merhaba kızlar herkese tünaydın hihoyyyt
bende hasta olanlar kervanına katıldım vatana millete hayırlı olsun grip oldum -tatlicadiarzu-
sabah sohbetiniz süper olmuş yetişemedim mirmirmirmir
nesrincim hadi gözün aydın olsun şimdiden değerlendir fırsat bu fırsat yer,mekan hiç farketmez belki size böylesi uğurlu gelir canım :1rolleyes:
duygucum hadi bakalım güzel haberler inşallah patlama olsun mart ayında kaydirigubbakcemile3
Kız casperr :jeyyar: cevize mi başladınn delikafadulden 1 çıkanın ödülünü vermeyi unutmayın
nurk krp orda güzel değilmi sipariş verdir kıss laelaelaelaelae niye kötü ki :uhm:
Öyle böyle yapın balla karıştırınnn
HERŞEY ÇOCUK İÇİN :lepi:
Sağol tatlım. Evet dediğin gibi bir ay beklemedim. Tesadüf bugün adetimin 2. günüydü. 3. günü bakılıyor ya. Denk geldi. Allah razı olsun. Amin inşallah. :Saruboceq: a.s.
Şu an mutluluktan ağlıyorum. senağlama İnanın tutsa da tutmasa da şükürler olsun. :Saruboceq: Bunu deneyecek imkanım , gücüm olduğu için ; rapor almaya şartlarım tuttuğu için ; eşimle bu konuda uyum içinde olduğumuz için binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Her zaman diyorum halimize bin şükür. :Saruboceq: Allahım bebek derdine düşürdü bizi. Başka dertlere düşürmedi çok şükür. :Saruboceq: Sağlık verdi , sıhhat verdi , huzur verdi , mutluluk verdi. :Saruboceq: Hayırlısı ise bebeklerimizi de verir. Bağışlar. Kucağımıza aldırır. Hepinizi çok seviyorummm. :asigim:
aaaaa maşalallah ne çabuk çıktı:dance:canım inşalalh bebişin gelir....
o zamn kim tutar biiz:teytey:
canim benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gercekten cok sevindim sen bu mutlulugu gercekten haediyorsun herseyi ozenle yapip basari elde ettigin gibi bu olayindan ustesinden gelip pembe kosemize gececegine inanniyorum allahin izniyle canim benim yaaaaaaaaaaaaaa:lepi:
hadi hayirlisiyla insallah bu ay baslarsin o zaman ay heyecanladim dr a gitte gelismeleri hemen yaz Şeniz
hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5
canım çok sevindim senin adına güzel haberlerinde gelecek inşallah...inşallah herşey yolunda giderde meleğini tez zamanda kucağına alırsın... belkide meleklerini..... dimi ama ne güzel olur...kaydirigubbakcemile5
canim bal gibi olan,tertemiz yüregi olan sensin...Rabbim yüzünede yansitmis bu güzelligi..insallah o gülen yüzünüde en yakin zamanda bebekle dahada bir güldürecek,aydinlatacak...herseyimiz icin binlerce sükür gercektende,ne mutlu sana ki böylesi degerli bir insansin ve sükrediyorsun...her zaman dualarimda sende varsin bitanem...:1hug::asigim:
BU MUTLULUK GÖZYAŞLARINI EN KISA ZAMANDA POZİTİFİ GÖRDÜĞÜNDEDE DÖKERSİN İNŞALLAH. Bİ İNSANIN AĞLAMASINI DİLEMEK BİRAZ SAÇMA AMA SEN DE EŞİNDE BU SEVİNÇ GÖZ YAŞLARINI HA ETTİNİZ CANIM UMARIM BİR AYA KALMAZ BU MUTLU ANsenağlama
Canım çok sevindim gözün aydın
inşallah herşey yolunda gider
tez zamanda kavuşursun bebişine
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
hep yüzün gülsün inşallahŞeniz:1hug:
