:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sağollll valllaaaa meraktan çatlamıştım
canım gerçektenmi yaa inşallah öledir buna inanmak istiyorum hiç başıma gelmedi daha önce ondan tedirginim böle önümüzdeki hafta yatırırım bende sağol valla çok iyi oldu canım
bilemiyorumki tatlım ya varsada ilaçlardandır diyorum :a015: ilk aşılamamda hiç ağrım olmadı kasık ağrımda fazla olmamıştı..sabırsızz başka bir değişiklik varmı vucüdunda
piki tatlım :tomato: rafa kaldırdım zaten dereceyi sositososito ateşinin düşmesi malesef iyiye işaret değil :çok üzgünüm: ama bazen yerleşme zamnıda düşebiliyormuş sevcan daha iyi biliyor bu konularıa.s.cnm benım bencede zırt pırt ölçme otur yat kafanı meguletme düşünme bunlarıı hyırlısı inşş tutuncak bebişin..
tülincim hoşbulduk dadlumm...gecmısı okumktan yenı geldim tam 30 sayfa yaa:1shok:
kızlar bende 1 ine kadar adet olcm bende ates ölçüom buay ilk kezzzzz.. dün36.2iydi bugun 35.6 ya düşmüş adetmi olcam ben sımdı lütfen cevapp:bbo:mirmirmirmir
3 mart aslında ama ben yarın uygun bi yer bulabilirsem yaptırmayı düşünüyoruma.s.sabırsızz canımm benimm olumlu düşün olumlu olsun inşş..hayırlısı olsun neyse o olsun canım..test günün ne zaman dıki seninn
seni meraklı seniii sen hastalarınla ilgilen bakimmklava: ayıp öle şeyler :roflol: :roflol:
hayırlı cumalar kızlar sabah kanamayla uyandım solugu dr da aldık gitti dedim baktık kesenin icindeymis canımınici ama yanında kanama var ve dusme riski var salı gunu kalp atısları icin gidicez dua ederken once saglıklı gebelik sonra saglıklı evlat demeyi unutmayın bebegimi gordugume bile doyasıya sevinemiyorum 3 gun surdu mutlulugumuz simdi endise icinde bekliyoruz Allahım once sizlere saglık versin ki saglıklı gebelik gecirin sonra saglııklı bebekleriniz olsun bana dua etmeyi unutmayın
Kız tülin uzatıp kafanı baksaydın eternitin üstüne.kaydirigubbakcemile3
Öğrenseydin tekniği.:jeyyar:
Bize de anlatırdın.:jeyyar::jeyyar:
Kedilerden ders almak lazım.kaydirigubbakcemile3
Durmadan ateş ölçmekten kendimi alamıyorum kızlar ya :çok üzgünüm:
bilemiyorumki tatlım ya varsada ilaçlardandır diyorum :a015: ilk aşılamamda hiç ağrım olmadı kasık ağrımda fazla olmamıştı..
ama bunda ağrım var kasıklara şimşek gibi girip geçiyor kısa süreli bazen uzun.. iyiyemi işarettir bilemem ama nasip hayırlısı olsun her şeyin rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
3 mart aslında ama ben yarın uygun bi yer bulabilirsem yaptırmayı düşünüyoruma.s.
sevgi hsgden korkma.. ağrı tabiki olucak biraz.. özelde ücretler çok pahalı..zorlamazsa anestezili de çektirebilirsin.. yaptıkları işlem spekulumu takmak.. ayrıca rahmi sabit tutması için başka bir alette takıyorlarmış.. sonra da ince bir çubukla ilacı salıcaklar.. bende çekilmedim henüz ama devlet hastanesinde çekilicem.. ayrıca para veremem doğrusu..
he he hastalarımla ilgilendiğim için zaten bugun pek konsantre olamadım... hiçbirşeyden çekmedim şu meduladan çektiğim kadar
şimdide tüpligasyon işlemini dr raporu olmadan kabul etmiyorlar... hadi hastanın kendi isteği ile yapmasında istenir ama sectio ameliyatı sırasında yapılanından niye istiyor anlamadım... biraz canım sıkıldı işlemler aksadı anlayacağın...:çok üzgünüm:
ilginç gerçekten doktor ne raporu yazcakki, hımmm evt bu kadın bi daha doğurmasın bu kadar yeter bağlayın tüplerini mi diycek :roflol: :roflol: valla bizde eşinden ve kendinden imza alınıyo sadece :sm_confused:
canım bizde de eşlerin imzası ile oluyor ama sgk olayı aştığı için tüpligasyonun raporunu istiyor.şuan elimde inceliyorum da 3 uzman + başhekim muavini imzası var ve operasyon tarihi ile karar yazılmış...çok ilginçyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?