Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar slm bende geldım nasılsınız pınk canım nereye gıttın kayboldun

çok duygulandımm canımm yaaa

canım sagolda ıhlamurun kokusundan içemiyorum
bol limonlu sıcak su içsem nasıl olur-tatlicadiarzu-

canım olabilir tabi..ama dinlenmeyi ihmal etme..ayrıca ter atmakta iyi gelir bununu için bir bardaksıcak çaya bir çay kaşığı karabiber atıp yatt.. sonra muhtemelen terlersin bunu içince..hemen üstünü değiş yada duş al sıkıca giyin..bak bu çok süper gelecek sana hemen ayağa kaldırır

aaaaaaaaaaaaaaaa tek kalmışım burada ama ben korkarım yanlızlıktan desem inanmayın zaten genelde yanlızım

korkma canım ben buralardayımm:teselli:

Son düzenleme:

aaaaaaaaa ne kadar guzel bir haber
canim benim gozunuz aydn harika valla insallah kazasiz belasiz kucagina alirsin darisi bizlere
bu topik duzelmeye basladi yafu insallah martta harikalara yaratacak

canim benim stres yapma lutfen insallah hersey yolunda gider ve bi sorun yasamazsin dularimiz seninleeeeeee

canim gecmis olsun demekki bunyen cok zayif kaldiramamisin
ama yazik esin ne cok korkmus zavallai ya ama iyi oldu ne kadar sevdigini anlamis oldun

:asigim:

selam kızlar ... nasılsınız?

yağmurcum strese sokma kendini.. neden hep acele ederiz ki sanki.. zamanı gelene kadar düzelicektir.. yoksa neden o zaman gel desinler ki sana.. ah ah yağmur.. şimdi kendini sıkıntıya soktun.. düşünmemeye çalış.. başka şeylerle oyalan.. mutlaka zamanı geldiğinde normal bir şekilde görüceksin bebeğini.. :teselli:

zambakım geçmiş olsun.. karabiberle balı sürerdi göğsümüze annem bize küçükken.. terleyip hemen atardık hastalığı.. yesende fayda eder herhalde.. çok sıcakta içme.. boğazını tahriş edersin.. Şeniz

blny72 boşuna kan testi parası ödemektense idrar testi yaptır bence.. nasılsa çıkar.. olmadı yine gider yaptırırsın.. negatifi görmekten korkma.. insan üzülüyor tabi ki ama olmayacaksa olmuyor işte canım.. :teselli:

eminecim geçmiş olsun.. klomenden herkes çekiyor anlaşılan.. ben aşılama yaptırmaktan vazmı geçsem napsam.. belki diyordum ama .. ilaç ağır geliyor hepinize.. bana da kesin o verilir.. eğer yaptırmaya karar verirsek kafamçokkarıştı Allah mutluluğunuzu bozmasın..

jeyannd boşver .. gelsinler sağlıklısın işte ne güzel.. ameliyatı ertelemişsiniz.. inş bu fikrin sonu hayırlı olur.. bi bakmışsın martta kediler gibi hamilesin delikafadulden delikafadulden

asicim hoşgeldin güzelim nasılsın yerimseniben

mrb canim iyilik allah a sukur sen nasilsin
kocis kaynanotore gitti bende hic giremedim bugun kk da takiliyorum
ne guzel bir hamis daha cikti
bugun guzel bir pazar gecirdim allaha sukur bir problem yok simdilik esimle
spora yazildik yuzmeye gittik bebek dusuncesini atmaya calisiyoruz iyi oldu amakaydirigubbakcemile2
biraza kulagimda bugun sagirlik olsada:a015:
stres yok:lepi:

sen nasilsin canim yine burdasin benim gibi kocisi atlattikmi kk:enbuyukkk:

iyiyim bende canım.. eşim ananesine kadar gitmişti.. ihtiyacını sormaya gelir birazdan.. 3 sayfa olmuş okudum işte bakınıyordum bende.. evet hep çıksın inş hamileler.. kulağına su kaçmıştır belki.. ağzını açıp kapamak ya da esnemek işe yaramıyor mu fisfisfis çok iyi yapmışsınız valla.. yüzme en sevdiğim spordur benimde.. hem diğerlerine göre de daha çabuk etki gösteriyor delikafaduldendelikafadulden

yıne kımse kalmamış bende gıdıyorum işte:çok üzgünüm::a015::a015:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sositososito sositososito sositososito sositosositoŞimdi dans zamanııı kopppsositososito:roflol:

dur kız gitme nereye .. kaydirigubbakcemile burdayız sana şaka yaptık delikafadulden delikafadulden delikafadulden can-iso var asi var ..
nasılsın ?

balkafa da gelmiş.. naber balımmm delikafadulden hangi şarkıdasın sositososito sositososito

ıyım tamam gıtmıyorum burdayım:teselli:a.s.

evet canim su gitti gecer uyuyunca insallah
evet ya ben tedavide 7 kiloyu gectim aldigim biraz verdim 2 3 kilo var onuda 2 aya kadar atmam gerek

yıne kımse kalmamış bende gıdıyorum işte:çok üzgünüm::a015::a015:

biz variz ya kizim nereye kaciyon

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sositososito sositososito sositososito sositosositoŞimdi dans zamanııı kopppsositososito:roflol:

ok danasa bayilirim haydiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama neden varmi ozel birsey olmasada onemli degil
calmadan oynar bizim ........sebepsiz oynariz bizde kiriklik var nasil olsahihoyyyt
hihoyyyt

kızlarya herşeye kafama takıyorum acaba dogaldan hamiş kalabılırmıyım yumurtam kendılıgınden buyurmu v.s v.s dıye uzayıp gıdıyorum:1ninca: kafayı yıycem bebek bebek dıye:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

asım kendını toparlayabıldınmı canım guçlu olmalıyız ama dımı:teselli:

slm kızlar nasılsınız, yazdıklarınızı okudum, tek tek cvp veremedim ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sizin gibi destekçi, sıcak,canayakın arkadaşlarımın olduğu bu siteye girdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum herkese tekrar çooooooookk teşekkür ediyorum umarım rabbim hepimizin dualarını kabul eder sağlık mutluluk huzur ve tombiş tombiş bebişler verir inşallah...

asım kendını toparlayabıldınmı canım guçlu olmalıyız ama dımı:teselli:

canim benim bu kadar takma dusun ve ne yapman gerektigine karar ver ama daha fazla dusunme gercekten kendimize yapiyoruz
yemin ederim benim yasadiklarimi biliyorsun esiminde ne oldu kendimize ettik ama simdi ben neden bilmiyorum fazla dusunmuyorum belki tedaviye baslayinca stres olucam ama simdi rahatim
at kafandan canim ya zaten boyle yaparsan sen bebsin kendiliginden gelmez
biliyoruzki surprizi seviyor bu bebisler
topladim canim allahima bin sukur cok iyiym
delikafadulden

bak ya benı yanlız bıarktınız kafamçokkarıştıyıne gıdıyorum işte banane lülülülülülü

kız sız bır gıdıp gelıyosunuz ya ben sonra tek kalıyorum korkuyorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…