yok canım tedaviye başladı bugün onu diyoruz tatlım..iğnelere yanii tüp bebek için
güle güle asicim.. temiz hava bol gıda al da gel sen bi yerimseniben
hoşgeldin süngercik .. nasılsın ?
iyi gezmeler asicim,havanın tadını çıkar...
sağol canım amin inşallah... çok isterim benzemesini... delikafadulden
canım çok sevindim aranızdaki bağa... umarım hep böyle devam ederhihoyyyt
sağol canım evet öyle valla şimdiden başladı...yasakkelime
canım hep böyle mutlu olursun inşallah... bizi mutlu ediyor seni böyle şen şakrak görmek...avatarın için de :dance::dance::dance:
canım çok geçmiş olsun... eğer kanama göründüyse çok fazla dikkat etmen gerekiyor... bol bol istiharat et ve bol bol dua et canım rabbime meleğini sana sağlıklı getirmesini dile... dualarımız seninle canım... dileklerin içinde sağol. amin...:Saruboceq::Saruboceq:
en iyisini yapmışsın canım. zor gününde yanında olmadıktan sonra...
boşver canım sen kocanla iyi gecinmeye çalış... rabbim bide melek gönderdi mi size mutluluğunuz daim olur o zaman...
kızlar meraba
uzun zamandır siteye giremedim.
benimde bazı sorunlarım vardı çok şükür
sorunlarımızı hallettik ve aranızdayım
asicim canım benim senin ii olmana çok sevindim
bizler kocişlerle ii olalımda kaynantörler iice çatlasınlar canım.
nçınar canım arkadaşım.
herşey ii olacak hayırlısıyla.sen kalbini ferah tut.
allah hayırlısıyla bebeğini kucağına vercek canım benim.
hoşbulduk iyiyim çok şükür sen nasılsın
asi ohhh benim yerimede gez ben donuyorum dışarısı buz gibi yaz gelsede rahat rahat gezsek
Canlarımmm ben geldimmm. :1hug: Ama çok geç geldim maalesef.Kısa protokol olacakmış. GONALF verdiler. 3 gün 200 vurulup pazartesi gideceğim. İlkini biraz önce vurdum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Akşam girdiğimde detaylı görüşürüz inşallah. Birazdan iş yerinden çıkacağım. 14:30'da geldim. Öğleden sonra geldiğimde internet çalışmıyordu. Sonra işleri toplarmaya dalınca bu saat oldu. Merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar. a.s.
Canlarımmm ben geldimmm. :1hug: Ama çok geç geldim maalesef.Kısa protokol olacakmış. GONALF verdiler. 3 gün 200 vurulup pazartesi gideceğim. İlkini biraz önce vurdum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Akşam girdiğimde detaylı görüşürüz inşallah. Birazdan iş yerinden çıkacağım. 14:30'da geldim. Öğleden sonra geldiğimde internet çalışmıyordu. Sonra işleri toplarmaya dalınca bu saat oldu. Merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar. a.s.
valla cücüm ben elimden gelen gayreti gösterdim izleyebilmek için.. gördüklerim sadece bu kadarıydı.. en önemlisini çatıda yaptılar kötü kedi şerafettinler delikafadulden uttandılar herhal benim dik bakışlarımdan hehehe
sadece 2 ay sonra gel dedi dr canım...şimdi adet görürsem zaten adetin 21. günü hemen dr a gidip co-cultur için rahimden parça aldırıcam...sonraki adetin 3.günü de Allah nasib eder de başka bir aksi durum olmazsa tedaviye başlayacağım...Bu da yaklaşık 2-2 buçuk en fazla 3 ayı buluyor...
Allahın gücüne gitmesin ama kalbimden geçen ve istediğim yine bir kız bir erkek bebek...İçimde hem kız bebek isteği hem de erkek bebek isteği var...Kucağıma alamadan gömdüm bebeklerimi..İçimde ukte kaldı........:çok üzgünüm:
avucumda taşıdım .................
Benim eşim de Kastamonu Taşköprülü...
Yarın istanbula gidiyoruz..Eşim için..Varikosel ameliyatı için ön görüşmeye gideceğiz...Mikrocerrahi olarak ameliyat istiyor eşim...Hayırlısı bakalım..Gerçi bir iki ay sonra mikroenjeksiyon tedavimiz olucak ama bakalım..Eşim geçen hafta spermlerini dondurttu....
selam kızlar
2 gündür yoktum pc bozulmuştuda geldiği gibi girdim nasılsınız ne var neyok iyimisiniz canlarım..
inşAllah bu sefer sonu güzel biter ve meleklerini kucağına alırsınn bitanemm ŞenizŞeniz
canım rabbim gönlüne göre versin inşallah......:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben de randevu aldım 16 marta bakalım ne diyecekler.ben de doyamadım oğluma kucağıma almayı,emzirmeyi, büyüdüğünü görmeyi çok isterdim.nasip değilmiş.Allahım büyük, verir inşallah yine......
pembe glümmm nasıl bozdun bakemm pc yiii iyisin inş canımm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?