Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bişey öğrendim geçen gün burda.. size de söyliyim unutmadan.. hani memişler mıncıklanmaktan yumuşuyor ya fındık yağıyla masaj yapılınca iyi geliyormuş.. bugün aldım 3 tl.. denicem bakalım.. benimkilerle çok oynanıyooooo yaaa Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

Bencede öyle oluyo ama kafaya takmamayı gerçekten yapamıyoruz
çok zor yapabilene ne güzel ama ben beceremiyorum:çok üzgünüm:

ewet asicim tulin çok haklı dimi.ben bugün çok relaxim sanırım içtiğim grib ilaçlarından parasetomaldan kafa oldum sanırım.yada ateşden

Canım tedavin hayırlı olsun
ben çok korktuğum için embriyolarıda anesteziyle koydurdum
oyüzden hiçbişey hissetmedim
malum rahat olmak gerekiyo
ben muayne esnasında bile rahat olamadığım için
böyle yapmayı ıygun gördük:1hug:

beter ablacım bu çocukta çok bayılmış.. sende böylemisin yoksa.. daha düzelemedin mi ??

ewet asicim tulin çok haklı dimi.ben bugün çok relaxim sanırım içtiğim grib ilaçlarından parasetomaldan kafa oldum sanırım.yada ateşden

heheh
ay dur o zaman sicak suyu bende dolduruyum bi legene boyle giriyim amma komik olur heeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
kizlar burada bir hava var resmen yazdan kalma bak keyfimde yerine geldi ya gunes gibisi yok

yaa aldım aldım deniyeyim bi bakalım.. :jeyyar: bende iyiyim nolsun.. şükür bugünde herşeyimiz yerinde.. nefes alıyoruz..

beter ablacım bu çocukta çok bayılmış.. sende böylemisin yoksa.. daha düzelemedin mi ??

sorma tulincim dün kaynanatör mutfak dolabı yaptırcak onla birlikte çarşıya gittik.izmitte malum yağmurdan şakır şakır.niye gittin dicen canımcım malum kocişde gidiyor.bana tüp bebe parasına kıyaman adam kalkar cüzdanı boşaltır diye orda olmam lazımdı.fesatlığın sonuda iyileşmeden yatmak olur dimi ?:jeyyar:

kizlar bugun deliligim ustumde galiba depresyondan cikiyom mu ne
avatarimi begendinizmi bakip bakip guluyom

heheh
ay dur o zaman sicak suyu bende dolduruyum bi legene boyle giriyim amma komik olur heeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
kizlar burada bir hava var resmen yazdan kalma bak keyfimde yerine geldi ya gunes gibisi yok

asicim bacumm karakışı burayamı kış kışladınızzzzzz:roflol:

hayırlı cumalar kızlar sabah kanamayla uyandım solugu dr da aldık gitti dedim baktık kesenin icindeymis canımınici ama yanında kanama var ve dusme riski var salı gunu kalp atısları icin gidicez dua ederken once saglıklı gebelik sonra saglıklı evlat demeyi unutmayın bebegimi gordugume bile doyasıya sevinemiyorum 3 gun surdu mutlulugumuz simdi endise icinde bekliyoruz Allahım once sizlere saglık versin ki saglıklı gebelik gecirin sonra saglııklı bebekleriniz olsun bana dua etmeyi unutmayın

Tamam canım merak ettim gelemyince... bu arada valla ben en az 1:30da yatıyorum ve tek olduğum için takılıom öyle nettesengözlerimebaksanab valla bende de bi kırgınlık var hiç okuyamadım... kızların yazıklarından takip etmeye çalışıyom ama bir saat girmedim 5-6 sayfa olmuş...mirmirmirmir bu arada profilime sana bahsettiğim ufaklığın resimlerini eklemiştim hani sana söylemiştim. bakabilirsin...delikafadulden

iyi yapmışsın abla boşver sen.. kocan nereye sende peşinde.. benimki de her yerde hemen davranır cüzdanına.. bazen sinir oluyorum.. hani bizde de akıyo olsa versin nolcak dicem ama bize de yetmiyo ki kaydirigubbakcemile3 kaynananın nesine bu yaşta hazır mutfak.. yesin parayı gitsin kaplıcaya :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…