valla kızlar bir göğüs muhabbetidir gidiyor burda benim dert etmeme gerek yok yaş 27 beden 75 gerisi siz düşünün bazen eşime benzin istasyonuna gidip hava bastıracağım diyorum doğal estetik -tatlicadiarzu-ne yapalım bizde o kadar para yok estetiğe ayıracak anca tedavilere harcıyoruz kazancı bide benim eşin teknoloji hastalığına aldığı elektıronik eşyelera verdiği parayla herhalde estetik harikası olurdum:sm_cool:
kızlar herkesin cuması mubarek olsun şimdi doktoordan geldim hormon testlerimi yazıyorum doktorun dediğine göre güzel çıkmış bide siz yorumlarmısınız TSH 2,16 ESTRADİOL 80,63 LH 8,91 FSH 5,41 PROLAKTİN 26,79 bide dehidroepiandrosteron sulfat diye bişey var oda 504,4
tuliny kiz valla sen bugun +18 oldun haaaaaaaaaaaaaaaaa
seni kocisine sikayet etmek gerek
yapmadılar yaa aman.. başka kedilere bakarız artık delikafadulden delikafadulden anlaştık şekercim sen istersinde yapmazmıyım delikafadulden kaydirigubbakcemile3heheh,kötü kediler,tulinyi görmüsler neden canli yayin yapmamis hainlerklava::roflol:
sen arastirmalara devam et bacuu:lepi:
doktora tezini bu konuda yazicaksin anlastik midelikafadulden
heee tulinnn duymuş deneyecekk kendisi ondan haberleri alırızzz
ilgini çektigine göre seninkide mıncıklama sonucu yumuşayanlardannn:roflol::roflol:
canım ben kastamonu çatalzeytinde oturuyorum daha doğrusu evliyim gel canım valla hatta haberim olsun beraber gezeriz belkide eşini eşim tanır bilememde tabibenim eşim sinoplu ben kastamonuluyum cubuklu köyünden senin eşin canım ad soyad gel yaza misafirim ol canım benim
selam arkadaşlar .Ben aranıza yeni katıldım.On yıllık evliyim ve anne baba olabilmek için çaba sarfediyoruz yıllardır.Bizde de sorun erkek infertilitesi,dört mikronjeksiyon denememize rağmen başarı elde edemedik malesef.Yakında bir deneme daha yapıcaz kısmetse,inşallah bu sefer emelimize ulaşırız hayırlısıyla...Allah benimle aynı kaderi paylaşan tüm arkadaşlarımı bebeklerine kavuşturur inşallah!
kızlar deneyip memnun kalan bildirsin benimde ihtiyacım olabilir...eh biras büyüseler daha iyi olur yaa..kaydirigubbakcemile3
Benim eşim de Kastamonu Taşköprülü...
Yarın istanbula gidiyoruz..Eşim için..Varikosel ameliyatı için ön görüşmeye gideceğiz...Mikrocerrahi olarak ameliyat istiyor eşim...Hayırlısı bakalım..Gerçi bir iki ay sonra mikroenjeksiyon tedavimiz olucak ama bakalım..Eşim geçen hafta spermlerini dondurttu....
selam kızlar
2 gündür yoktum pc bozulmuştuda geldiği gibi girdim nasılsınız ne var neyok iyimisiniz canlarım..
iyiyiz canım.. hoşgeldin.. iyi ki olmuş.. nasılsın .. yerimseniben
iyi geceler kızlar ben kaçıyorum biraz kocişe vakit ayıriim dimi ama..yerimseniben
gerçi umrunda değil gibi görünüyo maç seyrediyoda bi şansımı deniyiimm:jeyyar:
selam arkadaşlar .Ben aranıza yeni katıldım.On yıllık evliyim ve anne baba olabilmek için çaba sarfediyoruz yıllardır.Bizde de sorun erkek infertilitesi,dört mikronjeksiyon denememize rağmen başarı elde edemedik malesef.Yakında bir deneme daha yapıcaz kısmetse,inşallah bu sefer emelimize ulaşırız hayırlısıyla...Allah benimle aynı kaderi paylaşan tüm arkadaşlarımı bebeklerine kavuşturur inşallah!
demek olabiliyormuş.. hem her ay adet hem bebek nasıl oluyor ki .. hiç anlamadan stres yapmadan bebek sahibi olmak nasıldır ki.. çarşıdan alıp gelmiş gibi kaydirigubbakcemile3hamile olduğunu anlamayan bayanı okudum.Çok ilginç. :1shok: Rabbimin mucizeleri işte.Bir gün bize de minik mucizelerimizi verir inşallah.
