Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

jeyannd boşver .. gelsinler sağlıklısın işte ne güzel.. ameliyatı ertelemişsiniz.. inş bu fikrin sonu hayırlı olur.. bi bakmışsın martta kediler gibi hamilesin delikafadulden delikafadulden[/QUOTE]

evet çok sağlıklıyık sanırım bu konuda maşallah genç kızlığımdan beri hiç sektirmezz..ama mart ta süprizz yapıp gelmezler inşş..kedilere inat yaparlar belki
delikafaduldendelikafadulden
çok çalışmam lazımm çokkkkkkk delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ÖLÜNCE ÖLMÜŞMÜ OLACAĞIZ???

Karanlıktaymışlar.
İki embriyo, bir ana rahminde...
Her şeyden habersiz bekleşiyorlarmış,sudan bir beşiğin içinde...
Sarılıp birbirlerine, karanlıkta uyumuşlar öylece...
Haftalar geçmiş, ikizler gelişmiş.
Elleri, ayakları belirginleşmiş.
Gözleri çıktıkça meydana,
İkisi de çevrede olup biteni fark etmiş...
Ne rahat, ne güvenli bir dünyaymış bu...
Sıcak, ıslak, sevgi dolu...
'Öyle güzel bir dünyada yaşıyoruz ki' demişler, '...bize ne mutlu...'
Gel zaman git zaman, çevreyi keşfe girişmişler.
Bu karanlık dünyayı ve hayatın kaynağını deşmişler.Onları besleyip büyüten kordonu fark edince o kordonla kendilerini var eden Anne'lerine şükretmişler. Sonra başlamış bir varoluş tartışması:
'Buraya nereden geldik, biz nasıl olduk' diye sormuş ikizler...
'Annemiz' demiş biri, 'O bizi var etti, bize can verdi.'
'Ne biliyorsun' diye itiraz etmiş öteki, 'Sen hiç Anneni görmedin ki...':
'Belki de o sadece zihnimizdedir. Anne inancı bizi rahatlattığı için uydurduğumuz bir şeydir.'
Süredursun ana rahmindeki tartışma, ikizler büyüyüp gelişmişler.Rahme sığmaz olup tekmeleşmişler.Artık parmakları ve kulakları varmış kerataların...Büyüdükçe anlamışlar ki, yolun sonu yakın... Gün gelecek, bu güzelim hayat bitecek; Karanlık bir yolculuk, onları bir başka diyara çekecek.
'- Buradaki hayatımızın sonuna yaklaşıyoruz' diye fısıldamış ikizlerden biri efkarla...
'- Ben gitmek istemiyorum' diye diretmiş öteki; 'doyamadım ki daha hayata...'
'- Ama mukadderat alnına yazılandır; dua et, belki doğumdan sonra hayat vardır.'
Sormuş karamsar olan:
'- Bir gün bize hayat veren kordon kesilecek. Ondan sonra başımıza neler gelecek?'
Şiirle cevaplamış iyim ser olan:
'Birçok giden/ memnun ki yerinden/ çok seneler geçti/ dönen yok seferinden...'
Ve günlerden bir gün, yer sarsılmış, duvarlar kasılmış.Dayanılmaz sancılarla ikizler beklenen günün geldiğini anlamış. Buruşuk kollarıyla birbirlerine son kez sarılıp vedalaşmışlar.Ve 'ömrümüz bitti' diye çığlık çığlığa ağlaşmışlar. Azrail sandıkları bir el kesmiş onları hayata bağlayan kordonu,ağlaya ağlaya karanlık bir koridordan öbür hayata çıkmışlar.

Son düzenleme:
tulıny ya gozlerım doldu ya çok guzel bır anlatım yazısı

bu hikayede anlatılmak istenen ölümün belki de bir başlangıç olmasıymış.. bebişlerde bilmedikleri hayata gittiler.. ama orda da hayat olduğunu gördüler..

