Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaparsın canım yaparsın.. mesajları okurken
bununla işaretliyosun.. rengi açık oluyor.. en son mesajı da alıntı yap yapıyosun yazıyosun..

nevrooo sana da öğreteyim mi bunu delikafadulden

bu arada bana rep verenler altın bulsun delikafadulden teşekkür ettim kızlar.. bende bugün kü hakkımı kullanayım bakalım ...

Canım gelmemekte direniyor. Var mı acaba bir sebebi. İnşallah hayırlı bir sebebi olsun. Yarın belki de müjdeyle geleceksin aramıza :teytey:

nevrosky yumurta kalitesi ve embriyonun tutunması için ananas suyu ve bir de tarçın,çörek otu,karanfil ,bal karışımı önermişti arkadaşlar tüp bebekte.bir araştır ,dene istersen ben de nasip olursa bu karışımı ve ananas suyunu denemeyi düşünüyorum.tabi tekrar tedaviye başlarsam ne bileyim bugün hiç bişiy yapacak güç bulamıyorum kendimde....

kızlar annem aradı beni... ya çok üzücü bir haber aldım az önce hala çok kötüyüm yaaa...
düşen thy uçağında babamın amcasının kızı da yaralalılar arasında ve ayakları kopmuş.3 operasyon geçirmiş ve hayati tehlikesi devam ediyormuş... bugun açıklanmış isimi... hostes olarak thy de çalışıyordu...:1shok:amcalarımız hep yurtdışına uçmuşlar akşamleyinnn... kızın ismi yasemin vural... bende şimdi doğrulamak için nette aradım ve haber bu...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

MÜRETTEBAT VE YOLCU LİSTESİ

Amsterdam'da düşen THY’nin ‘Tekirdağ’ isimli uçağında bulunan yolcu ve mürettebat isimleri: Hasan Tahsin Arısan (Pilot), Olgay Özgür (Pilot), Murat Sezer, Figen Eren, Perihan Özden, Ulvi Murat Eskin, Yasemin Vural.

Son düzenleme:
Allah yardımcıları olsun nesrincim.. çok zor.. onlar için hayırlısı neyse onu versin rabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yaparsın canım yaparsın.. mesajları okurken
bununla işaretliyosun.. rengi açık oluyor.. en son mesajı da alıntı yap yapıyosun yazıyosun..

nevrooo sana da öğreteyim mi bunu delikafadulden

bu arada bana rep verenler altın bulsun delikafadulden teşekkür ettim kızlar.. bende bugün kü hakkımı kullanayım bakalım ...

şimdi olacakkk sanırımmm delikafadulden:sm_cool:

çok geçmiş olsun.....senağlama

kizlar nevro simdi nekadar heyecanlidir degilmi
insallah bi aksilik cikmazda bugun tedavisine baslar allahin izniyle
nevrocum canim dualarimiz seninle boyle mubarek bir gunde bismillah dersin insallah ve guzelce devam eder
:Saruboceq:

Nevrom ne yaptı acaba :asigim: umarım herşeyy yolunda gitmiştirç Mübarek günde başladı...

nevrodan haber yok mu :uhm:

nevroommm hadi gelde bize güzel haberler ver a.s.

NEVROOO çok merak ediyorum seni ya

Nevroşu merak ettim,öğlede sonra gelirim demiş ama henüz gelmedi,inşallah herşey güzel geçmiştir,benim bugün 2. günüm,sancım var,azıcık yatayım sonra gelirim,öptüm hepinizi Şeniz

canım hayırlısı olsun .bakalım ne zaman güzel haberi alcaz .şimdiden merakla beklicem.umarımmm koca bir pozatifle öğrenirsin sonucu:Saruboceq:

nevroşum hayırlı olsun tedavin,ay çok heyecanlandım şimdi sanki ben tedaviye başlamış gibi sevindim,canım ya inşallah pozitif haberler alırız senden,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle :1hug:

hayırlısı canım . Musait oldugunda kısa protokol nedir accuk anlatırmısın canımmm

Nevrosky hayırlı olsun canım inşallah herşey çok güzel olur.
Meleğine kavuşmana çok az kaldı dualarım seninle tatlım:1hug:

hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim tedavinin sonunda yüzünü güldürür bebişine kavuşursun canım

nevrom hadi bakim sanada rastgele inşallah sende annelik duygusunu tadarsın canım kısa protoköl olması güzel bebişler geliyor sanırım tez zamanda

Nevrom hayırlı uğurlu olsun bu tedavi sana bebiş getirsin inşallah bizlerde heyecanla bekliyoruz :Saruboceq:

cornelia sen git sev başkalarını :mymeka:

nevrom hadi bakallım hayırlsıyla bebişlerin yerleşsin göbüşünee:emir_bebek
:

