dün sabah çok az kahverengi akıntım oldu kesildi....bugün adetimin 34. günü...sabahtan beri yine az az kahve akıntım var...karnım ağrıyo...acayip gazım var...kafam allak bullak...idarada 31. gün negatif çıktı...senağlama
bu akıntı adete dönüşmezse yarın kanda baktırıcam...sinirlerim bozuk...1 dakika bile acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum...:çok üzgünüm:allahım nolur gör yaşadıklarımı hayırlısı neyse onu ver yarabbim....:Saruboceq:
bu arada bana rep verenler altın bulsun delikafadulden teşekkür ettim kızlar.. bende bugün kü hakkımı kullanayım bakalım ...
kızlar annem aradı beni... ya çok üzücü bir haber aldım az önce hala çok kötüyüm yaaa...
düşen thy uçağında babamın amcasının kızı da yaralalılar arasında ve ayakları kopmuş.3 operasyon geçirmiş ve hayati tehlikesi devam ediyormuş... bugun açıklanmış isimi... amcalarımız hep yurtdışına uçmuşlar akşamleyinnn... kızın ismi yasemin vural... bende şimdi doğrulamak için nette aradım ve haber bu...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MÜRETTEBAT VE YOLCU LİSTESİ
Amsterdam'da düşen THY’nin ‘Tekirdağ’ isimli uçağında bulunan yolcu ve mürettebat isimleri: Hasan Tahsin Arısan (Pilot), Olgay Özgür (Pilot), Murat Sezer, Figen Eren, Perihan Özden, Ulvi Murat Eskin, Yasemin Vural.
kizlar nevro simdi nekadar heyecanlidir degilmi
insallah bi aksilik cikmazda bugun tedavisine baslar allahin izniyle
nevrocum canim dualarimiz seninle boyle mubarek bir gunde bismillah dersin insallah ve guzelce devam eder:Saruboceq:
hepinize hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimizin gönlünden geçen muradları versin inşallah nevrosky tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun inşallah rabbim bu ilk denemede yüzünü güldürsün bebeğine kavuştursun canım
hayırlı akşamlar canlar nasılsınız
nevros canım allah tedavin hayırlar getirsin inşallah herşey yolunda gidecek allahın izniyle...dualarım seninle ve şuan tedavide ve beklemede olan bütün yoldaşlar dualarımız sizinle...
Nevrom ne yaptı acaba :asigim: umarım herşeyy yolunda gitmiştirç Mübarek günde başladı...
nevrodan haber yok mu :uhm:
nevroommm hadi gelde bize güzel haberler ver a.s.
NEVROOO çok merak ediyorum seni ya
Nevroşu merak ettim,öğlede sonra gelirim demiş ama henüz gelmedi,inşallah herşey güzel geçmiştir,benim bugün 2. günüm,sancım var,azıcık yatayım sonra gelirim,öptüm hepinizi Şeniz
canım hayırlısı olsun .bakalım ne zaman güzel haberi alcaz .şimdiden merakla beklicem.umarımmm koca bir pozatifle öğrenirsin sonucu:Saruboceq:
nevrocum merak ettik ama güzel haberlerle döndün şükür ki.. şimdi zamana bırakmak kaldı.. tabi kendini de strese sokmadan kaydirigubbakcemile5 Allah yüzünü güldürsün canım sonunda. :Saruboceq: Şeniz
nevroşum hayırlı olsun tedavin,ay çok heyecanlandım şimdi sanki ben tedaviye başlamış gibi sevindim,canım ya inşallah pozitif haberler alırız senden,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle :1hug:
hayırlısı canım . Musait oldugunda kısa protokol nedir accuk anlatırmısın canımmm
Nevrosky hayırlı olsun canım inşallah herşey çok güzel olur.
Meleğine kavuşmana çok az kaldı dualarım seninle tatlım:1hug:
hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim tedavinin sonunda yüzünü güldürür bebişine kavuşursun canım
nevrom hadi bakim sanada rastgele inşallah sende annelik duygusunu tadarsın canım kısa protoköl olması güzel bebişler geliyor sanırım tez zamanda
dünürümmmmmmmmmmmm :sm_cool: damat geliyor muuu kıss nihayetttt iyi arayı fazla açmadınnn :sm_cool:
tedavin hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inş senin adına çok sevindim bitanem inş sonuda güzel olacak Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın :Saruboceq:Şeniz
Nevrom hayırlı uğurlu olsun bu tedavi sana bebiş getirsin inşallah bizlerde heyecanla bekliyoruz :Saruboceq:
cornelia sen git sev başkalarını :mymeka:
nevrom hadi bakallım hayırlsıyla bebişlerin yerleşsin göbüşünee::emir_bebek
Haydi hayırlısı canım.