:CüvCüv::CüvCüv:banae martta bende boyle olmak ıstıyorum çok çalışıcam mart ayı malum bılıyorsunuz:roflol::roflol:

bende çay istiyoruummmmm...
tuliny canım ne güzel bir yazı bu canım ya evet düşününce öyle gerçekten..

tuliny canım çok güzel bi yazı gerçekten,
kızlar bişi soracam kocişi varikosel ameliyatı olanlar, ameliyat öncesi spermiogram testi hariç eşlerinizden hormon tahlili isteyen veya yaptıran varmı? doktor böyle bişey istedimi, bizden istemedide yaptırmamız gerekiyomu acaba?

kıssss tuliny bıraktınmı göğüs estetiği araştırmalarını sıkıldın galiba bu seferde anlatımlaramı merak saldın fisfisfisamaaaaaaaaaa emeğine sağlık çok güzel olmuş

pinkiiiim gel tatlım sanada doldurayım çay, yanına bişeylerde istermisin canım?

can_iso bizden istemediler canım.. hiç hormon tahlili yaptırmadık eşime.. onu erkek için genetik araştırmanın başında yapıyorlardır diye düşündüm ben ama bilmiyorum artık..

harzem yok kız niye bırakayım delikafadulden 2 gündür uygulama başladı delikafadulden kollarımı da çalıştırcam bakıcaz görücez sonucu delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım eşinin değerleri düşükse ister sanırım..çünkü sorun hormonlardan mı yoksa varikoselden mi kaynaklanıyor bilmek ister..eğer varikoselden dolayı bir düşüş varsa ameliyattan sonra düzelme olabilir..ama hormonlardan kaynaklınıyorsa sanırım bu biraz zor..ama tahlil yapılmalı bence..en azından bakılmalı hormonları nasıl diye

ama bizim bakılmadı hormonlara.. idrar kültürü yaptılar sadece.. spermiograma ve doplere göre de varikosel denildi.. varikosel zaten renkli dopler usg çektirmeden belli olmuyor ki..

kıslarrrrrrr buyrun gelin tıkınalım komşum şimdi kısır yapmış getirdi bu saatte olurmu demeyin çünkü o hamile canı istemiş yapmışlar banada bir tabak göndermişler ve bu saate yiyorum eşim duymasın beni yakında doğramaya başlayacak daha sabah kızıyodu kola içiyorum diye kilo alırsan göbiş çıkarsa sana iki ay ceza keserim gece gündüz koşturrum sokaklarda hiç acımam diyor benim adamda kilo takıntısı var valla dediğini yapar bende tam tersi abur cubur yemeyi severim bakalım ne yapacağız zaten daha tüpbebekteki aldığım kiloların yarısını verdim geri alırsam vay halime

sağol canım, başka birinden duydum varikosel çıktı hormon tahlili yapacaklar önce demiştide, öyle bişey varmı diye merak ettim

kızlar birşey soracağım sizlere ilk defa heveslendim gebelik çizelgesi yaptım ama bana tanıdık gelmeye başladı kimin vardı kızlar varsa aynısı hemen değiştireceğim gerçi öğrendim ya zırt pırt değiştirrim oynarım ben

canım bizde renkli doppler çektirdik orda çıktı zaten, ondan sonrada testte düşük çıktı umarım ameliyattan sonra düzelir hakkımızda hayırlısı

canım benım eşımde prolaktıne bakmışlradı yuksekmış ama bızım dr olacak amelıyattan kaç ay sonra fark ettı hazıranda 1sene olacak parlodelle duştu eşım bu ay başka dr gıtcek varıkoselden sonra spermınde düşüş oldu prolaktın hormonu yuzunden canım

harzem canım ben bılmıyorum nasıl yapılıyor banada ögretırmısın canım

yaa bu doktorlar neden doğru düzgün yapmıyolar işlerini, niye doktor olmuşlar ozaman, bizi böyle tereddütte bırakıyolar, sonra biz soruncada siz bizden daha mı iyi biliyosunuz diye söyleniyolar, sağol canım olmazsa ameliyattan sonra bide hormon testi yaptırırız olmazsa, inşallah ameliyat olumsuz sonuç vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…