Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demekki bünyeden bünyeye fark ediyodur.

aynen caspercim hatta şu an 6 iğne kaldı.onlarla tekrar şaılam denicez gerçi yine eklencek ilaç.o zaman 14 ğne yani 2000 ünite aldırdı bunların 8 tanesini kullnadık.benim yaşım 36 yumurtlarım klomenle bile 3 tane oluşuyordu.yerimseniben

Ama zaten aşılama tutmayınca doğaldan hamile kalmamışmıydın canım? bir de sende kist oluşmuştu o zaman diye aklımda kaldı ??

ewet dr ilacın etkisi bir ay daha sürer demişti.iki ay dinlen sonra yine gel dedi.ama o ay hamile kaldım doğal.kist klomenlede oluşuyor bildiğim kadarıyla tek fostimonla değil yanılmıyorsam.benim bebeğim muhtmelen kistden değil tsh 0,0086 olduğu için kaybettim.anti tg de 253 :sm_confused:

Tsh,t3 ve t4 için sürekli kontrole gitmek gerekiyor..Ben hamilelikten önce ve hamilelik süresince 3 haftada bir dr a gidip tiroid tahlillerimi olup ilacın dozunu arttırmıştım...Bir hafta sonra tekrar dahiliye gidip kontrol ettirmek istiyorum...

bencede canım gitmelisin .bebekler trioit hormonunu neticede senden kullandılar.ve bir kayıp yaşadın hem üzüldün tamamen hormonlar etkilenmiştir.:çok üzgünüm:

ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN CANIM HEMENCİK VERSİN BEBİŞİNİZİ:ecrin_bebek:

ayyyyyyyyyyyyyyyy nevrom ben sana pek bi heyecanlandım yav

vayy herşey nasılda hızlı ilerliyo
süper yaaa
inşallah burdan sevnç çığlıkları mutluluk gözyaşlarıda dökeriz

Nevrom canım benim inşallah bebişinde gelicek annesine dualarımız seninle bildiğin gibi :Saruboceq:

bana puregon önermişlerdi tedavide onu kullanmıştım

bir tek sen mi bizi seviyosun bizde seni seviyoruz kiii :asigim: herşey yolunda gitsin sonu mucize olsun inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağolun şekerler. Sevincime ve heyecanıma ortak oldunuz , oluyorsunuz , olacaksınız. Bunu bilmek çok güzel. :asigim: :1hug:

offf kızlar çok yoğun bugün bi el atın bitiremiyorum işlerii kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

canim senin adina cok sevindim ruya gibi insallah rabbim yuzunu guldurur canim:Saruboceq:
haklisin canim bu gunlerimize sukurler olsun sagligimiz yerinde hersey sirasiyla olucak insallah:CüvCüv:

kızlar varya repleri kim vermiş diye merak ediyordum. karıştıra karıştıra buldum kimlerin bana reo verdiğini görüyorum bir yaşıma daha girdim ahanda

Rapunzelim eski mesajlara baktım..

Ne güzel tahmin etmiştin meleklerimin ikiz olacağını............senağlama senağlama

:teytey::teytey::teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s.

iyi günler kızlar iki günden beri giremiyordum topiğe neler olmuş gene neler yağmurcan hayırlı olsun canım bebişin inşallah hayırlısı ile kucağınada alırsın .........nevrom tedavin hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider sende mutlu haberleri bizlere verirsin dediğin gibi tek derdimiz bebiş olsun

yettim gariiiiiii çekilinnnnnn

:roflol: :roflol: gel casperim gel görünmeden halledersin sen şu işleri

Son düzenleme:
nevrocum raporunun çıkmasına çok secvindim.şimdi meleklerine çok yakınsın arkadaşım hayırlı olsun.ŞenizŞeniz

kızlar dünden beri moralim çok bozuk içim içime sığmıyor iki günden beri misafirler gelip gidiyor ama mutlu görünmek zorunda kalıyorum .....dün eltim doğum yaptı tam 13 sene sonra tüpbebek yöntemiyle hamile kalmıştı ama ben malesef gidemiyorum yanına konuşmuyoruz aslında orda olmayı isterdim bebeği görmek kucaklamak ama olmuyor işte gururumu yenip gidemiyorum bugün görümcemi aradım sordum bebeği onları aramıyorum çok kırgınım çünkü çok canımı yaktılar gene bir laf söylerlerde daha kötü olurum diye birşey yapamıyorum karmakarışık duygulardayım eşimlede limoni olacağız diyede tırsıyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…