bende iyiyim zambakcım,evi süpürücem bir türlü gidemiyorum
kaynanaları atıp tutmuyoruz yaw,olanı söylüyoruz,gel gel sanada yer var yerimseniben
bu arada mıncıklama falan +18 oldu burası kaydirigubbakcemile3
günaha girdik birazcık bugün :1closedeyes: heee yaaa maşallahı vardı eskiden ne güzel.. ama çocuktan önce halloldu sayılır benimkiler.. aklınızda yaşlı ninelerinki gelmesin haa.. o kadar da değil :roflol: ne o sen elletmiyon mu yoksa .. ambargo koyma kocana kaydirigubbakcemile3
semiha ne kadar saklasan da olamaz artık.. ben bişeyler sezdim.. biz bunları özelden konuşalım delikafadulden zencefil de +18 dedi.. şikayet falan eder.. banlanırım mazallah :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
sorma canımmm tam +18 valla
nevrooo kızacak bizeee:mymeka::mymeka:
dün sabah çok az kahverengi akıntım oldu kesildi....bugün adetimin 34. günü...sabahtan beri yine az az kahve akıntım var...karnım ağrıyo...acayip gazım var...kafam allak bullak...idarada 31. gün negatif çıktı...senağlama
bu akıntı adete dönüşmezse yarın kanda baktırıcam...sinirlerim bozuk...1 dakika bile acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum...:çok üzgünüm:allahım nolur gör yaşadıklarımı hayırlısı neyse onu ver yarabbim....:Saruboceq:
kızlar bişey öğrendim geçen gün burda.. size de söyliyim unutmadan.. hani memişler mıncıklanmaktan yumuşuyor ya fındık yağıyla masaj yapılınca iyi geliyormuş.. bugün aldım 3 tl.. denicem bakalım.. benimkilerle çok oynanıyooooo yaaa Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin aramıza missmiss.. morfoloji değişiklik gösterebiliyormuş.. düzelmesii için ilaç yokmuş doktorumuz öyle demişti.. sevcan havuç kürü demiş ben bilmiyordum.. ben yapamam eşim sigara içiyor malesef.. inş sorununuz bir an önce düzelir ..
sabırsızım hakkaten pahalı ya.. bizim burda 18 tl demişti poliklinik.. sonucunu pazartesi alıcak olduktan sonra bekleyip pazartesi yaptır.. belki uygun bir yerde bulabilirsin canım .. inş bu kez seni yanıltırlar ve pozitif sonucu alırsın.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ameliyat olalı çok yeni sayılır sizin.. malesef sabırla beklemek lazım. ilk 3 ayda değişiklik göstermeyebilir hatta düşebilir.. bünyeye göre değişiklik gösterebiliyormuş ama yine de en az 6 aydan önce düzelme başlamıyor canım.. bizim 9. ay düzelmeye başladı.. sıkılmak yok stres yok sadece zamannnn kaydirigubbakcemile5
sevgicim merhaba.. bir ara ncınar arkadaşımız da senin gibi düşünmüştü ama sonra pişman oldu.. kasıtlı birşey yyapılmaz.. bende geçmişi okuyordum.. sürekli sayfa yenilemeyenler vardır.. işi olanlar vardır.. o ara başkasına yazıp sayfa aşağı inince senin yazdığını göremeyen vardır.. hepimiz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz.. sende dışlanmış hissetme lütfen.. çok sık gelmiyorsun sanırım.. tedaviniz hayırlı olsun.. inş bu yolda fazla gecikmezsiniz..
bu arada bugün hastanede sıra beklerken kedileri gördüm :1shok: kaydirigubbakcemile3 biri kocaman erkek olan oydu galiba.. dişi de hemen kuyruğunu kaldırıyo hazır vaziyette bekliyo .. gel beni hallet diye :roflol: :roflol: mart gelmesede canı mı çekti nedir :roflol: insanlardan utandılar da eternitin üstüne çıktılar..artık ne yaptılar göremedim :jeyyar: :jeyyar:
kızlar çokmoralim bozuk ya bugün açıköğretim ödemelerin son günü ve ben hala yatıramadım 2saatim var aslında ne olacak böyle bilmiyorum bekarken çalışmazken takır takır yatırırdım ama şimdilerde hem çalışyıorum hemde yatıramıyorum anlamadım bu işi ya((((((
Durmadan ateş ölçmekten kendimi alamıyorum kızlar ya :çok üzgünüm:
canım dert etme bende yatırmadımm.eşim aradı açık öğretimi sene sonuna kadar yatırılabiliyormuş..ama faiziyle bu arada faizleri çok fazla değil 5 tl falan durumun müsait olunca yatır..ben öyle yapacamm
nesrincimmmm
işte bu yüzden şutarafagitti :roflol: :roflol:
ATEŞ YÜKSEK ÇIKIYOR KIZLAR AMA ben bu ateş işine pek güvenmiyorum pat diye düşüp adet olunabiliyor çünkü..
rafa kaldırdım dereceyide sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?