benim eşimin anneannesi de her ay adet gördüğü için hamile olduğunu anlamamış,karın ağrısıyla dr a gitmiş ve eve bebekle dönmüş...delikafadulden
kızlar görümcemin oğluyla başbaşayım o diğer pc de ben lattop başında eşim ve onlar bebek hayırlamaya gittiler eltime çcuk gitmedi benimle kaldı oda sevmez benim gibi yengesini valla ben gitmediğim için pişman değilim iyikide gitmiyorum o zatlar için gururumu ayaklar altına almaya deymez kaynanam dahada gitsen sen yemin ettiysen 3 gün oruç tut olur diyor antika karı hemen unutmuş gelininin dün kendine neler yaptığını benim bildiğimi sanmıyor galiba görümcem anlattı dün kaynana bebişi kucağına bebişi alıp yatırınca eltim kiyameti koparmış gözlerini öyle bir ayırmışki milleti korkutmuş tabi kavgalar olmuş kocası niye böyle yapıyosun sizinkiler sevince sevince oluyor bizimkilere gelince niye böyle yapıyorsun diye kavga etmişler yeter yaptığın bıktırdın beni hamile kaldığın günden beri demiş zorla sakinleştirmişler ve hala kaynanama tehtidler savuruyormuş ben ayağa kalkim sana neler yapacam neler demiş derler ya bu dünyada diken yararmış halada onun peşine pervane oluyorlar oh iyi yapıyor onlara zaten hep derdi bir bebeğim olsun sizin burnunuzdan getirecem diye iyikide dün bende gitmemişim banada birşey deseydi bebişi unutur saç baş yolardık herhalde zaten gitmemde o kadar zorlamaya ne yapardım bilemem ahhh ahhhhhhh eşimde zavallı benden yanamı olsun onlardan yanamı şaşırdı garibim ailesi arıyor barışın gidin diye bende gitmem diye depresyonda aslında üzülmüyorum herşey sırayla birkaç ay önce ben sinir oluyodum sıra onda zaten hep kendi taraflarını çekerler ama inadım inat vazgeçmem oooooooo baya yazmışım yahu sizinde başınızı ağrıttım ne yapim sizden başka içimi dökecek anlatacak kimse yok birtek burada rahatlıyorum sizlerin fikirlerinizi alıyorum hani derler ya söyleme dostuna söyler dostuna diye burda yakınımdakilere desm çoğalır laf salata olur ama siz sırcısınız hepimiz aynı dertten müzderapız bukadar yeter sanırım
hehehehehe dedim işte ben .. semiha da öyle.. harzemde öyle galiba.. 75 falan diyor ama boşver o da üstünü kapatmaya çalışıyor :roflol: :roflol: :roflol:[/size]
doğru söylüyorsun canım biz en iyisi tulini bekleyelim denesin haber versin belki yan etki falan yapar aman duymasın ben deneme tahtasımıyım der
doğru söylüyorsun zelal81 bende size bununla ilgili birşey anlatacaktım bugün annemle hastaneye gittik orada bir tanıdıkla karşılaştım gözleri kan çanağı gibiydi eltisini kontrole getirmişti oda tüp bebek kendiside birkaç ay önce tüp bebek yaptırmıştı düşük yaptığını duymuştum geçenlerde ama belli etmedim sohbet ettik biraz dış gebelik oluşmuş düşük yapmış üzüldüm doğrusu o adanada yaptırmıştı daha sonra neden düşük yatı diye bizim burda araştırma hastanesine gitmiş bide ne öğrensin şok olmuşlar kadının tüpleri tıkalıymış dr lar nasıl bu haldeyken tüpbebek yaparlar diye kızmışlar ne yapsın bizimkiler bilmiyor aslında dr para için yapmış sanırım şimdi tüpbebek para oyunlarına döndü ilaç firmaları dr lar kendi egolarını tatmin etmek için insanların ümitleriyle oynuyolar çok ince bir iş olan tüpbebeği baştan savma yapmaya başladılar tabi paralarını devletten bizden fazlasıyla temin ediyolar onun eşindede varikosel vardı ameliyat oldu doğal yolla olmayınca tüpbebek yaptırmışlar okadar ümit heyecan boşa gitmiş anlicanız haram olsun böyle yapan dr alınan para çokta sevinmişlerdi bizimle aynı yıl evlenmişler tam 8 yıl dile kolay onca yıl sonra sevin ve dr yüzünden boğazında kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?