emine canım hadi hayırlısı diyelim o zaman
bu arada kastamonuya mı gideceksin? nerde oturuyorsun ki sen merak ettim benim eşimde kastamonulu ve bende az çok biliyom oraları... hatta yaza doğru hafta sonları gidicem arada çok güzel yerrrrkaydirigubbakcemile5
canım benim adet tarihi bu ay 26 oldum doktor beni martın 11 gel dedi valla 21. gün mü olur bilmiyorum yumoşlarıma mı bakacak yumoş ne kızzz
inşaallah canım gelmeyi düşünüyoruz....ayşenur hanımda gitmişse çok kötü olmuş....sana test yaptır diyoruz ama kastamonuya arabalar yolcu azsa gitmez....işin zor...ben kastamonuya gitmek için 10 gün düşündüğümü bilirim yol yüzünden
bıde kızlar ben sıze bısey sormak ıstıyorum bılgısı olan arkadaslar lutfen yardıma ıhtıyacım var hamılelıkte ılıskıye gırmek sakınca yaratırmı doktora bugun sordum 8.aya kadar bı sorun yoksa normal hayatınıza devam edım dedı ama tereddutteyım yaa bıse olmasın kuzuma kocısle 2 aydır tık yok valla aramızda onada yazık ama dımı canım benımmdelikafadulden
Belli bir sayının altındaki spermlerin hareketliliğine ve morfolojisine bakmazlar...morfolojisine ve hareketliliğine bakmak için en az 3 milyon ve üstü sperm olması gerekir....Bize öyle demişlerdi...:sm_confused:
Valla canım sen de bir bomba patlatacak gibi duruyorsun. :jeyyar: :sm_cool:
canım ben kastamonu çatalzeytinde oturuyorum daha doğrusu evliyim gel canım valla hatta haberim olsun beraber gezeriz belkide eşini eşim tanır bilememde tabibenim eşim sinoplu ben kastamonuluyum cubuklu köyünden senin eşin canım ad soyad gel yaza misafirim ol canım benim
emineeee bende kastamonuluyummm
hemşerimm benimmm
canım hangi dr a gidiyorsun bu arada??çatalzeytinde oturduguna göre muhtemelen kast.ya gidersin dimi dr.a
13.güne denk geliyor canım yumoş yumurta demekk yani biz öyle diyoruzz
ultrasonla yumurtalıklarına bakar muhtemelenn
gebelik olabilir yani klomenle birden fazla yumurta oluyor ve gebelik şansı artıyor çogul gebelik bile görülebiliyor
canım zaten catalzeytinde doktor yok bugün doktora gittim kastamonuya özel anadolu hastanesine gittim sadet ahmedde canım sen neresindensin kastamonunun
neler kaçırmışım ben yaaa
fındık yağı mı sertleştiriyomu hakketten kız kim dedi deneyen varmışmış
:roflol::roflol::roflol:
evet canım.. 3. günü yapılan da normaldi.. hsgyi bekliyorum sabırsızlıkla.. delikafaduldennevrocum çok sevindim,hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
tülincim seninde tahliller güzel çıkmış,hsg de iyi çıkar umarım a.s.
