Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
10 dakka kaybolmaya gelmiyo valla yine döktürmüşsünüz cucummm haberler çok güzel hadi hayırlısı :CüvCüv:

cnm benim yaaa süpersin sabah sabah güldürdün beni o ne güzel resim öle keşke yaza böyle girebilsek hepimiz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bende hala bişey yok ama ağrılarım arttı geliyorum diyoo klava:

olsun kızlar her yani ay bir umut değilmi?ben her adet olduğumda ilk bir iki gün üzülüyorum.sonra tekrar yeni bir heyecan başlıyor.kaydirigubbakcemile3
.

her şey nasip kısmet daha baştam umudum yok diye başlarsan baştan kaybetmiş olursun bence.
önce olumlu düşünmeye yönlendir kendini

sizde sorun ne

aşılama için pek ümit vermedi doktor yinede yasınız genç önce aşılama sonra tüp bebk dedi morfoloji ve hareket problemli...

[/COLOR]
cucum hadi hayırlısı güzelim bak yumoşların hareketli çıktılar iğneler işe yarıyor anlaşılan anne olmana az kaldı bebişim

mrb canim aramiza hosgeldin insallah guzel sohbetlerde bulunur birbirimizin guzel haberlerine halay cekeriz

canim benim masallah valla cok guzel yumurtalrin insallah guzel sonuclar alacaksin allahin izni ile:CüvCüv:[/QUOTE]

cucuuum canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim sositososito umarım bebişine 1 adım daha yaklaşmışındır ve çok bekletmeden gelir artık:Saruboceq:

cucu yumoşların büyümesi çok güzel.
İnşallah e2 hormonun da düzene girer fıstığım.

cucum hadi biraz daha yaklaşıyorsun. yumoşlarda iyi çok şükür. hr şey hep böyle yolunda gider inşallahda bebişine kavuşursun inşallah

yerim sizin o tatli dillerinizi...
hepinizden Allah razi olsun....
inanin siz olmasaydiniz karalar baglardim ben:asigim:
iyiki tanimisim hepinizi...:asigim:
nur bitanem sen ne kullanmistin su e2 hormonu icin canim???ne kadar sürede cikmisti?bende 20lerde baslamistim.pazartesi günü 60lardaydi bugün 90 olmus:lepi:

tüliny de hormon testleri vardı bugün güzel çıkar inşallah

inş canım.. 3. günü verdiğim testte değerler normaldi.. bu 21. gün.. bu da normal çıkar sanıyorum.. 2 den sonra alıcam sonucu.. önemli olan hsg .. adet gelsin de gidicem ona da hemen.. Şeniz

mrb fatoşşş.. hoşgeldin türkiyeye.. hasret gider bol bol sevdiklerinle.. ilaç iğne kullanmadım henüz bilmiyorum canım.. hayırlısı neyse o olsun hakkında :1hug:

kararsız kaldım aslında istiyorum çektirmeyi ama korkuyorum bilemiyorumki.anestezi ilede çekmiolar zaten korkağım iyice korkutuyolar cevremdeki insanlarr

emriyo transferinde acı çekilmiyor tabiki zorluğu var idrara sıkışık oluyosun ama abartılcak birşey yok
iğneler nasıl iyi gelmiyor anlamadım FATOŞ

canım ıgneler benı cok kasıyor yanı heryerıme batıyor gıbı agrı yapıyor uyuyamıyorum gecelerı ve narkozsuz embrıyo yerlestırılecekmıs onu merak ettım acıyormu dıye

saol canım eşimde morfoloji%1 hareket problemi var sayıda eh işte...hsg den korkuyorum pzt falan gidip çektirmem lazım..bakalım kısmet

hsg mümkünse anestezi al...
arkadaşların tariflerine bir bak geçmişte....
kürler uygula ve e vitamini kullanıyoruz....bizde de morfoloji ve hareket görünüyor inşaallah düzeliyordur

sevgi hsgden korkma.. ağrı tabiki olucak biraz.. özelde ücretler çok pahalı..zorlamazsa anestezili de çektirebilirsin.. yaptıkları işlem spekulumu takmak.. ayrıca rahmi sabit tutması için başka bir alette takıyorlarmış.. sonra da ince bir çubukla ilacı salıcaklar.. bende çekilmedim henüz ama devlet hastanesinde çekilicem.. ayrıca para veremem doğrusu..

