evt cnm maalesef ben yoğun bakımlar ve doğumhaneye bakıyorum benim bölümümdeki hastalar ağır olunca yakınlarıyla iletişim kurmak daha zor oluyo en zevklisi doğumhane allahtan orası var bebiş seviyorum hergün :ecrin_bebek:inşallah allah sanada hayırlı bi iş nasip eder cnmm gönlüne göre olur umarım bulmuşlar senin gibisini alsınlar yani ne torpiliymişşş getirtmesinler bizi oraya klava: klava: klava: klava:
hoşgeldin zambak.. aman şu netin gitme krizi çok sinir bozucu.. bilgisayarın pek anlamı olmuyor net olmayınca.. hele bir de bağımlı oldukların varsa (burası gibi) o zaman iki kat sinir.. neyse ki geldin.. bi daha da gitmezsin inş.. nasılsın yerimseniben
tatlim merak ettik seni
neyseki sorun internetmis,iyi olmana sevindimm:1hug:
valla bildigin gibi,yagmurumuz hamile,nevrocugumuz tedaviye basliyor,sabirsizimizin sonucu cumartesi cikiyor ve duygumuz dün asilama yaptirdihihoyyythihoyyyt
ayakli gazete olarak kisaca haberleri böyle vereyim canimkaydirigubbakcemile3a.s.
zambakım yeni sloganız canım daha önce okumuşsundur yagmurcumuzdan ama olsun ben yazcam yine de
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt HERŞEY ÇOCUK İÇİN hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
benimki de yapmıştı bir kez şifre değiştirmeyi.. modemin kullanma kılavuzunda tarif ediliyordu ama anlamadık pek.. ttneti aradık.. onların yönlendirmesiyle hemen halloldu.. siz kendiniz mi yapmaya çalıştınız? evet canım martta çektircem herhalde.. yarın 21. gün hormon tahlili yaptırcam.. adet sonrasına gel derler sanırım.. bakalım bu ay adet olucam mı fisfisfis içimde olmucam gibi bi his var ya hayır olsun..
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt her şey çocuk içinhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bu arada zambak ceviz fiyatlarında yağmur sayesinde bir patlama olmaya başlayacak eğer ceviz lazımsa kocişine şimdiden aldır.
(yağmuru kocası 1 ay ceviz yedi ya o ayda hamile kaldı ya hani tembelleri işten çıkarmışlardı hatırlarsan o bakımdan)
rapunzel iyi canım.. dün konuşamadım ama eveli gün konuşmuştum.. sorun yok.. bekliyor testler için..
allah razı olsun sendennn
ne muradın varsa versinn allahh :Saruboceq::Saruboceq:
inşallahhh sabırsızın sonucuda çokk güzell olurdaaa şöylee bir halayy çekerizzz:teytey:
kızlar rapunzell nasıl buaradaa???
canım ben duymamıştıımm
ama çook dogruuu valllaaaa herşey bebişler içinnn
canım inşallah hamiş kalırsındaaaa dr sadece bunun için gidersinn
bizde ttneti aradık ama ancak kablolu baglandık ha bunada şükür gece işten gelirse yine karıştırır kablosuzu bulmak için yarın gelemezsem bilinki yine net gitmişş:mymeka:
aaa cevizz yedigi içinmi hamiş kaldıı
spermlere iyimi gelmiş anlat helee haberim yok canım benim yaadelikafadulden
hamilelik neden öyle sonuçlandı diye test yapacaklar dimiii???
asi eşiyle barıştımı???
evet canım büyük bir bombada bu
asi eşiyle barıştıııııııııııııııııııııııı
çok kötü yağmur başladı yaw. kızlar size bir sır veremmi ben şimşek ve gök gürültüsünden çok korkarım:1ninca:
aa kızlarkaydirigubbakcemile5
ben bugün oda oyunlarına takıldım çıkamadım-tatlicadiarzu-
herkes evinemi gitti ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?