çok güzel haberler aldığın için sevindim canım inşallah hayırlısıylada kucağına alırsın:ecrin_bebek:bebişinislm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:
sağol bebekim iyiyim:asigim:ben varmışım sadece şekercim.. ah o oyunlar ahh .. eşimle kavga etcez bi gün o yüzden kaydirigubbakcemile3 nasılsın latilokum yerimseniben
he he o bir zor gerçekten laelaelaelaelaeherkesin mesai bitti tabeekaydirigubbakcemile2
bizim mesai yeni basliyor,yemek yap,kocisler gelsin,hazirla,yedir,topla,cay yap,meyve soy...-tatlicadiarzu-
istifami vericem artikkaydirigubbakcemile3
aminn canım adına çok sevindim:1rolleyes:slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:
hoş geldin canımkızlar nasılsınız? karabulutlar gitmiş sayfamızın üzerinden .nevrosky canım çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz.asicim sana da çok üzülüyodum eşinle barışmana gerçekten çok sevindim. kalbim hepinizle inanın her an dua ediyorum sizi seviyorum moralinizi yüksek tutun hepinizi öpüyorum unutmayın hamiş kalanların çoğu aklından bu fikri uzaklaştırdığında hamiş kalmıştı.
ay bitanem,böyle seyleri duyunca görünce tam bisey dicek oluyorum sonra tutuyorum kendimi...Rabbim herseyi görüyor biliyor...herseyin hayirlisini versinya kızlar şimdi haberlerde okudum danimarkada insanlar kız çocuklarını kürtaj yaptırıyorlarmış gerekçe zaten kız çocuklarının oluşuymuş ve sadece 2007 yılında 828 kürtaj olmuş allahım sen nelere kadirsin bizler çocuk diye çırpınıyoz yapmadığımız bişey kalmıyor bide bunların yaptığına bak allahım islah eyle o kullarını
bitanem o kadar sevindimkihihoyyytslm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:
tatlim cok sagol..sabah erkenden randevum var bakalim bu defa ne dicek..Cucu petecim canım inşallahh yumoşlar büyümüştür
yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahhh[ı][/ı]
herkese ii akşamlar
birkaç hafta önce kk üyesi oldum ve siz bilmeseniz de sıkı takipçinizim.hatta geçen gün tenceremi yaktım.anladımki kk ya geldiğim zaman ocakta bi şey bırakmayacağım.:bbo:
en son yağmur arkadaşımızdan güzel bir haber aldık.sizler gibi bende çok çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:ecrin_bebek:
bu arada yağmur, eşinin sperminde hem sayı hem hareket hem de morfoloji sorunu olduğunu sölemişsin sayısının ve morfolojisinin ne kadar olduüunu merak ettim.msjları okudum ama göremedim.yazarsan sevinirim sen bize umut oldun çünkü.öğrenirsem daha da umutlanıcam ve çalışmaları hızlandırıcamyerimseniben
bizler de bol dua ederek sıramızı bekliycez.allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşllhhhhh:Saruboceq:
iyi akşamlar kzılar topic boş bugnü kociş maça gitti bende yanlız kaldım evde çok zor ya bir başına olmak biyandan aşkı menuya bakıyorum bi yandan burdayım
cucum ikimziden başka kimse yok bugün burda yarın kontrole gidiyomuşsunn inşallah büyümüştür yumoşlar ve tdavin hayırlısıyla başlar
evet bitanem,ikimiz kaldik...benim kociste kendi pcsinin basinda,bosver takiliriz böylekaydirigubbakcemile3
kizlar galiba bugün gaza geldiler cevizdi findikti mart ayiydi derken:roflol:baksana kimsecikler yok:roflol:
cok sagol bitanem..su takip bi bitseydi..artik düzenli iliskimi dicek,asilamami dicek bilmiyorum...tek duam bende pcos oldugu icin büyüyen yumoslar catlamadan kiste cevirebiliyormus,öyle oluncada ameliyat dedi ama insallah olmaz...
herseyin hayirlisi be gülüm...:1hug:
evet canım baksana kimse yok mart ayında bombalar patlıcak heralde canım iyi şeyler düşün inşalalh büyümüştür yumoşların kiste dönüşmeden çalışkan spermciklerle buluşurlar hihoyyythihoyyyt
smhsmh meleklerin ne kadar güzel a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?