Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben kastamonu çatalzeytinde oturuyorum daha doğrusu evliyim gel canım valla hatta haberim olsun beraber gezeriz belkide eşini eşim tanır bilememde tabibenim eşim sinoplu ben kastamonuluyum cubuklu köyünden senin eşin canım ad soyad gel yaza misafirim ol canım benim

canım benim adet tarihi bu ay 26 oldum doktor beni martın 11 gel dedi valla 21. gün mü olur bilmiyorum yumoşlarıma mı bakacak yumoş ne kızzz

13.güne denk geliyor canım yumoş yumurta demekk yani biz öyle diyoruzz
ultrasonla yumurtalıklarına bakar muhtemelenn
gebelik olabilir yani klomenle birden fazla yumurta oluyor ve gebelik şansı artıyor çogul gebelik bile görülebiliyor

Bir ay sonra yine olcak herşey allahtan.. Kısmet artık.. Kızlar kendinize iyi bakın sağolun... Allah gönlünüze göre versin hepinizin...öptüm sizi

canım adet oldum ama üzülmedim ama kistim kaybolmuş tedaviye başladık artık klomen 50 mg verdi yazın gel kastamonuya misafirim ol canım hem tanışmışta oluruz

cnm bence riske atma..dr.. başta sorun yokken yasak dedi ..yasak bitince dr gittim yine yasak verdi kasılma oluyomuş..ve bende rahat olamıyorum isterseen şu 3 aylık dönemi atlat sonra..bu arada kaç haftalık oldun ..kalp atışlarını duydunmu miniğinin

Belli bir sayının altındaki spermlerin hareketliliğine ve morfolojisine bakmazlar...morfolojisine ve hareketliliğine bakmak için en az 3 milyon ve üstü sperm olması gerekir....Bize öyle demişlerdi...:sm_confused:

doğrudur canım ben tam olarak bilmiyorum bizim ilk 14 milyondu sonra 26 oldu en sonda 31 oldu ama morfoloji düştü ilk %10 du %6 oldu şimdide %2 ama morfoloji değişken birşeymiş az sayıda tam olarak neler yapılıyor neler değerlendiriliyor bilmiyorum fazla :uhm:

Valla canım sen de bir bomba patlatacak gibi duruyorsun. :jeyyar: :sm_cool:

ahhh canım nerde adet oldummm ama üzülmedim çünkü fazla ümitlenmedim olabilirmde dedim ama çok hamilelik belirtileri vardı bugün doktora gittim canım kisttim kaybolmuş canım çok sevindim hemen tedaviye başladık canım klomen 50 mg diye hap verdi martın 11inde gene gitcem dua et bana bu arada yeni adet tarihim 26 canım benim

emineeee bende kastamonuluyummm
hemşerimm benimmm
canım hangi dr a gidiyorsun bu arada??çatalzeytinde oturduguna göre muhtemelen kast.ya gidersin dimi dr.a

emineeee bende kastamonuluyummm
hemşerimm benimmm
canım hangi dr a gidiyorsun bu arada??çatalzeytinde oturduguna göre muhtemelen kast.ya gidersin dimi dr.a

canım zaten catalzeytinde doktor yok bugün doktora gittim kastamonuya özel anadolu hastanesine gittim sadet ahmedde canım sen neresindensin kastamonunun

gercekten gebelik şansıda olabiliyor mu canım bak bunu bilmiyordum aşılamada yaparlarmıyki acaba

canım zaten catalzeytinde doktor yok bugün doktora gittim kastamonuya özel anadolu hastanesine gittim sadet ahmedde canım sen neresindensin kastamonunun

canım benim dr.umda o süper bi kadınn
ben memnunum yanii
kuredeyim ben
klomen verdi bana 3ay kullan dedi sonra aşılama yaparız demişti

neler kaçırmışım ben yaaa

fındık yağı mı sertleştiriyomu hakketten kız kim dedi deneyen varmışmış
:roflol::roflol::roflol:

evet canım çok şey kaçırdın çokkkk... burda gördüm göğüs estetiğiydi galiba.. sende bak.. deneyen hamilelik sonrası denemiş.. memnun kalmış.. öyle demişler.. denicem ben.. zambakta aynı dertten muzdarip ya utanıyo söylemeye.. sende dene boşver naniknanik Şeniz

nevrocum çok sevindim,hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
tülincim seninde tahliller güzel çıkmış,hsg de iyi çıkar umarım a.s.
bu arada balsurat sen nerelerdesin :uhm:
evet canım.. 3. günü yapılan da normaldi.. hsgyi bekliyorum sabırsızlıkla.. delikafadulden

miyawwwwwwwwwwwwwwww

miyawwwwwwwwwwwwww

vay sen kedileri de mi okudun :roflol: :roflol:

CUCUM HOŞGELDİN
GÜZELLİK UYKUSUNDAMIYDIN YOKSA KIZZZ:jeyyar:naniknanik
yok be güzelim nerdeeeee...misafirim var yarin,is güc ugrastim birazda ders calistim...
bitanemmm cok sevindimmm..hadi insallah bebegin sana yaklastiiidelikafadulden
utandiriosun beniii
hem herkes gördü kizz,sizin kadar güsel degilim:asigim:
yinede cok sagol bitanem benimmma.s.

Nevrom hayırlı uğurlu olsun bu tedavi sana bebiş getirsin inşallah bizlerde heyecanla bekliyoruz :Saruboceq:

cornelia :dilcikar: sen git sev başkalarını :mymeka:
saka yapiyo corni bitanemmm:1hug:
hem ben baskasimiyim kiz gelirsem yanina enseye tokat smileyini yapmiyorum hadi yirttin yinekaydirigubbakcemile3

Ben bebeklerimi geri istiyorum.................senağlama senağlama senağlama
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ahh bitanem...gelicek meleklerin sana...acin cok taze ve gecmesi cok zor biliyorum ama gelecek olan meleklerin icin güclü olmalisin...gelicek meleklerin sana bitanem...:Saruboceq:

iki saat yoktum,ammada kaynatmissiniz heeesengözlerimebaksanab
kedilerden tut,yaglara kadar...kaydirigubbakcemile3
tuliny canim süpersin yaa,durdunda kedilerimi izledin kiz:lepi:

valla cücüm ben elimden gelen gayreti gösterdim izleyebilmek için.. gördüklerim sadece bu kadarıydı.. en önemlisini çatıda yaptılar kötü kedi şerafettinler delikafadulden uttandılar herhal benim dik bakışlarımdan hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…