aynen katılıyorummmkafamçokkarıştıayy gel bacım gel ama iki günde kaçarsın valla hastanede çalışmak çok zor :1no2:
ayy gel bacım gel ama iki günde kaçarsın valla hastanede çalışmak çok zor :1no2:
:roflol: :roflol: gel casperim gel görünmeden halledersin sen şu işleri
çekil bakım şöyle kenara ben hemen hallederim şimdi herşeyi sihirlerim var benim
her şey yapıyo birtek spermlere sihir yapamıyor
yok canım kaçmam merak etme.. daha önce çalıştım .. çokta sevdim yine hastane olur diye bekliyorum işte kaydirigubbakcemile3
kızlar dünden beri moralim çok bozuk içim içime sığmıyor iki günden beri misafirler gelip gidiyor ama mutlu görünmek zorunda kalıyorum .....dün eltim doğum yaptı tam 13 sene sonra tüpbebek yöntemiyle hamile kalmıştı ama ben malesef gidemiyorum yanına konuşmuyoruz aslında orda olmayı isterdim bebeği görmek kucaklamak ama olmuyor işte gururumu yenip gidemiyorum bugün görümcemi aradım sordum bebeği onları aramıyorum çok kırgınım çünkü çok canımı yaktılar gene bir laf söylerlerde daha kötü olurum diye birşey yapamıyorum karmakarışık duygulardayım eşimlede limoni olacağız diyede tırsıyorum açıkçası
yaa ne güzel ama sen hangi bölümde çalıştın cnm şu anda hastanelerin durumu çok fena göya ben özelde çalışıyorum ama devlet kadar kalabalık hiç bişeye yetişmenin imkanı yok insanlara laf anlatamıyosun yada laf anlatmaya çalışmaktan işini yapamıyosun :sm_confused:
saoll cnmm yemeyiz bizde nolcakki valla ben ot bile yerim gelsin yeterki :roflol: :roflol:
valla ben eti cok sevmem zaten ama benimde tek zevkim litre litre süt icmekcanım sağol...izmirliyim zaten sebze ot bol biraz daha yükleniriz...
kiz onu kocisten önce ben bitiririmkaydirigubbakcemile3tatsız oldumu muzu dilim dilim kes cevizleride döv muzun üstüne dök üstünede bal dök. tadı çok güzel oluyor:1hug:
valla canim bilemiyorum...ben sadece sütü kessem zaten peynirle etle falan aram yoktur..denemek lazim yacadışş sen nerelerdeydin bakıyımm:uhm::sm_confused:
valla salı günü temizlik yapayım dedim kayınvaldemin evini.. yasemine gitcektim diye.. dünde çarşı pazar oldu.. bugünde çok olmadı gireli işte.. gece zor okudum geçmişi.. mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
çok sevindim nesrincim.. hadi bakem kolay gelsin şimdi.. bebek düşünerek yapma.. kocanı özlediğin için yap emio zaman tutar kaydirigubbakcemile5
nevrocum çok sevindim.. hayırlısı neyse o olsun bundan sonra.. inş gönlünden geçeni verir Allah'ım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Hoşgeldin aramıza bahsan.. kafayı falan yeme canım.. Allah bilir ne zaman vereceğini.. hepimiz zamanı gelsin diye bekliyoruz.. olmaz denileni olduruyor rabbim.. seninde nasibin gelicektir :teselli:
Sende Hoşgeldin canım.. eşine de geçmiş olsun.. ameliyatı yeni olmuş sayılır.. 6. aydan sonra düzelme başlıyor.. zamana ihtiyacınız var sadece.. Allah hayırlısını versin.. :teselli:
cücüm çok sağol canım.. Şeniz çok yemesekte yiyoruz yine eti.. kahvaltıyı neyle yapacaz süt peynir yoksa CADIARZU fisfisfis
canim benim hersey böyle cabucak olsun,hayirlarla al kucagina melegini..bizde seni cok seviyoruz:asigim:Canlarım ne diyeceğimi bilemiyorum. Sizler olmasaydınız herşey bu kadar kolay yolmazdı. Sizlerin sıcaklığı olmasa ben de bu kadar pozitif olamazdım. Bunu her zaman söyledim , yine söylüyorum.. Şeniz
O tatlı sözleriniz , o güzel dilekleriniz , o içten dualarınız için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. a.s.
Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :Saruboceq:
İyi ki varsınız. Sizleri çooook seviyorumm. :asigim:
canimin ici sende mi puregon kullandin??ne kadar kullandin?kac gün kullandin??cok soru sordum biliyorum ama merak ediyorum:1hug:Nevrom canım benim inşallah bebişinde gelicek annesine dualarımız seninle bildiğin gibi :Saruboceq:
bana puregon önermişlerdi tedavide onu kullanmıştım
canim kiyamam sana...keske küslükler hic olmasa...insallah bu bebis aranizin düzelmesine vesile olur,sonucta kac günlük dünyaki:1hug:ama ne olursa olsun esinle sakin arani bozmayerimsenibenkızlar dünden beri moralim çok bozuk içim içime sığmıyor iki günden beri misafirler gelip gidiyor ama mutlu görünmek zorunda kalıyorum .....dün eltim doğum yaptı tam 13 sene sonra tüpbebek yöntemiyle hamile kalmıştı ama ben malesef gidemiyorum yanına konuşmuyoruz aslında orda olmayı isterdim bebeği görmek kucaklamak ama olmuyor işte gururumu yenip gidemiyorum bugün görümcemi aradım sordum bebeği onları aramıyorum çok kırgınım çünkü çok canımı yaktılar gene bir laf söylerlerde daha kötü olurum diye birşey yapamıyorum karmakarışık duygulardayım eşimlede limoni olacağız diyede tırsıyorum açıkçası
kız nereledeydin yaw merak ettim ben seni hep
bir daha bu kadar gitme tamam mı:1hug::1hug::1hug:
stajda hem hasta kayıtta hem muhasebede çalıştım.. sonra da behçet uz hasta kayıttaydım.. gece nöbetinden dolayı çalışamadım :çok üzgünüm: saatleri uygun olsa yine gidicem ama.. var burda ama torpille alıyorlar :mymeka: dediğinde haklısın.. insanları daha da asileştiriyor o hastaneye gelme psikolojiisi.. sıra beklemek..
canuuumm benimmm
valla bende sizi çok özledimmm Şeniz
yanyana oturup konuştugum arkadaşlardan farkınız yok valla hatta dahada özelsinizzz
neyseki burdayımmmm
sen nasılsın canım :1hug:
slm kızlar ben geldim
yoktum bikaç gündür nasılsınız bakalım
valla geçmiş çooooookk birikmiş-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
onun için siz anlatın ne var ne yokkkkaydirigubbakcemile3
yeni bebiş haberi varmışşş yagmurcan hamileymişşşş:teytey::teytey:
hemide normal yolllaaaa:teytey:
nevromm canım raporun çıkmış ne güzel dahada yaklaştın bebişine canımm inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin sidelya.. nasılsın?
harzem üzülme canım.. insan görmeyi istiyor doğru.. ama onların yüzünden sıkıntılar yaşadıysan boşver.. sen bir daha yıpratma kendini.. fotoğraflarını falan görürsün bebeğin nasılsa.. yerimseniben
slm kızlar ben geldim
yoktum bikaç gündür nasılsınız bakalım
valla geçmiş çooooookk birikmiş-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
onun için siz anlatın ne var ne yokkkkaydirigubbakcemile3
yeni bebiş haberi varmışşş yagmurcan hamileymişşşş:teytey::teytey:
hemide normal yolllaaaa:teytey:
nevromm canım raporun çıkmış ne güzel dahada yaklaştın bebişine canımm inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?