Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sorma canımmm tam +18 valla
nevrooo kızacak bizeee:mymeka::mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kocişime herşeyimm feda olsunnnnnlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
[/quote]

semiha ne kadar saklasan da olamaz artık.. ben bişeyler sezdim.. biz bunları özelden konuşalım delikafadulden zencefil de +18 dedi.. şikayet falan eder.. banlanırım mazallah :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

sorma canımmm tam +18 valla
nevrooo kızacak bizeee:mymeka::mymeka:

YAW KIZLAR NE oluyor burda anlamadım valla. birşeyler dönüyor ammaaaa:1shok:
çok merak ettim, kafamçokkarıştıbak çatlarım yatamam:lepi: bana da sölesenize... özelden de olur...delikafadulden

dün sabah çok az kahverengi akıntım oldu kesildi....bugün adetimin 34. günü...sabahtan beri yine az az kahve akıntım var...karnım ağrıyo...acayip gazım var...kafam allak bullak...idarada 31. gün negatif çıktı...senağlama
bu akıntı adete dönüşmezse yarın kanda baktırıcam...sinirlerim bozuk...1 dakika bile acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum...:çok üzgünüm:allahım nolur gör yaşadıklarımı hayırlısı neyse onu ver yarabbim....
:Saruboceq:

slm kızlar,hayırlı cumalar,35 sayfa okudum feleğim şaştı ama okurken büyük keyif aldım,ne güzel yazışmışsınız,fındık yağları,kaynanatörler falan kaydirigubbakcemile3
benim kaynanatörde az önce aradı cebimi,kontör almışta beni de aramış,her aradığında oğlunun beni arayıp aramadığını sorar,bende evet her gün arıyor konuşuyoruz diyorum ses tonu gıcıklaşıyor,askerdeki adam tabiki karısını arayacak öyle değil mi,annesini de arayacak ama her gün aramasa da olur,ayrıca benim sorunum değil onu aramaması :jeyyar:
Allahtan şehir dışına taşındılarda rahat ettim,neyse herkeste var böyle sorunlar...
Nevroşu merak ettim,öğlede sonra gelirim demiş ama henüz gelmedi,inşallah herşey güzel geçmiştir,benim bugün 2. günüm,sancım var,azıcık yatayım sonra gelirim,öptüm hepinizi Şeniz

canım benim bende şaşırdım inan
muhakkak kan testi yaptır
ve inşallahta hayırlısıyla sağlıcakla hamilesindir canım:Saruboceq: :Saruboceq:

nesrincimmmm

işte bu yüzden şutarafagitti :roflol: :roflol:

Kız tülin uzatıp kafanı baksaydın eternitin üstüne.kaydirigubbakcemile3
Öğrenseydin tekniği.:jeyyar:
Bize de anlatırdın.:jeyyar::jeyyar:
Kedilerden ders almak lazım.kaydirigubbakcemile3

kızlar çokmoralim bozuk ya bugün açıköğretim ödemelerin son günü ve ben hala yatıramadım 2saatim var aslında ne olacak böyle bilmiyorum bekarken çalışmazken takır takır yatırırdım ama şimdilerde hem çalışyıorum hemde yatıramıyorum anlamadım bu işi ya ((((((

canım dert etme bende yatırmadımm.eşim aradı açık öğretimi sene sonuna kadar yatırılabiliyormuş..ama faiziyle bu arada faizleri çok fazla değil 5 tl falan durumun müsait olunca yatır..ben öyle yapacamm

ATEŞ YÜKSEK ÇIKIYOR KIZLAR AMA ben bu ateş işine pek güvenmiyorum pat diye düşüp adet olunabiliyor çünkü..
rafa kaldırdım dereceyide
sositososito

canım gerçektenmi yaa inşallah öledir buna inanmak istiyorum hiç başıma gelmedi daha önce ondan tedirginim böle önümüzdeki hafta yatırırım bende sağol valla çok iyi oldu canım

ATEŞ YÜKSEK ÇIKIYOR KIZLAR AMA ben bu ateş işine pek güvenmiyorum pat diye düşüp adet olunabiliyor çünkü..
rafa kaldırdım dereceyide
sositososito

cnm benım bencede zırt pırt ölçme otur yat kafanı meguletme düşünme bunlarıı hyırlısı inşş tutuncak bebişin..

tülincim hoşbulduk dadlumm...gecmısı okumktan yenı geldim tam 30 sayfa yaa:1shok:

kızlar bende 1 ine kadar adet olcm bende ates ölçüom buay ilk kezzzzz.. dün36.2iydi bugun 35.6 ya düşmüş adetmi olcam ben sımdı lütfen cevapp:bbo:mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…