- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
kız sız bır gıdıp gelıyosunuz ya ben sonra tek kalıyorum korkuyorum:çok üzgünüm:[/QUOTE
yalnızmı kaldın seeeeenn ah canııım :teselli: üzülme ben burdayım şekerim dur sana çay doldurayımda içelim birlikte sıcak sıcak:içelim:
doldur canım içelım karşılıklı :içelim:
tuliny canım çok güzel bi yazı gerçekten,
kızlar bişi soracam kocişi varikosel ameliyatı olanlar, ameliyat öncesi spermiogram testi hariç eşlerinizden hormon tahlili isteyen veya yaptıran varmı? doktor böyle bişey istedimi, bizden istemedide yaptırmamız gerekiyomu acaba?
can_iso bizden istemediler canım.. hiç hormon tahlili yaptırmadık eşime.. onu erkek için genetik araştırmanın başında yapıyorlardır diye düşündüm ben ama bilmiyorum artık..
harzem yok kız niye bırakayım delikafadulden 2 gündür uygulama başladı delikafadulden kollarımı da çalıştırcam bakıcaz görücez sonucu delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım eşinin değerleri düşükse ister sanırım..çünkü sorun hormonlardan mı yoksa varikoselden mi kaynaklanıyor bilmek ister..eğer varikoselden dolayı bir düşüş varsa ameliyattan sonra düzelme olabilir..ama hormonlardan kaynaklınıyorsa sanırım bu biraz zor..ama tahlil yapılmalı bence..en azından bakılmalı hormonları nasıl diye
canım benım eşımde prolaktıne bakmışlradı yuksekmış ama bızım dr olacak amelıyattan kaç ay sonra fark ettı hazıranda 1sene olacak parlodelle duştu eşım bu ay başka dr gıtcek varıkoselden sonra spermınde düşüş oldu prolaktın hormonu yuzunden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?