kıslarrrrr albume bakmak isterseniz çabuk olunnnn :))))) he he akşama çıkarken silicem hepsini
hep tulişin yüzünden sengözlerimebaksanabKızlar noliyi bakim burda.sengözlerimebaksanab
Kırmızı noktalı filmler gibi olmuş bu topik.kaydirigubbakcemile3
Bu arada abone olduğum konulara bakmak istediğimde kullanıcı paneli açılmıyor..sol üstte bir şekil çıkıyor ekranda sadece...sizde aynı sorun var mı?
kıslarrrrr albume bakmak isterseniz çabuk olunnnn :))))) he he akşama çıkarken silicem hepsini
Bu arada abone olduğum konulara bakmak istediğimde kullanıcı paneli açılmıyor..sol üstte bir şekil çıkıyor ekranda sadece...sizde aynı sorun var mı?
aşkolsun,merak etmezmiyiz seni,kolay gelsina.s.kıslar benim biraz işlerim var akşama uğrarım yine..çok doldurmayın sayfaları oku oku bitmiyor sonra.. öptüm hepinizi Şeniz gerçi beni pek merak :1shok: eden olmaz ya yeniyim yaaa dahaaa lülülülülülü
cnm benım bencede zırt pırt ölçme otur yat kafanı meguletme düşünme bunlarıı hyırlısı inşş tutuncak bebişin..
tülincim hoşbulduk dadlumm...gecmısı okumktan yenı geldim tam 30 sayfa yaa:1shok:
kızlar bende 1 ine kadar adet olcm bende ates ölçüom buay ilk kezzzzz.. dün36.2iydi bugun 35.6 ya düşmüş adetmi olcam ben sımdı lütfen cevapp:bbo:mirmirmirmir
allahaşkına ne yazıyo şu raporda merak ettim :uhm:
kıslar ben Mozilla Firefox yükledim sayfalar tıkır tıkır açılıyor artık
tşk ederim tatlım çabuk çabuk yaptım işleri yapmak denilirse tabi..karnım ağrıyo birazz sanırım yine gelecek benim kırmızılarr:1no2:
klava:dövüyom dövüyom laftan anlamıylar yaa klava: üff yarın hastalanırım bu gidiştee
ne çabuk bitirdin yawf:uhm:
canimm bozma moralini bebegin sükürki seninle..seninlede kalicak insallah canim benim...:teselli:hayırlı cumalar kızlar sabah kanamayla uyandım solugu dr da aldık gitti dedim baktık kesenin icindeymis canımınici ama yanında kanama var ve dusme riski var salı gunu kalp atısları icin gidicez dua ederken once saglıklı gebelik sonra saglıklı evlat demeyi unutmayın bebegimi gordugume bile doyasıya sevinemiyorum 3 gun surdu mutlulugumuz simdi endise icinde bekliyoruz Allahım once sizlere saglık versin ki saglıklı gebelik gecirin sonra saglııklı bebekleriniz olsun bana dua etmeyi unutmayın
canim kan testi yaptir birde bakalim...üzülme nolur..herseyin hayirlisi olsunn:teselli:dün sabah çok az kahverengi akıntım oldu kesildi....bugün adetimin 34. günü...sabahtan beri yine az az kahve akıntım var...karnım ağrıyo...acayip gazım var...kafam allak bullak...idarada 31. gün negatif çıktı...senağlama
bu akıntı adete dönüşmezse yarın kanda baktırıcam...sinirlerim bozuk...1 dakika bile acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum...:çok üzgünüm:allahım nolur gör yaşadıklarımı hayırlısı neyse onu ver yarabbim....:Saruboceq:
[/IMG] kızlar mısır patlattım taze taze yağı tuzu yerinde toplaşınnn :sm_cool:
aşkolsun tülincim,yaparmıyım öyle şey,bunların hepsi tıbbi vede bitkisel şeyler kaydirigubbakcemile3
haklısın bacum
hep bu tuliş çıkardı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
sorma canımmm tam +18 valla
nevrooo kızacak bizeee:mymeka::mymeka:
nesrincimmmm
işte bu yüzden şutarafagitti :roflol: :roflol:
dün sabah çok az kahverengi akıntım oldu kesildi....bugün adetimin 34. günü...sabahtan beri yine az az kahve akıntım var...karnım ağrıyo...acayip gazım var...kafam allak bullak...idarada 31. gün negatif çıktı...senağlama
bu akıntı adete dönüşmezse yarın kanda baktırıcam...sinirlerim bozuk...1 dakika bile acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum...:çok üzgünüm:allahım nolur gör yaşadıklarımı hayırlısı neyse onu ver yarabbim....:Saruboceq:
slm kızlar,hayırlı cumalar,35 sayfa okudum feleğim şaştı ama okurken büyük keyif aldım,ne güzel yazışmışsınız,fındık yağları,kaynanatörler falan kaydirigubbakcemile3
benim kaynanatörde az önce aradı cebimi,kontör almışta beni de aramış,her aradığında oğlunun beni arayıp aramadığını sorar,bende evet her gün arıyor konuşuyoruz diyorum ses tonu gıcıklaşıyor,askerdeki adam tabiki karısını arayacak öyle değil mi,annesini de arayacak ama her gün aramasa da olur,ayrıca benim sorunum değil onu aramaması :jeyyar:
Allahtan şehir dışına taşındılarda rahat ettim,neyse herkeste var böyle sorunlar...
Nevroşu merak ettim,öğlede sonra gelirim demiş ama henüz gelmedi,inşallah herşey güzel geçmiştir,benim bugün 2. günüm,sancım var,azıcık yatayım sonra gelirim,öptüm hepinizi Şeniz
Kız tülin uzatıp kafanı baksaydın eternitin üstüne.kaydirigubbakcemile3
Öğrenseydin tekniği.:jeyyar:
Bize de anlatırdın.:jeyyar::jeyyar:
Kedilerden ders almak lazım.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?