Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım valla belli olmaz nokta atışı olur. Denk gelir. Değerlendirmekte fayda var tabi süprizzzzzkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

cnmm yaa kıyamam sana hayırlısı olsun inşallah allah güzel gönlüne göre versin cnm benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom canım çok sevindim hadi hayırlı olsun rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun bebişlerine bir adım daha yaklaştın senin halayınıda çekmeye az kaldı inşallah:teytey::teytey:

Sağol bitanemmm. Amin inşallah. O güzel dileklerinize , dualarınıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Allahım hepimizin yüzünü vakti geldikçe güldürsün inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:

bu arada geçmişi okuycam diye başım döndü -tatlicadiarzu- şimdi dışarı çıkıcam.sıkıldım evde,hepinizi öpüyorum,çok yazmayın tamammı kaydirigubbakcemile3

Nevroskymm nevomm canım benimm Yazıyı okuyunca o kadar sevindimkiii...Allah hakkında hayırlısını versin inşallahhh..Rabbim yüzünü güldürücek inşallahh..Sağlıklı bir şekildee meleğini kucağına almayı nasip edicek inşallahh...Dualarımm seninlee camım

Nevocumm :teytey: çok sevindimmm hihoyyyt inşallah her şey yolunda gidicek sende kelebeğini kucağına alıcaksın bitanem :sm_cool:

nevrosky tebrik ederim. Bende yeni üye oldum listenize benide eklermisiniz . Eşim kasım ayında varikoselden ameliyat oldu şimde beklemedeyiz klomen ve e vitamini kullanıyor. sigarayıda bıraktı bakalım bi 4-5 ay daha deneyip bekleyeceğiz olmazsa tüp bebek yaptıracağız. Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

merhaba arkadaşım hoş geldina.s.
geçmiş olsun
inşallah güzel haberler alırsınız çabucak

muhtemel adet tarihini
eşinin tam problemi nedir sayımı hareket sorunumu morfolojimi
ve neler kullandığını sana zahmet bilgilerini verirden
nevro seni daha rahat ekleyebilir:1hug:

ohhh ohhh hihoyyyt ne güsel canım ..inşş bebiş haberinidealırız burdan:Saruboceq:
ben bu topiğin bir uğuru olduğuna inanıyorum herkes tek tek hamiş kalıyor baksana..sıra bizede gelecekdelikafadulden

sana gelsin, bana gelsin, şuna gelsin...
şu sıra artık hepimize gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
bizim spermlerdende bir birinci çıksın canım
hep tembellik hep tembellik olmazkiiiiiiiiiii:hooray::hooray::hooray:

ceviz yedir ceviz yedir spermlerden birinci çıkar o zaman

HER ŞEY ÇOCUK İÇİN

sabirsizimm bol bol dua edicez senin icin....
ayy insallah melegin seninledir,burda sende haydin kizlar halaya dersin...
:Saruboceq::dance:
SEN NEGÜZEL Bİ İNSANSIN ÖLE Şeniz

sabırsızımmm inşallah ilk önce güzel haberi sen vereceksinn allah izin verirse..sonra ben kısmet olursaa..hakkımızda hayırlısı inşallahh...
inşallah duygucum canım benim hihoyyyt sırasıyla hepimiz inşallah :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2
nesrincim çok sevindim senin adına tatlım sositososito buralara gelirseniz sizi misafir edebiliriz odanıza girmeyiz merek etme :dance:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım a.s.

her şey bebek için :lepi:

inşallah canım bugün bebişin kalp atışlarını duyucaksın,dularımız seninle :Saruboceq:

nesrin çok sevindim ,gözünaydın ,hiç bir gününüz boş geçmesin :jeyyar: benimkinin gelmesine 79 gün kaldı ve ben malesef geldiğinde hastalanıyorum senağlama üstelik birde tatil planı yapıyorduk acaba adet geciktirici mi kullansam :uhm:

canım benim çok sevindim,gözün aydın ne güzel bak Allahtan işte tam da yeni hasta olmuşken tedaviye başlıyorsun 1 ay beklemene gerek kalmayacak bu durumda sanırım,hayırlı olsun ve ben ilk denemende pozitif sonuç alacağına inanıyorum,Allah yardımcın olsun :1hug:

nevrom hayırlı olur inşallah.allah gönlüne göre versin canım.
desene sende marttakiler kervanına katılmış oluyosun
e malum mart ayı çalışma ayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…