Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canım kaçmam merak etme.. daha önce çalıştım .. çokta sevdim yine hastane olur diye bekliyorum işte kaydirigubbakcemile3

yaa ne güzel ama sen hangi bölümde çalıştın cnm şu anda hastanelerin durumu çok fena göya ben özelde çalışıyorum ama devlet kadar kalabalık hiç bişeye yetişmenin imkanı yok insanlara laf anlatamıyosun yada laf anlatmaya çalışmaktan işini yapamıyosun :sm_confused:

üzülme harzem,aslında bu aranızın düzelmesi için bir fırsat olabilir.bir minik melek aranızda köprü görevi yapar,sen eşinle kötü olmada...

kızlar ben geldim maşallahsohbet harika inş kaçırdıgım bişey olmamıştır çünkü geçmişi okudum ama kafam dolu oldugundan üstün körü okumak durumunda kaldım nevroşumuzun haberi dışında bişey yok sanırım varsa çimdikleyin beni.nevroşum canım arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin inş kendinide yazarsın pembe köşemize açıldı değilmi o köşemiz

stajda hem hasta kayıtta hem muhasebede çalıştım.. sonra da behçet uz hasta kayıttaydım.. gece nöbetinden dolayı çalışamadım :çok üzgünüm: saatleri uygun olsa yine gidicem ama.. var burda ama torpille alıyorlar :mymeka: dediğinde haklısın.. insanları daha da asileştiriyor o hastaneye gelme psikolojiisi.. sıra beklemek..

slm kızlar ben geldim
yoktum bikaç gündür nasılsınız bakalım
valla geçmiş çooooookk birikmiş-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
onun için siz anlatın ne var ne yokkkkaydirigubbakcemile3
yeni bebiş haberi varmışşş yagmurcan hamileymişşşş:teytey::teytey:
hemide normal yolllaaaa:teytey:
nevromm canım raporun çıkmış ne güzel dahada yaklaştın bebişine canımm inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin sidelya.. nasılsın?

harzem üzülme canım.. insan görmeyi istiyor doğru.. ama onların yüzünden sıkıntılar yaşadıysan boşver.. sen bir daha yıpratma kendini.. fotoğraflarını falan görürsün bebeğin nasılsa.. yerimseniben

hoşgeldin zambak.. aman şu netin gitme krizi çok sinir bozucu.. bilgisayarın pek anlamı olmuyor net olmayınca.. hele bir de bağımlı oldukların varsa (burası gibi) o zaman iki kat sinir.. neyse ki geldin.. bi daha da gitmezsin inş.. nasılsın yerimseniben

saoll cnmm yemeyiz bizde nolcakki valla ben ot bile yerim gelsin yeterki :roflol: :roflol:

canım sağol...izmirliyim zaten sebze ot bol biraz daha yükleniriz...
valla ben eti cok sevmem zaten ama benimde tek zevkim litre litre süt icmekonu nasil kesicem ki
tatsız oldumu muzu dilim dilim kes cevizleride döv muzun üstüne dök üstünede bal dök. tadı çok güzel oluyor:1hug:
kiz onu kocisten önce ben bitiririmkaydirigubbakcemile3

kız nereledeydin yaw merak ettim ben seni hep
bir daha bu kadar gitme tamam mı:1hug::1hug::1hug:

canuuumm benimmm
valla bende sizi çok özledimmm Şeniz
yanyana oturup konuştugum arkadaşlardan farkınız yok valla hatta dahada özelsinizzz
neyseki burdayımmmm
sen nasılsın canım :1hug:

evt cnm maalesef ben yoğun bakımlar ve doğumhaneye bakıyorum benim bölümümdeki hastalar ağır olunca yakınlarıyla iletişim kurmak daha zor oluyo en zevklisi doğumhane allahtan orası var bebiş seviyorum hergün :ecrin_bebek: inşallah allah sanada hayırlı bi iş nasip eder cnmm gönlüne göre olur umarım bulmuşlar senin gibisini alsınlar yani ne torpiliymişşş getirtmesinler bizi oraya klava: klava: klava: klava:

valla bende sütü seviyorum.. gündüz içmesem bile yatmadan önce içerim.. bunu denemek zor görünüyor.. neyse boşvercem ben :1closedeyes: zamanını bekliyeyim şakkıdı

canuuumm benimmm
valla bende sizi çok özledimmm Şeniz
yanyana oturup konuştugum arkadaşlardan farkınız yok valla hatta dahada özelsinizzz
neyseki burdayımmmm
sen nasılsın canım :1hug:

valla iyiyiz çok şükür aynen devam işte
nette sorun varmış gelmeyince baya merak ettim canım ya gelmemezlik etmezdi o dedim allahtan bişi yokmuş

hoş geldin zambakım nasılsın canım bizi bir daha habersiz bırakma olmaz mı özledik seniii Şeniz Şeniz Şeniz

hoş bulduk canım tşk iyiyim de işler çok yogun onun dışında herşey normal seyrinde

tatlim merak ettik seni
neyseki sorun internetmis,iyi olmana sevindimm:1hug:
valla bildigin gibi,yagmurumuz hamile,nevrocugumuz tedaviye basliyor,sabirsizimizin sonucu cumartesi cikiyor ve duygumuz dün asilama yaptirdihihoyyythihoyyyt
ayakli gazete olarak kisaca haberleri böyle vereyim canimkaydirigubbakcemile3a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…