ben gözcülük yaparım.. bazen arabayla geçerken köpekleri görüyorum :roflol: :roflol: bence olması gereken olmuştur.. o kadar kuyruk kaldırmaya .. gösterip kaçma yapamamıştır kaydirigubbakcemile3
neree sabahtan beri burdayım.. öğlen geldim.. sonra çıktım hastaneye gittim geldim.. dün temizliğimi yapmıştım.. yemekte pişi yapcam.. hamuru yoğurdum bile çoktan.. raporumu sunuyorum siz değerli zambak hanıma :roflol: :roflol: :roflol: ben çıkmam şekercim işim olsa da..
bu arada test sonucu normalmiş.. 13 mart hsg günü.. şimdiden vatana millete hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3[/I
e hadi bakalım hayırlı olsunnn
inşallah hsg deden bişey çıkmazz:Saruboceq:
dalga geç bakalım rapor sunuyorumm diyeee
kııız ben seni düşündümm akşam kociş gelince biaile faciası olmasın dedimmm
ama maşallahhh hepsini yapmışssınnŞeniz
anladım canım.. ne çabuk dönüyo işe .. işsizlikte iyi tabi.. dediğin gibi doktoruna sor madem.. hatta başka bir doktora da sor.. sana adres yazıcam özelden nette de sor.. tek doktorla yetinme yani.. hayırlısı olsun sizin için canım :1hug: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
neler kaçırmışım ben yaaa
fındık yağı mı sertleştiriyomu hakketten kız kim dedi deneyen varmışmış
:roflol::roflol::roflol:
canım hoşgeldin nasılsın bakalımmm
heee tulinnn duymuş deneyecekk kendisi ondan haberleri alırızzz
ilgini çektigine göre seninkide mıncıklama sonucu yumuşayanlardannn:roflol::roflol:
iyiyim zambakım sen nasılsın
slm kızlar nasılsınız size 2 haber vercem biri iyi diğeri kötü kötü haberden başlayayım kızlarr dünadet oldumm ama ümitlenmemiştim nevrosky yeniadet tarihim ayın 26 iyi haberse kızlar dün adet olur olmaz doktorumu aradım bugün için gel dedi gittim bana forlaten diye hap vermişti sol yumurtamda kist vardı kızlarrrr kisttim kaybolmuş doktor gözün aydın emine hanım dedi çok sevindim ve dosya acıldı tedaviye başlamak için doktor bana klomen 50 mg diye hap verdi kullananlar bana yardımcı olsun ne gibi işe yarıyor acil cvp lütfen
sagol canım iyi sayılırımm bogazımda yanma varrr sadecee
sen neler yaptın bakalımm
canım senin tedavide son durum ne 3.aşılamayı nezaman yaptırcann
yanlış hatırlamadım dimi 3dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?