demekki bünyeden bünyeye fark ediyodur.
Ama zaten aşılama tutmayınca doğaldan hamile kalmamışmıydın canım? bir de sende kist oluşmuştu o zaman diye aklımda kaldı ??
ewet dr ilacın etkisi bir ay daha sürer demişti.iki ay dinlen sonra yine gel dedi.ama o ay hamile kaldım doğal.kist klomenlede oluşuyor bildiğim kadarıyla tek fostimonla değil yanılmıyorsam.benim bebeğim muhtmelen kistden değil tsh 0,0086 olduğu için kaybettim.anti tg de 253 :sm_confused:
Tsh,t3 ve t4 için sürekli kontrole gitmek gerekiyor..Ben hamilelikten önce ve hamilelik süresince 3 haftada bir dr a gidip tiroid tahlillerimi olup ilacın dozunu arttırmıştım...Bir hafta sonra tekrar dahiliye gidip kontrol ettirmek istiyorum...
Beni de duygulandırdın yaaaaa.senağlama
Allahımıza binlerce kere şükürler olsun.:Saruboceq:
Tek derdimiz bebeğimizin olması.
Ne yatlar,ne katlar,ne evler,ne arabalar istemiyoruz:1no2::1no2:
Sadece bebeğimizin olmasını istiyoruz.:Saruboceq:
canım bak allahın işine nasıl da denk getirdi allahım tüm işlerini böyle rast getirir inşallah.
ayyyyyy seninde en kısa zamanda inşallah halayını çekeriz burada meleğine kavuşmada bir adım daha attın ne güzel.:1hug:
Beni de duygulandırdın yaaaaa.senağlama
Allahımıza binlerce kere şükürler olsun.:Saruboceq:
Tek derdimiz bebeğimizin olması.
Ne yatlar,ne katlar,ne evler,ne arabalar istemiyoruz:1no2::1no2:
Sadece bebeğimizin olmasını istiyoruz.:Saruboceq:
ayyyyyyyyyyyyyyyy nevrom ben sana pek bi heyecanlandım yav
vayy herşey nasılda hızlı ilerliyo
süper yaaa
inşallah burdan sevnç çığlıkları mutluluk gözyaşlarıda dökeriz
Nevrom canım benim inşallah bebişinde gelicek annesine dualarımız seninle bildiğin gibi :Saruboceq:
bana puregon önermişlerdi tedavide onu kullanmıştım
bir tek sen mi bizi seviyosun bizde seni seviyoruz kiii :asigim: herşey yolunda gitsin sonu mucize olsun inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canlarımm raporum çıkmışşş delikafadulden hihoyyyt
Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:
Ben şimdi hiçbir yere sığamıyorum. :sm_cool: :dance:
Yarın beni neler bekliyor acaba?? :1rolleyes:
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:
Şu an mutluluktan ağlıyorum. senağlama İnanın tutsa da tutmasa da şükürler olsun. :Saruboceq: Bunu deneyecek imkanım , gücüm olduğu için ; rapor almaya şartlarım tuttuğu için ; eşimle bu konuda uyum içinde olduğumuz için binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: Her zaman diyorum halimize bin şükür. :Saruboceq: Allahım bebek derdine düşürdü bizi. Başka dertlere düşürmedi çok şükür. :Saruboceq: Sağlık verdi , sıhhat verdi , huzur verdi , mutluluk verdi. :Saruboceq: Hayırlısı ise bebeklerimizi de verir. Bağışlar. Kucağımıza aldırır. Hepinizi çok seviyorummm. :asigim:
offf kızlar çok yoğun bugün bi el atın bitiremiyorum işlerii kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
offf kızlar çok yoğun bugün bi el atın bitiremiyorum işlerii kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ben geliyim canım.. hastanede çalışmayı da çok severim yerimseniben
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bademım hepımız burda ınamıstıkkkk senın hamıs olucagınaaa...deger baya yukselmıss ıkızmı gelıyor neeeee hadı canım hayılısı
HOSGELDINIZ SEVGI BEBISLER
:teytey::teytey:
Canlarımm raporum çıkmışşş delikafadulden hihoyyyt
Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:
Ben şimdi hiçbir yere sığamıyorum. :sm_cool: :dance:
Yarın beni neler bekliyor acaba?? :1rolleyes:
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:
yettim gariiiiiii çekilinnnnnn
Rylai
avatarına ki bebek çok da tatlı şutarafagitti bende istiyom benimd öle olsun
cnmm inşallah sağlıklı olsunda önce ama gerçekten çok tatlı bişey küçük resimde anlaşılmıyo ama süper bi suratı var :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:İnşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?