Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bencede cnm cok güzelsiniz cok yakışmısınız allah bozmasın inşş cnm
:asigim::1hug:a.s.

sağol canım benim aminnnnnn

özlemcim yorum yaptım ama buarayada yazayım...
maaşallah sade ve çok çok alımlısın....çok beğendim ben seni çok:1hug:

mersüü şekerimmmm senin güzel gözlerin öle bakıyoooo o yüzden güzel görünmüşümdür sizeee he he

arkadaşlarıma katılıyorum,maşallah pek güzel hatunmuşsun:asigim:[/QUOTE]

sağol canımmmm

canım benim çok güzelsin. söyle kocişine kıymetini bilsin...delikafaduldenkızım özlem teyzesine benzicek izmirli olarak... bu arada ufaklık hatice de izmirli canım... kanıtlandı bir kere daha delikafadulden

korkma şekerim sen hamileykene ben bol bol görünürüm sana maden izmirlilere benzesin diyosun :))) o benim kıymetimim hamiş olunca bilcekmiş bende sabırsızlıklan bekliyorum o gunleriiiii bak ben neler yapıcam ona Çok üzgünüm çoook

canim cok güzelsin massallah.esinlede cok yakismissiniz..Rabbim ayirmasin,yuvanizi bebeklerle taclandirsin

aminnn canım bizimde tek istediğimiz o bi bebişşş bugun rüyamda bebeğim olmuş doğumdan gelmişim ALLAH hayra çıkarsın

smhsmh canım kendi saçım popomdan aşağıda valla o görünen kısmı . eşim itemiyo kesitmrmri ama çok zorlanıyorum bakmakta

Kız sen ne cesaretlisin maşallah.
Accuk bana da gönder şu cesaretten.

muayene öncesi de heyecan yaparım biraz ama masaya yattım mı tamam.. çok kişiden dinledim hsg yi.. çoğu da çok can yakmadığını söylüyor.. yaşayıp görücez.. ama çok para özelde veremem doğrusu.. ssklı 200 tl.. ücretli 450 tl.. kafayı yemiş be bunlar.. sende korkma.. çekilince de yazarım ben sana.. kaydirigubbakcemile5

Canlarımmm ben geldimmm. :1hug: Ama çok geç geldim maalesef. Kısa protokol olacakmış. GONALF verdiler. 3 gün 200 vurulup pazartesi gideceğim. İlkini biraz önce vurdum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Akşam girdiğimde detaylı görüşürüz inşallah. Birazdan iş yerinden çıkacağım. 14:30'da geldim. Öğleden sonra geldiğimde internet çalışmıyordu. Sonra işleri toplarmaya dalınca bu saat oldu. Merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar. a.s.

Kız tülin ben çektirdim unuttun mu?
Anestezili çektirim.
Hastaneye 550 milyoncuk bayıldım geldim.

canım arkadaşlarım benim eklenti yapmaya çalşısarak hepinize cevap vereyim dedim ama beceremedim hepnizin kalbinin güzelliği o. Rabbim hepimizin yuvasını 2009 da bebişlerle doldursun ve mutluluklarımıza mutluluk katsın inşallahhhhhh ZENCEFİL, CANZİ3445, AYMES ,BENGUSU, SEVCANCIK, RYLAİ, JEYAMED, YAMUŞŞŞŞ ,TULINCİMM, NESİRİNCİMMM AYY KISLARR TÜM KK YAA HEPİMİZ İNŞALLAH

canım hayırlısı olsun .bakalım ne zaman güzel haberi alcaz .şimdiden merakla beklicem.umarımmm koca bir pozatifle öğrenirsin sonucu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah o gün 12 den vurmuşsunuzdur.:jeyyar:
sen söyle bakim şu resmini göstermeyen bi güzel var diyodun
kim o?CADIARZU

kıslarrrrr albume bakmak isterseniz çabuk olunnnn :))))) he he akşama çıkarken silicem hepsini

özlem maşallah çok güzelsin,eşinle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim a.s.

canım ben nerdeyse 2 haftadır erken rezervasyonlara bakıyorum,eşim askerden dönünce hemen tatile gidelim dedik,o yüzden fazla uğrayamıyorum,bu arada bende de ne şans var tam tatil zamanı regli olacağım,ikinci balayı gibi düşünmüştük :asigim:ama olmadı belki adet geciktirici ilaç kullanabilirim ama sonraki periyotlarımda sorun yaşar mıyım bilmiyorum :uhm:

nevroşum hayırlı olsun tedavin,ay çok heyecanlandım şimdi sanki ben tedaviye başlamış gibi sevindim,canım ya inşallah pozitif haberler alırız senden,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle :1hug:

nevrocum merak ettik ama güzel haberlerle döndün şükür ki.. şimdi zamana bırakmak kaldı.. tabi kendini de strese sokmadan kaydirigubbakcemile5 Allah yüzünü güldürsün canım sonunda. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz

hayırlısı canım . Musait oldugunda kısa protokol nedir accuk anlatırmısın canımmm

Haydi hayırlısı canım.
Allahım dualarımızı kabul eder inşallah.
Merak ettik bugün seni.:1hug::asigim:

ahh sabırsızım ahh işyerinde de canım çekti he mısır gündüz gündüz nerden aklına geldi eve gidince bende yapayım bari
kızlar benim göz kapağım şişya banyo yapsam bişi olurmu ya okdar ceviz yedirdik yedik banyo yapamıyorum diye bişeyde yamadık malesef bilgilendirirmisiniz beni :)

canım inşallah o gün 12 den vurmuşsunuzdur.:jeyyar:
sen söyle bakim şu resmini göstermeyen bi güzel var diyodun
kim o?CADIARZU

inş cnm inşşşdelikafaduldendelikafaduldenherşey cocuk içinnnnnndelikafadulden

canım cogu kişi görmüş sanırsam amasöleyım belkı sen görmemişindir cucu_pete cnm cok güzel ayrıca cok tatlı cok sewdim onuda:1rolleyes:

yagmurum bıtanem kıskanma tamammı senı de cok sevıorum sen biliosunn kendı yerini yavrum bebem benım askımm:1hug:a.s.:asigim:

nevrom hadi bakallım hayırlsıyla bebişlerin yerleşsin göbüşünee:emir_bebek
:

allah ne demiyimmm :roflol::roflol:
kız artık herşey bittide röntgenciligemi başladınnn :roflol::roflol:

yoksa onlardan teknikmi ögrencektinnlülülülülülü

Nevrom hayırlı uğurlu olsun bu tedavi sana bebiş getirsin inşallah bizlerde heyecanla bekliyoruz :Saruboceq:

cornelia :dilcikar: sen git sev başkalarını :mymeka:

SSK'lıyım ama hsg yi çeken doktorun kendi doktorum olması gerekiyomuş.
ama benim gittiğim doktor kendisi çekmedi.
başka bi doktor çekti.

ALA ALA NELER ÖĞRENİCEM DAHA BENCE PARA TUZAGI SAÇMA SAPAN ŞEYLER NEYSE ÇEKTİRMİŞSİN OLMUŞ BİTMİŞ BENDE PERŞEMBE GUNU ÇETİRCEM BAKALIMTÜPLER NASIL :)hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…