Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar sizede söyleyim..yarin doktora gidiyorum yine kontrole...
insallah bu defa büyümüslerdir yumoslar...
dulariniza ihtiyacim var...kiste cevirmesinde baska bisey istemiyorumbenneyaptımki

yaa tabi tabi istifan da kabul edilir kaydirigubbakcemile3 çok beklersin çooooooooooookkkkkkkkkkk ...

cücüm hayırlısı Allah'tan canım.. inş herşey istediğin gibi olmuştur.. sonucunda da mutlu olursun.. Şeniz

yaa tabi tabi istifan da kabul edilir kaydirigubbakcemile3 çok beklersin çooooooooooookkkkkkkkkkk ...

cücüm hayırlısı Allah'tan canım.. inş herşey istediğin gibi olmuştur.. sonucunda da mutlu olursun.. Şeniz

canim cok sagol...delik desik oldu kollarimda göbegimde...her defasinda kan vermekten,o masaya yatmaktan,hergün igne vurmaktan,bi sürü ilaci acaba saatimi kacirdim,dur kalkayimda iceyim demekten yorulmaya basladim...benneyaptımki
ama aklima su söz gelince de yumusuyorum iste
hersey bebek icin:lepi:

cok tsk ederim tatliciiimm
allah kimsenin yuvasini bozmasin

canlar sizede söyleyim..yarin doktora gidiyorum yine kontrole...
insallah bu defa büyümüslerdir yumoslar...
dulariniza ihtiyacim var...kiste cevirmesinde baska bisey istemiyorumbenneyaptımki

canim stres yapma insallah hersey yolunda giderhihoyyyt

ay kızlar canım sıkkın diye anneşime gittim geldim 1 saatliğine görümcem geldi gördüm bebişin resmini tatlı bişeye benziyo tabi gerçek görmeyince anlamıyosun kayınvalidemle konuştum azönce gidin hayırlamaya bebişi diyor herkes yaptığından utanmalıymış peki gururumu ne yapacağım daha çok taze sözleri yaptıkları unutamıyorum işte bakarız dedim ona ama zannetmiyorum gitmem karşılaşırsak biyerlerde olur hayırlarım doğru söylüyorsunuz belki biryerde bebiş köprü olur barışırız amma işte amması var

harzemcigim herkes kendi yaptigindan utansin,bosver sen git bence canim

aslında biyandan gidesim var biyandanda yok eşimede kırgınım benim kardeşim doğum yaptığında ne geldi ne aradı nede sordu hayırlamadı bile oda kardeşimle aralarında problemde yoktu ama şimdi tam tersi kendinin ailesinden birinin çocuğu oluyor kendi hem aradı hemde gitti bile aramızda küslük olduğu halde galiba oyüzdende inat yapıyor olabilirim

nevrocugum desene tedaviyeye beraber basliyoruz,insallah sonucuylada cok mutlu oluruz
allahim sen herseye kadirsin,nevroyla benim yüzümü ve bütün arkadaslarimizin yüzünü güldür,dünyada evlatsiz birakma bizleri:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar ben cikiyorum,kocisim erken geldi bugün..hihoyyyt
herkese hayirli aksamlar diliyorum...tüm dualarimiz kabul olsun...yarin sabah gelemem,doktora gidicem,dualarinizi esirgemeyin...öpüyorumŞeniz

canım bu çok güzell bi haberr...hayırlı olsunn inşallahhh....inşallah herşey yolunda giderrr...bebiş gelmek için sabırsızlanıyor hayırlısı inşallahh...:ecrin_bebek::CüvCüv:

ya kızlar şimdi haberlerde okudum danimarkada insanlar kız çocuklarını kürtaj yaptırıyorlarmış gerekçe zaten kız çocuklarının oluşuymuş ve sadece 2007 yılında 828 kürtaj olmuş allahım sen nelere kadirsin bizler çocuk diye çırpınıyoz yapmadığımız bişey kalmıyor bide bunların yaptığına bak allahım islah eyle o kullarını

slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:

kızlar nasılsınız? karabulutlar gitmiş sayfamızın üzerinden .nevrosky canım çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz.asicim sana da çok üzülüyodum eşinle barışmana gerçekten çok sevindim. kalbim hepinizle inanın her an dua ediyorum sizi seviyorum moralinizi yüksek tutun hepinizi öpüyorum unutmayın hamiş kalanların çoğu aklından bu fikri uzaklaştırdığında hamiş kalmıştı.

slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:
canım çok sevindim,inşallah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…