Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar o site yasakmis türkiyede özür diliyorum hepinizden...iyice dinleyip dediklerini yazicam simdi..bi tv kanalinda haberlerden almislar baslik mucize diyet...
saglikli beslenme sadece kilo icin degil bebek icinde gerekli...
yillardir bebek hasreti cekenler hayvansal gidalari keserek cocuk sahibi olabiliyor..bu diyetle bebek sahibi olanlar anlatiyor simdi...
et ve hayvansal gidalari keserek bebek sahibi olunabiliyor..
ayni diyeti yüzlerce anne uygulamis..
cünkü hayvan yemlerinde bulunan,ve insanada et tüketerek,süt ve yumurta yiyerek gecen dioxin zehiri cocuk sahibi olmayida engelliyor...
kadin 4 defa düsük yapmis,sonra 1 sene bu diyeti yapmis,sebze meyve agirlikli beslenmis..bebegi gelmis..
digeride 6 ay uygulamis,4 senedir bebegi olmusoyrmus ve tüp bebege geciceklermis...6 ay boyunca kirmizi et yememis sadece sebze yemekleri yemis ve hamile kalmis....

paylasmak istedim kizlara.s.

nesrin fındık,ceviz stoğu yaptın mı :jeyyar:

Valla canım sabah telefonda söyledim bol bol ye dedim ama

saoll cnmm yemeyiz bizde nolcakki valla ben ot bile yerim gelsin yeterki :roflol: :roflol:

Nevro canım buraya da yazayım..adetin 3 .günü yarın olduğuna göre yarın başlanır demek kısa protokol olucak...Bu arada dr ilaçlar için reçete yazıcak ya gonal f i öneririm..Fostimonu tercih etmeyin..Gonal f yumurtlararı daha çabuk büyütüyor..

mrb bademim.

bendece fostimon hiç iyi değil. gonalf çok güzel büyütüyor yumoşları

canım sağol...izmirliyim zaten sebze ot bol biraz daha yükleniriz...

ceviz yedir ceviz yedir spermlerden birinci çıkar o zaman

HER ŞEY ÇOCUK İÇİN

söylemesi ayıp yağmurdan sonra gaza gelmişim hemen aldım ama yurtdışında tadı güzel değil bala katıcam valla sonra tutabilene aşkolsun

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb bademim.

bendece fostimon hiç iyi değil. gonalf çok güzel büyütüyor yumoşları

Evet canım ikimiz de fostimon kullanıyorduk değil mi ?
dr baktı fostimonun etkisi az bana gonal f vermişti..elinde kalanlardan...gonal f e başlayınca yumurtalar birden büyümeye başlamıştı...

Tedaviye başladığımda ben de direk gonal f isteyeceğim dr dan..

Nevrom hayırlı uğurlu olsun canım :teytey:
kuzenler gelecek inşallah bizeeee delikafadulden
teyseee olmak istiyom bissürü yeğenim olsunnnnn :hooray:

Kız casperr :jeyyar: cevize mi başladınn delikafadulden 1 çıkanın ödülünü vermeyi unutmayın

nurk krp orda güzel değilmi sipariş verdir kıss laelaelaelaelae niye kötü ki :uhm:

Öyle böyle yapın balla karıştırınnn

HERŞEY ÇOCUK İÇİN :lepi:

canıııııııııııııım nisan gibi olur derken mart bile gelmedi daha..maşallah....böyle su gibi gitsin herşeyin...hayırlı olsun..

memlekettekiler gibi diil valla bi garip acımsı ama tatlandıcam tarifi aldım casperdan....tutarsa senin adını veririz artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım kısa olduğu için çağırmadılar bakacaklar önce duruma. Kan ile hormonlara ve vajinal ultrasonla yumurtalıkların ve yumurta taslaklarına. Yarın şekillenecek sanırım. :1rolleyes: Bunu söylediğin iyi oldu canım. Fostimonun iyi olmadığını bilmiyordum. Çok sağol bademim. Tecrübeleriniz yardımcım oluyor ve olacak. :1hug: a.s. :asigim:

Sağol tatlım. Evet dediğin gibi bir ay beklemedim. Tesadüf bugün adetimin 2. günüydü. 3. günü bakılıyor ya. Denk geldi. Allah razı olsun. Amin inşallah. :Saruboceq: a.s.

Anaadelikafadulden
Yarın mı?delikafadulden
Süper ya.:lepi:
Allahım inşallah hamile kalırsın.:Saruboceq::Saruboceq:
Çok yakında güzel haberini alıcaz inşallah.:CüvCüv::CüvCüv:
Herşey çok hızlı ilerliyo Nevro.:lepi:

evet canım ikimizde kullanıyorduk. ama fostimonla yumoşlar çok geç büyüdü benim.ek ilaç üstüne ek ilaç vermişti.

2. aşılamamda ise purogen ve gonalf vermişti çabuk büyümüştü.

bundan sonrakindede direk gonalf isteyecem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…