Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla kızlar bir göğüs muhabbetidir gidiyor burda benim dert etmeme gerek yok yaş 27 beden 75 gerisi siz düşünün bazen eşime benzin istasyonuna gidip hava bastıracağım diyorum doğal estetik -tatlicadiarzu-ne yapalım bizde o kadar para yok estetiğe ayıracak anca tedavilere harcıyoruz kazancı bide benim eşin teknoloji hastalığına aldığı elektıronik eşyelera verdiği parayla herhalde estetik harikası olurdum:sm_cool:

nurcantuna hoşgeldin aramıza canım neydi eşindeki sorun biraz açarmısın inşallah 5 denemenizde kavuşursunuz meleğinize

hayırlı akşamlar canlar nasılsınız
nevros canım allah tedavin hayırlar getirsin inşallah herşey yolunda gidecek allahın izniyle...dualarım seninle ve şuan tedavide ve beklemede olan bütün yoldaşlar dualarımız sizinle...
bu arada bizim topikte kromozom bozuklugu olan varmı benim ögrencim 2 kez tup 3 kez aşılama yapmış ama eşindeki kromozom bozuklugunu enson bi arkadaşında duyarak doktora sormuş buna karşın kromozom testine göndermiş ve bozuk çıkmış...allah aşkına şu doktorlar biz didikleyip sormadan kılları nı kıpırdatmıyorlar cımbızla laf alıyoruz aslında en buyuk sorunumuzda doktorların bu tutumu...en başta dayıyolar hormon haplarını iğnelerini ondan sonra hiç alakasız şeyler çıkyor...onca acı umut bize kalıyor...........

dur canım dur az bekle heleee
hava bastırınca mıncıklama esnasında patlama olabilir:roflol::roflolnevrom kızma özür dilerim)
tulinnn fındık yagını kullanacakkk
garanti olur o denesin sonuçlardan haberdar eder bizilülülülülülü

doğru söylüyorsun canım biz en iyisi tulini bekleyelim denesin haber versin belki yan etki falan yapar aman duymasın ben deneme tahtasımıyım der

kızlar deneyip memnun kalan bildirsin benimde ihtiyacım olabilir...eh biras büyüseler daha iyi olur yaa..kaydirigubbakcemile3

Canım ben pek anlamıyorum. Ama doktor iyi dediyse iyidir. :teytey: a.s.

tuliny kiz valla sen bugun +18 oldun haaaaaaaaaaaaaaaaa
seni kocisine sikayet etmek gerek

Bak bak bak ayıp değil mi şimdi şikayet falan klava: kaydirigubbakcemile3 Şeniz

heheh,kötü kediler,tulinyi görmüsler neden canli yayin yapmamis hainlerklava::roflol:
sen arastirmalara devam et bacuu:lepi:
doktora tezini bu konuda yazicaksin anlastik midelikafadulden
yapmadılar yaa aman.. başka kedilere bakarız artık delikafadulden delikafadulden anlaştık şekercim sen istersinde yapmazmıyım delikafadulden kaydirigubbakcemile3

eminecim ben aşılama yaptırmadım henüz.. ilaçta kullanmadım canım..

heee tulinnn duymuş deneyecekk kendisi ondan haberleri alırızzz
ilgini çektigine göre seninkide mıncıklama sonucu yumuşayanlardannn:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

CANIM BENIM EŞİM KASTAMONU ARAÇLI... ARACA GELDİĞİMİZDE KASTAMONU MERKEZE DE MUTLAKA İNİYORUZ DOLAŞMAK İÇİN... BU YAZ GÖRÜŞÜRÜZ ALLAH NASİP EDERSE EŞİMİN ADI ÜMİT ARACTA YAŞAMIŞ LİSEYE KADAR SONRA İSTANBUL BELKİ EŞİN TANIMAYABİLİR...delikafadulden

HOŞGELDİN ARAMIZA...CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN... YILMADAN DEVAM ETMEN ÇOK GÜZEL. RABBİM KİMSENİN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARMASIN...delikafadulden

kızlar deneyip memnun kalan bildirsin benimde ihtiyacım olabilir...eh biras büyüseler daha iyi olur yaa..kaydirigubbakcemile3

KIZ BÖYLE GİDERSE İLERDE BANA LAZIM OLACAK... BENİ UNUTMAYIN HEMİİİ:roflol::roflol::roflol:

badem şimdiden geçmiş olsun canım.. Allah en kısa zamanda beklediğiniz mucizeleri versin size :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi geceler kızlar ben kaçıyorum biraz kocişe vakit ayıriim dimi ama..yerimseniben
gerçi umrunda değil gibi görünüyo maç seyrediyoda bi şansımı deniyiimm:jeyyar:

iyi geceler kızlar ben kaçıyorum biraz kocişe vakit ayıriim dimi ama..yerimseniben
gerçi umrunda değil gibi görünüyo maç seyrediyoda bi şansımı deniyiimm:jeyyar:

