SEN NEGÜZEL Bİ İNSANSIN ÖLE Şeniz
inşallah duygucum canım benim hihoyyyt sırasıyla hepimiz inşallah :CüvCüv:
nesrincim çok sevindim senin adına tatlım sositososito buralara gelirseniz sizi misafir edebiliriz odanıza girmeyiz merek etme :dance:
nesrin fındık,ceviz stoğu yaptın mı :jeyyar:
SEN NEGÜZEL Bİ İNSANSIN ÖLE Şeniz
inşallah duygucum canım benim hihoyyyt sırasıyla hepimiz inşallah :CüvCüv:
nesrincim çok sevindim senin adına tatlım sositososito buralara gelirseniz sizi misafir edebiliriz odanıza girmeyiz merek etme :dance:
canlar o site yasakmis türkiyede özür diliyorum hepinizden...iyice dinleyip dediklerini yazicam simdi..bi tv kanalinda haberlerden almislar baslik mucize diyet...
saglikli beslenme sadece kilo icin degil bebek icinde gerekli...
yillardir bebek hasreti cekenler hayvansal gidalari keserek cocuk sahibi olabiliyor..bu diyetle bebek sahibi olanlar anlatiyor simdi...
et ve hayvansal gidalari keserek bebek sahibi olunabiliyor..
ayni diyeti yüzlerce anne uygulamis..
cünkü hayvan yemlerinde bulunan,ve insanada et tüketerek,süt ve yumurta yiyerek gecen dioxin zehiri cocuk sahibi olmayida engelliyor...
kadin 4 defa düsük yapmis,sonra 1 sene bu diyeti yapmis,sebze meyve agirlikli beslenmis..bebegi gelmis..
digeride 6 ay uygulamis,4 senedir bebegi olmusoyrmus ve tüp bebege geciceklermis...6 ay boyunca kirmizi et yememis sadece sebze yemekleri yemis ve hamile kalmis....
paylasmak istedim kizlara.s.
Nevro canım buraya da yazayım..adetin 3 .günü yarın olduğuna göre yarın başlanır demek kısa protokol olucak...Bu arada dr ilaçlar için reçete yazıcak ya gonal f i öneririm..Fostimonu tercih etmeyin..Gonal f yumurtlararı daha çabuk büyütüyor..
canlar o site yasakmis türkiyede özür diliyorum hepinizden...iyice dinleyip dediklerini yazicam simdi..bi tv kanalinda haberlerden almislar baslik mucize diyet...
yillardir bebek hasreti cekenler hayvansal gidalari keserek cocuk sahibi olabiliyor..bu diyetle bebek sahibi olanlar anlatiyor simdi...
cünkü hayvan yemlerinde bulunan,ve insanada et tüketerek,süt ve yumurta yiyerek gecen dioxin zehiri cocuk sahibi olmayida engelliyor...
kadin 4 defa düsük yapmis,sonra 1 sene bu diyeti yapmis,sebze meyve agirlikli beslenmis..bebegi gelmis..
digeride 6 ay uygulamis,4 senedir bebegi olmusoyrmus ve tüp bebege geciceklermis...6 ay boyunca kirmizi et yememis sadece sebze yemekleri yemis ve hamile kalmis....
ceviz yedir ceviz yedir spermlerden birinci çıkar o zaman
HER ŞEY ÇOCUK İÇİN
söylemesi ayıp yağmurdan sonra gaza gelmişim hemen aldım ama yurtdışında tadı güzel değil bala katıcam valla sonra tutabilene aşkolsun
mrb bademim.
bendece fostimon hiç iyi değil. gonalf çok güzel büyütüyor yumoşları
cadışş sen nerelerdeydin bakıyımm:uhm::sm_confused:
valla salı günü temizlik yapayım dedim kayınvaldemin evini.. yasemine gitcektim diye.. dünde çarşı pazar oldu.. bugünde çok olmadı gireli işte.. gece zor okudum geçmişi.. mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
ay kızlar sizin haberiniz yok ....
size yeni gelişmelerden bahsedeyim unutmadan... kocişim şuan cezayirde ve gemiye yük alıp türkiyeye gelecekler...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya izmit olacak ya da izmir aliağa:sm_cool:
izmit olursa kocişim gelecek izmir olursa da ilk uçağa atlayıp ben gidicem yanınaaaaaaaaa:1rolleyes::1rolleyes::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hani mart ayı dediniz yaa bende fırsattan istifade edeyim belkim tutar...