Allahım dualarımızı kabul eder inşallah.
Merak ettik bugün seni.:1hug::asigim:
nevrom hadi hayırlısı inşalllahhh güzell bir sonuçla:CüvCüv: biter bu başlangıç
cnm hadi hayırlı olsun inşallah :Saruboceq:
Nevomm canım benimmm çok sevindimm.Tedavin hayırlı olsun inşallahh . Rabbim dualarını kabul edicekkk.Meleğine gün geçtikçee yaklaşıyorsunn... Allaha emane oll .öpüyorumm canım benim sefiyommm:asigim:Şeniz
:lepi: :dance: canım hadi hayırlı olsun
sağlıcakla güzel sonuçlar bekliyoruz senden :Saruboceq:
evet o topiği okudum canım:sm_confused:
nevrocum çok sevindim . tedavin hayırlı olsun canım.inşallah seni daha fazla uğraştırmadan bebişlerin gelir canım. dualrımız seninle:Saruboceq:
nevrocum çok sevindim,hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
tülincim seninde tahliller güzel çıkmış,hsg de iyi çıkar umarım a.s.
bu arada balsurat sen nerelerdesin :uhm:
ohhhhhh sevindim bu güzel haber inşallah tedaviden güzel onuç alır nevroşumuz allahın izniyle
nevro canımm zaman daraldı beklen an geldi:CüvCüv: innşşşş:Saruboceq::Saruboceq:
yok be güzelim nerdeeeee...misafirim var yarin,is güc ugrastim birazda ders calistim...
bitanemmm cok sevindimmm..hadi insallah bebegin sana yaklastiiidelikafadulden
utandiriosun beniii
hem herkes gördü kizz,sizin kadar güsel degilim
yinede cok sagol bitanem benimmm
saka yapiyo corni bitanemmm
hem ben baskasimiyim kiz gelirsem yanina enseye tokat smileyini yapmiyorum hadi yirttin yine
canımmm çokkk sevindim hayırlısı olsun allahım sağlıkla bebişlerine kavuşturur seni senin hamiş olman bu topiği çok ama çokkk mutlu edecek bizlerde daha çok morel olacak inşallah en kısa zamanda bu haberi alıp hep beraber halayı çekeriz
canım güzel duan için kocaman bir aminnnnnnnnnnnnn
tabikide olur canım ama hareket ve morfolojide önemli onlarıda yazarsan sana daha çok yardımcı olunabilir
hayirli olsun canim benim valla ben sasirdim ya birden bire olmus gibi hissediyorum nedense 15 gun ayriydim ondan oldu galiba
ama masallah canim boyle guzel ilerler insallah hersey:Saruboceq:
bacularııım
uzun zamandır girmiyorum topiğe
biraz işlere verdim kendimi
birazda bebek meselesinden soyutladım
bakalım böylesi nasıl olacak diye deneme içindeyim
bu ay normalde bugün adet olmam lazımdı geçen aya göre hesaplarsam
fakat yine yumurtlamam geç oldu
adetimin 24. günü yumurtladım
ve eminimki olmayacak
çünkü o kadar geç bir zamanda
kaliteli bir yumurta oluşmaz sanıyorum
1 haftam var ve şimdiden ağrılarım başladı
her neyse
nevomla görüştük bugün tüp bebe için dr gitmişti
kuşum çok sevindim inşallah ilk denemende hamile kalırsın:asigim:
hepinizi kocamanca öpüyorum
Herkese iyi geceler,
nevrocuğum tedavin hayırlı olsun,iğnelere başlamışsın,yumaşların büyüsün inşallah.
Kendinize iyi bakın canlarım hoşçakalın hamiş kalın.
nevrosky tedavin başlamış hayırlı olsun canım.İnşallah rabbim emeklerini boşa vemez.
meraba kızlar pek sık giremiyorum yatak istirahati laptop ı esim vermiyo ara ara giriyorum nevrom insallah ilk ve son tedavin olur bir ay sonra acaba tek mi ikiz mi diye dusunusun Allahım once saglıklı bi gebelik icin sana saglıklı sonra sana hayırlı saglıklı bebekler versin bu duam hepinize kızlar hem hamileyim hem de acizim annem ole soyluyo tutar belki duam
canımmiyiyim sağol sen nasılsın
yoktum 2 gündür özledinmi beni bakemm..
