Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar .Ben aranıza yeni katıldım.On yıllık evliyim ve anne baba olabilmek için çaba sarfediyoruz yıllardır.Bizde de sorun erkek infertilitesi,dört mikronjeksiyon denememize rağmen başarı elde edemedik malesef.Yakında bir deneme daha yapıcaz kısmetse,inşallah bu sefer emelimize ulaşırız hayırlısıyla...Allah benimle aynı kaderi paylaşan tüm arkadaşlarımı bebeklerine kavuşturur inşallah!

amiiiin canım amiinnn...
hoşgeldin.
şunu anladım ki başarı biz bebeklerimizi kucağımıza alırsak başarı olacak.
ben de 4 deneme yaptım ama hala bebeğimi kucağıma almadım.temmuzda 5 yılımız bitiyor.3 yıldır dr dr geziyorum.Artık hastanelerden nefret ediyorum.grip bile olsam dr a gitmeden iyileşmeye çalışıyorum.Allahım sabır ver, güç ver,bebiş ver......

Tekrar geçmiş olsun bitanem. :teselli: Allah korumuş. a.s.

hamile olduğunu anlamayan bayanı okudum.Çok ilginç. :1shok: Rabbimin mucizeleri işte.Bir gün bize de minik mucizelerimizi verir inşallah.
benim eşimin anneannesi de her ay adet gördüğü için hamile olduğunu anlamamış,karın ağrısıyla dr a gitmiş ve eve bebekle dönmüş...delikafadulden

Tebrikler canımmmmmm. :teytey: gamyoncuiremsu Düt düt yaparsın artıkın. a.s. Bebişini de arkaya atıp gezersin diyorduk hatırladın mı? :asigim:

pembe glümmm nasıl bozdun bakemm pc yiii iyisin inş canımm Şeniz
Şeniz

canıkm dikkat et kendine bol bol dinlen arada gir yaz bize ve dualar edelim birbirimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım diye inşş kabul eder yüce mevlam.:1hug:

hoşgeldin canım bende 4 başarısız deneme yaptım 5 de hayırlısıyla kucağıma alırım inşş hepimiz kavuşalım bebeklerimize hayırlısıyla inşş..

Ah canım inşş hayırlısıyla olucak sabır ve zaman gerekli inş canım inş..a.s.

Amin arkadaşlar...Adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla ........

Göğüs uçlarımdan sıkınca hala süt geliyor...Hamilelik sonrası dönemde sanırım hala vücudum....

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

özlemezmiyimm bitanemmm gel snei öpemm ŞenizŞeniz

canımm inş bu sefer son olur ve meleğine kavuşursunn Rabbim dualarını kabul etsin :Saruboceq::Saruboceq:

duygu geçmiş olsuuunnn

ncınar canım sana da geçmiş olsun.lütfen bol bol dinlen....Allah yardımcın olsun.bebeğini senden hiiiç ayırmasın....

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.
eşimde morfoloji sorunu var.önerisi olan var mı yada bu problemi olanlar.

Canım düzelmesi yönünde pek umut olmasa da domates çorbası , havuç suyu , selenyum , çinko iyi diyorlar. Ama bizde faydası olmadı. Bünyeden bünyeye değişir. Denemekte fayda var canım. a.s.

ben buarada nevromm yedim kırmızı kartı hehehe bugün 3. günüm dr a gideceğim inşallah hayırlı olur pöffffffffffffffff

Kırmızı kart yiyen yiyene. cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım aramıza. Bu işler hemen olmuyor maalesef. :teselli:

kızlar görümcemin oğluyla başbaşayım o diğer pc de ben lattop başında eşim ve onlar bebek hayırlamaya gittiler eltime çcuk gitmedi benimle kaldı oda sevmez benim gibi yengesini valla ben gitmediğim için pişman değilim iyikide gitmiyorum o zatlar için gururumu ayaklar altına almaya deymez kaynanam dahada gitsen sen yemin ettiysen 3 gün oruç tut olur diyor antika karı hemen unutmuş gelininin dün kendine neler yaptığını benim bildiğimi sanmıyor galiba görümcem anlattı dün kaynana bebişi kucağına bebişi alıp yatırınca eltim kiyameti koparmış gözlerini öyle bir ayırmışki milleti korkutmuş tabi kavgalar olmuş kocası niye böyle yapıyosun sizinkiler sevince sevince oluyor bizimkilere gelince niye böyle yapıyorsun diye kavga etmişler yeter yaptığın bıktırdın beni hamile kaldığın günden beri demiş zorla sakinleştirmişler ve hala kaynanama tehtidler savuruyormuş ben ayağa kalkim sana neler yapacam neler demiş derler ya bu dünyada diken yararmış halada onun peşine pervane oluyorlar oh iyi yapıyor onlara zaten hep derdi bir bebeğim olsun sizin burnunuzdan getirecem diye iyikide dün bende gitmemişim banada birşey deseydi bebişi unutur saç baş yolardık herhalde zaten gitmemde o kadar zorlamaya ne yapardım bilemem ahhh ahhhhhhh eşimde zavallı benden yanamı olsun onlardan yanamı şaşırdı garibim ailesi arıyor barışın gidin diye bende gitmem diye depresyonda aslında üzülmüyorum herşey sırayla birkaç ay önce ben sinir oluyodum sıra onda zaten hep kendi taraflarını çekerler ama inadım inat vazgeçmem oooooooo baya yazmışım yahu sizinde başınızı ağrıttım ne yapim sizden başka içimi dökecek anlatacak kimse yok birtek burada rahatlıyorum sizlerin fikirlerinizi alıyorum hani derler ya söyleme dostuna söyler dostuna diye burda yakınımdakilere desm çoğalır laf salata olur ama siz sırcısınız hepimiz aynı dertten müzderapız bukadar yeter sanırım

Oh Ohhh ne güzel olmuş yumoşlarrr. E2 de yükselir inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: Doktorun çok pozitif. İnşallah sonuç da pozitif olur. :asigim:

inşallah arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.Benden de tüm arkadaşlara aynı içten dilekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…