aslında dikkat ediyorumda hep ummadık anda - ümitlerin kesildiği anda - kafaya takılmadığı ayda geliyo bu bebişler
öyle olmak lazım ama yapamıyoruz işte. bir gün iki gün yapsak 3. gün mutlaka kafaya takıyoruz.
selam kızlar...
ben turkıyedeyım tup bebek tedavısıne basladım..daha şnce tedaavı olmus arkadalara sormak ıstıyorum..ben ıgne alıyorum ama bana ıyı gelmıyorr sızdede öglemıydı???embrıyolar konulurken acı cekıyormuysun???neden herzaman acıların en buyugunu kadınlar cekıyorlar anlamıyorum
ozloş gelmedi mi daha kızlarrrsenağlama
asiiiiii nasılsın tatlişko yerimseniben relax canım relax
ewet asicim tulin çok haklı dimi.ben bugün çok relaxim sanırım içtiğim grib ilaçlarından parasetomaldan kafa oldum sanırım.yada ateşden
sağol canım benim,iyiyim Allaha şükür,sen nasılsın?a.s.hoşgeldin zencefil .. sana da hayırlı cumalar .. nasılsın yerimseniben
beter ablacım bu çocukta çok bayılmış.. sende böylemisin yoksa.. daha düzelemedin mi ??
heheh
ay dur o zaman sicak suyu bende dolduruyum bi legene boyle giriyim amma komik olur heeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
kizlar burada bir hava var resmen yazdan kalma bak keyfimde yerine geldi ya gunes gibisi yok
:da
canımmm işte geldimm burdayımmm ama çok işim var
geçmişi okumakta maşşallah zor 25-30 sayfa olmuş bir gecede yaa kısım siz uyumuyomusunuz geceleri yavvvv okumaya çalışıyorum yavaş yvaş :dance:
<B>
sorma tulincim dün kaynanatör mutfak dolabı yaptırcak onla birlikte çarşıya gittik.izmitte malum yağmurdan şakır şakır.niye gittin dicen canımcım malum kocişde gidiyor.bana tüp bebe parasına kıyaman adam kalkar cüzdanı boşaltır diye orda olmam lazımdı.fesatlığın sonuda iyileşmeden yatmak olur dimi ?:jeyyar:</B>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?