Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen canım o bizde de var gerçi çalıştığımız için hafta içi daha az görüşüyoruz ama aileden alışkanlık her pazar ordayız :bbo:bide biyere gidileceğinde hep beraber gitmek zorundayız hani tatilde kocişiyle yalnız kalmak ister insan ama neyaparsın durumlar böyle oluncada bende moral bozmak yerine zevk almaya çalışıyorum laelaelaelaelae dedim ya tek isteğim kocişle vakit geçirmek ama hafta sonlarımız hep kalabalık maalesef :çok üzgünüm:

tatlım değerlerin normal benimde karşılaştırdığım kadarıyla
yalnız sendeki E2 değeri 50 miydi ne Fadik E doktoru E2 fazla demişmiş
öbür testini ise hiç duymadım

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ahh canım benim yaa herşeyin hayırlısı
asicim bacumm karakışı burayamı kış kışladınızzzzzz:roflol:
evet ya hava buzz buzzz donuyoruz inanki
kizlar bugun deliligim ustumde galiba depresyondan cikiyom mu ne
avatarimi begendinizmi bakip bakip guluyom
asi cim hep böyle kal bebişim avatarın süper :lepi:
sen var sennnnn :mymeka:
biliyorum işte,aynı durum bizimkilerdede var.hiç takma,görüşmemek daha iyi oluyor.ben artık çok seyrek görüşüyorum,öyle huzurluyum ki şakkıdı

bende seyrek görüşmeye çalışıyorum:lepi: zencefilim:asigim:

can-iso bi hafta da gitmeyin sizde ya .. hem çalışıyosun da sen dimi? dinlen biraz.. ben arada kaytarıyorum valla.. her hafta sonu yazlığa gidemem.. bütün yaz denize girmez.. biz gidince bizle bir gelir kaynanam.. peder de geliyor bazen.. e ben nasıl yatayım şimdi delikafaduldensende kaytar arada boşver..

zambakım hoşgeldin.. biz iyiyiz.. sen nasılsın? şükür sorun bitmiş kaydirigubbakcemile3

semiha seninde durum benimle aynı sankim güldüğüne göre.. utanma utanma bende kullancam de kaydirigubbakcemile3

canım inşallah kanaman geçer ve düşük falan olmazz:1no2::1no2:
salı günü güzel haberlerini bekliyoruzz dualarımız seninle canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepinize hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimizin gönlünden geçen muradları versin inşallah

canım bebeğin hala seninle çok şükür istirahat et sen bol bol inşallah rabbim bebeğini korusun

ahhhh asicim benim eşim annesinin hatalarına görmesine rağmen büyülümüdür nedir bişi yapamz.
ama olsun onun yapamadığını ve söyleyemediğini söylerim.ohhhhhhh canıma değsin.
evde sorun oluyormu oluyor.dinsizin hakkından imansız gelir.sorun istemeyen sorun çıkartanın başını ezmesede kulağını çekmeli.ayyy çok yazmışım.asicim bak yinede çok şanslısın eşin senin yanında ne güzellll:lepi:
[/QUOTE]

en iyisini yapıyosun asla lafını esirgemiceksin insan içinde kura kura deli oluyo sonrakafamçokkarıştı bende ilk başlarda aman susayım diyordum şimdi yeri gelince lafımı söylüyorum ben sinir olucana o olsun eşimde karışmaz aramızdaki sorunlara bende rahatım yani
asi gerçekten şanslısın eşin yanında allah bozmasın agız tadınızı
:Saruboceq:

nevrosky tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun inşallah rabbim bu ilk denemede yüzünü güldürsün bebeğine kavuştursun canım

kizlar hepinizi opuyorum
smhsmh bitanem seninkide bomba oyle meleklerin olsun insallah
yagmurcan gitte dinlen canim ne orda bizi bekliyorsun bebisine dikkat canimcim
aymes canim sende hic yazamadin isler yogun galiba insallah onumuzdeki gunlerde bol bol konusuruz
en son boyle bi cuma gezmeye gidiyom diyip cikmistim tam gezme oldu bana o gidisdi vallasırnaşık şey
o yarim kalanin acisini cikarticam kizlar
havanin da masallahi var keyfimde gicir ohhhhhhhhhhhh kizlar sizin yerinizede geziyim
hoscakalin
hihoyyyt

güle güle asicim.. temiz hava bol gıda al da gel sen bi yerimseniben

hoşgeldin süngercik .. nasılsın ?

hoşgeldin zambak nasılsın?a.s.

iyiyim canım seni sormalıııa.s.

