Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kızlar şubatın 2 sinde yazmışım ne gülmüştük o gün ya eşim dediği doğru oldu

hatta bir mesajımı daha yazıyom
demekki böyle aşk dedikleri şey ne acılar çektim hey gidi heyy
ŞİMDİ DE BANA MUTLULUK YAKIŞIR :teytey:

o gün ne gülmüştük kızlarr delikafadulden aman merak etmeyin ben yine espirilerimle aranızdayımv:1ninca:

Nevrom ne yaptı acaba :asigim: umarım herşeyy yolunda gitmiştirç Mübarek günde başladı...

ncınar cnm sevindim bebişini gördüğüne inşallah sağlıklı alacağız kucağımıza hepimizin duasıyla :Saruboceq:

asim iyi olmana sevindim bitanm avatarında süper ama sondaki bebeğe bakmak istemiyom delikafadulden

Kızlar kaynanaları takmayın kafanıza amannn başka derdiniz mii yok :1ninca:
boşverin Rabbim görüyo herkesiii

kızlar kaynanalar çekiştiriliyo sanırsam sırnaşık şey benimki çok iyidir allah razı olsun ama aksi olsa sizin kadar sabırlı olamazdım valla,:1hug: ncinar cnmm şu anda en önemli şey stres yapmaman biliyorum çok zor ama en kötü etkileyen şey stres allahın izniyle bişey olmıycak tatlım bol bol dinlen ama

ayyyy hayır mübarek gün nasılda dedikodu yapıyoz bak bizi görüyonmu delikafadulden allahım sen affet bizi yarabbiiimmmm

bende iyiyim zambakcım,evi süpürücem bir türlü gidemiyorum
kaynanaları atıp tutmuyoruz yaw,olanı söylüyoruz,gel gel sanada yer var yerimseniben
bu arada mıncıklama falan +18 oldu burası kaydirigubbakcemile3

günaha girdik birazcık bugün :1closedeyes: heee yaaa maşallahı vardı eskiden ne güzel.. ama çocuktan önce halloldu sayılır benimkiler.. aklınızda yaşlı ninelerinki gelmesin haa.. o kadar da değil :roflol: ne o sen elletmiyon mu yoksa .. ambargo koyma kocana kaydirigubbakcemile3 [/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kocişime herşeyimm feda olsunnnnnlülülülülülülülülülülülülülülülülülü

asi canım inşş dediğin gibi hep halaylar çekeriz burda..

bu arada eşim bugün üroloji doktoruna gitti hafif kasık ağrıları vardı varikoselin tekrar nüksedip nüksetmediğini merak ediyorduk..sonuç maalesef ki evet her iki tarafında da varmış.. ağrıların için ameliyat gerekmez ama bebiş istiyorsanız ameliyat şart demişş.hayırlısı bakalım..haftaya ameliyat olacak ama iki tarafı aynı anda yapmıyacakmış doktor.riskleri varmış iki tarafın aynı anda yapılmasının sperm sayılarını komle sıfıra indirebilirmiş..bu riski göze alamayız dedi..

benim kociş en az sahalardar bir ay uzakk:1no2:..üff ya macunlara da yeni başlamıştı zaten

canım benim senin için ne buldum

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur. :Saruboceq:

seni gidi seni nasılda büyük büyükte yazmış.. var bişeyler çabuk söyle.. iyice açığa çıkardın sen kendini kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü[/COLOR][/I][/B]

o yanlışlıkla büyük oldu inankii
ben sana güldüm bak hala gülesim varsositososito

Son düzenleme:
efferin yavrum zambak delikafadulden

jeyannd olsun canım.. sağlığına kavuşsun da .. yeniden başlarsınız yerimseniben

bende ufaktan ufaktan gidiyorum.. alıp gelim şu kağıt parçasını kaydirigubbakcemile3
cornelia hoşgeldin aşkitoş kaydirigubbakcemile3

semiha ne kadar saklasan da olamaz artık.. ben bişeyler sezdim.. biz bunları özelden konuşalım delikafadulden zencefil de +18 dedi.. şikayet falan eder.. banlanırım mazallah :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

jeyannd doğru canım hormon.. hsg adet sonrası inş.. öptüm sizi .. gelicem çok geçmeden.. semiha bırakmam peşini

semiha ne kadar saklasan da olamaz artık.. ben bişeyler sezdim.. biz bunları özelden konuşalım delikafadulden zencefil de +18 dedi.. şikayet falan eder.. banlanırım mazallah :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
aşkolsun tülincim,yaparmıyım öyle şey,bunların hepsi tıbbi vede bitkisel şeyler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…