Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kız tülin ben çektirdim unuttun mu?
Anestezili çektirim.
Hastaneye 550 milyoncuk bayıldım geldim.

bende hafıza kaybı var azıcık kusuruma bakmayın artık.. deyince hatırladım.. ohh tabi para bol verdin o kadar.. kaydirigubbakcemile3

canım benim inş hepimizin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

o zaman bir hafta sonra gidin şekerim.. hem de gelin hemen kaçırdı oğlumu doyamadan demesin kaynana delikafadulden aman ha sakın kullanma ilaç milaç.. bebek yapcanız daha .. sorun çıkarmasın başına.. :1hug:

Bu haber bugün yayınlandı.

"Gazım var" diye hastaneye gitti hamile olduğu anlaşıldı

Tüp bebek tedavisini yarım bırakan kadın, fazla kiloları nedeniyle karnındaki şişlik de belli olmayınca 9 ay süresince hamile olduğunu anlamadı
"Gazım var, içimde bir şey hareket ediyor" diye hastaneye giden kadının, hamileliğinin son günlerini yaşadığı tespit edildi. Tüp bebek tedavisini maddi imkansızlıklar nedeniyle yarım bırakan ve bu arada hamile kaldığı belirlenen kadın, şimdi 4 kilo ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirmenin şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşıyor.

eşim malesef 1 hafta sonra işe başlayacak,başlayınca gıcık patronu izin vermeyecek,kaynanam burda değil zaten hihoyyyt ilaç için doktoruma danışmayı düşünüyorum çoğu yerden okuduğum kadarıyla 1 kere kullanmak sorun yapmazmış ama dediğim gibi doktoruma danışayım ne diyecek bakalım kaydirigubbakcemile2

evet ya bende okudum bu haberi ve çok şaşırdım nasıl olurda farkına varmaz çok ilginç ya bizim adetimiz azıcık gecikse kendimizi yoklarız hamile miyiz diye dinlemeye alırız vücudumuzu :uhm:

yuuuhhh 9 ay boyunca nasıl anlamazzz şaşırtıcı valllaa:1shok::1shok::1shok:

allah ne demiyimmm :roflol::roflol:
kız artık herşey bittide röntgenciligemi başladınnn :roflol::roflol:

yoksa onlardan teknikmi ögrencektinnlülülülülülü

hehehehe ayıptır demesi merak .. ya meraktan ya meraktan kaydirigubbakcemile3 heee ne var görmek istedim.. kedinin poposunu oynatmasını görseydin gözlerin açık kalırdı :1shok: görseydim hepimiz faydalanırdık belki de göremedim işte :roflol: :roflol:

cnm hadi hayırlı olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

neysee bidenem sen takibe devam et ee mart ayı malummm bool bolll görürsünnnlülülülülülü
heberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzz:roflol::roflol::roflol:
o popo sallamanın sonu nasıl bitti acabaa:jeyyar::jeyyar:

kızlar olabilirmi böyle bişey yaaa insan hiçmi farketmez 9 ay boyunca adet olmayada mı devam etmiş bu kadın :sm_confused:

:lepi: :dance: canım hadi hayırlı olsun
sağlıcakla güzel sonuçlar bekliyoruz senden :Saruboceq:

evet o topiği okudum canım:sm_confused:

anladım canım.. ne çabuk dönüyo işe .. işsizlikte iyi tabi.. dediğin gibi doktoruna sor madem.. hatta başka bir doktora da sor.. sana adres yazıcam özelden nette de sor.. tek doktorla yetinme yani.. hayırlısı olsun sizin için canım :1hug: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

tuliiinnn
kız anam sen sabahdan beridir buralardasınnn
yokmu senin ev işin yaptınmı yimeekleriniiii
sonra kocan başlamasın evin hali ne:mymeka:
niye yemek yokkk:mymeka:
kız ne diyecen" sorma kocacıım kedilerinn peşindeydimmmmmmm
yapamadımmı" diyeceksinnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayy düşünsene kadının haberi yok birden evde otururken sancısı tutuyo zart diye doğuruyo hey allahım yaa .. Neler duycaz daha .

Kıslarrr ii tatilleri çok öptüm hepinizi pazartesi görüşrüz çok yazışmayınnnnn okuyamıyom sonraaaa

ben gözcülük yaparım.. bazen arabayla geçerken köpekleri görüyorum :roflol: :roflol: bence olması gereken olmuştur.. o kadar kuyruk kaldırmaya .. gösterip kaçma yapamamıştır kaydirigubbakcemile3

Nevomm canım benimmm çok sevindimm.Tedavin hayırlı olsun inşallahh . Rabbim dualarını kabul edicekkk.Meleğine gün geçtikçee yaklaşıyorsunn... Allaha emane oll .öpüyorumm canım benim sefiyommm:asigim:Şeniz

neree sabahtan beri burdayım.. öğlen geldim.. sonra çıktım hastaneye gittim geldim.. dün temizliğimi yapmıştım.. yemekte pişi yapcam.. hamuru yoğurdum bile çoktan.. raporumu sunuyorum siz değerli zambak hanıma :roflol: :roflol: :roflol: ben çıkmam şekercim işim olsa da..
bu arada test sonucu normalmiş.. 13 mart hsg günü.. şimdiden vatana millete hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3

iyi tatiller özlemcim.. kendine iyi bak.. kocana yaklaşma :jeyyar: pazartesi sağ salim yine gel Şeniz

sen nelere kadirsin allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…