tuliny hayırdır:jeyyar: asayiş berkemal mi
kızlar çok mutsuzum yaaaa........
herşey üstüste geliyor.İçimde hiç bir heyecan kalmadı sanki.
Artık kanım çekiliyor.Çok yorgunum çook.
hayat beni çok yordu.
ağlamaktan gözlerim şişti yazıları zor görüyorum.
bütün bunlar biticek değil mi?nolur bitsin artık.yalan da olsa bitecek güzel günler var deyin nolur...............senağlama senağlama
kızlar çok mutsuzum yaaaa........
herşey üstüste geliyor.İçimde hiç bir heyecan kalmadı sanki.
Artık kanım çekiliyor.Çok yorgunum çook.
hayat beni çok yordu.
ağlamaktan gözlerim şişti yazıları zor görüyorum.
bütün bunlar biticek değil mi?nolur bitsin artık.yalan da olsa bitecek güzel günler var deyin nolur...............senağlama senağlama
canım hayırdır ne oldu... :çok üzgünüm:
tuliny hayırdır:jeyyar: asayiş berkemal mi
dıptıs öncelikle hoşgeldin canım...
kız bu tulıny var yaaayerimseniben bugun kendini aştı + 18e çevirdi burayı benden duymuş olmananiknanik bak aramızda he he :dance:
evet farkındayım aslında 2 aydır ailenizdeyım ama oyle cok fazla yazmaya daha doğrusu gerceklerle yuzlesmeye cesaretım yoktu kendımde uye degıldım arkadasım gosterdı onun sıfrelerıyle gırdım bır süre...Hep sızlerden habersız sızlerden moral aldım guldum bazende uzuldum tam gecen aksam nobetteyken uye oldum tüliny ile merhabalastık kı bır hasta sevkı ile bırdaha gerı donemedım...
Bende sızlerden olmak sızlerle olmak dahıl olmak yanınızda olmak destek almak yada her ne ıle adlandırıyorsanız yanlıs yorumlamak ıstemıyorum BENDE GELEBILIRMIYIM:)))
dıptıs öncelikle hoşgeldin canım...
kız bu tulıny var yaaayerimseniben bugun kendini aştı + 18e çevirdi burayı benden duymuş olmananiknanik bak aramızda he he :dance:
hayırlı cumalar kızlar sabah kanamayla uyandım solugu dr da aldık gitti dedim baktık kesenin icindeymis canımınici ama yanında kanama var ve dusme riski var salı gunu kalp atısları icin gidicez dua ederken once saglıklı gebelik sonra saglıklı evlat demeyi unutmayın bebegimi gordugume bile doyasıya sevinemiyorum 3 gun surdu mutlulugumuz simdi endise icinde bekliyoruz Allahım once sizlere saglık versin ki saglıklı gebelik gecirin sonra saglııklı bebekleriniz olsun bana dua etmeyi unutmayın
hoşbulduk canım Şeniz
eğer çalışma taktikleri veriyorsa ayrı :jeyyar:
bu yolda herşey mübahdır :roflol:
kızlar meraba
uzun zamandır siteye giremedim.
benimde bazı sorunlarım vardı çok şükür
sorunlarımızı hallettik ve aranızdayım
asicim canım benim senin ii olmana çok sevindim
bizler kocişlerle ii olalımda kaynantörler iice çatlasınlar canım.
nçınar canım arkadaşım.
herşey ii olacak hayırlısıyla.sen kalbini ferah tut.
allah hayırlısıyla bebeğini kucağına vercek canım benim.
Benim eşim de Kastamonu Taşköprülü...
Yarın istanbula gidiyoruz..Eşim için..Varikosel ameliyatı için ön görüşmeye gideceğiz...Mikrocerrahi olarak ameliyat istiyor eşim...Hayırlısı bakalım..Gerçi bir iki ay sonra mikroenjeksiyon tedavimiz olucak ama bakalım..Eşim geçen hafta spermlerini dondurttu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?