Transferden önceki akşam kalçadan 2 dozluk progesteron iğnesi yaptırmanı tavsiye ederim..En yakın sağlık kuruluşundan....
bademim o ne için.?neye yarıyor?hastane bir bayan vardı.kalçadan iğnesini yanlış mı ne vurmuşlar.topallıyor ve ağlıyordu.korktum
kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...
Canım sana vajinal jel verdiler mi? o kadın işin ehli birine vurdurmamıştır iğneyi bu yüzden böyle talihsiz bir durum olmuştur...progesteron embriyoların tutunmasını kolaylaştırıyor..İğne daha çabuk kana karıştığı için daha etkili..ben de tedavi aşamasında transfer zamanına gelebilirsem önceki akşam eşime iğne yaptıracağım..Yumurta toplandıktan sonra jel veriyorlar ama iğne jelden daha etkili......
ben de buradayım
okuldayken daha rahatım ama hafta sonları hep takıyorum kafama.. ilk tedavimn kötü anılarını silemiyorum ancak yeni tedavim olur biter bakarım ki her şey farklı o zaman atarım fobimi
mayısa kadar bekleyemeyeceğim belki de ama 12 gün rapor alıp evde durursam okulda dersler aksayacak müdürüm surat asacak vs vs..
diyorum ki ben 12 gün evde yatmayayım..ilkinde yattım da ne oldu tutmadı.transferimden sonra 2 gün evde dinlenirim sonra okuluma giderim
ama bir şeyler kafamı kurcalıyor
okula 5 dakikalık bir araba yolculuğuyla gidiyorum eşim götürüyor zaten aynı okulda öğretmeniz biz. ama araba yolculuğu ilk günlerde bebeğin tutunmasını engeller mi ki?
bir de okulda merdiven çıkıyoruz yoruluyorum acaba o tutunmaya etki eder mi?
Canım sana vajinal jel verdiler mi? o kadın işin ehli birine vurdurmamıştır iğneyi bu yüzden böyle talihsiz bir durum olmuştur...progesteron embriyoların tutunmasını kolaylaştırıyor..İğne daha çabuk kana karıştığı için daha etkili..ben de tedavi aşamasında transfer zamanına gelebilirsem önceki akşam eşime iğne yaptıracağım..Yumurta toplandıktan sonra jel veriyorlar ama iğne jelden daha etkili......
bana iğnesini vermişkerdi ilk denememde. ama eğer jel verirlerse bir de kendiliğimizden gidip iğne vurdurabilir miyiz ben şahsen doktor söylemezse cesaret edemem:uhm:
evet canım jel verdiler.2. gün yani yarından kullanacağım.prednol,rulid ve ağrı kesici olarak da parol verdiler.ama iğne demedi kimse.yarın doktoruma sorayım bari.
bir tedavi falan mı görüyorsun canım bebiş için iki gün sonra sonuçmu alacan ben anlamadım:uhm:Merhaba
Kıssslarrrr.Benimde adet olmama 2 koca gün var.Ama ben heyecenadan tir tir titriyorum.Nolucak benim halim.Kendimi kötü halede hazırlamam lazım ama delikafadulden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dualarınıza ihtiyacım var kısssslaaarrrrr.
Vücudun immun sistemini baskılıyor prednol.Bebeğin annenin vücudu tarafından yabancı bir organizma olarak algılanmamasını sağlıyor ..prednol kortizon ilacı mı? iyi de buna neden gerek duyuyorlar allah allah benim ilk denememde böyle şeyler hiç yoktu neler değişmiş böyle 6 senede(
kortizon ilacı çok mu gerekli?
emineecanim cok gecmis olsun,cok üzüldüm...insallah bir daha böyle bisey yasamazsin canim...
bademimbitanem meleklerin insallah yine sana gelecekler...Rabbim en dogrusunu en güzelini bilendir...kiyamam sana:teselli:
allah yardımcın olsun canım....kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...
Merhaba
Kıssslarrrr.Benimde adet olmama 2 koca gün var.Ama ben heyecenadan tir tir titriyorum.Nolucak benim halim.Kendimi kötü halede hazırlamam lazım ama delikafadulden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dualarınıza ihtiyacım var kısssslaaarrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?