bencede cnm cok güzelsiniz cok yakışmısınız allah bozmasın inşş cnm:asigim::1hug:a.s.
özlemcim yorum yaptım ama buarayada yazayım...
maaşallah sade ve çok çok alımlısın....çok beğendim ben seni çok:1hug:
canim cok güzelsin massallah.esinlede cok yakismissiniz..Rabbim ayirmasin,yuvanizi bebeklerle taclandirsin
Kız sen ne cesaretlisin maşallah.
Accuk bana da gönder şu cesaretten.
muayene öncesi de heyecan yaparım biraz ama masaya yattım mı tamam.. çok kişiden dinledim hsg yi.. çoğu da çok can yakmadığını söylüyor.. yaşayıp görücez.. ama çok para özelde veremem doğrusu.. ssklı 200 tl.. ücretli 450 tl.. kafayı yemiş be bunlar.. sende korkma.. çekilince de yazarım ben sana.. kaydirigubbakcemile5
Canlarımmm ben geldimmm. :1hug: Ama çok geç geldim maalesef.Kısa protokol olacakmış. GONALF verdiler. 3 gün 200 vurulup pazartesi gideceğim. İlkini biraz önce vurdum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Akşam girdiğimde detaylı görüşürüz inşallah. Birazdan iş yerinden çıkacağım. 14:30'da geldim. Öğleden sonra geldiğimde internet çalışmıyordu. Sonra işleri toplarmaya dalınca bu saat oldu. Merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar. a.s.
sevcanım gecen ay 4 ünde oldum heray 4 gün öne atar ama buay 28 cektıgı için heralde 3 ünde felan olcam gibi 1 inde bekliodum ama uzucak 3üne bilmiorum valla 3 4 gün felan var yane...dün ates yüksekti düştü bugun..ondan öncekı günde 35.9 du ama en cok sabit olan ateşim 35.9 sadece arada yükselio 36.3 ve 36.2 cıktı bikackez ama sabıt olan 35.9 14.günümdede 35.9dan 35.6 ya düşmüştü anladımkı catladı..calıştık tabiki:))
kıslarrrrr albume bakmak isterseniz çabuk olunnnn :))))) he he akşama çıkarken silicem hepsini
nix test yapmadan ilaç alma sakın.. sıkma kendini rahat ol canım.. çok stres yapmışsın.. inş güzel haberler alırsın.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bengüsu sende çok gelemiyosun.. evet sinir olur kaynanalar içten içe.. benim eşimde evliyken askere gitti.. benimle daha çok konuşuyor diye bozulduğu bellli oluyordu.. bir de gece kaçamak ararsa sabahta ceyhun aradı dediysem aman aman kaydirigubbakcemile3
Canlarımmm ben geldimmm. :1hug: Ama çok geç geldim maalesef.Kısa protokol olacakmış. GONALF verdiler. 3 gün 200 vurulup pazartesi gideceğim. İlkini biraz önce vurdum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Akşam girdiğimde detaylı görüşürüz inşallah. Birazdan iş yerinden çıkacağım. 14:30'da geldim. Öğleden sonra geldiğimde internet çalışmıyordu. Sonra işleri toplarmaya dalınca bu saat oldu. Merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar. a.s.
[sıze="2"]kız tülin ben çektirdim unuttun mu?
Anestezili çektirim.
Hastaneye 550 milyoncuk bayıldım geldim.[/sıze]
canlarımmm ben geldimmm. :1hug: Ama çok geç geldim maalesef.Kısa protokol olacakmış. Gonalf verdiler. 3 gün 200 vurulup pazartesi gideceğim. Ilkini biraz önce vurdum. Hayırlısı inşallah. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: Akşam girdiğimde detaylı görüşürüz inşallah. Birazdan iş yerinden çıkacağım. 14:30'da geldim. öğleden sonra geldiğimde internet çalışmıyordu. Sonra işleri toplarmaya dalınca bu saat oldu. Merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar. A.s.
bitanem niye o kadar verdin para ssklı değil misin ?
canım inşallah o gün 12 den vurmuşsunuzdur.:jeyyar:
sen söyle bakim şu resmini göstermeyen bi güzel var diyodun
kim o?CADIARZU
valla sevcan merak ettim hemde nasıl.. dişinin poposunu bi oynatışı vardı dansözlere taş çıkarır.. kuyrukta havada kaydirigubbakcemile3 benimde bi taraflarım dondu azıcık.. peşlerinden gidemedim.. sonra da görünmediler.. keyif mi yapıyorlardı .. yoksa amuda mı kalktı dişi bilmiyorum artık :roflol: :roflol:
SSK'lıyım ama hsg yi çeken doktorun kendi doktorum olması gerekiyomuş.
ama benim gittiğim doktor kendisi çekmedi.
başka bi doktor çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?