Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Transferden önceki akşam kalçadan 2 dozluk progesteron iğnesi yaptırmanı tavsiye ederim..En yakın sağlık kuruluşundan....
bademim o ne için.?neye yarıyor?hastane bir bayan vardı.kalçadan iğnesini yanlış mı ne vurmuşlar.topallıyor ve ağlıyordu.korktum

Canım sana vajinal jel verdiler mi? o kadın işin ehli birine vurdurmamıştır iğneyi bu yüzden böyle talihsiz bir durum olmuştur...progesteron embriyoların tutunmasını kolaylaştırıyor..İğne daha çabuk kana karıştığı için daha etkili..ben de tedavi aşamasında transfer zamanına gelebilirsem önceki akşam eşime iğne yaptıracağım..Yumurta toplandıktan sonra jel veriyorlar ama iğne jelden daha etkili......

ben de buradayım
okuldayken daha rahatım ama hafta sonları hep takıyorum kafama.. ilk tedavimn kötü anılarını silemiyorum ancak yeni tedavim olur biter bakarım ki her şey farklı o zaman atarım fobimi
mayısa kadar bekleyemeyeceğim belki de ama 12 gün rapor alıp evde durursam okulda dersler aksayacak müdürüm surat asacak vs vs..
diyorum ki ben 12 gün evde yatmayayım..ilkinde yattım da ne oldu tutmadı. transferimden sonra 2 gün evde dinlenirim sonra okuluma giderim
ama bir şeyler kafamı kurcalıyor
okula 5 dakikalık bir araba yolculuğuyla gidiyorum eşim götürüyor zaten aynı okulda öğretmeniz biz. ama araba yolculuğu ilk günlerde bebeğin tutunmasını engeller mi ki?
bir de okulda merdiven çıkıyoruz yoruluyorum acaba o tutunmaya etki eder mi?

canım sırf senin için girdim merak etmiştim...hayırlı olsun...

bana iğnesini vermişkerdi ilk denememde. ama eğer jel verirlerse bir de kendiliğimizden gidip iğne vurdurabilir miyiz ben şahsen doktor söylemezse cesaret edemem:uhm:

Ben transferden 2 gün sonra evi süpürüp eğilerek elimle yerleri silmiştim..Tabi çok yavaş hareket ederek...Ve baya da yürümüştüm...Ama tutundular...Tutuncak olan bebek tutunuyor zaten...günlerce yatakta yatıp ta tutunmayan da var..Ama transfer önceski gün herkese 2 doz progesteron iğnesi vurulmalarını tavsiye ederim..Bir de transferden sonra ayaklarınızı biraz havada tutun,belinizin altına yükseklik yapıcak yastık gibi bişeyler koyun...Yükseklere çok uzanmayın...İlk günlerden hamileliğin 3.ayına dek progesteron çok ama çok önemli....

Çok yavaş hareket edin kendinizi yormayın...

evet canım jel verdiler.2. gün yani yarından kullanacağım.prednol,rulid ve ağrı kesici olarak da parol verdiler.ama iğne demedi kimse.yarın doktoruma sorayım bari.

bana iğnesini vermişkerdi ilk denememde. ama eğer jel verirlerse bir de kendiliğimizden gidip iğne vurdurabilir miyiz ben şahsen doktor söylemezse cesaret edemem:uhm:

Canım transfer sonrası 8.gün bende adet gibi kanama oldu..dr a telde söyledim..2 doz iğne dedi..hatta kanamanın arttığı zamanlar oldu adet günüme denk gelen zamanlarda..o zaman günde 2 kez iğne oluyordum..bazan 3 bazan 4 doz...

benim eşim de doktor..bir zararı olsa eşim bana yapmaz herşeyden önce...

edebiyatçı Allah istedikten sonra hoplasanda zıplasanda olur mutlaka.. yeter ki sizin için zamanı gelmiş olsun.. fazla kafana takma.. araştırmalarını yap tabi de .. dediğin gibi hafta sonuna denk getirilirse üstüne 2 gün daha izin alırsan iyi olur.. kendini rahat hissedersin..

evet canım jel verdiler.2. gün yani yarından kullanacağım.prednol,rulid ve ağrı kesici olarak da parol verdiler.ama iğne demedi kimse.yarın doktoruma sorayım bari.

parol ağrı kesici..hamilelikte de önerilen parasetemol içeren ağrı kesiciler..minoset,tylol vs..prednol de kortizon ilacı..bir süre sonra kesiyor dr zaten onları...prednol sanırım 25 mg lık bir hap ama acaip acıkma hissi uyandırıyor insanda....

Merhaba
Kıssslarrrr.Benimde adet olmama 2 koca gün var.Ama ben heyecenadan tir tir titriyorum.Nolucak benim halim.Kendimi kötü halede hazırlamam lazım ama delikafadulden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dualarınıza ihtiyacım var kısssslaaarrrrr.

bir tedavi falan mı görüyorsun canım bebiş için iki gün sonra sonuçmu alacan ben anlamadım:uhm:

prednol kortizon ilacı mı? iyi de buna neden gerek duyuyorlar allah allah benim ilk denememde böyle şeyler hiç yoktu neler değişmiş böyle 6 senede(
kortizon ilacı çok mu gerekli?

emineecanim cok gecmis olsun,cok üzüldüm...insallah bir daha böyle bisey yasamazsin canim...
bademimbitanem meleklerin insallah yine sana gelecekler...Rabbim en dogrusunu en güzelini bilendir...kiyamam sana:teselli:

prednol kortizon ilacı mı? iyi de buna neden gerek duyuyorlar allah allah benim ilk denememde böyle şeyler hiç yoktu neler değişmiş böyle 6 senede(
kortizon ilacı çok mu gerekli?
Vücudun immun sistemini baskılıyor prednol.Bebeğin annenin vücudu tarafından yabancı bir organizma olarak algılanmamasını sağlıyor ..
emineecanim cok gecmis olsun,cok üzüldüm...insallah bir daha böyle bisey yasamazsin canim...
bademimbitanem meleklerin insallah yine sana gelecekler...Rabbim en dogrusunu en güzelini bilendir...kiyamam sana:teselli:

Amin canım..Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

allah yardımcın olsun canım....
inşallah bebişlerin sana tutunur....

canım hatırladığım kadarıyla sen tedavide falan değildin, neden adetin gelmeden bu kadar sitres yapıyorsun...herşeyi oluruna bırak zamanı gelince elbet bebişin gelecektir...
yüce mevlam sana ve bütün anne olmak isteyenlere en kısa zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin.....

amiinnnnnnnnnnnn......

bademcim canım şiir çok güzeldi:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
inşalalh bebişlerinin kardeşleri yakın zaman da sağlıcakla gelirler inşallah...

tülincim canım senin yazıda çok güzeldi:asigim:çok sağol canıma.s.
z

eminecim canım ben ilaç kullanmadım hiç bilmiyorum bünyede nasıl bir etki bıraktığını ama allah yardımcın olsun... bebiş için katlanmak zorundayız yapacak birşeyimiz yok. ayrıca önemli olan ne şekilde evlendiğimiz değil evliliğimiz boyunca mutlu olmaktır... Raabim hiçbirzaman bozmasın mutluluğunuzu...

badem canım inşş ALLAHIN izniyle meleklerinin yerine kardeşleri gelicek canım bir portakal boğazımda şuan..

kızlar hepınıze ıyı geceler öptum canlarım bol hamişlı hafta dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…