Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neler kaçırmışım ben yaaa

fındık yağı mı sertleştiriyomu hakketten kız kim dedi deneyen varmışmış
:roflol::roflol::roflol:

nevrocum çok sevindim,hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
tülincim seninde tahliller güzel çıkmış,hsg de iyi çıkar umarım a.s.
bu arada balsurat sen nerelerdesin :uhm:

nevrocum çok sevindim . tedavin hayırlı olsun canım.inşallah seni daha fazla uğraştırmadan bebişlerin gelir canım. dualrımız seninle:Saruboceq:

ben gözcülük yaparım.. bazen arabayla geçerken köpekleri görüyorum :roflol: :roflol: bence olması gereken olmuştur.. o kadar kuyruk kaldırmaya .. gösterip kaçma yapamamıştır kaydirigubbakcemile3

bencede kaçamamıştırrrr:roflol::roflol:

canım eşim askerden önceki işine kaldığı yerden devam edecek,çok şükür iş arama sorunumuz olmayacak inş,doktor için şimdiden teşekkür ederim :1hug:

neler kaçırmışım ben yaaa

fındık yağı mı sertleştiriyomu hakketten kız kim dedi deneyen varmışmış
:roflol::roflol::roflol:

canım hoşgeldin nasılsın bakalımmm
heee tulinnn duymuş deneyecekk kendisi ondan haberleri alırızzz
ilgini çektigine göre seninkide mıncıklama sonucu yumuşayanlardannn:roflol::roflol:

slm kızlar nasılsınız size 2 haber vercem biri iyi diğeri kötü kötü haberden başlayayım kızlarr dünadet oldumm ama ümitlenmemiştim nevrosky yeniadet tarihim ayın 26 iyi haberse kızlar dün adet olur olmaz doktorumu aradım bugün için gel dedi gittim bana forlaten diye hap vermişti sol yumurtamda kist vardı kızlarrrr kisttim kaybolmuş doktor gözün aydın emine hanım dedi çok sevindim ve dosya acıldı tedaviye başlamak için doktor bana klomen 50 mg diye hap verdi kullananlar bana yardımcı olsun ne gibi işe yarıyor acil cvp lütfen

bıde kızlar ben sıze bısey sormak ıstıyorum bılgısı olan arkadaslar lutfen yardıma ıhtıyacım var hamılelıkte ılıskıye gırmek sakınca yaratırmı doktora bugun sordum 8.aya kadar bı sorun yoksa normal hayatınıza devam edım dedı ama tereddutteyım yaa bıse olmasın kuzuma kocısle 2 aydır tık yok valla aramızda onada yazık ama dımı canım benımmdelikafadulden

Ben bebeklerimi geri istiyorum.................senağlama senağlama senağlama
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

emınecım ben 3 ay kullandım adetın besıncı gunu baslayıp sabah aksam 1er tane ıcmıstım 5 gun daha sonrada catlatma ıgnesı vurulmustum bana ılac kılo ve kasıntı yaptı kasıkalrımda agrı yaptı cok ama 3, ayın sonunda hamış kaldım sukurler olsun allaha.ınsallah allhım hepınızın yuzunu guldururrrrrrrrrrrrr

canım gözünaydınn kistinn kayboldugu için
klomeni bende kullandım adetin 3.günü günde 1kez 5gün boyunca
yumurta gelişimine yardımcı canımm
21.gün gel tahlil yapalım dedimi dr.un??

sagol canım iyi sayılırımm bogazımda yanma varrr sadecee
sen neler yaptın bakalımm
canım senin tedavide son durum ne 3.aşılamayı nezaman yaptırcann
yanlış hatırlamadım dimi 3dü

evet canım 3. yapılacak d.kontrol hapım dün akşam bitti
haftaya adet olurum. bu ay yapılacaktı kistler gittiysede martın 14-15 ankarada sınavım var
o yüzden nisan ayına attım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…