bu arada balsurat sen nerelerdesin :uhm:
miyawwwwwwwwwwwwwwww
miyawwwwwwwwwwwwww
bencede kaçamamıştırrrr:roflol::roflol:
neree sabahtan beri burdayım.. öğlen geldim.. sonra çıktım hastaneye gittim geldim.. dün temizliğimi yapmıştım.. yemekte pişi yapcam.. hamuru yoğurdum bile çoktan.. raporumu sunuyorum siz değerli zambak hanıma :roflol: :roflol: :roflol: ben çıkmam şekercim işim olsa da..bu arada test sonucu normalmiş.. 13 mart hsg günü.. şimdiden vatana millete hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3[/I
e hadi bakalım hayırlı olsunnn
inşallah hsg deden bişey çıkmazz:Saruboceq:
dalga geç bakalım rapor sunuyorumm diyeee
kııız ben seni düşündümm akşam kociş gelince biaile faciası olmasın dedimmm
ama maşallahhh hepsini yapmışssınnŞeniz
dalga geçmiyorum güzelim.. senin gibi bende sana takılıyorum.. benim kocişe her gün kahvaltı ver yer.. kendisii diyor.. beni deli ediyor zaten.. iyice yemek seçmeye başladı.. çocuk gibi yaaa :mymeka:
canım eşim askerden önceki işine kaldığı yerden devam edecek,çok şükür iş arama sorunumuz olmayacak inş,doktor için şimdiden teşekkür ederim :1hug:
bende tahmin etmiştim ama yazıyı göndermiş bulundum.. değiştirmekte istemedim artık.. sende çaktırmasana delikafadulden delikafadulden
canım hoşgeldin nasılsın bakalımmm
heee tulinnn duymuş deneyecekk kendisi ondan haberleri alırızzz
ilgini çektigine göre seninkide mıncıklama sonucu yumuşayanlardannn:roflol::roflol:
zambak zambak sende yok mu zambak delikafadulden delikafadulden
slm kızlar nasılsınız size 2 haber vercem biri iyi diğeri kötü kötü haberden başlayayım kızlarr dünadet oldumm ama ümitlenmemiştim nevrosky yeniadet tarihim ayın 26 iyi haberse kızlar dün adet olur olmaz doktorumu aradım bugün için gel dedi gittim bana forlaten diye hap vermişti sol yumurtamda kist vardı kızlarrrr kisttim kaybolmuş doktor gözün aydın emine hanım dedi çok sevindim ve dosya acıldı tedaviye başlamak için doktor bana klomen 50 mg diye hap verdi kullananlar bana yardımcı olsun ne gibi işe yarıyor acil cvp lütfen
yaa emine demiştim ilaçla geçiyor sıkılma diye.. tedavinde hayırlı olsun inş.. rabbim yüzünü güldürsün.. fazla aratmasın inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bıde kızlar ben sıze bısey sormak ıstıyorum bılgısı olan arkadaslar lutfen yardıma ıhtıyacım var hamılelıkte ılıskıye gırmek sakınca yaratırmı doktora bugun sordum 8.aya kadar bı sorun yoksa normal hayatınıza devam edım dedı ama tereddutteyım yaa bıse olmasın kuzuma kocısle 2 aydır tık yok valla aramızda onada yazık ama dımı canım benımmdelikafadulden
benimde bildiğim kadarıyla bebeğin kalp atışlarını duyana kadar yasak.. taaa ki doktorunda dediği gibi 8. aya kadar.. niye tık yapmadınız canım aaa illa ki neyse neyse söylemiyim.. yüzeysel çalışın canım delikafadulden delikafadulden
Tam olarak blmiyorum..ama ilginç yanı bi tane kızım var hemde normal....birden bu seviyeye düşmesi şaşırtıyor. Yanılma payı olabilr mi
günümüzde artık herşey hormonlu malesef.. çoğunu da alıp yiyiyoruz.. erkeklerde kısırlık oranının arttığı hergün söylenir oldu artık.. Allah kızınıza uzun ömürler versin.. ameliyatlık bir durum varsa olsun.. sonrasında da zaman gerektiriyor çünkü.. geçmiş olsun .. inş sizde bu yolda çok beklemezsiniz.. aramıza da Hoşgeldiniz :1hug:
yok be güzelim nerdeeeee...misafirim var yarin,is güc ugrastim birazda ders calistim...CUCUM HOŞGELDİN
GÜZELLİK UYKUSUNDAMIYDIN YOKSA KIZZZ:jeyyar:naniknanik
bitanemmm cok sevindimmm..hadi insallah bebegin sana yaklastiiidelikafaduldenCanlarımmm ben geldimmm. :1hug: Ama çok geç geldim maalesef.Kısa protokol olacakmış. GONALF verdiler. 3 gün 200 vurulup pazartesi gideceğim. İlkini biraz önce vurdum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Akşam girdiğimde detaylı görüşürüz inşallah. Birazdan iş yerinden çıkacağım. 14:30'da geldim. Öğleden sonra geldiğimde internet çalışmıyordu. Sonra işleri toplarmaya dalınca bu saat oldu. Merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar. a.s.
