canım 4840 sayfada nevro göstermiş bende bugün okurken gördüm deneyeyim dedim uğraşa uğraşa bu hale geldi ama sanırsam değiştireceğim zaten çok güzel anlatılmış eminim sende en kısa zamanda yaparsınharzem canım ben bılmıyorum nasıl yapılıyor banada ögretırmısın canım
yaa bu doktorlar neden doğru düzgün yapmıyolar işlerini, niye doktor olmuşlar ozaman, bizi böyle tereddütte bırakıyolar, sonra biz soruncada siz bizden daha mı iyi biliyosunuz diye söyleniyolar, sağol canım olmazsa ameliyattan sonra bide hormon testi yaptırırız olmazsa, inşallah ameliyat olumsuz sonuç vermez
ÖLÜNCE ÖLMÜŞMÜ OLACAĞIZ???
Karanlıktaymışlar.
İki embriyo, bir ana rahminde...
Her şeyden habersiz bekleşiyorlarmış,sudan bir beşiğin içinde...
Sarılıp birbirlerine, karanlıkta uyumuşlar öylece...
Haftalar geçmiş, ikizler gelişmiş.
Elleri, ayakları belirginleşmiş.
Gözleri çıktıkça meydana,
İkisi de çevrede olup biteni fark etmiş...
Ne rahat, ne güvenli bir dünyaymış bu...
Sıcak, ıslak, sevgi dolu...
'Öyle güzel bir dünyada yaşıyoruz ki' demişler, '...bize ne mutlu...'
Gel zaman git zaman, çevreyi keşfe girişmişler.
Bu karanlık dünyayı ve hayatın kaynağını deşmişler.Onları besleyip büyüten kordonu fark edince o kordonla kendilerini var eden Anne'lerine şükretmişler. Sonra başlamış bir varoluş tartışması:
'Buraya nereden geldik, biz nasıl olduk' diye sormuş ikizler...
'Annemiz' demiş biri, 'O bizi var etti, bize can verdi.'
'Ne biliyorsun' diye itiraz etmiş öteki, 'Sen hiç Anneni görmedin ki...':
'Belki de o sadece zihnimizdedir. Anne inancı bizi rahatlattığı için uydurduğumuz bir şeydir.'
Süredursun ana rahmindeki tartışma, ikizler büyüyüp gelişmişler.Rahme sığmaz olup tekmeleşmişler.Artık parmakları ve kulakları varmış kerataların...Büyüdükçe anlamışlar ki, yolun sonu yakın... Gün gelecek, bu güzelim hayat bitecek; Karanlık bir yolculuk, onları bir başka diyara çekecek.
'- Buradaki hayatımızın sonuna yaklaşıyoruz' diye fısıldamış ikizlerden biri efkarla...
'- Ben gitmek istemiyorum' diye diretmiş öteki; 'doyamadım ki daha hayata...'
'- Ama mukadderat alnına yazılandır; dua et, belki doğumdan sonra hayat vardır.'
Sormuş karamsar olan:
'- Bir gün bize hayat veren kordon kesilecek. Ondan sonra başımıza neler gelecek?'
Şiirle cevaplamış iyim ser olan:
'Birçok giden/ memnun ki yerinden/ çok seneler geçti/ dönen yok seferinden...'
Ve günlerden bir gün, yer sarsılmış, duvarlar kasılmış.Dayanılmaz sancılarla ikizler beklenen günün geldiğini anlamış. Buruşuk kollarıyla birbirlerine son kez sarılıp vedalaşmışlar.Ve 'ömrümüz bitti' diye çığlık çığlığa ağlaşmışlar. Azrail sandıkları bir el kesmiş onları hayata bağlayan kordonu,ağlaya ağlaya karanlık bir koridordan öbür hayata çıkmışlar.
bende bu kız nerelerde demeye başlamıştımm
sağol bitanem iyiyimŞeniz
3 gündür yokdum...windovs kurmuştukya daha sonra nette problem çıktıanca bugün yapabildik....
maşallah 100 e yakın sayfa birikmiş:bbo: hepsini tam okuyamıyorum ama her sayfaya şöyle bir göz atıyorum...
canım benim üzme ne olur kendiniKızlar herkese merhabalar
ben çok iyi değilim yine moralim bozuldu :çok üzgünüm:
dr gidecektim önümüzdeki hafta ama ben dayanamadım kuzumu görmek için tek mi çift mi merak ediyordum bugün öylesine gittim hastaneye karından ultrasonla kese şekli biraz bozukmuş önümüzdeki hafta gel dedi o zaman herğey düzelebilir bu düşük riski dedi senağlama
ben sıkıldım artık stresten neden böyle oluyor Allah' ıma şığınıyorum Rabbim alma Kuzumu benden sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum ne olur benim için dualarınızı esirgemeyin
sorma bende aynı böyleyimmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştınevrom,tulinim keşke dediğiniz gibi olsa :Saruboceq: ama ben her ay böyle oluyorum maalesef çok zor sökülüyo ve çok sancılı geçiyo adet dönemim ama bu sefer çok uzattı hayır bişey diil bide gergin oluyorum ki böyle oluncaklava: kociş kaçıcak yer arıyo valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
merhaba canımma.s. dileğin için teşekkürlerarkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..
kıslarrrrrrr buyrun gelin tıkınalım komşum şimdi kısır yapmış getirdi bu saatte olurmu demeyin çünkü o hamile canı istemiş yapmışlar banada bir tabak göndermişler ve bu saate yiyorum eşim duymasın beni yakında doğramaya başlayacak daha sabah kızıyodu kola içiyorum diye kilo alırsan göbiş çıkarsa sana iki ay ceza keserim gece gündüz koşturrum sokaklarda hiç acımam diyor benim adamda kilo takıntısı var valla dediğini yapar bende tam tersi abur cubur yemeyi severim bakalım ne yapacağız zaten daha tüpbebekteki aldığım kiloların yarısını verdim geri alırsam vay halime
kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...
monarosa hayırlısı olsun canım.. inş bekleyişin sonu kendisi küçük mutluluğu çok büyük bebişle sonuçlanır.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
mona rosa hayırlı olsun şimdikten canım bide geçmiş olsun tabi inşallah en yakın zamanda hamiş haberinide verirsin
canım hayırlı olsun tatlım
rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin:Saruboceq:[/QUOTEteşekkürler arkadaşalr.umarım her şey yolunda gider.:CüvCüv:
Transferden önceki akşam kalçadan 2 dozluk progesteron iğnesi yaptırmanı tavsiye ederim..En yakın sağlık kuruluşundan....kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...:teytey::teytey:
badem cim:asigim:
onlar hep senin görünmez ama hep yanında var olan meleklerin olacaklar canımmmm:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
eşinin yazdıkları da çok güzelmiş canım.. Allah sabır versin size..
badem allah sabırlığınızı versin canım inşallah acınızı azda olsa unutturacak melekleriniz tekrar gelir size yaşadıklarınızı duygularınızı çok güzel anlatmış
badem
şiir beni mahvettisenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?