- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
boşver canım ne konuş ne düşün.. salla gitsin.. çoğu kişi çekiyor malesef.. bizimkilerde iyidir alırlar ederler falan ama çok üstüne düşüyorlar eşimin hep gitsin gelsin istiyorlar hele de yazın.. kışın hep birlikte yemek yeniyor falan.. bu da beni sıkıyor.. töbe töbe boşverek bu konuları cuma cuma..
slm kızlar nasılsınızzzz bakalımmmm
tatlım değerlerin normal benimde karşılaştırdığım kadarıylakızlar herkesin cuması mubarek olsun şimdi doktoordan geldim hormon testlerimi yazıyorum doktorun dediğine göre güzel çıkmış bide siz yorumlarmısınız TSH 2,16 ESTRADİOL 80,63 LH 8,91 FSH 5,41 PROLAKTİN 26,79 bide dehidroepiandrosteron sulfat diye bişey var oda 504,4
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:kızlar bişey öğrendim geçen gün burda.. size de söyliyim unutmadan.. hani memişler mıncıklanmaktan yumuşuyor ya fındık yağıyla masaj yapılınca iyi geliyormuş.. bugün aldım 3 tl.. denicem bakalım.. benimkilerle çok oynanıyooooo yaaa Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3
ahh canım benim yaa herşeyin hayırlısıhayırlı cumalar kızlar sabah kanamayla uyandım solugu dr da aldık gitti dedim baktık kesenin icindeymis canımınici ama yanında kanama var ve dusme riski var salı gunu kalp atısları icin gidicez dua ederken once saglıklı gebelik sonra saglıklı evlat demeyi unutmayın bebegimi gordugume bile doyasıya sevinemiyorum 3 gun surdu mutlulugumuz simdi endise icinde bekliyoruz Allahım once sizlere saglık versin ki saglıklı gebelik gecirin sonra saglııklı bebekleriniz olsun bana dua etmeyi unutmayın
evet ya hava buzz buzzz donuyoruz inankiasicim bacumm karakışı burayamı kış kışladınızzzzzz:roflol:
asi cim hep böyle kal bebişim avatarın süper :lepi:kizlar bugun deliligim ustumde galiba depresyondan cikiyom mu ne
avatarimi begendinizmi bakip bakip guluyom
sen var sennnnn :mymeka:sorma tulincim dün kaynanatör mutfak dolabı yaptırcak onla birlikte çarşıya gittik.izmitte malum yağmurdan şakır şakır.niye gittin dicen canımcım malum kocişde gidiyor.bana tüp bebe parasına kıyaman adam kalkar cüzdanı boşaltır diye orda olmam lazımdı.fesatlığın sonuda iyileşmeden yatmak olur dimi ?:jeyyar:
biliyorum işte,aynı durum bizimkilerdede var.hiç takma,görüşmemek daha iyi oluyor.ben artık çok seyrek görüşüyorum,öyle huzurluyum ki şakkıdı
kizlar bugun deliligim ustumde galiba depresyondan cikiyom mu ne
hayırlı cumalar kızlar sabah kanamayla uyandım solugu dr da aldık gitti dedim baktık kesenin icindeymis canımınici ama yanında kanama var ve dusme riski var salı gunu kalp atısları icin gidicez dua ederken once saglıklı gebelik sonra saglıklı evlat demeyi unutmayın bebegimi gordugume bile doyasıya sevinemiyorum 3 gun surdu mutlulugumuz simdi endise icinde bekliyoruz Allahım once sizlere saglık versin ki saglıklı gebelik gecirin sonra saglııklı bebekleriniz olsun bana dua etmeyi unutmayın
hayırlı cumalar kızlar sabah kanamayla uyandım solugu dr da aldık gitti dedim baktık kesenin icindeymis canımınici ama yanında kanama var ve dusme riski var salı gunu kalp atısları icin gidicez dua ederken once saglıklı gebelik sonra saglıklı evlat demeyi unutmayın bebegimi gordugume bile doyasıya sevinemiyorum 3 gun surdu mutlulugumuz simdi endise icinde bekliyoruz Allahım once sizlere saglık versin ki saglıklı gebelik gecirin sonra saglııklı bebekleriniz olsun bana dua etmeyi unutmayın
hoşgeldin zambak nasılsın?a.s.
