Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güle güle asicim.. temiz hava bol gıda al da gel sen bi yerimseniben

hoşgeldin süngercik .. nasılsın ?

iyi gezmeler asicim,havanın tadını çıkar...

iyi gezdim valla kizlar havaya sok olduk resmen 18 derece idi bol bol gunes de aldim ohhhhhhhhh

hoşbulduk iyiyim çok şükür sen nasılsın
asi ohhh benim yerimede gez ben donuyorum dışarısı buz gibi yaz gelsede rahat rahat gezsek

tsk roaycim allah razi olsun
evet canim senin sungercim gunese ihtiyacin var az kaldi annesi 1 2 aya kadar bol bol gunese cikin okis d vitaminin emilebilmesi icin direkt gunes isigina ihtiyacimiz var biliyorsunuz degilmi kizlar

hayirli olsun canim benim valla ben sasirdim ya birden bire olmus gibi hissediyorum nedense 15 gun ayriydim ondan oldu galiba
ama masallah canim boyle guzel ilerler insallah hersey:Saruboceq:

hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim tedavinin sonunda yüzünü güldürür bebişine kavuşursun canım

Nevrosky hayırlı olsun canım inşallah herşey çok güzel olur.
Meleğine kavuşmana çok az kaldı dualarım seninle tatlım:1hug:

heheh,kötü kediler,tulinyi görmüsler neden canli yayin yapmamis hainlerklava::roflol:
sen arastirmalara devam et bacuu:lepi:
doktora tezini bu konuda yazicaksin anlastik midelikafadulden

Benim eşim de Kastamonu Taşköprülü...

Yarın istanbula gidiyoruz..Eşim için..Varikosel ameliyatı için ön görüşmeye gideceğiz...Mikrocerrahi olarak ameliyat istiyor eşim...Hayırlısı bakalım..Gerçi bir iki ay sonra mikroenjeksiyon tedavimiz olucak ama bakalım..Eşim geçen hafta spermlerini dondurttu....

iyi akşamlar kızlar bademim inşallah herşeyin hayırlısı olur canım şimdikten eşine geçmiş olsun benim kociş korkuyor ameliyattan canı pek kiymetlidir hadi bakem rastgele

nevrom hadi bakim sanada rastgele inşallah sende annelik duygusunu tadarsın canım kısa protoköl olması güzel bebişler geliyor sanırım tez zamanda

Canlarım ben geldim. Hemen geçmişi okumaya gidiyorum. Dün geceden baya birikmiştir. Bakalım ne gelişmeler olmuş. Dilerim güzel haberler vardırrr. :dance: :dance:

canım rabbim gönlüne göre versin inşallah......:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben de randevu aldım 16 marta bakalım ne diyecekler.ben de doyamadım oğluma kucağıma almayı,emzirmeyi, büyüdüğünü görmeyi çok isterdim.nasip değilmiş.Allahım büyük, verir inşallah yine......

dünürümmmmmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool: damat geliyor muuu kıss nihayetttt iyi arayı fazla açmadınnn :sm_cool::sm_cool:

tedavin hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inş senin adına çok sevindim bitanem inş sonuda güzel olacak Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın :Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞeniz

inşAllah bu sefer sonu güzel biter ve meleklerini kucağına alırsınn bitanemm ŞenizŞeniz

inşAllah bu sefer sonu güzel biter ve meleklerini kucağına alırsınn bitanemm ŞenizŞeniz

Amin arkadaşlar...Adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla ........

Göğüs uçlarımdan sıkınca hala süt geliyor...Hamilelik sonrası dönemde sanırım hala vücudum....

meraba kızlar pek sık giremiyorum yatak istirahati laptop ı esim vermiyo ara ara giriyorum nevrom insallah ilk ve son tedavin olur bir ay sonra acaba tek mi ikiz mi diye dusunusun Allahım once saglıklı bi gebelik icin sana saglıklı sonra sana hayırlı saglıklı bebekler versin bu duam hepinize kızlar hem hamileyim hem de acizim annem ole soyluyo tutar belki duam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…