Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bademcim canım benim özel mesajını okudum ama ben cevap veremedim kapalı galiba özele tşk ederim canım sağol. durumu iyiye gidiyormuş canım iyi haberlerini aldık sonunda seninde eşinin yengesi vefat etmiş... başınız sağlsun... eşinin yazmış olduğu şiiri de okudum... o kadar iyi ifade etmiş ki duygulanmamak elde değil... İnşallah minik yeğenlerimiz arda ve egenin kardeşleri en kısa zamanda gelirler ve annelerini bir nebze olsun mutlu ederler.......

Güzel kalbiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..Allah hepimizin gönlündekini versin..:Saruboceq:

Sağol bitanem..Arda değil Ada....

Kızım Ada,oğlum Ege idi........

Ya kızlar acayip bi şekilde gögüslerimde şişlik ve uclarında acı ve kızarıklık var neden öyle olduki uclarıda şiş elliyemiyorum

Ya kızlar acayip bi şekilde gögüslerimde şişlik ve uclarında acı ve kızarıklık var neden öyle olduki uclarıda şiş elliyemiyorum

Yumurtlama dönemindeysen veya adet dönemine yakın zamandaysan göğüslerde hassasiyet ve şişlik olabilir benim bildiğim..Ama uçlarındaki kızarıklık neye bağlı bilemiyorum...

Hamilelik belirtisi olarak baş dönmesi,mide bulantısı,göğüsler şişlik hissi zaten çok erken zamanlarda olmuyor genellikle...Biraz daha ilerleyen haftalarda oluyor bu tür belirtiler...Aksi zamanlardaki belirti diye düşünülen şeyler psikolojik de olabiliyor arkadaşlar.....

kizlar hepinize iyi geceler...
kocis yok bu gece calisiyor:çok üzgünüm:
bende yaticam artik,gözlerim kapaniyor...
insallah bu hafta bol bol hamisli ve güzel haberli bir hafta olur...
öpüldünüz kocaman...a.s.

yağmur lütfen kendini bırakma canım daha çok erken.İnşallah keseyi göreceksin, kalp atışını da duyacaksın.lütfen bol bol dinlen...

arkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..

hoşgeldiiinnnnn...a.s.

İyi çalışmalar canım.Allah gönlüne göre versin...

pekmezle zencefili karıştırıp macun haline getir.1-2 kaşık ye.biraz acı oluyor ama öksürüğe birebir.ha bir de midende problem varsa biraz yakabiliyor mideyi. o yüzden tok karına ye.geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım.Artık az kaldı bebişlerine kavuşmaya.Şimdiye kadar herşey çok güzel gitmiş.İnşallah devamı da gelir canım.Artık stres yapma sakın.Çoook rahat ol...gelsin bakimmm bebeler.çifter çifter....

canım nasıl bişiy kullanıyosun bilmiyorum ama hamile kalırsan bebeğe zarar vermez mi acaba ne bieyim aklıma geldi.Ahhhh ah üşenmesek de spor yapsak di mi???kaydirigubbakcemile3

senağlama senağlama senağlama
Allahım sabır ver.......

bir tedavi falan mı görüyorsun canım bebiş için iki gün sonra sonuçmu alacan ben anlamadım:uhm:

Yok canım yok tedavi falan gördüğüm yok.Sadece uzun zamandır.Bebek olsun diye bekleyenlerdenimde.Bu ayda 3 mart adet günüm.Hani olmam inşaallah diye bekliyorum.Ben zamanında aşılama geçirdim.Olmamıştı.Şimdi biraz kendi haline bıraktıkta ondan.

prednol kortizon ilacı mı? iyi de buna neden gerek duyuyorlar allah allah benim ilk denememde böyle şeyler hiç yoktu neler değişmiş böyle 6 senede(
kortizon ilacı çok mu gerekli?

kortizon kullandığım denemelerim başarılı oldu poz .sonuç aldım.
bağışıklık sistemini zayıflatıp gebe kalmayı kolaylaştırıyor demişti hemşireler bana...

kıssssslar sizlere iyi geceler şimdiden üç günden beri baya yorgunum hem eşim evde kaldı hem görümcemin çocukları yanımdaydı hışımı çıkarttılar benim güzel bir yorgunluk duşu alıp yatacağım sizlere iyi sohbetler canlarım elektik canım inşallah hamiş kalırsın çok bekletmez seni bebişin hepinize hayırlı geceler

valla çok ümitlendirmeyeyim ama bence hamilesiiiinnnnnn.ben gebeyken de göğüs uçlarım bi acayipleşmişti. daha fazla erteleme test yaaappppppp.....klava:

Allah gönlüne göre versin canım...
kendiğinden hamiş olanlar hep beklemedikleri anda hamile olduklarını öğreniyorlar.çok düşünmemek lazım.Ama çok isteyince de insan düşünmeden edemiyor...

iyi geceler.badem de gitti iyi uykulaaarrrr.......
ben de bugün dip bucak temizlik yaptım mahvoldum.duş alıp yatmam lazım.ha bire erteliyorum.bir uyuşukluk çöktü ki sormayın....

Canım hoşgeldinn. Nasılsın? :1hug: :asigim:

Maşallahh bitanemmm. Bir sürü yumurtan olmuş. İnşallah güzel güzel döllenip , güzel güzel bölünürler. Sağlıklı en kalitesinden embriyo olurlar. Gelişmelerden haberdar et canım bizi. Öpüyorum çoook. Şeniz

Canım eşin çok güzel anlatmış , kağıda dökmüş duygularını. senağlama Okurken tüylerim diken diken oldu. :çok üzgünüm: :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…