Nevrocum benim adet tarihim 22 Mart canım boş kalmış:1hug:
günaydınn kızlarr.hayırlı cumalarr....allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh...nevrocumm canımm benimm elim iyi fakat sıcak suya deydirdiğim zaman acıyorr....görüşürüz tatlımmmm öptümmm..
Kılzar günaydınlarrr herkeseee hihoyyyt
umarım herkeslerrr iyilerrr inşallah
Bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah karınlarımız bebişler dolsunnn :CüvCüv: :Saruboceq:
Bu arada kızlar ehliyet sınavı sonuçları açıklandı geçmişimmmmm :hooray:
bi trafik canavarı daha çıkıyo trafiğe delikafadulden
gamyoncuiremsu delikafadulden
Şenizpembe glümmm nasıl bozdun bakemm pc yiii iyisin inş canımm Şeniz
meraba kızlar pek sık giremiyorum yatak istirahati laptop ı esim vermiyo ara ara giriyorum nevrom insallah ilk ve son tedavin olur bir ay sonra acaba tek mi ikiz mi diye dusunusun Allahım once saglıklı bi gebelik icin sana saglıklı sonra sana hayırlı saglıklı bebekler versin bu duam hepinize kızlar hem hamileyim hem de acizim annem ole soyluyo tutar belki duam
hoşgeldin canım bende 4 başarısız deneme yaptım 5 de hayırlısıyla kucağıma alırım inşş hepimiz kavuşalım bebeklerimize hayırlısıyla inşş..selam arkadaşlar .Ben aranıza yeni katıldım.On yıllık evliyim ve anne baba olabilmek için çaba sarfediyoruz yıllardır.Bizde de sorun erkek infertilitesi,dört mikronjeksiyon denememize rağmen başarı elde edemedik malesef.Yakında bir deneme daha yapıcaz kısmetse,inşallah bu sefer emelimize ulaşırız hayırlısıyla...Allah benimle aynı kaderi paylaşan tüm arkadaşlarımı bebeklerine kavuşturur inşallah!
amiiiin canım amiinnn...
hoşgeldin.
şunu anladım ki başarı biz bebeklerimizi kucağımıza alırsak başarı olacak.
ben de 4 deneme yaptım ama hala bebeğimi kucağıma almadım.temmuzda 5 yılımız bitiyor.3 yıldır dr dr geziyorum.Artık hastanelerden nefret ediyorum.grip bile olsam dr a gitmeden iyileşmeye çalışıyorum.Allahım sabır ver, güç ver,bebiş ver......
Amin arkadaşlar...Adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla ........
Göğüs uçlarımdan sıkınca hala süt geliyor...Hamilelik sonrası dönemde sanırım hala vücudum....
canımmiyiyim sağol sen nasılsın
yoktum 2 gündür özledinmi beni bakemm..kaydirigubbakcemile5
NEVOOOMMM yedavin hayırlı olsun tatlımmm ..inşş çifter çifter gelsin bebişlerin hayırlısıyla canımm..:dance:
selam arkadaşlar .Ben aranıza yeni katıldım.On yıllık evliyim ve anne baba olabilmek için çaba sarfediyoruz yıllardır.Bizde de sorun erkek infertilitesi,dört mikronjeksiyon denememize rağmen başarı elde edemedik malesef.Yakında bir deneme daha yapıcaz kısmetse,inşallah bu sefer emelimize ulaşırız hayırlısıyla...Allah benimle aynı kaderi paylaşan tüm arkadaşlarımı bebeklerine kavuşturur inşallah!
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.
eşimde morfoloji sorunu var.önerisi olan var mı yada bu problemi olanlar.
ben buarada nevromm yedim kırmızı kartı hehehe bugün 3. günüm dr a gideceğim inşallah hayırlı olur pöffffffffffffffff
günaydin kizlar...hayirli cumalar olsun insallah...herkesin dualari kabul olsun...
doktora gittim geldim...yumoslar büyüyor sükür..11mm olmuslar ve 20 tane var suan...
hormonlar iyiye dogru gidiyor..sadece su e2 hormonum baslarda 20lerdeydi simdi 90 olmus..600leri bulmasi gerekiyormus...
tiroid testi yaptilar,sükür bisey cikmadi...
birde bana kasiklarinda yanma,cekilme ,batma hissi varmi dedi..hepside var bende...cok iyi dedi..
ignenin dozunuda artirdi..haftaya persembe yine gidicem....
iste böyle kizlar....hepinize desteginiz icin cok tesekkür ediyorum,iyiki varsiniz...
ufak islerim var,sonra hemen gecmisi okucam...
nevroda doktorda bugün o neler yaptı acaba başlıyomu hemen bugün tedaviye
gelsinde haberleri alıverelim hemen
nevrommm insallah güzel haberlerle dönersin melegim...hersey gönlüne göre olsun canim:Saruboceq:
evet canım çok şey kaçırdın çokkkk... burda gördüm göğüs estetiğiydi galiba.. sende bak.. deneyen hamilelik sonrası denemiş.. memnun kalmış.. öyle demişler.. denicem ben.. zambakta aynı dertten muzdarip ya utanıyo söylemeye.. sende dene boşver naniknanik Şeniz
allah seni ne etmesin emii rezil ettin beniiiiii:mymeka:
allahıma bin şükürrrr benimkiler taş gibi taşşşş:dilcikar:
yanii taşş dediysemm ondan az yumuşakk:jeyyar:
yanii azyumuşak dediysemde ondan biraz daha az yumuşakkkk:1no2:
heee yani anla yumuşaklarr:roflol::roflol::roflol:
[/LIST][/SIZE]
inşallah arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.Benden de tüm arkadaşlara aynı içten dileklerŞeniz
canıkm dikkat et kendine bol bol dinlen arada gir yaz bize ve dualar edelim birbirimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım diye inşş kabul eder yüce mevlam.:1hug:
hoşgeldin canım bende 4 başarısız deneme yaptım 5 de hayırlısıyla kucağıma alırım inşş hepimiz kavuşalım bebeklerimize hayırlısıyla inşş..
Ah canım inşş hayırlısıyla olucak sabır ve zaman gerekli inş canım inş..a.s.
pinkrose 5 . denemeni ne zaman yapacaksın canım???belkim beraber olur.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?