emınecım ben 3 ay kullandım adetın besıncı gunu baslayıp sabah aksam 1er tane ıcmıstım 5 gun daha sonrada catlatma ıgnesı vurulmustum bana ılac kılo ve kasıntı yaptı kasıkalrımda agrı yaptı cok ama 3, ayın sonunda hamış kaldım sukurler olsun allaha.ınsallah allhım hepınızın yuzunu guldururrrrrrrrrrrrr
Ben bebeklerimi geri istiyorum.................senağlama senağlama senağlama
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Ben bebeklerimi geri istiyorum.................senağlama senağlama senağlama
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
evet canım 3. yapılacak d.kontrol hapım dün akşam bitti
haftaya adet olurum. bu ay yapılacaktı kistler gittiysede martın 14-15 ankarada sınavım var
o yüzden nisan ayına attım canım
canım gözünaydınn kistinn kayboldugu için
klomeni bende kullandım adetin 3.günü günde 1kez 5gün boyunca
yumurta gelişimine yardımcı canımm
21.gün gel tahlil yapalım dedimi dr.un??
canım doktor bana ayın 11 inde gel dedi tatlil falan diye birşey demedi o gün konuşuruz dedi birde bunu 5 gün kullan diyice aferdersiniz kızşar ayın 11 kadar 2 günde bir ilişkiye gir dedi bana canım
Selam kızlar bişey sorcam eşimde sperm 1-2 milyon çıktı sizce aşılama olurmu..bilgisi olan varsa yardımcı olurmu
canımmm çokkk sevindim hayırlısı olsun allahım sağlıkla bebişlerine kavuşturur seni senin hamiş olman bu topiği çok ama çokkk mutlu edecek bizlerde daha çok morel olacak inşallah en kısa zamanda bu haberi alıp hep beraber halayı çekerizCanlarımmm ben geldimmm. :1hug: Ama çok geç geldim maalesef.Kısa protokol olacakmış. GONALF verdiler. 3 gün 200 vurulup pazartesi gideceğim. İlkini biraz önce vurdum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Akşam girdiğimde detaylı görüşürüz inşallah. Birazdan iş yerinden çıkacağım. 14:30'da geldim. Öğleden sonra geldiğimde internet çalışmıyordu. Sonra işleri toplarmaya dalınca bu saat oldu. Merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar. a.s.
canım güzel duan için kocaman bir aminnnnnnnnnnnnncanım arkadaşlarım benim eklenti yapmaya çalşısarak hepinize cevap vereyim dedim ama beceremedim hepnizin kalbinin güzelliği o. Rabbim hepimizin yuvasını 2009 da bebişlerle doldursun ve mutluluklarımıza mutluluk katsın inşallahhhhhh ZENCEFİL, CANZİ3445, AYMES ,BENGUSU, SEVCANCIK, RYLAİ, JEYAMED, YAMUŞŞŞŞ ,TULINCİMM, NESİRİNCİMMM AYY KISLARR TÜM KK YAA HEPİMİZ İNŞALLAH
Selam kızlar bişey sorcam eşimde sperm 1-2 milyon çıktı sizce aşılama olurmu..bilgisi olan varsa yardımcı olurmu
canım ilişkiye girmende bir sakınca yok
ayın 11 adet tarihinin 21.günümü??
muhtemelen yumoşlarına bakar büyümüşmü diyee
yumurtaların daha ıyı olusmasına yardımcı oluyo sanırım ben ıctıgım zamanlarda kasıklarım patlıcak gıbı hıssedıyordum ılk zamanlar cok olmustu doktorum normal yumurtalarını buyutuyo demıstı canım benım bıldıgım bu kadar
canımmm çokkk sevindim hayırlısı olsun allahım sağlıkla bebişlerine kavuşturur seni senin hamiş olman bu topiği çok ama çokkk mutlu edecek bizlerde daha çok morel olacak inşallah en kısa zamanda bu haberi alıp hep beraber halayı çekeriz
canım güzel duan için kocaman bir aminnnnnnnnnnnnn
tabikide olur canım ama hareket ve morfolojide önemli onlarıda yazarsan sana daha çok yardımcı olunabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?