Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar, nasilsiniz?
nesrincim çok gecmis olsun, insallah hayati tehlikeyi atlatir...
bana gelince 2gundur biraz hastaydim, esim grip olmustu sagolsun banada bulastirdi, simdi daha iyiyim.
bugun muayenem vardi, transferim ertelendi herhalde 10 sonra olur!!
rahim içi tabakasi yeterince kalinlasmamis daha5.5 taymis, haftaya cuma tekrar kan tahlilim ve usg var...
neyse biraz geçmise dalayim nlr oldu bi bakayim

Sevinirim bitanem. :dance::dance: Seni görmek iyi gelecektir. :asigim: a.s.

Sağol bitanemm. İnan daha birşey araştıracak vaktim olamadı. :1hug: Allah hepinizden razı olsun. Bu haftasonu baya bir araştırma yaparım sanırım.Şeniz

İyiyiz bitanem sen nasılsın?Geçmiş olsun bu arada. Eşin sana da bulaştırmış. a.s.
Geç olsun canım. Yeterki sağlıklı olsun transfer. Sonra da bebişin haberi gelsin. :teytey:

Canım yapma böyle lütfen. Herşey yolunda. Güzel günler var tabii. Ama böyle canını sıkarsan , olumsuz olayları aklına getirirsen işini zorlaştırırsın. Yorulmak yok. Daha bebiş gelecek , onu büyüteceksin. :ecrin_bebek:

Yarın bir hammişş haberi daha alabiliriz canlarım. :sm_cool:

asude arkadaşımız yarın kan testi yaptıracak. İnşallah bebişleri ona sıkı sıkı tutunmuşlardr.. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Kızlar müsadenizle ben çıkıyorum. mirmirmirmir Baya yorucu bir gündü. :bbo: Allah hepinize rahatlık versin. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.

İyiyiz bitanem sen nasılsın?Geçmiş olsun bu arada. Eşin sana da bulaştırmış. a.s.
Geç olsun canım. Yeterki sağlıklı olsun transfer. Sonra da bebişin haberi gelsin. :teytey:

sagol canim bende iyi sayilirim, iste biraz gripli gibiyim ama dikkat ediyorum transferden once atlatmam lazim, malum transferden sonra ilaç kullanmamaliyim.
aslinda benim içinde gec olmasi biraz iyi oldu, hemen ust uste iki transfer biraz yorucu olabilirdi simdi en azindan onumde daha on gunum var, basarisiz transferi tamamen atlatim dinlenmek için, ve tabii kose bucak koca evi temizlemek için, :lepi:
bu sefer transferden sonra yorgan dosek yatmicem, yavas yavas gunluk hayatima devam edecegim, rabbim ol dedikten sonra yatsamda ziplasamda o tutacak, yatmakta insani psikolojik olarak çok yoruyo

ayşecim geçmiş olsun canım.. hayırlısı olsun .. varsın 10 gün geç olsun yerimseniben

ayşecim geçmiş olsun canım.. hayırlısı olsun .. varsın 10 gün geç olsun yerimseniben

sagol canim,gec olsun daha iyi ya benimde onumde hazirlanmak için 10 gunum var zaten allah biliyorya bu hafta olmasin diye geçiryordum içimden

nevro canim tedavin hayirli olsun insallah ilk ve son denemen olur, rabbim bebislerini sana bagislar insallah

cucu hadi yumoslar gelisiyor ne guzel, ama ufak bi sorun var ya ben senin tedavini tam olarak anlamadim bayadir igne yapiyorsun, uzun protokol tupbebektemisin??fisfisfis

kizlar ben ananas konusunda biraz karamsarim, ama tabi benim dusuncemi açiklayayim karar sizin, bu son transferimde, ananas suyu içtim ve ananas yedim ancak anansin yag yakici bi etkisi daha var ve bu yuzden (çok afedesiniz) ben transferden sonra bir hafta boyunca ishal oldum ve acayip karin burkulmalari agrilari filan çektim ve sonra biraktim ve birazda o an ben umudumu yitirdim, çunki ilk gunlerimin çogunu wc'de geçirdim, bu denememdede balli karisimi denemeyi dusunuyorum, yemesi ve inanmasi bizden sifasi allahtan:Saruboceq:

kiz eminee bende sinopluyum :))

listeye eklenmen için demiştim ben.. sende durumunuzu yaz canım.. nevrosky ona göre ekler seni listeye..

anladım canım ayrıca bugun bır garıplık var ya benden kaynaklanıyor sızlerın yazdıklarını ben çok geç okuyabılıyorum..Bunun daha kolay bır yolu varmı?yada yanlış yaptığım bır şeymi var?

Sonrasında benım nişanlım yaptırdığı bır test sonucu HİÇ spermı olmadığını öğrenmiş yani azospermı tabı bununla savaşmaya çalışıyorum nişanlımın sorununu tam anlamıyla çözmeye çalışıyorum yakın zamanda çalıştığım hastanede bir test yaptırmayı düşünüyoruz ve onu ÇOK SEVİYORUM ama bazen kafam çok karışmıyor degıl ÇOK SIKILIYORUM..Tabıkı şu an hamılelık için dırek bırşeyler yapamıyoruz sadece ıkımız biliyoruz ama oncesınde neler yapabılırız nişanlıma faydalı olacak ne gıbı ılaçlar kullanabılırız bu tür ilaçlar varmı?umut varmı arkadaşlarBana lütfen yardım edin...Bu arada yakın zaman içinde evlenmeyi düşünürken şimdi nişanlım erteliyor çok sarsıldı Sanırım bunun müjdesi yüce tanrımda ama sizledende güzel şeyler duymak istiyorum...

Birde ben testlerımızı ve tabıkı şimdi olabılecek ve sonrası için tedavimizi çalıştığım hastane her konuda çok iyi olduğunu biliyorum yada içinde olunca öyle geliyor insana tabiki bunun ayrımını yapamıyorum Ben İZMİR ÖZEL KENT HASTANESİNDEYİM bizim hastanemizde bu konuda tedavı alan varmı yada oldumu nasıl başarı elde edebildilermi bilmek istiyorum burdada çalışsam önemli olan bizim hep hayal ettiğimiz oğlumuz yada cimcime kızımız ona sahip olmak için zaman kaybetmek istemiyorum yada bizim bebeğimiz olurmu arkadaşlarım tecrubelerınıze güveniyorum Hepinizden biraz umut ışığı biraz yardım bekliyorum esirgemeyeceğinizdende adım kadar eminim....Şimdiden teşekkürler....

günaydınnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt kızlar bu akşam misafirim var dünden hazırlık yaptım giremedim nete sabah bi bakim dedim ki yine maşallahınız var geçmişi okumak ne mümkün :sm_confused: döktürmüşsünüz kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar hihoyyyt
nasılnız bakıyım sayfalar çığ gibi büyümüş gece girmedim diye :mymeka:
tuliyn kudurmuşsun anam seninde başına gelecek var hatırladıysan bende kudurmuştum delikafadulden

Hade kalkın kızlar bugün cumartesi ya yatarsınız şimdi benim canım sıkılıyo :sm_confused:

neyse işten çıkmama az kaldı o zaman bende yatcam geç gelcem buraya :dilcikar:

a.s.

hepinize mutlu günler içinizden geçen tüm güzel dilekleriniz sizinle olsun canlarrr Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…