Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:
çok güzel haberler aldığın için sevindim canım inşallah hayırlısıylada kucağına alırsın:ecrin_bebek:bebişini

ben varmışım sadece şekercim.. ah o oyunlar ahh .. eşimle kavga etcez bi gün o yüzden kaydirigubbakcemile3 nasılsın latilokum yerimseniben
sağol bebekim iyiyim:asigim:
herkesin mesai bitti tabeekaydirigubbakcemile2
bizim mesai yeni basliyor,yemek yap,kocisler gelsin,hazirla,yedir,topla,cay yap,meyve soy...-tatlicadiarzu-
istifami vericem artikkaydirigubbakcemile3
he he o bir zor gerçekten laelaelaelaelae
slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:
aminn canım adına çok sevindim:1rolleyes:
hoş geldin canım
teşekkür ederiz duların için
seninde rabbim tamamına sağlıcakla erdirsin inşallah:Saruboceq:

iyi akşamlarr kızlarrr....bişey sorucamm sizlere.......aşılama sonrası doktorum progestan verdi gün de 3 tane fakat bu ilaçı içtikten sonra başdönmesi yapıyor ve yarım saat sürüyorr.. kötü oluyorumm..aranızda bu ilaçı kullannıp başdönmesi yaşayanlar var mı....

herkese ii akşamlar

birkaç hafta önce kk üyesi oldum ve siz bilmeseniz de sıkı takipçinizim.hatta geçen gün tenceremi yaktım.anladımki kk ya geldiğim zaman ocakta bi şey bırakmayacağım.:bbo:

en son yağmur arkadaşımızdan güzel bir haber aldık.sizler gibi bende çok çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:ecrin_bebek:
bu arada yağmur, eşinin sperminde hem sayı hem hareket hem de morfoloji sorunu olduğunu sölemişsin sayısının ve morfolojisinin ne kadar olduüunu merak ettim.msjları okudum ama göremedim.yazarsan sevinirim sen bize umut oldun çünkü.öğrenirsem daha da umutlanıcam ve çalışmaları hızlandırıcamyerimseniben

bizler de bol dua ederek sıramızı bekliycez.allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşllhhhhh:Saruboceq:

iyi akşamlar kzılar topic boş bugnü kociş maça gitti bende yanlız kaldım evde çok zor ya bir başına olmak biyandan aşkı menuya bakıyorum bi yandan burdayım
cucum ikimziden başka kimse yok bugün burda yarın kontrole gidiyomuşsunn inşallah büyümüştür yumoşlar ve tdavin hayırlısıyla başlar

kizlar kocis yemegi yedi,islerinin basina gecti,yine pcye hapsoldum yani:çok üzgünüm:ama allahtan sizler varsiniz:asigim:

ay bitanem,böyle seyleri duyunca görünce tam bisey dicek oluyorum sonra tutuyorum kendimi...Rabbim herseyi görüyor biliyor...herseyin hayirlisini versin
bitanem o kadar sevindimkihihoyyyt
oyy minik yaramaz büyümüs bile annesi

Cucu petecim canım inşallahh yumoşlar büyümüştür
yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahhh[ı][/ı]
tatlim cok sagol..sabah erkenden randevum var bakalim bu defa ne dicek..
yine 2 hafta icinde hamile kalacaksin derse deliririm sanirim...2 haftadir her gittigimde 2 hafta sonra hamile kalacaksin diyor sayin doktorum:uhm:

tatlim aramiza hosgeldin...topikce sana hosgeldin demeye tenceyle gelelim o zamanyerimseniben
a.s.

evet bitanem,ikimiz kaldik...benim kociste kendi pcsinin basinda,bosver takiliriz böylekaydirigubbakcemile3
kizlar galiba bugün gaza geldiler cevizdi findikti mart ayiydi derken:roflol:baksana kimsecikler yok:roflol:
cok sagol bitanem..su takip bi bitseydi..artik düzenli iliskimi dicek,asilamami dicek bilmiyorum...tek duam bende pcos oldugu icin büyüyen yumoslar catlamadan kiste cevirebiliyormus,öyle oluncada ameliyat dedi ama insallah olmaz...
herseyin hayirlisi be gülüm...:1hug:

evet canım baksana kimse yok mart ayında bombalar patlıcak heralde canım iyi şeyler düşün inşalalh büyümüştür yumoşların kiste dönüşmeden çalışkan spermciklerle buluşurlar hihoyyythihoyyyt

benim regli günüm geldi şekerler
cevizdi fındıktı yok öyle şeyler :jeyyar:
aslında cucu buralarda sen ne geziyon yawyumm :jeyyar:

tadini cikar canimhihoyyyt
benimde gözlerim agridi bugün..ders calistim biraz,sonra oyun oynadim pcde,birde aksama kadar yine pc basinda oturdum,biraz tutuldum sanirim...kalksamda yatsam aslinda...of ya offf ne cabuk bitiyo gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…