slm kızlar bende yeni üyeyim.malesef bnım sorunumda sizinle aynı anne olmayı cok istiyorum ama 2 senedır olmuyor kafayı yemek üzereyım.
valla canımcımmm ağzından bal damlıyor yazdıklarını okuyup söyle bir düşündüm de süpper olurdu valla... hayırlısı inşallahhh... maksak kocişi görmek delikafaduldenama gidipte çalışmamak olmaz herhalde....şakkıdılaelaelaelaelae
Şu an mutluluktan ağlıyorum. senağlama İnanın tutsa da tutmasa da şükürler olsun. :Saruboceq: Bunu deneyecek imkanım , gücüm olduğu için ; rapor almaya şartlarım tuttuğu için ; eşimle bu konuda uyum içinde olduğumuz için binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Her zaman diyorum halimize bin şükür. :Saruboceq: Allahım bebek derdine düşürdü bizi. Başka dertlere düşürmedi çok şükür. :Saruboceq: Sağlık verdi , sıhhat verdi , huzur verdi , mutluluk verdi. :Saruboceq: Hayırlısı ise bebeklerimizi de verir. Bağışlar. Kucağımıza aldırır. Hepinizi çok seviyorummm. :asigim:
nevrom canım çok sevindim hadi hayırlı olsun rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun bebişlerine bir adım daha yaklaştın senin halayınıda çekmeye az kaldı inşallah:teytey::teytey:
nevrosky tebrik ederim. Bende yeni üye oldum listenize benide eklermisiniz . Eşim kasım ayında varikoselden ameliyat oldu şimde beklemedeyiz klomen ve e vitamini kullanıyor. sigarayıda bıraktı bakalım bi 4-5 ay daha deneyip bekleyeceğiz olmazsa tüp bebek yaptıracağız. Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Canlarımm raporum çıkmışşş delikafadulden hihoyyyt
Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:
Ben şimdi hiçbir yere sığamıyorum. :sm_cool: :dance:
Yarın beni neler bekliyor acaba?? :1rolleyes:
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:
Kız casper sanal spor zayıflatıyo mu etkisini gördün mü sen?kaydirigubbakcemile2
Faydası olursa bende yapam bari.:dance:kaydirigubbakcemile2
sana gelsin, bana gelsin, şuna gelsin...
şu sıra artık hepimize gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
bizim spermlerdende bir birinci çıksın canım
hep tembellik hep tembellik olmazkiiiiiiiiiii:hooray::hooray::hooray:
SEN NEGÜZEL Bİ İNSANSIN ÖLE Şenizsabirsizimm bol bol dua edicez senin icin....
ayy insallah melegin seninledir,burda sende haydin kizlar halaya dersin...
:Saruboceq::dance:
inşallah duygucum canım benim hihoyyyt sırasıyla hepimiz inşallah :CüvCüv:sabırsızımmm inşallah ilk önce güzel haberi sen vereceksinn allah izin verirse..sonra ben kısmet olursaa..hakkımızda hayırlısı inşallahh...
nesrincim çok sevindim senin adına tatlım sositososito buralara gelirseniz sizi misafir edebiliriz odanıza girmeyiz merek etme :dance:kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar tek gözlüde olsam burdayım ve sizlerleyim gözümün biri kapalı şuan zar zor görüyorum yazdıklarınızı :) kremini sürdüm etksini göstersindiye kapalı tutuyorum ve hala işteyim bu halde bile
yağmurcum biiraz acelee değilmi güzelim bir iki hafta daha bekleseydin
Cevaplayan bütün arkadaşlarıma Şeniz
Çoğunluk iyi yapmışsın dediğine göre hihoyyyt
Ya bu işyerinde bir pazar tatildi hiçbişey yapamıyodum :çok üzgünüm: ayrılmakta istemiyom bi yandan :bbo:
amannnn boşver bebğim sağlıklı olsun eninde sonunda çıkacaktım zaten demiştim ya iş bitiyo bebeğime o şekilde bişey olursa kendimi sorumlu hissederim ( ALLAH KORUSUN YAVRUMU)
cucumm petemmm Şeniz sağol bitanem umarım içinden geçen olur parmak uçlarımı göremem :CüvCüv: sen çalışmıyon mu bu arada
ne güzel ya hayal gibi gamyoncuiremsu
gunaydın...kızlar bugun cok heyecanlıyım vede endıselı 16.45 de randevum var bugun 7 haftalık kalp atıslarını duyarmıyım sızce ınsallah hıcbır sorun yoktur kalp atısları kac haftalıkken bellı oluyorkafamçokkarıştı
ay kızlar sizin haberiniz yok ....
size yeni gelişmelerden bahsedeyim unutmadan... kocişim şuan cezayirde ve gemiye yük alıp türkiyeye gelecekler...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya izmit olacak ya da izmir aliağa:sm_cool:
izmit olursa kocişim gelecek izmir olursa da ilk uçağa atlayıp ben gidicem yanınaaaaaaaaa:1rolleyes::1rolleyes::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hani mart ayı dediniz yaa bende fırsattan istifade edeyim belkim tutar...
bebiş süpriz yapıp oraların havasını beğenip ikna olur gelmeyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:
kizlar ben bisey gördüm,hepinizin özeline link göndericem simdi,bi bakin hele:1shok:
nesrincim çok sevindim senin adına tatlım sositososito buralara gelirseniz sizi misafir edebiliriz odanıza girmeyiz merek etme :dance:
AYY ÇOK DUYGULANDIM CANIM SAĞOL...:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?