yok hiç acımıyor bende acıyor sandım hatta arkdama dödüm bir baktım yerleşirmişler bana bak dediler burda bebklerin anlamıyorsunn yani
iğneler bende etki etmedi sadece yumurtalıklar çok uyarıldığı için batma hafif ağrılar oluyodu

kararsız kaldım aslında istiyorum çektirmeyi ama korkuyorum bilemiyorumki.anestezi ilede çekmiolar zaten korkağım iyice korkutuyolar cevremdeki insanlarr

inan anesteziden uyanmak hsg çektirmekten daha zor, sadece bi kaç dakika oda az bir ağrıyla; ilacı verdiğinde bi yanma birazda karın ağrısı hissediyosun sadece,benim girmemle çıkmam 10-15 dakika sürmüştür belki,üstelik bende ilkini çekemedi gitti tekrar gelip ikinci kez çekmeye çalışmıştı oyüzden etrafı çok takma çok beklemeden çektir

hayırlı cumalar canım
evet hiç düzelme olmayınca:1no2:
erken dedi
martta test vercek nisanda mayısta her ay izleyecek şimdilik böyle dedi
ona göre tedavi şeklini söyler sanırsam
geçmiş olsun bebişim ozaman sakin sakin aceleye gerek yok sağlıcakla olduktan sonra tatlım
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:
şubatın son günleri ya marta ne kaldı demiştir kesin o kedi.

kızlaaar bizim bi balsuratımız vardı nerelerde, biyere gittide benimmi haberim yok, geçmişi okuyamıyorumda haberi olan varmı?

kızlar herkesin cuması mubarek olsun şimdi doktoordan geldim hormon testlerimi yazıyorum doktorun dediğine göre güzel çıkmış bide siz yorumlarmısınız TSH 2,16 ESTRADİOL 80,63 LH 8,91 FSH 5,41 PROLAKTİN 26,79 bide dehidroepiandrosteron sulfat diye bişey var oda 504,4

slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:

canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ne guzel bundan sonra hep duyarsın inşallah o pıt pıtları

ayyy canım benım cok sagol benı bayagı rahatlattın )ıgneler agrı yapınca korktum bende...pekı sen sımdı hamılemısın???ben cıkıyorum gıne gelıcem okucam yazdıgını canım

aşılama için pek ümit vermedi doktor yinede yasınız genç önce aşılama sonra tüp bebk dedi morfoloji ve hareket problemli...

bizdede sayı ve hareketlilikdi. varikosel vardı eşimde.

1 sene oldu ameliyat olalı.sayı düzeldi. hareketlilikde az kaldı düzelmeye
bizde haftaya morfolojiye baktırıcaz bide bakalım o ne alemde geçensene bir kere bakılmıştı sorun yoktu tabi şimdi bozlulmadıysa.

hakkımızda hayırlısı olsun canım

zelişcim elindeki kağıtta foliküler faz yazar.. senin değerlerini ona göre değerlendiricen.. her hastanenin uyguladığı değerler farklıymış.. ama sorun yok sanırım.. bende sonucu almadım henüz..

hayir diyosun ki cvp yazmiyorsunuz hep boyle oluyor bende dedimki sana bi kastimi var herkesin hayir bi gicikligimli var hayir
demkki bekleyeceksin bi msj atipta cikmayacaksin
sen msj yazdiginda hazirolda beklemiyoruzki senin msja cvp verelim diye herkes o arada baska birilerine yaziyor
her girdiginde ters birseyler yazip cikiyorsun
ama dogru ben bilerek yazmiyorum sana

ayyy canım benım cok sagol benı bayagı rahatlattın )ıgneler agrı yapınca korktum bende...pekı sen sımdı hamılemısın???ben cıkıyorum gıne gelıcem okucam yazdıgını canım

canim benim cok guzel bir haber verdin insallah cok guzel devam eder ve cok guzel bir haber alirsin
transferden hic korkma canim anesteziyede gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…