kizlar bugun deliligim ustumde galiba depresyondan cikiyom mu ne
avatarimi begendinizmi bakip bakip guluyom
Nevrommm ya.. seni öslediğimi hissettim, yazma ihtiyacı duydum, kuzum benim, Allahın sevdiği kulu.. gitti de beni unuttu deme sakın, çok özelsin benim nazarımda.. güzel kadın.
merhaba tekrar evet geçen gün iş yerimdeydim ben hastanede çalışıyorum biraz yoğunlaştı çıkmak zorunda kaldım özür dileyemedim önce özür diliyor sonra tekrar merhaba diyorum....
Ben çok çabuk ısınamam zor güvenirim fakat hiç yapımdada yoktur hiç tanımadan yorum yapmak ınsanlarla ılgılı ama sızler cok şekersiniz!!!!! çok samimiyim.....
evet canım öyle geçen gün eşim pc başından saat gece 3 de kaltı benim yanıma geldi ben kızınca ben yararlı şeyler araştırıyordum yararlı şeyide arabay alarm arıyormuş gerçektende çocuktan önemli bişey bu
Canımmm benimm. Dermiyim hiç öyle birşey. :1hug: :asigim: Yazdıkların beni çok duygulandırdı canım arkadaşım. Şeniz :asigim: Sen de benim için çok özelsin tatlım. Ben de seni arayıp soramıyorum , kusuruma bakma lütfennn olur mu. :1hug: Şeniz
dıptıs korktum benim için mi geldin dedim benneyaptımki :1shok: hahahaha hayırlısı neyse o olsun inş.. gelirse de gelsin.. yeter ki sağlık olsun :lepi:
kızlar çok mutsuzum yaaaa........
herşey üstüste geliyor.İçimde hiç bir heyecan kalmadı sanki.
Artık kanım çekiliyor.Çok yorgunum çook.
hayat beni çok yordu.
ağlamaktan gözlerim şişti yazıları zor görüyorum.
bütün bunlar biticek değil mi?nolur bitsin artık.yalan da olsa bitecek güzel günler var deyin nolur...............senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?