yaa tabi tabi istifan da kabul edilir kaydirigubbakcemile3 çok beklersin çooooooooooookkkkkkkkkkk ...
cücüm hayırlısı Allah'tan canım.. inş herşey istediğin gibi olmuştur.. sonucunda da mutlu olursun.. Şeniz
canım bu süper ya
allah sevenleri ayırmasın :Saruboceq::Saruboceq:
asiyede bidaha böyle bir olay yaşatmasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
duurr bakalım bende başlayayım şu ceviz işineeeekaydirigubbakcemile3
herşey çocuk için dimiii:sm_cool:
bizim bir tanıdıgımız var bitkilerle ilaçlar yapıyor
eşim sormuş sperm azlıgı ve hareket içinde yappıyormusun diyeee
yapıyorum demiş ama 500 yada 600milyoncuk gidermiş garanti veriyorum rakamlar enza ikiye katlanır demiş ama bana çokk geldii 500 milyoncuukk
yaptırmadık yanii
dur bakalım şucevizi deneyelimm bana hiç maliyetide yokkk:roflol::roflol:
canlar sizede söyleyim..yarin doktora gidiyorum yine kontrole...
insallah bu defa büyümüslerdir yumoslar...
dulariniza ihtiyacim var...kiste cevirmesinde baska bisey istemiyorumbenneyaptımki
cok tsk ederim tatliciiimm
allah kimsenin yuvasini bozmasin
canim stres yapma insallah hersey yolunda giderhihoyyyt
ay kızlar canım sıkkın diye anneşime gittim geldim 1 saatliğine görümcem geldi gördüm bebişin resmini tatlı bişeye benziyo tabi gerçek görmeyince anlamıyosun kayınvalidemle konuştum azönce gidin hayırlamaya bebişi diyor herkes yaptığından utanmalıymış peki gururumu ne yapacağım daha çok taze sözleri yaptıkları unutamıyorum işte bakarız dedim ona ama zannetmiyorum gitmem karşılaşırsak biyerlerde olur hayırlarım doğru söylüyorsunuz belki biryerde bebiş köprü olur barışırız amma işte amması var
Canlarımm raporum çıkmışşş delikafadulden hihoyyyt
Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:
Ben şimdi hiçbir yere sığamıyorum. :sm_cool: :dance:
Yarın beni neler bekliyor acaba?? :1rolleyes:
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:
Canlarımm raporum çıkmışşş delikafadulden hihoyyyt
Yarın tedaviye başlamak üzere bekliyoruz dedilerrr. kaydirigubbakcemile2 :içelim:
Ben şimdi hiçbir yere sığamıyorum. :sm_cool: :dance:
Yarın beni neler bekliyor acaba?? :1rolleyes:
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:
ben koltukta uyuklamışım ,yaşlanıyorum galiba kaydirigubbakcemile3biz varız canım sen nerdesin asıl:uhm:
canım çok sevindim,inşallah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin:Saruboceq:slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?