Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haydi bismillahhhh diyip kolları sıva canım...
şimdi bebiş daha da yakınlaştı valla:sm_cool::sm_cool::dance::1hug:Şenizhaydi hayırlısı canım inan çok mutlu oldum... en kısa zmanda seni de pembe köşede görmek istiyoruzza.s.

canım benim ne güzel fazla beklemeden geldi raporun,hayırlısı inşallah :1rolleyes:
her geçen gün daha da yaklaşıyorsun meleğine nevrommmmm :1hug:

Canım geçmiş olsun. :teselli: Dikkat et kendine. Zaten bu havalarda hasta olmamak mucize oldu artık. Allah şifa versin bitanem. a.s.

Evet tatlım yaa. Süper hızlı çıktı. Tam da denk geldi. Yarın adetimin 3. günü. Yoksa bir sonraki aya kalacaktı. :sm_cool:

caım benimmmmm yaa tüylerim diken diken oldu rabbim hemencecik tutturur inşallah bebişlerini sana sağlıklı aaaa bebişler dedimmmmmm yoksam ikizmi

cok sevindim bitanemmmm:sm_cool:
aayyyy hadi bismillah diyelim senin icinde...insallahhh ilk seferinde tutucak bitanem:Saruboceq:

Sağol bitanemmm. Şeniz :asigim: İnşallah canımm. Ağzından bal damlıyorr. Messssss...kkkk kaydirigubbakcemile3 (fill in the blanks)

Allah razı olsun canım benimm. :asigim: İnşallah Allahım kendimi de o güzel köşeye yazmayı nasip eder. Bu mutluluğu yaşatır bana da. Mucizeler de gelmeye devam ettikçe Bu yıl sonuna kadar baya azalırız inşallah , transfer oluruz. :teytey: :teytey:

nevrom canım çok sevindim hadi hayırlı olsun rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun bebişlerine bir adım daha yaklaştın senin halayınıda çekmeye az kaldı inşallah:teytey::teytey:

Nesrin süper haber bu.kaydirigubbakcemile2
Bu kısa zamanı iyi değerlendirin.Belki de hamiş kalıverirsin.:CüvCüv:
Kocan gelene kadar da senin göbiş büyür.:CüvCüv:

Nesrin süper haber bu.kaydirigubbakcemile2
Bu kısa zamanı iyi değerlendirin.Belki de hamiş kalıverirsin.:CüvCüv:
Kocan gelene kadar da senin göbiş büyür.:CüvCüv:
valla canımcımmm ağzından bal damlıyor yazdıklarını okuyup söyle bir düşündüm de süpper olurdu valla... hayırlısı inşallahhh... maksak kocişi görmek delikafaduldenama gidipte çalışmamak olmaz herhalde....şakkıdılaelaelaelaelae

Şu an mutluluktan ağlıyorum. senağlama İnanın tutsa da tutmasa da şükürler olsun. :Saruboceq: Bunu deneyecek imkanım , gücüm olduğu için ; rapor almaya şartlarım tuttuğu için ; eşimle bu konuda uyum içinde olduğumuz için binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Her zaman diyorum halimize bin şükür. :Saruboceq: Allahım bebek derdine düşürdü bizi. Başka dertlere düşürmedi çok şükür. :Saruboceq: Sağlık verdi , sıhhat verdi , huzur verdi , mutluluk verdi. :Saruboceq: Hayırlısı ise bebeklerimizi de verir. Bağışlar. Kucağımıza aldırır. Hepinizi çok seviyorummm. :asigim:

canım çok çok geçmiş olsuna.s.inşalalh çabucak geçer....

canım biizm için ümüt hiç bitmez...bu ay olmassa öbür ay...pes etmek yok...

kizlar sali günü insallah ignelere basliyorum tüp bebek tedavisi icin,hepinizden dua bekliyorum
10 senelik hasretim biter
allah yardımcın olsun canım...inşalalh 10 sene sonra bu sefer yüzün güler....
canım çok sevindim...inşalalh bebişinizde gelir...gelmesede sizin için güzel bir morel olacak....

canım bilgilerin için çok sağol....
ne olacak bu işin sonu:çok üzgünüm:

inşalalh kalp atışınıda duyarsın canım....güzel haberini bekliyoruz...

aaaaa maşalallah ne çabuk çıktı:dance:canım inşalalh bebişin gelir....
o zamn kim tutar biiz:teytey:

canim benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gercekten cok sevindim sen bu mutlulugu gercekten haediyorsun herseyi ozenle yapip basari elde ettigin gibi bu olayindan ustesinden gelip pembe kosemize gececegine inanniyorum allahin izniyle canim benim yaaaaaaaaaaaaaa:lepi:
hadi hayirlisiyla insallah bu ay baslarsin o zaman ay heyecanladim dr a gitte gelismeleri hemen yaz Şeniz
hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile5

canım çok sevindim senin adına güzel haberlerinde gelecek inşallah...inşallah herşey yolunda giderde meleğini tez zamanda kucağına alırsın... belkide meleklerini..... dimi ama ne güzel olur...kaydirigubbakcemile5

Sağol bitanemmm. Şeniz :asigim: İnşallah canımm. Ağzından bal damlıyorr. Messssss...kkkk kaydirigubbakcemile3 (fill in the blanks)

canim bal gibi olan,tertemiz yüregi olan sensin...Rabbim yüzünede yansitmis bu güzelligi..insallah o gülen yüzünüde en yakin zamanda bebekle dahada bir güldürecek,aydinlatacak...herseyimiz icin binlerce sükür gercektende,ne mutlu sana ki böylesi degerli bir insansin ve sükrediyorsun...her zaman dualarimda sende varsin bitanem...:1hug::asigim:

BU MUTLULUK GÖZYAŞLARINI EN KISA ZAMANDA POZİTİFİ GÖRDÜĞÜNDEDE DÖKERSİN İNŞALLAH. Bİ İNSANIN AĞLAMASINI DİLEMEK BİRAZ SAÇMA AMA SEN DE EŞİNDE BU SEVİNÇ GÖZ YAŞLARINI HA ETTİNİZ CANIM UMARIM BİR AYA KALMAZ BU MUTLU ANsenağlama

Canım çok sevindim gözün aydın
inşallah herşey yolunda gider
tez zamanda kavuşursun bebişine
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
hep yüzün gülsün inşallahŞeniz:1hug:

herkese günaydın canlara.s.
caanlar kardeşimle birazdan benim pc ye yeni windovs kuracağız...
biizm pc çok uğraştırıyor...her kurmamızda sorunlar oluyor....
eğer bir aksilik çıkar da gelemessem anlayınki önemli bir şey yok....
inşalalh bugün halledebiliriz...
sizleri seviyorumŞeniz
hepinizi öptümŞeniz

slm kızlar bende yeni üyeyim.malesef bnım sorunumda sizinle aynı anne olmayı cok istiyorum ama 2 senedır olmuyor kafayı yemek üzereyım.

nevrocum çok sevindim senin adına inşallah pembe listenin en başına geçersin.sevinçten ağlarız hepimiz.öyle tatlı öyle iyi niyetlisin ki koskoca bir topik var ardında sana dualar eden.Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…