Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Geçmiş olsun ceylin naz.
Dikkat et kendine.a.s.
Sonra yersin iğneleri benim gibi.:1ninca:

teşekkürler kızlar inşallah iyileşicem kısa sürede

nesrincim negüzel haberkıs böylee bak kocaşinin geliyormuş hiç boş geçme o gelemesse sen git bişeyler vesile olur belki görür görmezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 9ay sonra seni kutlarız burda yok önce mart ayında halayını çekeriz o ayrı hayırlıusyla gelsinde
buakşam benim kocamda mesaiye kalıcak napıcam evde yanlız bilmiyorum :1no2:

nevrocum hayırlııs olsun inşallah herşey iyi başlar iyi biter senide pembe köşeye geçiririz halayını çekeriz
önce bi sabırsızı kutlarız inşallah cumartesi sonrada arkası kesilmez inşallah
topicte hamile kalmayan kalmıcak bu gidişle :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

başlıycam canım çaktırma:jeyyar:

senden sonra kesin ceviz satışlarında patlama olacak canım.
cevizcilere söylemek lazım sana prim vermeliler

bende yemek tariflerine yazayım ballı cevizli casper usulu muz her derde deva:roflol:

Sağol tatlım. Evet dediğin gibi bir ay beklemedim. Tesadüf bugün adetimin 2. günüydü. 3. günü bakılıyor ya. Denk geldi. Allah razı olsun. Amin inşallah. :Saruboceq: a.s.

canım bak allahın işine nasıl da denk getirdi allahım tüm işlerini böyle rast getirir inşallah.
ayyyyyy seninde en kısa zamanda inşallah halayını çekeriz burada meleğine kavuşmada bir adım daha attın ne güzel.:1hug:

Beni de duygulandırdın yaaaaa.senağlama
Allahımıza binlerce kere şükürler olsun.:Saruboceq:
Tek derdimiz bebeğimizin olması.
Ne yatlar,ne katlar,ne evler,ne arabalar istemiyoruz:1no2::1no2:
Sadece bebeğimizin olmasını istiyoruz.:Saruboceq:

vayy herşey nasılda hızlı ilerliyo
süper yaaa
inşallah burdan sevnç çığlıkları mutluluk gözyaşlarıda dökeriz

kıslar peki peugoron ve gonal f arasında bir fark mı bilgisi olan yazsın....

bu arada kuaförden geliyom aklandım paklandımmm mımmhhhh çok güsel oldummmm:sm_cool::dance:

kızlar zambağı merak edenlere diyim .. geldi ama gitmiş hemen.. nette sorun varmış.. yine gitti herhalde.. başka sorun yok yani rahat olabilirsiniz artık.. :sm_cool:

aaaaa maşalallah ne çabuk çıktı:dance:canım inşalalh bebişin gelir....
o zamn kim tutar biiz:teytey:

Canım çok sevindim gözün aydın
inşallah herşey yolunda gider
tez zamanda kavuşursun bebişine
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
hep yüzün gülsün inşallahŞeniz:1hug:

cnmm yaa kıyamam sana hayırlısı olsun inşallah allah güzel gönlüne göre versin cnm benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevocumm :teytey: çok sevindimmm hihoyyyt inşallah her şey yolunda gidicek sende kelebeğini kucağına alıcaksın bitanem :sm_cool:

ohhh ohhh hihoyyyt ne güsel canım ..inşş bebiş haberinidealırız burdan:Saruboceq:
ben bu topiğin bir uğuru olduğuna inanıyorum herkes tek tek hamiş kalıyor baksana..sıra bizede gelecekdelikafadulden

nevrom hayırlı olur inşallah.allah gönlüne göre versin canım.
desene sende marttakiler kervanına katılmış oluyosun
e malum mart ayı çalışma ayım

Nevrom hayırlı uğurlu olsun canım :teytey:
kuzenler gelecek inşallah bizeeee delikafadulden
teyseee olmak istiyom bissürü yeğenim olsunnnnn :hooray:

Nevrom canım benim inşallah bebişinde gelicek annesine dualarımız seninle bildiğin gibi :Saruboceq:

bana puregon önermişlerdi tedavide onu kullanmıştım

bir tek sen mi bizi seviyosun bizde seni seviyoruz kiii :asigim: herşey yolunda gitsin sonu mucize olsun inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom canım çoooooooookkkk sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah ilk tedavide başarılı olunur ve sende hakettiğin pembe köşede olursun canım allahım hakkında haıylı olanı versin canım :teytey::teytey::teytey::teytey:

sabırsız canım senin içide hayırlı haberler alırız inşallah cumartesiye canım halay çekmeye hazırız şimdiden canım :teytey::teytey::teytey:

kızlar ben fostimonu kullandım.ve yumurtalrım hemen cevap vermişti.8 tane iğne büyütmüşdü.haa aşılama tutmadı ama ilacın ertkisiyle bir ya sonra hamiş kalmıştım:sm_confused:

kızlar ben fostimonu kullandım.ve yumurtalrım hemen cevap vermişti.8 tane iğne büyütmüşdü.haa aşılama tutmadı ama ilacın ertkisiyle bir ya sonra hamiş kalmıştım:sm_confused:

Ama zaten aşılama tutmayınca doğaldan hamile kalmamışmıydın canım? bir de sende kist oluşmuştu o zaman diye aklımda kaldı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…