Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

oy oyy canim beterim benim ya
bana kaynanoter deme
valla bu olaydan sonra dedim esime benim isim bitmistir ailenle kabul ediyorsan gel dedim oda ok dedi
rahatladim valla
boyle cinslere en iyisi konusmamak
bigunden bi gune neoldu aranizda geri barisin gel diye falan aramadilar bende bitirdim herseyi
dedigin gibi esimde zaten surekli ailesine geldi har vurup harman savuruyor bizimkide boyle fesatlikla kaliyor iste canimÇok üzgünüm çoook

çınarcım seni anlayabileceklerden birde benim sanırım
bende senin gibi hiç sevinememiştim.umarım sen bebeğin kalbinin seside duycan.canım hayırlı haberlerini okuruz inşallah.sana katılıyorum.hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

canim benim ya insallah bir sorun cikmaz kendine cok dikkat et hap falan vermedimi drun ustune dus hic bos birakma insallah bebisine birsey olmayacak sen hic uzme kendini:Saruboceq:

kizlar nevro simdi nekadar heyecanlidir degilmi
insallah bi aksilik cikmazda bugun tedavisine baslar allahin izniyle
nevrocum canim dualarimiz seninle boyle mubarek bir gunde bismillah dersin insallah ve guzelce devam eder
:Saruboceq:

ya bence yapılanlar fesatlık değil,herkesin kesesi ayrı.ihtiyaçları olsa eminim siz eşlerinizden önce koşarsınız yardıma.ama kaynanatörler tamamen psikolojik savaş yapıyorlar gelinlerine:jeyyar:

ayyy canım yaaa çok şeker çok tatlı. RABBİM sanada versin böle zilli bikız . kıslar accuk yavaş yazın takip edemiyorum okudukça sayfa çoğalıyo valla :a015:

ya bence yapılanlar fesatlık değil,herkesin kesesi ayrı.ihtiyaçları olsa eminim siz eşlerinizden önce koşarsınız yardıma.ama kaynanatörler tamamen psikolojik savaş yapıyorlar gelinlerine:jeyyar:

ihtiyaci olsa oglundan once ben kosarim
ama beteri bilmiyorumda benimkiler resmen bizi kullaniyorlar ama resmen bunu herkes cok iyi gorebiliyor
esimde kabul ediyor olsun diyor ama onalrin durumu bizimkinden daha iyi insanda dogal olarak gicik oluyor

canım dualarımız seninle,inşallah meleğin sana sıkıca tutunur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aman kızlaaaar allah size sabır versin çok şükür kaynanadan yana hiiç sorunum yok eve ne alırsa bizede almaya çalışır, sürekli arar, ameliyat olduğumda 2 gün geldi yemekti işti bulaşıktı hepsini halletti,hastanede hep annemle birlikte başucumdaydı sağolsun allahım sizin kaynanalarada iyi niyet nasip etsinde bi sabah kalktıklarında iyilik meleği gibi olsunlar inşallah, sizde fazla kafaya takmayın bu durumda da söyleyeceğimiz söz; herşey kocişler için :lepi:

kizlar bugun deliligim ustumde galiba depresyondan cikiyom mu ne
avatarimi begendinizmi bakip bakip guluyom

sigara içenlerin çocukları böyle olur diye mail gelmişti bana bu resim :roflol: :roflol: :roflol:

doğru söylüyosun canım.. bende hayırlı sağlıklı evlat diliyorum rabbimden.. sen dinlen.. inş sağlıkla doğurursun bebişini.. :Saruboceq: :Saruboceq:

az önce görmüştüm kız resimlerini kaydirigubbakcemile3 senin eklediğini farketmemişim.. verdiği pozlara bakılırsa zilli bu kız kaydirigubbakcemile3

en rahat sensindir şimdi canım.. seni aramayanı sen niye arayasın ki.. ohh rahat rahat yaşa hayatını ..

tülincim olurmu ben yaptırdım ya mutfak.hanımefendi eksik kalırmıkaydirigubbakcemile3
canım bizimkinin işi gücü gelinlerle yarışmak.:1rolleyes:
dediğin doğru kaplıcaya gitmesi lazım.menisküs sorunu var.fizik tedavisi görürken mutfak işi çıkarttı.şimdi kabak görümcemle bebim başıma patlıcak.malum diğer muhterem gelinin küçük bebeği var.

ahhhh asicim benim eşim annesinin hatalarına görmesine rağmen büyülümüdür nedir bişi yapamz.
ama olsun onun yapamadığını ve söyleyemediğini söylerim.ohhhhhhh canıma değsin.
evde sorun oluyormu oluyor.dinsizin hakkından imansız gelir.sorun istemeyen sorun çıkartanın başını ezmesede kulağını çekmeli.ayyy çok yazmışım.asicim bak yinede çok şanslısın eşin senin yanında ne güzellll:lepi:

biliyorum işte,aynı durum bizimkilerdede var.hiç takma,görüşmemek daha iyi oluyor.ben artık çok seyrek görüşüyorum,öyle huzurluyum ki şakkıdı

tuliny canim ben bi konussam varya hekes iyi dayandin bile der ama konusup sinir olmak istemiyorum evet hersey kocisim icin benim gitmemmi zaten en cok onlar tetikledi ihhhhhhhhhhh
neyse aman allahim bana bir daha onlarin yuzunu ozelliklede kaynanoterin gosterme
rahatim valla ohhhh
beni insan yerine koymayani bende koymam
iyilik melegi degil en iyi sekli bence normal br insan olur

ewet zencefilim çok haklısın.herşeylerde ben varım.ve şunu söylerim benim aldığım terbiye insanın kötü gün dostuyum ben .diğer gelini gibi kağıt üzerinde değilim.ölülerinde dirilerinde düğünlerinden ben varım.bazen diyorum artık çekilp kapımı kapatıp.uzaktan mı seyretsemmmm

biliyorum işte,aynı durum bizimkilerdede var.hiç takma,görüşmemek daha iyi oluyor.ben artık çok seyrek görüşüyorum,öyle huzurluyum ki şakkıdı

evet canim en iyisi gorusmemmek ben valla bu insanlari hic anlamiyorum resmen kadin bizimle ugrasmak icin ogullarini evlendirmis gibi geliyor

ama simdi cok rahatim uzak gitsinler
betercim canim aynen ya goruyor ne oldugunu ama agzini acip birsey demiyor insan neden boyle yapiyorsnuz bari der kavga degilde
neyse ben rahatim kusen rahatlar boyle olanlar icin lafim
cok iyi kaynanalarda var valla ben goruyorumda

boşver canım ne konuş ne düşün.. salla gitsin.. çoğu kişi çekiyor malesef.. bizimkilerde iyidir alırlar ederler falan ama çok üstüne düşüyorlar eşimin hep gitsin gelsin istiyorlar hele de yazın.. kışın hep birlikte yemek yeniyor falan.. bu da beni sıkıyor.. töbe töbe boşverek bu konuları cuma cuma..

kızlar ben kaçayommm .malum cuma okullar tatil.benim minik dana geldi başımda .bende gidip yatayım.hepinizi öpüyommmmmŞeniz

malesef biz iyi davrandıkça onlar tepemize çıkıyorlar.ama artık bende yavaş yavaş azaltıyorum görüşmelerimizi.uzaktan seyretmek senin psikolojinede iyi gelir benceşakkıdı

evet asicim çok iyi kaynanalarda var sana katılıyorum,ama bizi teğet geçmiş kaydirigubbakcemile3 neyse sen eşinle mutlu olda gerisi hiç önemli değil.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…