can-iso bi hafta da gitmeyin sizde ya .. hem çalışıyosun da sen dimi? dinlen biraz.. ben arada kaytarıyorum valla.. her hafta sonu yazlığa gidemem.. bütün yaz denize girmez.. biz gidince bizle bir gelir kaynanam.. peder de geliyor bazen.. e ben nasıl yatayım şimdi delikafaduldensende kaytar arada boşver..
zambakım hoşgeldin.. biz iyiyiz.. sen nasılsın? şükür sorun bitmiş kaydirigubbakcemile3
ayyy canım yaaa çok şeker çok tatlı. RABBİM sanada versin böle zilli bikız . kıslar accuk yavaş yazın takip edemiyorum okudukça sayfa çoğalıyo valla :a015:
aman kızlaaaar allah size sabır versin çok şükür kaynanadan yana hiiç sorunum yok eve ne alırsa bizede almaya çalışır, sürekli arar, ameliyat olduğumda 2 gün geldi yemekti işti bulaşıktı hepsini halletti,hastanede hep annemle birlikte başucumdaydı sağolsun allahım sizin kaynanalarada iyi niyet nasip etsinde bi sabah kalktıklarında iyilik meleği gibi olsunlar inşallah, sizde fazla kafaya takmayın bu durumda da söyleyeceğimiz söz; herşey kocişler için :lepi:
az önce görmüştüm kız resimlerini kaydirigubbakcemile3 senin eklediğini farketmemişim.. verdiği pozlara bakılırsa zilli bu kız kaydirigubbakcemile3
kizlar bugun deliligim ustumde galiba depresyondan cikiyom mu ne
oy oyy canim beterim benim ya
bana kaynanoter deme
valla bu olaydan sonra dedim esime benim isim bitmistir ailenle kabul ediyorsan gel dedim oda ok dedi
rahatladim valla
boyle cinslere en iyisi konusmamak
bigunden bi gune neoldu aranizda geri barisin gel diye falan aramadilar bende bitirdim herseyi
dedigin gibi esimde zaten surekli ailesine geldi har vurup harman savuruyor bizimkide boyle fesatlikla kaliyor iste canimÇok üzgünüm çoook
tuliny canim ben bi konussam varya hekes iyi dayandin bile der ama konusup sinir olmak istemiyorum evet hersey kocisim icin benim gitmemmi zaten en cok onlar tetikledi ihhhhhhhhhhh
neyse aman allahim bana bir daha onlarin yuzunu ozelliklede kaynanoterin gosterme
rahatim valla ohhhh
beni insan yerine koymayani bende koymam
iyilik melegi degil en iyi sekli bence normal br insan olur
kizlar hepinizi opuyorum
smhsmh bitanem seninkide bomba oyle meleklerin olsun insallah
yagmurcan gitte dinlen canim ne orda bizi bekliyorsun bebisine dikkat canimcim
aymes canim sende hic yazamadin isler yogun galiba insallah onumuzdeki gunlerde bol bol konusuruz
en son boyle bi cuma gezmeye gidiyom diyip cikmistim tam gezme oldu bana o gidisdi vallasırnaşık şey
o yarim kalanin acisini cikarticam kizlar
havanin da masallahi var keyfimde gicir ohhhhhhhhhhhh kizlar sizin yerinizede geziyim
hoscakalin hihoyyyt
YAA HAYIRR ÖYLE DEĞİL GERÇEKTENN kaydirigubbakcemile3semiha seninde durum benimle aynı sankim güldüğüne göre.. utanma utanma bende kullancam de kaydirigubbakcemile3
Allaha şükür canım yinede rahatsız ettiği anlar oluyoo zaman seninde kafan rahattır smhsmhkaydirigubbakcemile3
teşekkürlerkizlar hepinizi opuyorum
smhsmh bitanem seninkide bomba oyle meleklerin olsun insallah
havanin da masallahi var keyfimde gicir ohhhhhhhhhhhh kizlar sizin yerinizede geziyim
hoscakalin hihoyyyt
can-iso bi hafta da gitmeyin sizde ya .. hem çalışıyosun da sen dimi? dinlen biraz.. ben arada kaytarıyorum valla.. her hafta sonu yazlığa gidemem.. bütün yaz denize girmez.. biz gidince bizle bir gelir kaynanam.. peder de geliyor bazen.. e ben nasıl yatayım şimdi delikafaduldensende kaytar arada boşver..
zambakım hoşgeldin.. biz iyiyiz.. sen nasılsın? şükür sorun bitmiş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?