bebiş süpriz yapıp oraların havasını beğenip ikna olur gelmeyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
çok sevindim nesrincim.. hadi bakem kolay gelsin şimdi.. bebek düşünerek yapma.. kocanı özlediğin için yap emio zaman tutar kaydirigubbakcemile5
Canlarımm raporum çıkmışşş delikafadulden hihoyyyt
Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:
Ben şimdi hiçbir yere sığamıyorum. :sm_cool: :dance:
Yarın beni neler bekliyor acaba?? :1rolleyes:
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:
nevrocum çok sevindim.. hayırlısı neyse o olsun bundan sonra.. inş gönlünden geçeni verir Allah'ım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kızlar bende yeni üyeyim.malesef bnım sorunumda sizinle aynı anne olmayı cok istiyorum ama 2 senedır olmuyor kafayı yemek üzereyım.
Hoşgeldin aramıza bahsan.. kafayı falan yeme canım.. Allah bilir ne zaman vereceğini.. hepimiz zamanı gelsin diye bekliyoruz.. olmaz denileni olduruyor rabbim.. seninde nasibin gelicektir :teselli:
nevrosky tebrik ederim. Bende yeni üye oldum listenize benide eklermisiniz . Eşim kasım ayında varikoselden ameliyat oldu şimde beklemedeyiz klomen ve e vitamini kullanıyor. sigarayıda bıraktı bakalım bi 4-5 ay daha deneyip bekleyeceğiz olmazsa tüp bebek yaptıracağız. Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Sende Hoşgeldin canım.. eşine de geçmiş olsun.. ameliyatı yeni olmuş sayılır.. 6. aydan sonra düzelme başlıyor.. zamana ihtiyacınız var sadece.. Allah hayırlısını versin.. :teselli:
cücüm çok sağol canım.. Şeniz çok yemesekte yiyoruz yine eti.. kahvaltıyı neyle yapacaz süt peynir yoksa CADIARZU fisfisfiscanlar o site yasakmis türkiyede özür diliyorum hepinizden...iyice dinleyip dediklerini yazicam simdi..bi tv kanalinda haberlerden almislar baslik mucize diyet...
Şu an mutluluktan ağlıyorum. senağlama İnanın tutsa da tutmasa da şükürler olsun. :Saruboceq: Bunu deneyecek imkanım , gücüm olduğu için ; rapor almaya şartlarım tuttuğu için ; eşimle bu konuda uyum içinde olduğumuz için binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Her zaman diyorum halimize bin şükür. :Saruboceq: Allahım bebek derdine düşürdü bizi. Başka dertlere düşürmedi çok şükür. :Saruboceq: Sağlık verdi , sıhhat verdi , huzur verdi , mutluluk verdi. :Saruboceq: Hayırlısı ise bebeklerimizi de verir. Bağışlar. Kucağımıza aldırır. Hepinizi çok seviyorummm. :asigim:
Kız casperr :jeyyar: cevize mi başladınn delikafadulden 1 çıkanın ödülünü vermeyi unutmayın
nurk krp orda güzel değilmi sipariş verdir kıss laelaelaelaelae niye kötü ki :uhm:
Öyle böyle yapın balla karıştırınnn
HERŞEY ÇOCUK İÇİN :lepi:
Nevro canım buraya da yazayım..adetin 3 .günü yarın olduğuna göre yarın başlanır demek kısa protokol olucak...Bu arada dr ilaçlar için reçete yazıcak ya gonal f i öneririm..Fostimonu tercih etmeyin..Gonal f yumurtlararı daha çabuk büyütüyor..
canım benim çok sevindim,gözün aydın ne güzel bak Allahtan işte tam da yeni hasta olmuşken tedaviye başlıyorsun 1 ay beklemene gerek kalmayacak bu durumda sanırım,hayırlı olsun ve ben ilk denemende pozitif sonuç alacağına inanıyorum,Allah yardımcın olsun :1hug:
Canlarımm raporum çıkmışşş delikafadulden hihoyyyt
Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:
Ben şimdi hiçbir yere sığamıyorum. :sm_cool: :dance:
Yarın beni neler bekliyor acaba?? :1rolleyes:
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:
Evet canım ikimiz de fostimon kullanıyorduk değil mi ?
dr baktı fostimonun etkisi az bana gonal f vermişti..elinde kalanlardan...gonal f e başlayınca yumurtalar birden büyümeye başlamıştı...
Tedaviye başladığımda ben de direk gonal f isteyeceğim dr dan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?