cadıı gelinler hepiniz bir oldunuzzz kaynalarımı atıp tutuyorsunuzzz
banada yer varmı aranızdaaa:roflol:
kız tülinn neymiş o fındık yagııı ne güldümmm ama mıncıklanmaktan yumuşuyorrr haaa
:roflol::roflol::roflol: sen dene taş gibi olursa bizde denerizzz malumm mıncıklanınca böyle oluyorrr:roflol::roflol:

ayyy canım yaaa çok şeker çok tatlı. RABBİM sanada versin böle zilli bikız . kıslar accuk yavaş yazın takip edemiyorum okudukça sayfa çoğalıyo valla :a015:

sağol canım amin inşallah... çok isterim benzemesini... delikafadulden

canım çok sevindim aranızdaki bağa... umarım hep böyle devam ederhihoyyyt

az önce görmüştüm kız resimlerini kaydirigubbakcemile3 senin eklediğini farketmemişim.. verdiği pozlara bakılırsa zilli bu kız kaydirigubbakcemile3

sağol canım evet öyle valla şimdiden başladı...yasakkelime

kizlar bugun deliligim ustumde galiba depresyondan cikiyom mu ne
avatarimi begendinizmi bakip bakip guluyom

canım hep böyle mutlu olursun inşallah... bizi mutlu ediyor seni böyle şen şakrak görmek...avatarın için de :dance::dance::dance:

canım çok geçmiş olsun... eğer kanama göründüyse çok fazla dikkat etmen gerekiyor... bol bol istiharat et ve bol bol dua et canım rabbime meleğini sana sağlıklı getirmesini dile... dualarımız seninle canım... dileklerin içinde sağol. amin...:Saruboceq::Saruboceq:

en iyisini yapmışsın canım. zor gününde yanında olmadıktan sonra...

boşver canım sen kocanla iyi gecinmeye çalış... rabbim bide melek gönderdi mi size mutluluğunuz daim olur o zaman...

Şeniz
Sorma canım malum cuma haftanın son günü
çok yoğun oluyoruz elimden geldiği kadar girip okumaya çalışıyorum
ama cevap yazamıyorum çok sık
kusuruma bakmayın
daha sonra bol bol görüşürüz.

cadıı gelinler hepiniz bir oldunuzzz kaynalarımı atıp tutuyorsunuzzz
banada yer varmı aranızdaaa:roflol:
kız tülinn neymiş o fındık yagııı ne güldümmm ama mıncıklanmaktan yumuşuyorrr haaa
:roflol::roflol::roflol: sen dene taş gibi olursa bizde denerizzz malumm mıncıklanınca böyle oluyorrr:roflol::roflol:[/quote]

günaha girdik birazcık bugün :1closedeyes: heee yaaa maşallahı vardı eskiden ne güzel.. ama çocuktan önce halloldu sayılır benimkiler.. aklınızda yaşlı ninelerinki gelmesin haa.. o kadar da değil :roflol: ne o sen elletmiyon mu yoksa .. ambargo koyma kocana kaydirigubbakcemile3

semiha seninde durum benimle aynı sankim güldüğüne göre.. utanma utanma bende kullancam de kaydirigubbakcemile3
YAA HAYIRR ÖYLE DEĞİL GERÇEKTENN kaydirigubbakcemile3
o zaman seninde kafan rahattır smhsmhkaydirigubbakcemile3
Allaha şükür canım yinede rahatsız ettiği anlar oluyo
kizlar hepinizi opuyorum
smhsmh bitanem seninkide bomba oyle meleklerin olsun insallah
havanin da masallahi var keyfimde gicir ohhhhhhhhhhhh kizlar sizin yerinizede geziyim
hoscakalin
hihoyyyt
teşekkürler
demek hava bomba demek gezeceksin heeeee
asim msjı aldım o benimde tikkatimi çekti
öperim iyi gezmelerŞeniz

valla bazen bende kaytarmaya çalışıyorum, zaten hepimizin en büyük sorunu olan ev işini cumartesi pazara anca sığdırabiliyorum çalışınca çoğu zaman cmrtesi misafir oluyo pazar öğlende artık başlıyo benim kociş ne zaman gitcez demeyedelikafadulden geçen hafta hem gündüz hem akşam yemekli hemde yemek sonrası ayrı misafirlerim vardı canım çıktı valla yorgunluktan ertesi gün yine gittik tabiikaydirigubbakcemile ahanda böööle çekiştire çekiştire:roflol: ama bazen okuldan çıkıp akşama oraya geçiyorum bu durumda pazar gitmiyoruz bende bu yöntemle kurtarıyorum bizim pazarı naniknanik

kızlar meraba
uzun zamandır siteye giremedim.
benimde bazı sorunlarım vardı çok şükür

sorunlarımızı hallettik ve aranızdayım
asicim canım benim senin ii olmana çok sevindim
bizler kocişlerle ii olalımda kaynantörler iice çatlasınlar canım.

nçınar canım arkadaşım.
herşey ii olacak hayırlısıyla.sen kalbini ferah tut.
allah hayırlısıyla bebeğini kucağına vercek canım benim
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…