Hiç kusur olur mu kuzum benim.. canım, ciğerim, moral kaynağı, güzellik insanı.. biliyorum senin işin başından ne kadar aşkın.. nacizane ben seni ihmal etmişsem etmişimdir. O güzel yanaklarından öperim kuzum.. yüzün hep gülsün inşallah, Rabbim dileklerini en hayırlı şekilde sana nasip etsin.İyi calısmalar dilerim, arada sana ugrar, hatrını sorarım kuzu.
nevrosky yumurta kalitesi ve embriyonun tutunması için ananas suyu ve bir de tarçın,çörek otu,karanfil ,bal karışımı önermişti arkadaşlar tüp bebekte.bir araştır ,dene istersen ben de nasip olursa bu karışımı ve ananas suyunu denemeyi düşünüyorum.tabi tekrar tedaviye başlarsam ne bileyim bugün hiç bişiy yapacak güç bulamıyorum kendimde....
Selam kızlar bişey sorcam eşimde sperm 1-2 milyon çıktı sizce aşılama olurmu..bilgisi olan varsa yardımcı olurmu
nevrocugum benimde bugun adetim geldi,pazartesi doktoro gidecegiz,ignelere baslariz artik
igneyi kendinmi vurdun canim
slm kizlar, nasilsiniz?
nesrincim çok gecmis olsun, insallah hayati tehlikeyi atlatir...
bana gelince 2gundur biraz hastaydim, esim grip olmustu sagolsun banada bulastirdi, simdi daha iyiyim.
bugun muayenem vardi, transferim ertelendi herhalde 10 sonra olur!!
rahim içi tabakasi yeterince kalinlasmamis daha5.5 taymis, haftaya cuma tekrar kan tahlilim ve usg var...
neyse biraz geçmise dalayim nlr oldu bi bakayim
kızlar çok mutsuzum yaaaa........
herşey üstüste geliyor.İçimde hiç bir heyecan kalmadı sanki.
Artık kanım çekiliyor.Çok yorgunum çook.
hayat beni çok yordu.
ağlamaktan gözlerim şişti yazıları zor görüyorum.
bütün bunlar biticek değil mi?nolur bitsin artık.yalan da olsa bitecek güzel günler var deyin nolur...............senağlama senağlama
İyiyiz bitanem sen nasılsın?Geçmiş olsun bu arada. Eşin sana da bulaştırmış. a.s.
Geç olsun canım. Yeterki sağlıklı olsun transfer. Sonra da bebişin haberi gelsin. :teytey:
ayşecim geçmiş olsun canım.. hayırlısı olsun .. varsın 10 gün geç olsun yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?