Haydi hayırlısı canım.
Allahım dualarımızı kabul eder inşallah.
Merak ettik bugün seni.:1hug::asigim:

nevrom hadi hayırlısı inşalllahhh güzell bir sonuçla:CüvCüv: biter bu başlangıç

cnm hadi hayırlı olsun inşallah :Saruboceq:

:lepi: :dance: canım hadi hayırlı olsun
sağlıcakla güzel sonuçlar bekliyoruz senden :Saruboceq:

evet o topiği okudum canım:sm_confused:

nevrocum çok sevindim . tedavin hayırlı olsun canım.inşallah seni daha fazla uğraştırmadan bebişlerin gelir canım. dualrımız seninle:Saruboceq:

nevrocum çok sevindim,hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
tülincim seninde tahliller güzel çıkmış,hsg de iyi çıkar umarım a.s.
bu arada balsurat sen nerelerdesin :uhm:

ohhhhhh sevindim bu güzel haber inşallah tedaviden güzel onuç alır nevroşumuz allahın izniyle

nevro canımm zaman daraldı beklen an geldi:CüvCüv: innşşşş:Saruboceq::Saruboceq:

hayirli olsun canim benim valla ben sasirdim ya birden bire olmus gibi hissediyorum nedense 15 gun ayriydim ondan oldu galiba
ama masallah canim boyle guzel ilerler insallah hersey:Saruboceq:

Herkese iyi geceler,
nevrocuğum tedavin hayırlı olsun,iğnelere başlamışsın,yumaşların büyüsün inşallah.

Kendinize iyi bakın canlarım hoşçakalın hamiş kalın.

nevrosky tedavin başlamış hayırlı olsun canım.İnşallah rabbim emeklerini boşa vemez.

canımmiyiyim sağol sen nasılsın
yoktum 2 gündür özledinmi beni bakemm..
NEVOOOMMM yedavin hayırlı olsun tatlımmm ..inşş çifter çifter gelsin bebişlerin hayırlısıyla canımm..:dance:

Canlarım bütün mesajları tek tek okudum her zamanki gibi. :asigim: Hepiniz çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz yine. :asigim: O kadar tatlısınız ki. :1hug: :asigim: İnsan olumsuz bir durumda bile çakılmaz sizin aranızdayken. a.s. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bende 2 gün öncesinden adet oldum.Nevrosky yeni adet tarihim 25 mart canım

Tamam canım not aldım. Değişikliğini işleyeceğim. a.s. Diğer ay erken değil geç de gelmesin. İstemiyoruz artık. Söyle ona o gitsin bebişi yollasın artık.. :ecrin_bebek: hihoyyyt

Çok ilginçmiş cidden. :1shok: fisfisfis

Canım kötü haber değil ki adet olmak. Ama kistinin kaybolması çok güzel bir haber. :teytey: Tedaviye de başladın hayırlısıyla. Allah yardımcınız olsun bitanemm. Şeniz

ben de sizdenim sorunumuz erkek infertilitesi sayı 3 miyon hareket her alanda yüzde 1
2. mikro denememize mayısta başlayacağız ama ben çok korkuyorum.ilki tutmmaıştı ya bir de kötü anılarım oldu.
erkek infertilitesinde hiçbir çare yok mikrodan başka keçiboynuzu kürü vs palavra..en azından bizde işe yaramadı sadece keçiboynuzu pekmezi kullanınca sayı artmıştı ama küründe her şey aynı ..
başka önerileriniz varsa bana özelden yazar mısınız?
bir de erkek infertilitesinde durumu bizim gibi ya da bizden kötü olup da hamiş kalan var mı mikro yoluyla ya da normal yolla??? bunu da özelime yazar mısınız lütfenn öyle ihtiyacım var ki

Ayy canımm. Çok geçmiş olsun. :çok üzgünüm: Çok kötü bir haber. Elbette hayatını kaybeden ve yaralanan herkes için üzüldük ama bu olayın bir arkadaşımızın yakınının başına gelmesi daha bir sarsıyor. Çok üzüldüm canım. :çok üzgünüm:

bak canım pozitifiyle negatifiyle içinde hepsini barındıran bir link var ..oraya gir bakk..azospermi olan bir arkadaş doğal yolla hamiş şimdi..

Canım sen bizim listemizde kayıtlısın. Hatırlayamadın herhalde. Daha önce de gelmiştin sohbet etmiştik. Ekstra bir önerim yok. Dengeli beslenmesi çok önemli , sigara kullanmaması lazım. Ama bu uzun bir süreç olur zaten. Varikosel olup olmadığına bakıldı mı? Evet sayı ve hareket kötü ama micro ile şansın yüksek. İlki olmadı diye ikincisi de olmayacak demek değil. Pozitif düşün lütfen. Aklına eski olumsuz tedavinle ilgili olumsuz şeyler getirme. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…