Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gerçektenmi yaa inşallah öledir buna inanmak istiyorum hiç başıma gelmedi daha önce ondan tedirginim böle önümüzdeki hafta yatırırım bende sağol valla çok iyi oldu canım

evet canım istersen ara açık öğretimi eşim aradı arkadaşlarıda aramış bir kaçç kezz ama öyle..komşum da diyor öyle diye..ben bir dahaki maaşta yatıracam valla

sabırsızz başka bir değişiklik varmı vucüdunda
bilemiyorumki tatlım ya varsada ilaçlardandır diyorum :a015: ilk aşılamamda hiç ağrım olmadı kasık ağrımda fazla olmamıştı..
ama bunda ağrım var kasıklara şimşek gibi girip geçiyor kısa süreli bazen uzun.. iyiyemi işarettir bilemem ama nasip hayırlısı olsun her şeyin rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

sabırsızz canımm benimm olumlu düşün olumlu olsun inşş..hayırlısı olsun neyse o olsun canım..test günün ne zaman dıki seninn

piki tatlım :tomato: rafa kaldırdım zaten dereceyi sositososito ateşinin düşmesi malesef iyiye işaret değil :çok üzgünüm: ama bazen yerleşme zamnıda düşebiliyormuş sevcan daha iyi biliyor bu konularıa.s.

tülincim hoşbulduk dadlumm...gecmısı okumktan yenı geldim tam 30 sayfa yaa:1shok:

kızlar bende 1 ine kadar adet olcm bende ates ölçüom buay ilk kezzzzz.. dün36.2iydi bugun 35.6 ya düşmüş adetmi olcam ben sımdı lütfen cevapp:bbo:mirmirmirmir[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]

canım hiç fikrim yok inan ama yerleşmeden sonrada düşebilirmuş ateşş.benimde adet günüm bakalım ne olacak.zaten bu ay olduysa oldu olmadıysa :1no2:benim kociş servis dışı bir ay ameliyat olacak:1no2::1no2:

seni meraklı seniii sen hastalarınla ilgilen bakimm klava: ayıp öle şeyler :roflol: :roflol:

he he hastalarımla ilgilendiğim için zaten bugun pek konsantre olamadım... hiçbirşeyden çekmedim şu meduladan çektiğim kadar
şimdide tüpligasyon işlemini dr raporu olmadan kabul etmiyorlar... hadi hastanın kendi isteği ile yapmasında istenir ama sectio ameliyatı sırasında yapılanından niye istiyor anlamadım... biraz canım sıkıldı işlemler aksadı anlayacağın...:çok üzgünüm:

canıııım Allah yardımcın olsun....dinlen bol bol...Dua ediyorum valla...hayırlı haberler inşaallah

Kız tülin uzatıp kafanı baksaydın eternitin üstüne.kaydirigubbakcemile3
Öğrenseydin tekniği.:jeyyar:
Bize de anlatırdın.:jeyyar::jeyyar:
Kedilerden ders almak lazım.kaydirigubbakcemile3

sevcaaaaaan az değilsin valla...
bende bazen diyorum kendi kendime bişeyi yanlış yapıyoruz ama neyi?yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Durmadan ateş ölçmekten kendimi alamıyorum kızlar ya :çok üzgünüm:

rafa kaldırman iyi olmuş dereceyi....stresten herşey olur...
çok zor biliyorum akıl vermek kolay ama sabırlı ol sabırsızım...
Allah yüzünü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

NEVROOO çok merak ediyorum seni ya

Kız sen ne cesaretlisin maşallah.
Accuk bana da gönder şu cesaretten.

çok sağol nur .. hayırlısı olsun
bende çok merak ediyorum nevoyu .. inşallah güzel haberlerle gelicek..

ilginç gerçekten doktor ne raporu yazcakki, hımmm evt bu kadın bi daha doğurmasın bu kadar yeter bağlayın tüplerini mi diycek :roflol: :roflol: valla bizde eşinden ve kendinden imza alınıyo sadece :sm_confused:

kıslar benim biraz işlerim var akşama uğrarım yine..çok doldurmayın sayfaları oku oku bitmiyor sonra.. öptüm hepinizi Şeniz gerçi beni pek merak :1shok: eden olmaz ya yeniyim yaaa dahaaa lülülülülülü

Herkese hayırlı cumalar,geçmişi okumaktan anca gelebildim güncel mesajlara....

Hsg den korkulacak hiç bir şey yok..Ondan sonra yaşadıklarımdan sonra her gün hsg çektirilebilirim mesela....

Eğer tedavi ile bebiş düşünülüyorsa daha bunun yumurta geliştirici iğneleri var,yumurta çatlatmama,yumurta çatlatma iğneleri,yumurta toplanma operasyonu,transferi,vajinal muayeneleri ve her gün her an acaba bebeklerim gelişiyormu,kalpleri atıyor mu endişeleri....Düşük olmasın her gün diye progesteron iğneleri,jeller,haplar vs...Hsg devede tüy bile sayılmaz bunları düşününce......

ilginç gerçekten doktor ne raporu yazcakki, hımmm evt bu kadın bi daha doğurmasın bu kadar yeter bağlayın tüplerini mi diycek :roflol: :roflol: valla bizde eşinden ve kendinden imza alınıyo sadece :sm_confused:

canım bizde de eşlerin imzası ile oluyor ama sgk olayı aştığı için tüpligasyonun raporunu istiyor.şuan elimde inceliyorum da 3 uzman + başhekim muavini imzası var ve operasyon tarihi ile karar yazılmış...çok ilginçyasakkelime

Bu arada abone olduğum konulara bakmak istediğimde kullanıcı paneli açılmıyor..sol üstte bir şekil çıkıyor ekranda sadece...sizde aynı sorun var mı?

allahaşkına ne yazıyo şu raporda merak ettim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…