nevrocuğum tedavin hayırlı olsun.hem heyecanlı,hem de güzel bir sürece girmişsin sen de .allah sonunu güzel yapsın tedavinin ...
ben de buradayım
okuldayken daha rahatım ama hafta sonları hep takıyorum kafama.. ilk tedavimn kötü anılarını silemiyorum ancak yeni tedavim olur biter bakarım ki her şey farklı o zaman atarım fobimi
mayısa kadar bekleyemeyeceğim belki de ama 12 gün rapor alıp evde durursam okulda dersler aksayacak müdürüm surat asacak vs vs..
diyorum ki ben 12 gün evde yatmayayım..ilkinde yattım da ne oldu tutmadı.transferimden sonra 2 gün evde dinlenirim sonra okuluma giderim
ama bir şeyler kafamı kurcalıyor
okula 5 dakikalık bir araba yolculuğuyla gidiyorum eşim götürüyor zaten aynı okulda öğretmeniz biz. ama araba yolculuğu ilk günlerde bebeğin tutunmasını engeller mi ki?
bir de okulda merdiven çıkıyoruz yoruluyorum acaba o tutunmaya etki eder mi?
Merhaba
Kıssslarrrr.Benimde adet olmama 2 koca gün var.Ama ben heyecenadan tir tir titriyorum.Nolucak benim halim.Kendimi kötü halede hazırlamam lazım ama delikafadulden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dualarınıza ihtiyacım var kısssslaaarrrrr.
Ya kızlar acayip bi şekilde gögüslerimde şişlik ve uclarında acı ve kızarıklık var neden öyle olduki uclarıda şiş elliyemiyorum
Canım hoşgeldinn. Nasılsın? :1hug: :asigim:
nevrom canım benim ben idare ediyorum asıl sen nasılsın tedaviye başlamışsın rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah çünkü bunu en çok hakedenlerden birisin tatlım tabi yine de her şeyin hayırlısı :CüvCüv:
Ben de iyiyim canım çok şükür. Yarın sabah yine hastaneye gideceğim. Kontrol var. 3 gün iğne kullandım. Yarın bakacaklar duruma. Yine iğnelere devam ederiz büyük ihtimal. O güzel sözlerin için çok teşekkürler canım. Hayırlısı inşallah. Şeniz :asigim:
Benim dünyamdaki O hikayenin devamındaki ikiz kardeşler şu an aynı küçük mezarda yanyana yatıyorlar...
Bu şiiri eşim yazmıştı.....
Sevgililer günü sabaha karşı,
Benim badem ufkumda
Kızıl ışıklarıyla
İki minik güneş doğdu kanlı avuçlarıma.
Getirdikleri aydınlık,
Nefes kadar kısaydı.
Karanlığa yetmedi
O güzelim nurları.
Sadece gözümdeki
Yaşları aydınlattı,
O masum çaresiz
Billurdan ışıkları
Parladı gözlerimde
İki ilahi aydınlık.
Ne zor şeymiş Allah’ım
Meleklerden ayrılık
Topraklara bıraktım
Babam bile demeden
Elleri başlarında
Masum karındaşları.
Görmedikleri dünyanın
Yatıyorlar altında
Beyazlar içinde Ege
Nurlar altında Ada
Şimdi huzur içinde.
Yine kucak kucağa.
Güneş gibi battılar.
O derin sonsuzluğa.
Ellerimden kayarak
Gömüldüler bizimle.
Yol kenarındaki
İsimsiz bir mezara…
Ellerim çamur,
Gözlerim yaş içinde,
Dönüp son kez baktım,
Küçücük evlerine
İki melek yavrum
Kanatlandı topraktan
Açtılar kollarını
Sarıldılar boynuma
Şimdi çok pişmanım öpemedim onları
O tertemiz nurlanmış şehit vücutlarını.
Alamadım örtülerinden bir teli,
Hatıra olsun bana.
Buruk bir miras kaldı,
Saplanmış boğazıma.
Yağmur yağarken üzerlerine
Buğday tanelerimin,
Seslendiler dünyaya
Pembe dudaklarıyla.
Bize ne oldu anne,
Neden baba bu veda.
Ne size doyabildik daha,
Ne de yeşil kırlara.
Şimdi başlarında
Mezar taşı yerine
Cennet bahçesinden
Bir gül ağacı dikili.
Solan goncalarıma
Dağlanmış kalbimizin
Kanayan renginde açan
Bir demet hediyesi…
Bu gün bebeklerimizin mezarına gidip çiçek koyduk..Dua okuduk...İnşallah huzur içindedir meleklerim....
canım inşallah hr şey yolunda gider :CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:
Sağol canımm.Ankaraya gideceğin zaman bana ziyaretçi mesajı at canım da haberim olsun. Yoğunluktan , telaşımdan bu ara kesik kesik giriyorum ve karıştırıyorum bazı şeyleri. :1hug: a.s.
Canlarım ben yatıyorum. mirmirmirmir Yarın kontrole gideceğiz. Bakalım yumoşlar ne alemde. Çok yumoş olmaz dediler kısa protokol olduğu için. Ama ben her işte bir hayır olduğuna inanıyorum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq:
Hepinize iyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalarrr. Allaha emanet olun. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?