BENCE DE CANIM HERŞEY ÇOCUK İÇİN DURMAK YOK YOLAM DEVAM... BAK DİŞİ KEDİCİK BİLE CİLVE YAPIYORMUŞ delikafaduldenSENDE Bİ YOKLA KOCİŞİNİ:roflol::roflol::roflol::roflol:

doğru söylüyorsun zelal81 bende size bununla ilgili birşey anlatacaktım bugün annemle hastaneye gittik orada bir tanıdıkla karşılaştım gözleri kan çanağı gibiydi eltisini kontrole getirmişti oda tüp bebek kendiside birkaç ay önce tüp bebek yaptırmıştı düşük yaptığını duymuştum geçenlerde ama belli etmedim sohbet ettik biraz dış gebelik oluşmuş düşük yapmış üzüldüm doğrusu o adanada yaptırmıştı daha sonra neden düşük yatı diye bizim burda araştırma hastanesine gitmiş bide ne öğrensin şok olmuşlar kadının tüpleri tıkalıymış dr lar nasıl bu haldeyken tüpbebek yaparlar diye kızmışlar ne yapsın bizimkiler bilmiyor aslında dr para için yapmış sanırım şimdi tüpbebek para oyunlarına döndü ilaç firmaları dr lar kendi egolarını tatmin etmek için insanların ümitleriyle oynuyolar çok ince bir iş olan tüpbebeği baştan savma yapmaya başladılar tabi paralarını devletten bizden fazlasıyla temin ediyolar onun eşindede varikosel vardı ameliyat oldu doğal yolla olmayınca tüpbebek yaptırmışlar okadar ümit heyecan boşa gitmiş anlicanız haram olsun böyle yapan dr alınan para çokta sevinmişlerdi bizimle aynı yıl evlenmişler tam 8 yıl dile kolay onca yıl sonra sevin ve dr yüzünden boğazında kalsın

Hoşgeldin nurcan.. bir dahaki denemeniz hayırlı sonuçlanır inş.. zamanı gelmemiş demek.. testlerinizi yazarmısın.. gelecek adet tarihini.. kullandığınız ilaçları bitkileri.. nevrosky kaydeder sizi listemize ..

demek olabiliyormuş.. hem her ay adet hem bebek nasıl oluyor ki .. hiç anlamadan stres yapmadan bebek sahibi olmak nasıldır ki.. çarşıdan alıp gelmiş gibi kaydirigubbakcemile3

boşver harzemcim.. bende olsam gitmezdim.. dünde aynını söylemiştim.. o gelin kafayı yemiş sanırım.. ee kayınvaldeninde hakkından o gelir ama en iyi o olur bak görürsün..

hehehehehe dedim işte ben .. semiha da öyle.. harzemde öyle galiba.. 75 falan diyor ama boşver o da üstünü kapatmaya çalışıyor :roflol: :roflol: :roflol:

doğru söylüyorsun canım biz en iyisi tulini bekleyelim denesin haber versin belki yan etki falan yapar aman duymasın ben deneme tahtasımıyım der

hah yakalandın nolcek şimdikaydirigubbakcemile yürüüüüü bi köşeye geçelim .. harzemcim göğüs estetiğini bak.. büyüme içinde fikirler vardı .. :lepi:
biirşey daha okumuştum oralardan birinde.. genital bölgenin rengi vücudumuzdan biraz daha koyu ya onun içinde pişik kremi etkili oluyormuşşş... nevrooo kızmaaaaa ben okuduklarımı paylaşıyorum arkadaşlarla emi anlaştık mı kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ALLAHIMMMM SEN YARDIM ET BİZE...:Saruboceq::Saruboceq:
BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMA YARABBİMMM:Saruboceq::Saruboceq:

Nevrommm ya.. seni öslediğimi hissettim, yazma ihtiyacı duydum, kuzum benim, Allahın sevdiği kulu.. gitti de beni unuttu deme sakın, çok özelsin benim nazarımda.. güzel kadın.

pinkim göğüs estetiğini incele bi canım.. büyütme de var.. onu tam okumadım ama.. istersen okuyup yazayım.. ceza alırsam bir ben yanayım dermişim.. aman haaa ceza meza uzak olsun.. kaydirigubbakcemile3

nesriinnnnn sende mii??? gel kız çekinme söyle .. delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…