cnm benim yaaa süpersin sabah sabah güldürdün beni o ne güzel resim öle keşke yaza böyle girebilsek hepimiz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bende hala bişey yok ama ağrılarım arttı geliyorum diyooklava:
Günaydın ablacım.
Süper bi resim bulmuşsun gene.:asigim:
Ay inşallah hepimiz böyle oluruz.:CüvCüv:
Göbişimiz şiş, elimizde örgüler.:CüvCüv:
Bu günü geçenler arasından en az 5 tane hamiş çıksa keşke bugündelikafadulden
kıs beni ne güldürdün bi bilsen:roflol: :roflol: :roflol:
canım kan testi yaptırmadan sakın kullanma hem neden kullanmak istiyosun daha kaç gün geçmişte bırak kendi olsun
amin canım aminn Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
seni sabırsızlıkla bekliyor olacağız canım
inşallah hayırlı haberlerle geleceksin:lepi:
Allah sizi ne etmeye emiii:CüvCüv:
inşallah şifa olur bitanemm
bizimde evde ceviz vardı dün eşime yermisin dedim yok dedi
canım inşallah
çok tatlısın çook
ama ben umutlu değilim pek:çok üzgünüm:
her şey nasip kısmet daha baştam umudum yok diye başlarsan baştan kaybetmiş olursun bence.
önce olumlu düşünmeye yönlendir kendini
sizde sorun ne
cucum hadi hayırlısı güzelim bak yumoşların hareketli çıktılar iğneler işe yarıyor anlaşılan anne olmana az kaldı bebişim
canim benim ya insallah hersey boyle sorunsuz devam eder
tsk ederim canim sende kendine ve bebisine dikkat et
evet canım yeni katıldım aranıza bir hafta olmadı daha sanırım ama ayağım uğurlu geldi gibi...geldiğim gün asi döndü aramıza geçmişten takip ettim..ertesi gün yagmurcan hamiş haberi yani bilmiyom buu topikte kesin bir uğur olduğunu inanmaya başladım..bende test aldım kendime bakarsın işe yarar..hihoyyyt
cucuuum canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim sositososito umarım bebişine 1 adım daha yaklaşmışındır ve çok bekletmeden gelir artık:Saruboceq:
cucu yumoşların büyümesi çok güzel.
İnşallah e2 hormonun da düzene girer fıstığım.
cucum hadi biraz daha yaklaşıyorsun. yumoşlarda iyi çok şükür. hr şey hep böyle yolunda gider inşallahda bebişine kavuşursun inşallah
sevgicim geçmişi okumaktan cevap yazılamıyor güncele yetişelemiyor....yoğunluk çok fazle burada...
merhaba inşaallah hsg temiz çıkar ve tedavi yoluna adım atarsın hayırlısıyla....
eşinde mi sorun var canım seninde?
cucuuuuuuuuu hoşgeldin, ne güzel haberlerle geldin
benimde 22 yumurtam vardı son günler taşıyamıyordum kendimi resmen ağırlık yapıyordu....
e2 bende 50 başlayıp 900 de bitmişti sanırım...
yükselir merak etme...
ah canım Rabbim yolunu açık etsin
tüliny de hormon testleri vardı bugün güzel çıkar inşallah
selam kızlar...
