güle güle asicim.. temiz hava bol gıda al da gel sen bi yerimseniben
hoşgeldin süngercik .. nasılsın ?
Casper dün kocişimde alamadı enerjimi :jeyyar:
Tuliynn günün mü geçti delikafadulden ben gelim anam temizliğe iki dk bu hareketle müzikte açarız :dance:
Demekk ki böyle aşk dedikleri şey
ne acılar çektim hey gidi heyyy
Şimdi Bana MUTLULUK YAKIŞIRRR :teytey:
Güldüreyim o zaman ama :jeyyar:
bugün kocişe dedim para yok nasıl yapıcaz tüp bebek :ecrin_bebek:
oda merak etme aşkım dedi 2 aya kalmaz hamilesin hiç gülceğim yoktu :roflol:
o nasıl olcak dedim:
ben dedi tembelleri işten çıkardım :1shok:
hızlı olanların maaşını arttırdım ( 1 kilo ceviz yedim)
ama o bir süprizi yapacak olanın maaşına prim yapıcam dedi delikafadulden
sansürlüyse silcem çabuk okuyun delikafadulden delikafadulden
YAA HAYIRR ÖYLE DEĞİL GERÇEKTENN kaydirigubbakcemile3
seni gidi seni nasılda büyük büyükte yazmış.. var bişeyler çabuk söyle.. iyice açığa çıkardın sen kendini kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
valla bazen bende kaytarmaya çalışıyorum, zaten hepimizin en büyük sorunu olan ev işini cumartesi pazara anca sığdırabiliyorum çalışınca çoğu zaman cmrtesi misafir oluyo pazar öğlende artık başlıyo benim kociş ne zaman gitcez demeyedelikafadulden geçen hafta hem gündüz hem akşam yemekli hemde yemek sonrası ayrı misafirlerim vardı canım çıktı valla yorgunluktan ertesi gün yine gittik tabiikaydirigubbakcemile ahanda böööle çekiştire çekiştire:roflol: ama bazen okuldan çıkıp akşama oraya geçiyorum bu durumda pazar gitmiyoruz bende bu yöntemle kurtarıyorum bizim pazarı naniknanik
sende kocanı tutup oturtsaydın kaydirigubbakcemile3 sen yöntemi bulmuşsun.. bir müddet böyle devam et en iyisi.. pazar sana kalsın kaydirigubbakcemile5
nergis55 sıkılma canım.. boşver bak gelmişler sağlıklısın çok şükür.. zamanı gelince olur nasılsa.. :teselli:
iyiyim canım seni sormalıııa.s.
cadıı gelinler hepiniz bir oldunuzzz kaynalarımı atıp tutuyorsunuzzz
banada yer varmı aranızdaaa:roflol:
kız tülinn neymiş o fındık yagııı ne güldümmm ama mıncıklanmaktan yumuşuyorrr haaa
:roflol::roflol::roflol: sen dene taş gibi olursa bizde denerizzz malumm mıncıklanınca böyle oluyorrr:roflol::roflol:
ayyyy hayır mübarek gün nasılda dedikodu yapıyoz bak bizi görüyonmu delikafadulden allahım sen affet bizi yarabbiiimmmm
hayırlı cumalar kızlar sabah kanamayla uyandım solugu dr da aldık gitti dedim baktık kesenin icindeymis canımınici ama yanında kanama var ve dusme riski var salı gunu kalp atısları icin gidicez dua ederken once saglıklı gebelik sonra saglıklı evlat demeyi unutmayın bebegimi gordugume bile doyasıya sevinemiyorum 3 gun surdu mutlulugumuz simdi endise icinde bekliyoruz Allahım once sizlere saglık versin ki saglıklı gebelik gecirin sonra saglııklı bebekleriniz olsun bana dua etmeyi unutmayın
seni gidi seni nasılda büyük büyükte yazmış.. var bişeyler çabuk söyle.. iyice açığa çıkardın sen kendini kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü[/COLOR][/I][/B]
aşkolsun tülincim,yaparmıyım öyle şey,bunların hepsi tıbbi vede bitkisel şeyler kaydirigubbakcemile3semiha ne kadar saklasan da olamaz artık.. ben bişeyler sezdim.. biz bunları özelden konuşalım delikafadulden zencefil de +18 dedi.. şikayet falan eder.. banlanırım mazallah :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
haklısın bacumbu arada mıncıklama falan +18 oldu burası kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?