Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ah ah nerde bende o şans.. şu seçimler geçsin hele bi muhtar gel yanıma ne gerekirse yaparız dedi.. bakalım ne olacak.. bu arada orta yaşlı bir muhtarımız var ama gençlere taş çıkarır yakışıklı güler yüzlü yardımsever .. yine ona oy kaydirigubbakcemile3

sorma canım ya valla sinir oldum-tatlicadiarzu-
amaa hep kociş yüzünden gitti zaten net:mymeka:
neymiş şifre degiştirecekmiş :mymeka:
degiştirdide hemde kökten
net uçtu gitti valla birhaftadır:mymeka:
ancak buldu hemende geldim zatennn
sizleri çok özledimm bennn
sen nasılsın canım martta çektirecekdin dimi filmi:teselli:

zambakım yeni sloganız canım daha önce okumuşsundur yagmurcumuzdan ama olsun ben yazcam yine de

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt HERŞEY ÇOCUK İÇİN hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

benimki de yapmıştı bir kez şifre değiştirmeyi.. modemin kullanma kılavuzunda tarif ediliyordu ama anlamadık pek.. ttneti aradık.. onların yönlendirmesiyle hemen halloldu.. siz kendiniz mi yapmaya çalıştınız? evet canım martta çektircem herhalde.. yarın 21. gün hormon tahlili yaptırcam.. adet sonrasına gel derler sanırım.. bakalım bu ay adet olucam mı fisfisfis içimde olmucam gibi bi his var ya hayır olsun..

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt her şey çocuk içinhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bu arada zambak ceviz fiyatlarında yağmur sayesinde bir patlama olmaya başlayacak eğer ceviz lazımsa kocişine şimdiden aldır.

(yağmuru kocası 1 ay ceviz yedi ya o ayda hamile kaldı ya hani tembelleri işten çıkarmışlardı hatırlarsan o bakımdan)

allah razı olsun sendennn
ne muradın varsa versinn allahh :Saruboceq::Saruboceq:
inşallahhh sabırsızın sonucuda çokk güzell olurdaaa şöylee bir halayy çekerizzz:teytey:
kızlar rapunzell nasıl buaradaa???

rapunzel iyi canım.. dün konuşamadım ama eveli gün konuşmuştum.. sorun yok.. bekliyor testler için..

yalnız başka yerden aldığımız cevizler yaramazsa kız yağmur kimden alıyonuz siz cevizleri köy ceviziydi dimi o cevizcinin telini verin sipari edek oradan :roflol:

zambakım yeni sloganız canım daha önce okumuşsundur yagmurcumuzdan ama olsun ben yazcam yine de

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt HERŞEY ÇOCUK İÇİN hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım ben duymamıştıımm
ama çook dogruuu valllaaaa herşey bebişler içinnn

canım inşallah hamiş kalırsındaaaa dr sadece bunun için gidersinn
bizde ttneti aradık ama ancak kablolu baglandık ha bunada şükür gece işten gelirse yine karıştırır kablosuzu bulmak için yarın gelemezsem bilinki yine net gitmişş:mymeka:

aaa cevizz yedigi içinmi hamiş kaldıı
spermlere iyimi gelmiş anlat helee haberim yok canım benim yaadelikafadulden

allah razı olsun sendennn
ne muradın varsa versinn allahh :Saruboceq::Saruboceq:
inşallahhh sabırsızın sonucuda çokk güzell olurdaaa şöylee bir halayy çekerizzz:teytey:
kızlar rapunzell nasıl buaradaa???

canimmm Allah sendende razi olsun bitanem ne demek:1hug:
valla Rapunzeli görmedim bugün ugramadi sanirim,onada yazdim naber diye ama kapali sanirim simdi...:uhm:

valla bilemiyorum cevizden mi yağmurdanmı

kocası bu ay hep ceviz yedi ama yağmur bu ay hiç beklemiyodu her şey çocuk için sloganını atıp atıp topikde gezip duruyodu bir enerji bir enerji anlatamam enerjisini kocişi bile alamamıştı ama zamanı gelmiş allahım ol demil oldu vallaha mucizesiii

roman gibi oldu ha

darısı bizlere inşallah

:ecrin_bebek: her şeyyy çocuk içinnnnnnnn:ecrin_bebek:

evet canım büyük bir bombada bu

asi eşiyle barıştıııııııııııııııııııııııı

canım bu süper ya
allah sevenleri ayırmasın :Saruboceq::Saruboceq:
asiyede bidaha böyle bir olay yaşatmasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
duurr bakalım bende başlayayım şu ceviz işineeeekaydirigubbakcemile3
herşey çocuk için dimiii:sm_cool:
bizim bir tanıdıgımız var bitkilerle ilaçlar yapıyor
eşim sormuş sperm azlıgı ve hareket içinde yappıyormusun diyeee
yapıyorum demiş ama 500 yada 600milyoncuk gidermiş garanti veriyorum rakamlar enza ikiye katlanır demiş ama bana çokk geldii 500 milyoncuukk
yaptırmadık yanii
dur bakalım şucevizi deneyelimm bana hiç maliyetide yokkk:roflol::roflol:

aa kızlarkaydirigubbakcemile5
ben bugün oda oyunlarına takıldım çıkamadım-tatlicadiarzu-
herkes evinemi gitti ayol

ben varmışım sadece şekercim.. ah o oyunlar ahh .. eşimle kavga etcez bi gün o yüzden kaydirigubbakcemile3 nasılsın latilokum yerimseniben

aa kızlarkaydirigubbakcemile5
ben bugün oda oyunlarına takıldım çıkamadım-tatlicadiarzu-
herkes evinemi gitti ayol

herkesin mesai bitti tabeekaydirigubbakcemile2
bizim mesai yeni basliyor,yemek yap,kocisler gelsin,hazirla,yedir,topla,cay yap,meyve soy...-tatlicadiarzu-
istifami vericem artikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…