ben turkıyedeyım tup bebek tedavısıne basladım..daha şnce tedaavı olmus arkadalara sormak ıstıyorum..ben ıgne alıyorum ama bana ıyı gelmıyorr sızdede öglemıydı???embrıyolar konulurken acı cekıyormuysun???neden herzaman acıların en buyugunu kadınlar cekıyorlar anlamıyorum
arkadaşlara katılıyorum bende mesela netteki sorunlardan dolayı geçmişi çoğu zaman okuyamadan dalıyorum konuların ortasından kaydirigubbakcemile3 evde zaman olursa okuyabiliyorum ancak, oyüzden sitem etme kimseye, bizim topikte ayrımcılık asla yoktur olmazda zaten, rahim filmi çektircem demişsin sana tavsiyem gerek yok deseler bile çektir mutlaka, bende ilk zamanlarda gerek yok diye düşündüm ama sonra çektirmeye karar verdim ve ozaman hem rahim ağzının hemde sağ tüpün kapalı olduğu ortaya çıktı oyüzden bi baktır ki aklında şüphe kalmasın bence tabii yinede sen bilirsin
emriyo transferinde acı çekilmiyor tabiki zorluğu var idrara sıkışık oluyosun ama abartılcak birşey yok
iğneler nasıl iyi gelmiyor anlamadım FATOŞ
saol canım eşimde morfoloji%1 hareket problemi var sayıda eh işte...hsg den korkuyorum pzt falan gidip çektirmem lazım..bakalım kısmet
kararsız kaldım aslında istiyorum çektirmeyi ama korkuyorum bilemiyorumki.anestezi ilede çekmiolar zaten korkağım iyice korkutuyolar cevremdeki insanlarr
KIzlar günaydın hayırlı cumalar olsun rabbim göznüllerimizdeki dileklerimizi biliyor cümlesini nasip etsin hepimize
smshım seninlede neçok benziyoruz kıs bizimde haziranda 2yıl oolcak biz daha test yaptırmadık doktor siizi beklemeye almış herlade bende diyorum eşime eğer değerleerde düzelme olmassa aşılama denermiyiz diyorum olur diyor ama onunda üüzlüp kafaya takmasını istemiyorum çünkü eşim eplepsi hastası evlendikten 6ay sonra ortaya çıktı yıkıldık bi 6ay sonrada bebekle ilgiliş sorunlar çıktı inşalalh artık herşey düzelirde bizlerde bebişlerimize kavuşuruz
Hoşgeldin aramıza missmiss.. morfoloji değişiklik gösterebiliyormuş.. düzelmesii için ilaç yokmuş doktorumuz öyle demişti.. sevcan havuç kürü demiş ben bilmiyordum.. ben yapamam eşim sigara içiyor malesef.. inş sorununuz bir an önce düzelir ..
sabırsızım hakkaten pahalı ya.. bizim burda 18 tl demişti poliklinik.. sonucunu pazartesi alıcak olduktan sonra bekleyip pazartesi yaptır.. belki uygun bir yerde bulabilirsin canım .. inş bu kez seni yanıltırlar ve pozitif sonucu alırsın.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ameliyat olalı çok yeni sayılır sizin.. malesef sabırla beklemek lazım. ilk 3 ayda değişiklik göstermeyebilir hatta düşebilir.. bünyeye göre değişiklik gösterebiliyormuş ama yine de en az 6 aydan önce düzelme başlamıyor canım.. bizim 9. ay düzelmeye başladı.. sıkılmak yok stres yok sadece zamannnn kaydirigubbakcemile5
sevgicim merhaba.. bir ara ncınar arkadaşımız da senin gibi düşünmüştü ama sonra pişman oldu.. kasıtlı birşey yyapılmaz.. bende geçmişi okuyordum.. sürekli sayfa yenilemeyenler vardır.. işi olanlar vardır.. o ara başkasına yazıp sayfa aşağı inince senin yazdığını göremeyen vardır.. hepimiz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz.. sende dışlanmış hissetme lütfen.. çok sık gelmiyorsun sanırım.. tedaviniz hayırlı olsun.. inş bu yolda fazla gecikmezsiniz..
bu arada bugün hastanede sıra beklerken kedileri gördüm :1shok: kaydirigubbakcemile3 biri kocaman erkek olan oydu galiba.. dişi de hemen kuyruğunu kaldırıyo hazır vaziyette bekliyo .. gel beni hallet diye :roflol: :roflol: mart gelmesede canı mı çekti nedir :roflol: insanlardan utandılar da eternitin üstüne çıktılar..artık ne yaptılar göremedim :jeyyar: :jeyyar:
slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:
yok hiç acımıyor bende acıyor sandım hatta arkdama dödüm bir baktım yerleşirmişler bana bak dediler burda bebklerin anlamıyorsunn yani
iğneler bende etki etmedi sadece yumurtalıklar çok uyarıldığı için batma hafif ağrılar oluyodu
aşılama için pek ümit vermedi doktor yinede yasınız genç önce aşılama sonra tüp bebk dedi morfoloji ve hareket problemli...
arkadsım ben ayrımcıklık yapıyosunuz mu dedim asıl bastan beri bana bi tavrı olan sensin ben gayet güzel bi dille cvb alamadığımı yazdım hatalı bişey söylemedim kusura bakma ama kötü gününde olan sensin.gıcıklığınız varda demedim nerden uyduruyon ayrımcınız ve bana gıcıksınız dediğimii.kimseyi suclamadım ilk girdiğim günden beri slm verip alamıyorum bak sende yazmışsın ilk günden beri böyle diye.çok sert konusuyosun kimseye çıkış yapmadım sadece bi sorunmu var merak ettim...
ayyy canım benım cok sagol benı bayagı rahatlattın)ıgneler agrı yapınca korktum bende...pekı sen sımdı hamılemısın???ben cıkıyorum gıne gelıcem okucam yazdıgını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?