Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar nasılsınız yeni hamişimiz varmış çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin darısı da bizlerin başına inşallah 2009 yılı bizlere çok uğurlu gelir hepimiz hamiş kalırız :CüvCüv:

harzem canım ben bılmıyorum nasıl yapılıyor banada ögretırmısın canım
canım 4840 sayfada nevro göstermiş bende bugün okurken gördüm deneyeyim dedim uğraşa uğraşa bu hale geldi ama sanırsam değiştireceğim zaten çok güzel anlatılmış eminim sende en kısa zamanda yaparsın

canım inşşşşşşşş olumlu sonuç alırsınız evet bazı doktorlar oyle belkıde onun yuzunden 2aşılamam başarısız oldu amelıyattan once 7.500 mılyon ıken suan 5.400mılyon duşuşu bak neden dr hormon tahlılı isteyıpte dıkkatlı bakmaması çok sınırlendırdı benı anlatamamkötükedihüso

can-iso canım demek istediğim şuydu hormon tahlillerini varikosel teşhisi koymak için istemiyor doktor zaten..spermlerdeki sayı,hareket,morfoloji gibi bozuklukların hormonlardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek için...ama hiç baktırmadıysanız baktırmakta fayda var..

kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...

kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...:teytey::teytey:

monarosa hayırlısı olsun canım.. inş bekleyişin sonu kendisi küçük mutluluğu çok büyük bebişle sonuçlanır.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mona rosa hayırlı olsun şimdikten canım bide geçmiş olsun tabi inşallah en yakın zamanda hamiş haberinide verirsin

Benim dünyamdaki O hikayenin devamındaki ikiz kardeşler şu an aynı küçük mezarda yanyana yatıyorlar...

Bu şiiri eşim yazmıştı.....

Sevgililer günü sabaha karşı,
Benim badem ufkumda
Kızıl ışıklarıyla
İki minik güneş doğdu kanlı avuçlarıma.

Getirdikleri aydınlık,
Nefes kadar kısaydı.
Karanlığa yetmedi
O güzelim nurları.

Sadece gözümdeki
Yaşları aydınlattı,
O masum çaresiz
Billurdan ışıkları

Parladı gözlerimde
İki ilahi aydınlık.
Ne zor şeymiş Allah’ım
Meleklerden ayrılık

Topraklara bıraktım
Babam bile demeden
Elleri başlarında
Masum karındaşları.

Görmedikleri dünyanın
Yatıyorlar altında
Beyazlar içinde Ege
Nurlar altında Ada

Şimdi huzur içinde.
Yine kucak kucağa.
Güneş gibi battılar.
O derin sonsuzluğa.

Ellerimden kayarak
Gömüldüler bizimle.
Yol kenarındaki
İsimsiz bir mezara…

Ellerim çamur,
Gözlerim yaş içinde,
Dönüp son kez baktım,
Küçücük evlerine

İki melek yavrum
Kanatlandı topraktan
Açtılar kollarını
Sarıldılar boynuma
Şimdi çok pişmanım öpemedim onları
O tertemiz nurlanmış şehit vücutlarını.

Alamadım örtülerinden bir teli,
Hatıra olsun bana.
Buruk bir miras kaldı,
Saplanmış boğazıma.

Yağmur yağarken üzerlerine
Buğday tanelerimin,
Seslendiler dünyaya
Pembe dudaklarıyla.
Bize ne oldu anne,
Neden baba bu veda.
Ne size doyabildik daha,
Ne de yeşil kırlara.

Şimdi başlarında
Mezar taşı yerine
Cennet bahçesinden
Bir gül ağacı dikili.
Solan goncalarıma
Dağlanmış kalbimizin
Kanayan renginde açan
Bir demet hediyesi…

Bu gün bebeklerimizin mezarına gidip çiçek koyduk..Dua okuduk...İnşallah huzur içindedir meleklerim....

EMİNE CANIM UNUTMADAN ÖNCE SANA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETEYİMM

bende bu kız nerelerde demeye başlamıştımm
canım benim üzme ne olur kendini
bak erkenci davranmışsın bekle lütfen Dualarımız senle:Saruboceq:

sorma bende aynı böyleyimmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
arkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..
merhaba canımma.s. dileğin için teşekkürler

kilolar hepimizin derdi sorma gitsin
yemekli misafirlerim vardı doygunum ama
sen kısır dedin ya akan sular durdu:lepi:

ayyy kıslar resmen vucudumda fırtına kopuyor zavıflamak için bitkisel toz almıştım bugün onu içtim iki saatten beri sanki şimşekler çakıyor bağırsaklarımda nasıl ağrı yapıyor wc git git gel acayi oldum bu gidişle wc beni görmekten usanacak ilaç bitene kadar galiba bünye alışana kadar böyle tepki veriyor alışır benim vucutcokacimcoooksanki boğazımı tutmasam zayıflamicam ya ahhhhh ahhhhhhh bir bırakabilsem abur cuburu yanlız olunca daha çok tetikliyor sanki beni yemeyekötükedihüso

canım hayırlı olsun tatlım
rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin:Saruboceq:

nevrocuğum tedavin hayırlı olsun.hem heyecanlı,hem de güzel bir sürece girmişsin sen de .allah sonunu güzel yapsın tedavinin ...

badem cim:asigim:
onlar hep senin görünmez ama hep yanında var olan meleklerin olacaklar canımmmm:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

badem allah sabırlığınızı versin canım inşallah acınızı azda olsa unutturacak melekleriniz tekrar gelir size yaşadıklarınızı duygularınızı çok güzel anlatmış

badem

şiir beni mahvettisenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

monarosa hayırlısı olsun canım.. inş bekleyişin sonu kendisi küçük mutluluğu çok büyük bebişle sonuçlanır.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mona rosa hayırlı olsun şimdikten canım bide geçmiş olsun tabi inşallah en yakın zamanda hamiş haberinide verirsin

canım hayırlı olsun tatlım
rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin:Saruboceq:
[/QUOTEteşekkürler arkadaşalr.umarım her şey yolunda gider.:CüvCüv:

Transferden önceki akşam kalçadan 2 dozluk progesteron iğnesi yaptırmanı tavsiye ederim..En yakın sağlık kuruluşundan....
badem cim:asigim:
onlar hep senin görünmez ama hep yanında var olan meleklerin olacaklar canımmmm:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

eşinin yazdıkları da çok güzelmiş canım.. Allah sabır versin size..

badem allah sabırlığınızı versin canım inşallah acınızı azda olsa unutturacak melekleriniz tekrar gelir size yaşadıklarınızı duygularınızı çok güzel anlatmış

badem

şiir beni mahvettisenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

İnşallah Ada ve Ege nin kardeşleri gelir ve benimle kalırlar bu kez.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…