Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bademım canım benım ınankı ne solıcemı bılemıyorum kelımeler yetersız bılıyorum ama napalım canım allahın takdırı ılahısı boleymıs kendını harap etme guclu olmasın cunku sen anne adayı olucan bıgun ınan buna canım benımmmmm

canım banada adetin 3.günü başla dedi hergün tok karnına günde bir kere iç dedi sadece 5 gün iç dedi ayın 11ine gün verdi kistim kaybolmuşşükürler olsun canım geriye kalan 5 taneyide buzdolabında sakla dedi ne gibi işe yarıyor yumurtalarımızı mı oluşturuyor biraz bilgi veri misin canım benim yaneler yaptın mesela veya doktorlar neler yapıyo anlatır mısın sence neden vermiş olabilir

Ben bebeklerimi geri istiyorum.................senağlama senağlama senağlama
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

bademim kıyamam ben sana. elimizden bişide gelmiyo canım benim inan elimde olsa zamanı geriye alırdım bu olayı yaşamaman için canım benim biliyorum söylemesi kolay diyeceksin belki ama senin için başka bişide yapamıyorum yapamayıncada üzülüyorum. zaman her şeyin ilacıdır canım benim. allahım en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip eder de vede bu sefer doğru zamanda sağlıcakla gelirlerde acın biraz olsun azalır canım benim.

Ben bebeklerimi geri istiyorum.................senağlama senağlama senağlama
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

canım benim sana üzülme aglama demiycem ama bian önce toparlan ve tedaviye başlayarakk yeniden hamiş kall
tabiki aklından çıkaramazsınn şuna inanki allah onları senden daha çok sevmişş
yenidenn bir bebegin olacak ve bu günler geçecek canımm:teselli:

evet canım 3. yapılacak d.kontrol hapım dün akşam bitti
haftaya adet olurum. bu ay yapılacaktı kistler gittiysede martın 14-15 ankarada sınavım var
o yüzden nisan ayına attım canım

herşeyde vardır birhayırrr umarım bunun sonucuu güzell olurrr:CüvCüv:

canım gözünaydınn kistinn kayboldugu için
klomeni bende kullandım adetin 3.günü günde 1kez 5gün boyunca
yumurta gelişimine yardımcı canımm
21.gün gel tahlil yapalım dedimi dr.un??

canım doktor bana ayın 11 inde gel dedi tatlil falan diye birşey demedi o gün konuşuruz dedi birde bunu 5 gün kullan diyice aferdersiniz kızşar ayın 11 kadar 2 günde bir ilişkiye gir dedi bana canım

Selam kızlar bişey sorcam eşimde sperm 1-2 milyon çıktı sizce aşılama olurmu..bilgisi olan varsa yardımcı olurmu

yumurtaların daha ıyı olusmasına yardımcı oluyo sanırım ben ıctıgım zamanlarda kasıklarım patlıcak gıbı hıssedıyordum ılk zamanlar cok olmustu doktorum normal yumurtalarını buyutuyo demıstı canım benım bıldıgım bu kadar

canım doktor bana ayın 11 inde gel dedi tatlil falan diye birşey demedi o gün konuşuruz dedi birde bunu 5 gün kullan diyice aferdersiniz kızşar ayın 11 kadar 2 günde bir ilişkiye gir dedi bana canım

canım ilişkiye girmende bir sakınca yok
ayın 11 adet tarihinin 21.günümü??
muhtemelen yumoşlarına bakar büyümüşmü diyee

Selam kızlar bişey sorcam eşimde sperm 1-2 milyon çıktı sizce aşılama olurmu..bilgisi olan varsa yardımcı olurmu

Bildiğim kadarıyla aşılama için yetersiz bir sayı..............

Tüp bebek ya da mikroenjeksiyon a yönlendirirler......

Ama Tek sperm yeter döllenmeye....Allahın takdiri.............

canımmm çokkk sevindim hayırlısı olsun allahım sağlıkla bebişlerine kavuşturur seni senin hamiş olman bu topiği çok ama çokkk mutlu edecek bizlerde daha çok morel olacak inşallah en kısa zamanda bu haberi alıp hep beraber halayı çekeriz
canım güzel duan için kocaman bir aminnnnnnnnnnnnn

tabikide olur canım ama hareket ve morfolojide önemli onlarıda yazarsan sana daha çok yardımcı olunabilir

Benim eşimde önce yıkama sonrası 4-5 sperm çıkıyordu..sonra sanırım bitkisellerle biraz gelişim oldu ve yıkama olmadan 600 bin kadar sperm bulundu..eşimde çift taraflı varikosel var..ameliyat olmadı..çünkü ilk gittiğimiz ürolog varikoseli tesbit edemedi..üniversite hastanesinde tesbit ettiler...Ameliyatı erteledi..600 bin sperme rağmen ilk mikro denemizde hamile kaldım..3 embriyo yerleştirildi..2 si tuttu....Rahim ağzı yetmezliği yüzünden 2 .trimestr da kaybettim bebeklerimi erken doğumla...

Tek sperm bile yeter Allah istedikten sonra....

Tam olarak blmiyorum..ama ilginç yanı bi tane kızım var hemde normal....birden bu seviyeye düşmesi şaşırtıyor. Yanılma payı olabilr mi

canım ilişkiye girmende bir sakınca yok
ayın 11 adet tarihinin 21.günümü??
muhtemelen yumoşlarına bakar büyümüşmü diyee

canım benim adet tarihi bu ay 26 oldum doktor beni martın 11 gel dedi valla 21. gün mü olur bilmiyorum yumoşlarıma mı bakacak yumoş ne kızzz

canı bunu 3 ay içtim diyorsun peki aşılama falan yapıyor mu bu arada

Belli bir sayının altındaki spermlerin hareketliliğine ve morfolojisine bakmazlar...morfolojisine ve hareketliliğine bakmak için en az 3 milyon ve üstü sperm olması gerekir....Bize öyle demişlerdi...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…