utandiriosun beniiiinş cnm inşşşdelikafaduldendelikafaduldenherşey cocuk içinnnnnndelikafadulden:
canım cogu kişi görmüş sanırsam amasöleyım belkı sen görmemişindir cucu_pete cnm cok güzel ayrıca cok tatlı cok sewdim onuda:1rolleyes:
yagmurum bıtanem kıskanma tamammı senı de cok sevıorum sen biliosunn kendı yerini yavrum bebem benım askımm:1hug:a.s.:asigim:
nevrom hadi bakallım hayırlsıyla bebişlerin yerleşsin göbüşünee:emir_bebek
saka yapiyo corni bitanemmm:1hug:Nevrom hayırlı uğurlu olsun bu tedavi sana bebiş getirsin inşallah bizlerde heyecanla bekliyoruz :Saruboceq:
cornelia :dilcikar: sen git sev başkalarını :mymeka:
Ben bebeklerimi geri istiyorum.................senağlama senağlama senağlama
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
evet canım çok şey kaçırdın çokkkk... burda gördüm göğüs estetiğiydi galiba.. sende bak.. deneyen hamilelik sonrası denemiş.. memnun kalmış.. öyle demişler.. denicem ben.. zambakta aynı dertten muzdarip ya utanıyo söylemeye.. sende dene boşver naniknanik Şeniz
evet canım.. 3. günü yapılan da normaldi.. hsgyi bekliyorum sabırsızlıkla.. delikafadulden
vay sen kedileri de mi okudun :roflol: :roflol:
bencede kaçamamıştırrrr:roflol::roflol:
dalga geçmiyorum güzelim.. senin gibi bende sana takılıyorum.. benim kocişe her gün kahvaltı ver yer.. kendisii diyor.. beni deli ediyor zaten.. iyice yemek seçmeye başladı.. çocuk gibi yaaa :mymeka:
bende tahmin etmiştim ama yazıyı göndermiş bulundum.. değiştirmekte istemedim artık.. sende çaktırmasana delikafadulden delikafadulden
zambak zambak sende yok mu zambak delikafadulden delikafadulden
yaa emine demiştim ilaçla geçiyor sıkılma diye.. tedavinde hayırlı olsun inş.. rabbim yüzünü güldürsün.. fazla aratmasın inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
benimde bildiğim kadarıyla bebeğin kalp atışlarını duyana kadar yasak.. taaa ki doktorunda dediği gibi 8. aya kadar.. niye tık yapmadınız canım aaa illa ki neyse neyse söylemiyim.. yüzeysel çalışın canım delikafadulden delikafadulden
günümüzde artık herşey hormonlu malesef.. çoğunu da alıp yiyiyoruz.. erkeklerde kısırlık oranının arttığı hergün söylenir oldu artık.. Allah kızınıza uzun ömürler versin.. ameliyatlık bir durum varsa olsun.. sonrasında da zaman gerektiriyor çünkü.. geçmiş olsun .. inş sizde bu yolda çok beklemezsiniz.. aramıza da Hoşgeldiniz :1hug:
evet demiştin insanız genede kafamıza takıyoz canım çok şükür kist falan kkalmadı tedaviye başladık klomen50mg diye ilaç verdi ayın 11 gidicem canım herşeyin hayırlısın sende kullandım mı aşılamada yapıyorlar mı bunla beraber
canım
iiyisin inaşşah
nevro canımm zaman daraldı beklen an geldi:CüvCüv: innşşşş:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?