bitanem niye o kadar verdin para ssklı değil misin ?
Bu haber bugün yayınlandı.
"Gazım var" diye hastaneye gitti hamile olduğu anlaşıldı
Tüp bebek tedavisini yarım bırakan kadın, fazla kiloları nedeniyle karnındaki şişlik de belli olmayınca 9 ay süresince hamile olduğunu anlamadı
"Gazım var, içimde bir şey hareket ediyor" diye hastaneye giden kadının, hamileliğinin son günlerini yaşadığı tespit edildi. Tüp bebek tedavisini maddi imkansızlıklar nedeniyle yarım bırakan ve bu arada hamile kaldığı belirlenen kadın, şimdi 4 kilo ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirmenin şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşıyor.
GÜNAYDIN kızlar
kalkın hadi sabah odu ooooo gece okdar sohbete dalanırsa bugün kimse
olmaz burda heee :)) yağmurcum sıkma canını biz burdayız
sende işten ayrılınca uyursun bolbol
bugün kimse kahvaltı hazırlamıyor heralde ozaman sizi ben konuk edeyim ofise patronarl geç gelicek kahve ; çay
portakal suyu bide peynirli börek yaptıkmı ofis için yeterli heralhalde
cokacimcoookcokacimcoook
hadi kızlar buyrun :içelim::içelim::içelim::içelim:
kızlar annem aradı beni... ya çok üzücü bir haber aldım az önce hala çok kötüyüm yaaa...
düşen thy uçağında babamın amcasının kızı da yaralalılar arasında ve ayakları kopmuş.3 operasyon geçirmiş ve hayati tehlikesi devam ediyormuş... bugun açıklanmış isimi... hostes olarak thy de çalışıyordu...:1shok:amcalarımız hep yurtdışına uçmuşlar akşamleyinnn... kızın ismi yasemin vural... bende şimdi doğrulamak için nette aradım ve haber bu...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MÜRETTEBAT VE YOLCU LİSTESİ
Amsterdam'da düşen THY’nin ‘Tekirdağ’ isimli uçağında bulunan yolcu ve mürettebat isimleri: Hasan Tahsin Arısan (Pilot), Olgay Özgür (Pilot), Murat Sezer, Figen Eren, Perihan Özden, Ulvi Murat Eskin, Yasemin Vural.
Kızlar hsg yi SSK karşılamıyo dimi?:uhm:
Ben öyle biliyorum.
Yanlışsa düzeltin.
İnşallah beni kazıklamamıştır bu hastane.:mymeka:
casperım
sevcanım buyrun kızlar buyrun günaydın hepinize iştemisiniz evdemi
ben işteyim boşuna bekliyrum dükkanı 12de gelcekler patronalr bende 1 - 1,5 gibi çıkıcam işte saçma bi gün benim için sizler napıcaksınız bugn bakalım
canım ssk hsgyi karşılıyor... hiç para ödemiyorsun devlet hastanelerinde öyle ama özelde fark var die biliyorum?Kızlar hsg yi SSK karşılamıyo dimi?:uhm:
Ben öyle biliyorum.
Yanlışsa düzeltin.
İnşallah beni kazıklamamıştır bu hastane.:mymeka:
canım çok çok geçmiş olsun. allah yardımcıları olsun inşallah hayati tehlikeyi atlatır
nesrincim dün akşam konuşamadan çıktım kusura bakma canım geçmiş olsun inşallah düzelir akraban allahtan umut kesilmez rabbim yardımcınız olsun
çok geçmiş olsun nesrin. kolay değil inşallah durumu iyiye gider :çok üzgünüm:kızlar annem aradı beni... ya çok üzücü bir haber aldım az önce hala çok kötüyüm yaaa...
düşen thy uçağında babamın amcasının kızı da yaralalılar arasında ve ayakları kopmuş.3 operasyon geçirmiş ve hayati tehlikesi devam ediyormuş... bugun açıklanmış isimi... hostes olarak thy de çalışıyordu...:1shok:amcalarımız hep yurtdışına uçmuşlar akşamleyinnn... kızın ismi yasemin vural... bende şimdi doğrulamak için nette aradım ve haber bu...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MÜRETTEBAT VE YOLCU LİSTESİ
Amsterdam'da düşen THY’nin ‘Tekirdağ’ isimli uçağında bulunan yolcu ve mürettebat isimleri: Hasan Tahsin Arısan (Pilot), Olgay Özgür (Pilot), Murat Sezer, Figen Eren, Perihan Özden, Ulvi Murat Eskin, Yasemin Vural.
günaydın kızlar nasılsınız? kociş test yaptırmaya gittide bi bakiim bizim şekerler naapıyo dedim bende 12 de hastaneye gidecem umarım bu kez bi terslik çıkmaz hayırlısıyla sonuçlar güzel çıkar, canlarııım dua edin olurmu bizim için öpüyoru m hepinizi öğleden sonra girer sonuçları aktarırım size hoşçakalın....
casperım
sevcanım buyrun kızlar buyrun günaydın hepinize iştemisiniz evdemi
ben işteyim boşuna bekliyrum dükkanı 12de gelcekler patronalr bende 1 - 1,5 gibi çıkıcam işte saçma bi gün benim için sizler napıcaksınız bugn bakalım
İnşallah eşinin değerleri iyi çıkar.
Hastaneden gelince bize haber ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?