Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GÜNAYDIN kızlar
kalkın hadi sabah odu ooooo gece okdar sohbete dalanırsa bugün kimse
olmaz burda heee :)) yağmurcum sıkma canını biz burdayız
sende işten ayrılınca uyursun bolbol
bugün kimse kahvaltı hazırlamıyor heralde ozaman sizi ben konuk edeyim ofise patronarl geç gelicek kahve ; çay
portakal suyu bide peynirli börek yaptıkmı ofis için yeterli heralhalde
cokacimcoookcokacimcoook

hadi kızlar buyrun :içelim::içelim::içelim::içelim:

Allah Allah çok ilginç gerçekten.:1shok:
İnsan hiç mi anlamaz 9 ay boyunca.

Biri börek mi dedidelikafadulden
Hemen geliyorum

evet kızlar ben peynirli böreği çok güzel yaparım hemde tavada yaparım,

buyrun buyrun kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun. allah yardımcıları olsun inşallah hayati tehlikeyi atlatır

nesrincim dün akşam konuşamadan çıktım kusura bakma canım geçmiş olsun inşallah düzelir akraban allahtan umut kesilmez rabbim yardımcınız olsun

casperım
sevcanım buyrun kızlar buyrun günaydın hepinize iştemisiniz evdemi
ben işteyim boşuna bekliyrum dükkanı 12de gelcekler patronalr bende 1 - 1,5 gibi çıkıcam işte saçma bi gün benim için sizler napıcaksınız bugn bakalım

bende canım saat 1 i bekliyorum. sonrada alışverişe gidicem markete sonrada eve ders çalışmam lazım offff offfff

ayy bende bende ya evde hiç bişi kalmadı kadın olmak ne kötü markettee gidip eve gelip etrafı toparlamam lazım 2gündür elim hiçbişeye kalkmıyor etrafı bugünden
toparlıyımda yarına bi işim kalmasın
açıköğretimmi okuyosun tatlım ondan mı ders çalışıyorusn benimde çalışmam laımda nerdeeee

artık son3hafta falan çalışırım ben :)

Kızlar hsg yi SSK karşılamıyo dimi?:uhm:
Ben öyle biliyorum.
Yanlışsa düzeltin.
İnşallah beni kazıklamamıştır bu hastane.:mymeka:
canım ssk hsgyi karşılıyor... hiç para ödemiyorsun devlet hastanelerinde öyle ama özelde fark var die biliyorum?

canım çok çok geçmiş olsun. allah yardımcıları olsun inşallah hayati tehlikeyi atlatır

casperim tşk ederim canım sağol. tek temennimiz bu...

nesrincim dün akşam konuşamadan çıktım kusura bakma canım geçmiş olsun inşallah düzelir akraban allahtan umut kesilmez rabbim yardımcınız olsun

tşk ederim bitanem. önemli değil... inş canım...

günaydın kızlar nasılsınız? kociş test yaptırmaya gittide bi bakiim bizim şekerler naapıyo dedim bende 12 de hastaneye gidecem umarım bu kez bi terslik çıkmaz hayırlısıyla sonuçlar güzel çıkar, canlarııım dua edin olurmu bizim için öpüyoru m hepinizi öğleden sonra girer sonuçları aktarırım size hoşçakalın....

çok geçmiş olsun nesrin. kolay değil inşallah durumu iyiye gider :çok üzgünüm:
aşkmeleğim bende börek istiorum ama

İnşallah eşinin değerleri iyi çıkar.
Hastaneden gelince bize haber ver.

Ne güzel siz erkenden çıkıcaksınız.
Ben saat 5'e kadar burdayım.:çok üzgünüm:
Sinir oluyorum Cumartesi günleri çalışmaya.Çok üzgünüm çoook
Keşke evde olsam, uyusam.mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…