Kız tülin ben çektirdim unuttun mu?
Anestezili çektirim.
Hastaneye 550 milyoncuk bayıldım geldim.
canım arkadaşlarım benim eklenti yapmaya çalşısarak hepinize cevap vereyim dedim ama beceremedim hepnizin kalbinin güzelliği o. Rabbim hepimizin yuvasını 2009 da bebişlerle doldursun ve mutluluklarımıza mutluluk katsın inşallahhhhhh ZENCEFİL, CANZİ3445, AYMES ,BENGUSU, SEVCANCIK, RYLAİ, JEYAMED, YAMUŞŞŞŞ ,TULINCİMM, NESİRİNCİMMM AYY KISLARR TÜM KK YAA HEPİMİZ İNŞALLAH
o zaman bir hafta sonra gidin şekerim.. hem de gelin hemen kaçırdı oğlumu doyamadan demesin kaynana delikafadulden aman ha sakın kullanma ilaç milaç.. bebek yapcanız daha .. sorun çıkarmasın başına.. :1hug:canım ben nerdeyse 2 haftadır erken rezervasyonlara bakıyorum,eşim askerden dönünce hemen tatile gidelim dedik,o yüzden fazla uğrayamıyorum,bu arada bende de ne şans var tam tatil zamanı regli olacağım,ikinci balayı gibi düşünmüştük :asigim:ama olmadı belki adet geciktirici ilaç kullanabilirim ama sonraki periyotlarımda sorun yaşar mıyım bilmiyorum :uhm:
Nevrom hayırlı uğurlu olsun bu tedavi sana bebiş getirsin inşallah bizlerde heyecanla bekliyoruz :Saruboceq:
cornelia :dilcikar: sen git sev başkalarını :mymeka:
bende hafıza kaybı var azıcık kusuruma bakmayın artık.. deyince hatırladım.. ohh tabi para bol verdin o kadar.. kaydirigubbakcemile3
canım benim inş hepimizin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
o zaman bir hafta sonra gidin şekerim.. hem de gelin hemen kaçırdı oğlumu doyamadan demesin kaynana delikafadulden aman ha sakın kullanma ilaç milaç.. bebek yapcanız daha .. sorun çıkarmasın başına.. :1hug:
Bu haber bugün yayınlandı.
"Gazım var" diye hastaneye gitti hamile olduğu anlaşıldı
Tüp bebek tedavisini yarım bırakan kadın, fazla kiloları nedeniyle karnındaki şişlik de belli olmayınca 9 ay süresince hamile olduğunu anlamadı
"Gazım var, içimde bir şey hareket ediyor" diye hastaneye giden kadının, hamileliğinin son günlerini yaşadığı tespit edildi. Tüp bebek tedavisini maddi imkansızlıklar nedeniyle yarım bırakan ve bu arada hamile kaldığı belirlenen kadın, şimdi 4 kilo ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirmenin şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşıyor.
Tüp bebek tedavisini yarım bırakan kadın, fazla kiloları nedeniyle karnındaki şişlik de belli olmayınca 9 ay süresince hamile olduğunu anlamadı
"Gazım var, içimde bir şey hareket ediyor" diye hastaneye giden kadının, hamileliğinin son günlerini yaşadığı tespit edildi. Tüp bebek tedavisini maddi imkansızlıklar nedeniyle yarım bırakan ve bu arada hamile kaldığı belirlenen kadın, şimdi 4 kilo ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirmenin şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşıyor.
allah ne demiyimmm :roflol::roflol:
kız artık herşey bittide röntgenciligemi başladınnn :roflol::roflol:
yoksa onlardan teknikmi ögrencektinnlülülülülülü
Canlarımmm ben geldimmm. :1hug: Ama çok geç geldim maalesef.Kısa protokol olacakmış. GONALF verdiler. 3 gün 200 vurulup pazartesi gideceğim. İlkini biraz önce vurdum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Akşam girdiğimde detaylı görüşürüz inşallah. Birazdan iş yerinden çıkacağım. 14:30'da geldim. Öğleden sonra geldiğimde internet çalışmıyordu. Sonra işleri toplarmaya dalınca bu saat oldu. Merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar. a.s.
hehehehe ayıptır demesi merak .. ya meraktan ya meraktan kaydirigubbakcemile3 heee ne var görmek istedim.. kedinin poposunu oynatmasını görseydin gözlerin açık kalırdı :1shok: görseydim hepimiz faydalanırdık belki de göremedim işte :roflol: :roflol:
:lepi: :dance: canım hadi hayırlı olsunCanlarımmm ben geldimmm. :1hug: Ama çok geç geldim maalesef.Kısa protokol olacakmış. GONALF verdiler. 3 gün 200 vurulup pazartesi gideceğim. İlkini biraz önce vurdum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Akşam girdiğimde detaylı görüşürüz inşallah. Birazdan iş yerinden çıkacağım. 14:30'da geldim. Öğleden sonra geldiğimde internet çalışmıyordu. Sonra işleri toplarmaya dalınca bu saat oldu. Merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar. a.s.
eşim malesef 1 hafta sonra işe başlayacak,başlayınca gıcık patronu izin vermeyecek,kaynanam burda değil zaten hihoyyyt ilaç için doktoruma danışmayı düşünüyorum çoğu yerden okuduğum kadarıyla 1 kere kullanmak sorun yapmazmış ama dediğim gibi doktoruma danışayım ne diyecek bakalım kaydirigubbakcemile2
kızlar olabilirmi böyle bişey yaaa insan hiçmi farketmez 9 ay boyunca adet olmayada mı devam etmiş bu kadın :sm_confused:
neysee bidenem sen takibe devam et ee mart ayı malummm bool bolll görürsünnnlülülülülülü
heberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzz:roflol::roflol::roflol:
o popo sallamanın sonu nasıl bitti acabaa:jeyyar::jeyyar:
tuliiinnn
kız anam sen sabahdan beridir buralardasınnn
yokmu senin ev işin yaptınmı yimeekleriniiii
sonra kocan başlamasın evin hali ne:mymeka:
niye yemek yokkk:mymeka:
kız ne diyecen" sorma kocacıım kedilerinn peşindeydimmmmmmm
yapamadımmı" diyeceksinnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ayy düşünsene kadının haberi yok birden evde otururken sancısı tutuyo zart diye doğuruyo hey allahım yaa .. Neler duycaz daha .
Kıslarrr ii tatilleri çok öptüm hepinizi pazartesi görüşrüz çok yazışmayınnnnn okuyamıyom sonraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?