Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar noliyi bakim burda.sengözlerimebaksanab
Kırmızı noktalı filmler gibi olmuş bu topik.kaydirigubbakcemile3
hep tulişin yüzünden sengözlerimebaksanab
Bu arada abone olduğum konulara bakmak istediğimde kullanıcı paneli açılmıyor..sol üstte bir şekil çıkıyor ekranda sadece...sizde aynı sorun var mı?

bademcim bende öyle bi problem yok canımCADIARZU

aşkolsun,merak etmezmiyiz seni,kolay gelsina.s.

kıslarrrrr albume bakmak isterseniz çabuk olunnnn :))))) he he akşama çıkarken silicem hepsini

arkadaşlarıma katılıyorum,maşallah pek güzel hatunmuşsun:asigim:

tşk ederim tatlım çabuk çabuk yaptım işleri yapmak denilirse tabi..karnım ağrıyo birazz sanırım yine gelecek benim kırmızılarr:1no2:

klava:dövüyom dövüyom laftan anlamıylar yaa klava: üff yarın hastalanırım bu gidiştee

cornelia ne zaman adet olucaksın sen?
düştüğü için üzülme.
belki yarın yükselişe geçer.
sen ölçmeye devam et.
bu hafta hep ölç.
eğer adet olman gereken günde düşerse o zaman üzülebilirsin.ama daha erken.
belki yükselir ve sabit kalır inşallah.

allahaşkına ne yazıyo şu raporda merak ettim :uhm:

tanı olarak mükerrem sectio
karar olarak ta uterus ileri derecede incelmiş incomplet rüptür olması nedeniyle tüpligasyon kararı alındı yazmış dr.lar

kıslarrrrr albume bakmak isterseniz çabuk olunnnn :))))) he he akşama çıkarken silicem hepsini

canım benim çok güzelsin. söyle kocişine kıymetini bilsin...delikafaduldenkızım özlem teyzesine benzicek izmirli olarak... bu arada ufaklık hatice de izmirli canım... kanıtlandı bir kere daha delikafadulden

kıslar ben Mozilla Firefox yükledim sayfalar tıkır tıkır açılıyor artık

canım ne alakası varki netteki sayfalarla...
eğer öyleyse bizde yükleyelim Çok üzgünüm çoook

ne çabuk bitirdin yawf:uhm:

ne çabuk bitirdin yawf:uhm:

adam akıllı yapmazsan biter tabi canımm..baktım canım hiç istemiyor gamyoncuiremsu kanrnımda ağrımaya başladı zaten..

nesrin canım kk sayfaları için dememişdin sen ben mozilla dan açıyorum çok çabuk açılıyor sayfalar canım

Son düzenleme:
canimm bozma moralini bebegin sükürki seninle..seninlede kalicak insallah canim benim...:teselli:
canim kan testi yaptir birde bakalim...üzülme nolur..herseyin hayirlisi olsunn:teselli:

[/IMG] kızlar mısır patlattım taze taze yağı tuzu yerinde toplaşınnn :sm_cool:

sevcanım gecen ay 4 ünde oldum heray 4 gün öne atar ama buay 28 cektıgı için heralde 3 ünde felan olcam gibi 1 inde bekliodum ama uzucak 3üne bilmiorum valla 3 4 gün felan var yane...dün ates yüksekti düştü bugun..ondan öncekı günde 35.9 du ama en cok sabit olan ateşim 35.9 sadece arada yükselio 36.3 ve 36.2 cıktı bikackez ama sabıt olan 35.9 14.günümdede 35.9dan 35.6 ya düşmüştü anladımkı catladı..calıştık tabiki:))

aşkolsun tülincim,yaparmıyım öyle şey,bunların hepsi tıbbi vede bitkisel şeyler kaydirigubbakcemile3

haklısın bacum
hep bu tuliş çıkardı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

sorma canımmm tam +18 valla
nevrooo kızacak bizeee:mymeka::mymeka:

nesrincimmmm

işte bu yüzden şutarafagitti :roflol: :roflol:

tamam kızlar tamam .. ben çıkardım ben başlattım.. nevro da bugün sevincinden bişey demez zaten .. yırttım heyoo delikafadulden delikafadulden delikafadulden

nix test yapmadan ilaç alma sakın.. sıkma kendini rahat ol canım.. çok stres yapmışsın.. inş güzel haberler alırsın.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bengüsu sende çok gelemiyosun.. evet sinir olur kaynanalar içten içe.. benim eşimde evliyken askere gitti.. benimle daha çok konuşuyor diye bozulduğu bellli oluyordu.. bir de gece kaçamak ararsa sabahta ceyhun aradı dediysem aman aman kaydirigubbakcemile3

Kız tülin uzatıp kafanı baksaydın eternitin üstüne.kaydirigubbakcemile3
Öğrenseydin tekniği.:jeyyar:
Bize de anlatırdın.:jeyyar::jeyyar:
Kedilerden ders almak lazım.kaydirigubbakcemile3

valla sevcan merak ettim hemde nasıl.. dişinin poposunu bi oynatışı vardı dansözlere taş çıkarır.. kuyrukta havada kaydirigubbakcemile3 benimde bi taraflarım dondu azıcık.. peşlerinden gidemedim.. sonra da görünmediler.. keyif mi yapıyorlardı .. yoksa amuda mı kalktı dişi bilmiyorum artık :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…