Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet farkındayım aslında 2 aydır ailenizdeyım ama oyle cok fazla yazmaya daha doğrusu gerceklerle yuzlesmeye cesaretım yoktu kendımde uye degıldım arkadasım gosterdı onun sıfrelerıyle gırdım bır süre...Hep sızlerden habersız sızlerden moral aldım guldum bazende uzuldum tam gecen aksam nobetteyken uye oldum tüliny ile merhabalastık kı bır hasta sevkı ile bırdaha gerı donemedım...
Bende sızlerden olmak sızlerle olmak dahıl olmak yanınızda olmak destek almak yada her ne ıle adlandırıyorsanız yanlıs yorumlamak ıstemıyorum BENDE GELEBILIRMIYIM:)))

canım yalandan değil.. güzel günler senin içinde gelicektir mutlaka.. her zaman hayat bize gülümsemiyor malesef.. belki acı taraflarını daha çok görüyoruz ama.. böyle olunca güzel anların kıymetini daha iyi biliyoruzdur.. ağlama sıkma kendini boş yere.. hayattan kendini soyutlama.. hiç iyi değil bende geçirdim.. kendine edersin canım.. at kafandan düşünceleri.. meşgul olduğun birşey yoksa sürekli kafanda kuruyorsundur.. yapma bunu.. elde olmasa da en azından dene.. çık dışarı hava soğuk olsa da gez.. eşinle birlikte program yapın.. ben film izlemeyi çok severim.. sende hoşlanıyorsan komedi filmleri izleyin.. hayata bir kez geliyoruz canım.. en güzel şekilde yaşamaya çalışalım.. :teselli:

:teselli: biraz profilinden birşeyler okudum anlamaya çalıştım canım
eğerki doğru anladıysam problemi Allah dayanma gücü versin
elbette en tombulundan tatlısından bir iki üç kaç tane bakabileceksen evlat versin:asigim:

dıptıs öncelikle hoşgeldin canım...

kız bu tulıny var yaaayerimseniben bugun kendini aştı + 18e çevirdi burayı benden duymuş olmananiknanik bak aramızda he he :dance:

hoşbulduk canım Şeniz
eğer çalışma taktikleri veriyorsa ayrı :jeyyar:

bu yolda herşey mübahdır :roflol:

seni kaçak seniiii... demek o misafir üye sendin heeeeeeeee:1shok::1shok::1shok:
bizi dikizledin demek:1shok::1shok: yakaladık seniii....:mymeka:
canım tabiki gelebiirsin aramıza... herkese açık bir yer burası ve zamanla sende seveceksin burayı ve hatta çıkamayacaksın... meslektaşız bu arada seninle delikafadulden

dıptıs öncelikle hoşgeldin canım...

kız bu tulıny var yaaayerimseniben bugun kendini aştı + 18e çevirdi burayı benden duymuş olmananiknanik bak aramızda he he :dance:

nesrin çok ayıp yook öyle birşey yok aaa oldu mu canım şimdi :mymeka: al sana delikafadulden delikafadulden

Canım inşallah sorun çıkmayacak. Bebeğin buna da dayanacak. Yaşama sıkı sıkı tutunacak. Dualarımız sizinle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

..........dışarıdan mutlu görünüyorum ama artık taşıyamıyorum bu hüzünü......

Son düzenleme:
vurmaaaa abblaaa benim kocam yok, benim annem yok, benim ailem yok,,, bir evim bile yok,,, sokakta kaluıyorum he he he :jeyyar:fazla türk filmi izliyom galiba he he

evet evet dıptısım onunla ilgili sayılır.. güzel görünmek adına bişeyler.. delikafadulden delikafadulden

minikserçe biz seni kabul ettik bile sorma dal içeri sende.. gelecek adet tarihini.. eşinin testi varsa onu yaz.. kullandığınız ilaç ya da bitki ya da ne varsa onu yaz.. nevrocum yazar seni de listemize.. çok fazla umut var burda.. en azından moral veriyoruz birbirimize.. bazen de deliriyoruz delikafadulden delikafadulden

butterfly's yardım almayı düşünüyormusun peki.. ben ilaç kullanarak kendime gelmiştim.. belki fikir olur diye söyliyim dedim.. bir ömür bu şekilde süremez imkansız.. bir yerden başlamalı hayata tekrar sarılmalısın canım.. hem vücudunu da yoruyorsun bu kadar sıkıntıyla..

Canım sorunlar herneyse halletmene çok sevindim. Hep iyi ol inşallah. a.s.

Badem canım iyi geceler. İyi yolculuklar. İyi haberlerle dönün inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

üffff amma birikmişş sayfalar yine ben çıkalı ne kadar olduuki yavv böylee oku oku beynimm döndüüüü...........:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…