- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
çok duygulandımm canımm yaaakızlar dün doktora gittim klomen kullanıyorum dün çok kötüydüm başım miğdem fenaydı kendi evime cıkmıştım camaşırları makinadan cıkarmak için başım döndü istifar ettim hole cıktım başım gene dönmeye başladı bayılmışım o ara gerisi hatırlamıyorum tabi eşim gelmiş allah tarafından değil mi hemen apar topar catalzeytin hastanesine götürüldüm doktor klomen kullandığım için hap falan vermedi normaldir dedi birde biraz bünye zayıfmış hapı kaldıramamış dedi dün inanılmaz şekilde kötüydüm birşey daha söyleeyim mi kızlar benim eşim çok ama çok utangactır komiktirde sever ama belli edemeyenlerdendir dün o kadar korkmuş ki ağlıyordu ve bana binlerce kez seni seviyorum dedi tabi çok mutlu oldum biz severek evlenmedik ama sonradan çok aşık olduk bende onu çok seviyorum bugün sabah kaltım kaynanam altımda ben üstte oturuyorum kaynanama inerken kapıyı açtım her merdivende bir gün toplaya toplaya indim aşağıya eve girdim eşimin elinde yüzük parmağıma taktı ölüm sensizlikse sensizlik ölümdür zaten dedi bana onu çok ama çok seviyorum akşam bende ziyafet var kızlar bugün biraz daha iyiyim ama genede başım dönüyor
canım sagolda ıhlamurun kokusundan içemiyorum
bol limonlu sıcak su içsem nasıl olur-tatlicadiarzu-
aaaaaaaaaaaaaaaa tek kalmışım burada ama ben korkarım yanlızlıktan desem inanmayın zaten genelde yanlızım
kızlar sanırım hamileyim ama çok şaşkınım adet olmuş gibiydim geçen gün yazmıştım belki hatırlarsınız ama sonra durdu şu an çok hastayım ilaç alacaktım almadan bi test yapayım dedim ummadığım bişekilde pozitif çıktı.çok şaşkınım Rabbim sağlıklı ve hayrlı geçirmeyi nasip etsin inşallah..Burada ki herkese de nasip etsin kısa zamanda.
Kızlar herkese merhabalar
ben çok iyi değilim yine moralim bozuldu :çok üzgünüm:
dr gidecektim önümüzdeki hafta ama ben dayanamadım kuzumu görmek için tek mi çift mi merak ediyordum bugün öylesine gittim hastaneye karından ultrasonla kese şekli biraz bozukmuş önümüzdeki hafta gel dedi o zaman herğey düzelebilir bu düşük riski dedi senağlama
ben sıkıldım artık stresten neden böyle oluyor Allah' ıma şığınıyorum Rabbim alma Kuzumu benden sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum ne olur benim için dualarınızı esirgemeyin
kızlar dün doktora gittim klomen kullanıyorum dün çok kötüydüm başım miğdem fenaydı kendi evime cıkmıştım camaşırları makinadan cıkarmak için başım döndü istifar ettim hole cıktım başım gene dönmeye başladı bayılmışım o ara gerisi hatırlamıyorum tabi eşim gelmiş allah tarafından değil mi hemen apar topar catalzeytin hastanesine götürüldüm doktor klomen kullandığım için hap falan vermedi normaldir dedi birde biraz bünye zayıfmış hapı kaldıramamış dedi dün inanılmaz şekilde kötüydüm birşey daha söyleeyim mi kızlar benim eşim çok ama çok utangactır komiktirde sever ama belli edemeyenlerdendir dün o kadar korkmuş ki ağlıyordu ve bana binlerce kez seni seviyorum dedi tabi çok mutlu oldum biz severek evlenmedik ama sonradan çok aşık olduk bende onu çok seviyorum bugün sabah kaltım kaynanam altımda ben üstte oturuyorum kaynanama inerken kapıyı açtım her merdivende bir gün toplaya toplaya indim aşağıya eve girdim eşimin elinde yüzük parmağıma taktı ölüm sensizlikse sensizlik ölümdür zaten dedi bana onu çok ama çok seviyorum akşam bende ziyafet var kızlar bugün biraz daha iyiyim ama genede başım dönüyor
asicim hoşgeldin güzelim nasılsın yerimseniben
iyiyim bende canım.. eşim ananesine kadar gitmişti.. ihtiyacını sormaya gelir birazdan.. 3 sayfa olmuş okudum işte bakınıyordum bende.. evet hep çıksın inş hamileler.. kulağına su kaçmıştır belki.. ağzını açıp kapamak ya da esnemek işe yaramıyor mu fisfisfis çok iyi yapmışsınız valla.. yüzme en sevdiğim spordur benimde.. hem diğerlerine göre de daha çabuk etki gösteriyor delikafaduldendelikafadulden
yıne kımse kalmamış bende gıdıyorum işte:çok üzgünüm::a015::a015:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sositososito sositososito sositososito sositosositoŞimdi dans zamanııı kopppsositososito:roflol:
kızlarya herşeye kafama takıyorum acaba dogaldan hamiş kalabılırmıyım yumurtam kendılıgınden buyurmu v.s v.s dıye uzayıp gıdıyorum:1ninca: kafayı yıycem bebek bebek dıye:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
asım kendını toparlayabıldınmı canım guçlu olmalıyız ama dımı:teselli:
kız sız bır gıdıp gelıyosunuz ya ben sonra tek kalıyorum korkuyorum:çok üzgünüm:[/QUOTE
yalnızmı kaldın seeeeenn ah canııım :teselli: üzülme ben burdayım şekerim dur sana çay doldurayımda içelim birlikte sıcak sıcak:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?