nevrocum çok sevindim senin adına inşallah pembe listenin en başına geçersin.sevinçten ağlarız hepimiz.öyle tatlı öyle iyi niyetlisin ki koskoca bir topik var ardında sana dualar eden.Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnmm yaa kıyamam sana hayırlısı olsun inşallah allah güzel gönlüne göre versin cnm benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Nevroskymm nevomm canım benimm Yazıyı okuyunca o kadar sevindimkiii...Allah hakkında hayırlısını versin inşallahhh..Rabbim yüzünü güldürücek inşallahh..Sağlıklı bir şekildee meleğini kucağına almayı nasip edicek inşallahh...Dualarımm seninlee camım
Nevocumm :teytey: çok sevindimmm hihoyyyt inşallah her şey yolunda gidicek sende kelebeğini kucağına alıcaksın bitanem :sm_cool:
nevrosky tebrik ederim. Bende yeni üye oldum listenize benide eklermisiniz . Eşim kasım ayında varikoselden ameliyat oldu şimde beklemedeyiz klomen ve e vitamini kullanıyor. sigarayıda bıraktı bakalım bi 4-5 ay daha deneyip bekleyeceğiz olmazsa tüp bebek yaptıracağız. Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
ohhh ohhh hihoyyyt ne güsel canım ..inşş bebiş haberinidealırız burdan:Saruboceq:
ben bu topiğin bir uğuru olduğuna inanıyorum herkes tek tek hamiş kalıyor baksana..sıra bizede gelecekdelikafadulden
nevrom hayırlı olur inşallah.allah gönlüne göre versin canım.
desene sende marttakiler kervanına katılmış oluyosun
e malum mart ayı çalışma ayım
Nevrom hayırlı uğurlu olsun canım :teytey:
kuzenler gelecek inşallah bizeeee delikafadulden
teyseee olmak istiyom bissürü yeğenim olsunnnnn :hooray:
nevrocum çok sevindim.. hayırlısı neyse o olsun bundan sonra.. inş gönlünden geçeni verir Allah'ım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canıııııııııııııım nisan gibi olur derken mart bile gelmedi daha..maşallah....böyle su gibi gitsin herşeyin...hayırlı olsun..
Anaadelikafadulden
Yarın mı?delikafadulden
Süper ya.:lepi:
Allahım inşallah hamile kalırsın.:Saruboceq::Saruboceq:
Çok yakında güzel haberini alıcaz inşallah.:CüvCüv::CüvCüv:
Herşey çok hızlı ilerliyo Nevro.:lepi:
nevrocum hayırlııs olsun inşallah herşey iyi başlar iyi biter senide pembe köşeye geçiririz halayını çekeriz
önce bi sabırsızı kutlarız inşallah cumartesi sonrada arkası kesilmez inşallah
topicte hamile kalmayan kalmıcak bu gidişle :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Canlarım ne diyeceğimi bilemiyorum. Sizler olmasaydınız herşey bu kadar kolay yolmazdı. Sizlerin sıcaklığı olmasa ben de bu kadar pozitif olamazdım. Bunu her zaman söyledim , yine söylüyorum.. Şeniz
O tatlı sözleriniz , o güzel dilekleriniz , o içten dualarınız için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. a.s.
Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :Saruboceq:
İyi ki varsınız. Sizleri çooook seviyorumm. :asigim:
kızlar zambağı merak edenlere diyim .. geldi ama gitmiş hemen.. nette sorun varmış.. yine gitti herhalde.. başka sorun yok yani rahat olabilirsiniz artık.. :sm_cool:
kızlar ben fostimonu kullandım.ve yumurtalrım hemen cevap vermişti.8 tane iğne büyütmüşdü.haa aşılama tutmadı ama ilacın ertkisiyle bir ya sonra hamiş kalmıştım:sm_confused:
kızlar ben fostimonu kullandım.ve yumurtalrım hemen cevap vermişti.8 tane iğne büyütmüşdü.haa aşılama tutmadı ama ilacın ertkisiyle bir ya sonra hamiş kalmıştım:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?