sorma tulincim dün kaynanatör mutfak dolabı yaptırcak onla birlikte çarşıya gittik.izmitte malum yağmurdan şakır şakır.niye gittin dicen canımcım malum kocişde gidiyor.bana tüp bebe parasına kıyaman adam kalkar cüzdanı boşaltır diye orda olmam lazımdı.fesatlığın sonuda iyileşmeden yatmak olur dimi ?:jeyyar:
hayırlı cumalar kızlar sabah kanamayla uyandım solugu dr da aldık gitti dedim baktık kesenin icindeymis canımınici ama yanında kanama var ve dusme riski var salı gunu kalp atısları icin gidicez dua ederken once saglıklı gebelik sonra saglıklı evlat demeyi unutmayın bebegimi gordugume bile doyasıya sevinemiyorum 3 gun surdu mutlulugumuz simdi endise icinde bekliyoruz Allahım once sizlere saglık versin ki saglıklı gebelik gecirin sonra saglııklı bebekleriniz olsun bana dua etmeyi unutmayın
hayırlı cumalar kızlar sabah kanamayla uyandım solugu dr da aldık gitti dedim baktık kesenin icindeymis canımınici ama yanında kanama var ve dusme riski var salı gunu kalp atısları icin gidicez dua ederken once saglıklı gebelik sonra saglıklı evlat demeyi unutmayın bebegimi gordugume bile doyasıya sevinemiyorum 3 gun surdu mutlulugumuz simdi endise icinde bekliyoruz Allahım once sizlere saglık versin ki saglıklı gebelik gecirin sonra saglııklı bebekleriniz olsun bana dua etmeyi unutmayın
Tamam canım merak ettim gelemyince... bu arada valla ben en az 1:30da yatıyorum ve tek olduğum için takılıom öyle nettesengözlerimebaksanab valla bende de bi kırgınlık var hiç okuyamadım... kızların yazıklarından takip etmeye çalışıyom ama bir saat girmedim 5-6 sayfa olmuş...mirmirmirmir bu arada profilime sana bahsettiğim ufaklığın resimlerini eklemiştim hani sana söylemiştim. bakabilirsin...delikafadulden
ya bence yapılanlar fesatlık değil,herkesin kesesi ayrı.ihtiyaçları olsa eminim siz eşlerinizden önce koşarsınız yardıma.ama kaynanatörler tamamen psikolojik savaş yapıyorlar gelinlerine:jeyyar:
kizlar bugun deliligim ustumde galiba depresyondan cikiyom mu ne
avatarimi begendinizmi bakip bakip guluyom
Tamam canım merak ettim gelemyince... bu arada valla ben en az 1:30da yatıyorum ve tek olduğum için takılıom öyle nettesengözlerimebaksanab valla bende de bi kırgınlık var hiç okuyamadım... kızların yazıklarından takip etmeye çalışıyom ama bir saat girmedim 5-6 sayfa olmuş...mirmirmirmir bu arada profilime sana bahsettiğim ufaklığın resimlerini eklemiştim hani sana söylemiştim. bakabilirsin...delikafadulden
oy oyy canim beterim benim ya
bana kaynanoter deme
valla bu olaydan sonra dedim esime benim isim bitmistir ailenle kabul ediyorsan gel dedim oda ok dedi
rahatladim valla
boyle cinslere en iyisi konusmamak
bigunden bi gune neoldu aranizda geri barisin gel diye falan aramadilar bende bitirdim herseyi
dedigin gibi esimde zaten surekli ailesine geldi har vurup harman savuruyor bizimkide boyle fesatlikla kaliyor iste canimÇok üzgünüm çoook
tülincim olurmu ben yaptırdım ya mutfak.hanımefendi eksik kalırmıkaydirigubbakcemile3iyi yapmışsın abla boşver sen.. kocan nereye sende peşinde.. benimki de her yerde hemen davranır cüzdanına.. bazen sinir oluyorum.. hani bizde de akıyo olsa versin nolcak dicem ama bize de yetmiyo ki kaydirigubbakcemile3 kaynananın nesine bu yaşta hazır mutfak.. yesin parayı gitsin kaplıcaya :roflol:
oy oyy canim beterim benim ya
bana kaynanoter deme
valla bu olaydan sonra dedim esime benim isim bitmistir ailenle kabul ediyorsan gel dedim oda ok dedi
rahatladim valla
boyle cinslere en iyisi konusmamak
bigunden bi gune neoldu aranizda geri barisin gel diye falan aramadilar bende bitirdim herseyi
dedigin gibi esimde zaten surekli ailesine geldi har vurup harman savuruyor bizimkide boyle fesatlikla kaliyor iste canimÇok üzgünüm çoook
ihtiyaci olsa oglundan once ben kosarim
ama beteri bilmiyorumda benimkiler resmen bizi kullaniyorlar ama resmen bunu herkes cok iyi gorebiliyor
esimde kabul ediyor olsun diyor ama onalrin durumu bizimkinden daha iyi insanda dogal olarak gicik oluyor
ya bence yapılanlar fesatlık değil,herkesin kesesi ayrı.ihtiyaçları olsa eminim siz eşlerinizden önce koşarsınız yardıma.ama kaynanatörler tamamen psikolojik savaş yapıyorlar gelinlerine:jeyyar:
tülincim olurmu ben yaptırdım ya mutfak.hanımefendi eksik kalırmıkaydirigubbakcemile3
canım bizimkinin işi gücü gelinlerle yarışmak.:1rolleyes:
dediğin doğru kaplıcaya gitmesi lazım.menisküs sorunu var.fizik tedavisi görürken mutfak işi çıkarttı.şimdi kabak görümcemle bebim başıma patlıcak.malum diğer muhterem gelinin küçük bebeği var.
ahhhh asicim benim eşim annesinin hatalarına görmesine rağmen büyülümüdür nedir bişi yapamz.
ama olsun onun yapamadığını ve söyleyemediğini söylerim.ohhhhhhh canıma değsin.
evde sorun oluyormu oluyor.dinsizin hakkından imansız gelir.sorun istemeyen sorun çıkartanın başını ezmesede kulağını çekmeli.ayyy çok yazmışım.asicim bak yinede çok şanslısın eşin senin yanında ne güzellll:lepi:
biliyorum işte,aynı durum bizimkilerdede var.hiç takma,görüşmemek daha iyi oluyor.ben artık çok seyrek görüşüyorum,öyle huzurluyum ki şakkıdı
malesef biz iyi davrandıkça onlar tepemize çıkıyorlar.ama artık bende yavaş yavaş azaltıyorum görüşmelerimizi.uzaktan seyretmek senin psikolojinede iyi gelir benceşakkıdıewet zencefilim çok haklısın.herşeylerde ben varım.ve şunu söylerim benim aldığım terbiye insanın kötü gün dostuyum ben .diğer gelini gibi kağıt üzerinde değilim.ölülerinde dirilerinde düğünlerinden ben varım.bazen diyorum artık çekilp kapımı kapatıp.uzaktan mı seyretsemmmm
evet canim en iyisi gorusmemmek ben valla bu insanlari hic anlamiyorum resmen kadin bizimle ugrasmak icin ogullarini evlendirmis gibi geliyor
ama simdi cok rahatim uzak gitsinler
betercim canim aynen ya goruyor ne oldugunu ama agzini acip birsey demiyor insan neden boyle yapiyorsnuz bari der kavga degilde
neyse ben rahatim kusen rahatlar boyle olanlar icin lafim
cok iyi kaynanalarda var valla ben goruyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?