NEVOOOMMM yedavin hayırlı olsun tatlımmm ..inşş çifter çifter gelsin bebişlerin hayırlısıyla canımm..:dance:
kızlar bende 2 gün öncesinden adet oldum.Nevrosky yeni adet tarihim 25 mart canım
Bu haber bugün yayınlandı.
"Gazım var" diye hastaneye gitti hamile olduğu anlaşıldı
Tüp bebek tedavisini yarım bırakan kadın, fazla kiloları nedeniyle karnındaki şişlik de belli olmayınca 9 ay süresince hamile olduğunu anlamadı
"Gazım var, içimde bir şey hareket ediyor" diye hastaneye giden kadının, hamileliğinin son günlerini yaşadığı tespit edildi. Tüp bebek tedavisini maddi imkansızlıklar nedeniyle yarım bırakan ve bu arada hamile kaldığı belirlenen kadın, şimdi 4 kilo ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirmenin şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşıyor.
slm kızlar nasılsınız size 2 haber vercem biri iyi diğeri kötü kötü haberden başlayayım kızlarr dünadet oldumm ama ümitlenmemiştim nevrosky yeniadet tarihim ayın 26 iyi haberse kızlar dün adet olur olmaz doktorumu aradım bugün için gel dedi gittim bana forlaten diye hap vermişti sol yumurtamda kist vardı kızlarrrr kisttim kaybolmuş doktor gözün aydın emine hanım dedi çok sevindim ve dosya acıldı tedaviye başlamak için doktor bana klomen 50 mg diye hap verdi kullananlar bana yardımcı olsun ne gibi işe yarıyor acil cvp lütfen
kızlar annem aradı beni... ya çok üzücü bir haber aldım az önce hala çok kötüyüm yaaa...
düşen thy uçağında babamın amcasının kızı da yaralalılar arasında ve ayakları kopmuş.3 operasyon geçirmiş ve hayati tehlikesi devam ediyormuş... bugun açıklanmış isimi... hostes olarak thy de çalışıyordu...:1shok:amcalarımız hep yurtdışına uçmuşlar akşamleyinnn... kızın ismi yasemin vural... bende şimdi doğrulamak için nette aradım ve haber bu...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MÜRETTEBAT VE YOLCU LİSTESİ
Amsterdam'da düşen THY’nin ‘Tekirdağ’ isimli uçağında bulunan yolcu ve mürettebat isimleri: Hasan Tahsin Arısan (Pilot), Olgay Özgür (Pilot), Murat Sezer, Figen Eren, Perihan Özden, Ulvi Murat Eskin, Yasemin Vural.
ben de sizdenim sorunumuz erkek infertilitesi sayı 3 miyon hareket her alanda yüzde 1
2. mikro denememize mayısta başlayacağız ama ben çok korkuyorum.ilki tutmmaıştı ya bir de kötü anılarım oldu.
erkek infertilitesinde hiçbir çare yok mikrodan başka keçiboynuzu kürü vs palavra..en azından bizde işe yaramadı sadece keçiboynuzu pekmezi kullanınca sayı artmıştı ama küründe her şey aynı ..
başka önerileriniz varsa bana özelden yazar mısınız?
bir de erkek infertilitesinde durumu bizim gibi ya da bizden kötü olup da hamiş kalan var mı mikro yoluyla ya da normal yolla??? bunu da özelime yazar mısınız lütfenn öyle ihtiyacım var ki
ben de sizdenim sorunumuz erkek infertilitesi sayı 3 miyon hareket her alanda yüzde 1
2. mikro denememize mayısta başlayacağız ama ben çok korkuyorum.ilki tutmmaıştı ya bir de kötü anılarım oldu.
erkek infertilitesinde hiçbir çare yok mikrodan başka keçiboynuzu kürü vs palavra..en azından bizde işe yaramadı sadece keçiboynuzu pekmezi kullanınca sayı artmıştı ama küründe her şey aynı ..
başka önerileriniz varsa bana özelden yazar mısınız?
bir de erkek infertilitesinde durumu bizim gibi ya da bizden kötü olup da hamiş kalan var mı mikro yoluyla ya da normal yolla??? bunu da özelime yazar mısınız lütfenn öyle ihtiyacım var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?