimle bu konuda uyum içinde olduğumuz için binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Her zaman diyorum halimize bin şükür. :Saruboceq: Allahım bebek derdine düşürdü bizi. Başka dertlere düşürmedi çok şükür. :Saruboceq: Sağlık verdi , sıhhat verdi , huzur verdi , mutluluk verdi. :Saruboceq: Hayırlısı ise bebeklerimizi de verir. Bağışlar. Kucağımıza aldırır. Hepinizi çok seviyorummm. :asigim:
Sağol bitanemmm. Şeniz :asigim: İnşallah canımm. Ağzından bal damlıyorr. Messssss...kkkk kaydirigubbakcemile3 (fill in the blanks)
Şu an mutluluktan ağlıyorum. senağlama İnanın tutsa da tutmasa da şükürler olsun. :Saruboceq: Bunu deneyecek imkanım , gücüm olduğu için ; rapor almaya şartlarım tuttuğu için ; eşimle bu konuda uyum içinde olduğumuz için binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Her zaman diyorum halimize bin şükür. :Saruboceq: Allahım bebek derdine düşürdü bizi. Başka dertlere düşürmedi çok şükür. :Saruboceq: Sağlık verdi , sıhhat verdi , huzur verdi , mutluluk verdi. :Saruboceq: Hayırlısı ise bebeklerimizi de verir. Bağışlar. Kucağımıza aldırır. Hepinizi çok seviyorummm. :asigim:
nevrocum çok sevindim senin adına inşallah pembe listenin en başına geçersin.sevinçten ağlarız hepimiz.öyle tatlı öyle iyi niyetlisin ki koskoca bir topik var ardında sana dualar eden.Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Şu an mutluluktan ağlıyorum. senağlama İnanın tutsa da tutmasa da şükürler olsun. :Saruboceq: Bunu deneyecek imkanım , gücüm olduğu için ; rapor almaya şartlarım tuttuğu için ; eşimle bu konuda uyum içinde olduğumuz için binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Her zaman diyorum halimize bin şükür. :Saruboceq: Allahım bebek derdine düşürdü bizi. Başka dertlere düşürmedi çok şükür. :Saruboceq: Sağlık verdi , sıhhat verdi , huzur verdi , mutluluk verdi. :Saruboceq: Hayırlısı ise bebeklerimizi de verir. Bağışlar. Kucağımıza aldırır. Hepinizi çok seviyorummm. :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?