Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyiz ayşecim.. herkes yatmış.. sen,ben, jeyannd ve hejadan başka.. pireliler laelaelaelaelaesen nasılsın? yerimseniben mail gelmiş yazı bana çok hoşuma gitti paylaşmak istedim..

valla iyiyim nasil olayim, bugun gunduz biraz dagittim, huzunlendim ama simdi iyiyim, arasira geliyolar soldan soldandelikafadulden
bi ara ne guzel aksam erken yatmaya alismistim ama olmuyo benim dna m bozuk, ben gece kusuyum, olmuyo ))

sen nasilsin??

olur arada sırada insanız.. boşver takma.. tabi ya gece kuşu olmayı bırakamadın sen kaydirigubbakcemile3 aslında en iyisi 12 de yatakta olmak.. sabahta 9 gibi kalkıcan.. oh ne dinç olur insan.. ama bizde nerdeee.. benimde pc başında gözlerim kapanıyor yatağa gidiyorum dön o yana dön bu yana yarım saatten fazla dönüp duruyorum.. kaydirigubbakcemile3 hem insanın metabolizması 00:00 ile 02:00 arası yağ yakıyormuşşşşşş yaaaa delikafadulden zayıflamak isteyenlere bu da ufak bir bilgi olsun yerimseniben iyi geceler ayşecim.. ben dönmeye gidiyorum .. bakalım saat kaçı vuracak uyuyana kadar delikafadulden

nevrocuğum öyle düşünme.benim de kısa protokoldü.hem yaşın benden daha genç.ne kadar kullanıyorsun günde gonal-f,doz ne kadar?çok güzel haberlerini bekliyoruz.çiçek bahçesi olsun göbüşün inşaaallahhihoyyyt:lepi:

günaydın kızlar,iyi bir hafta geçirmenizi dilerim,bende bugün tatil için tur şirketine gideceğim,eşim 20 Mayısta askerliği bitirmiş olacak inşallah :asigim:bizde haziranın ilk haftası için tatil planı yaptık,gelir gelmez gidecektik ama regli tarihim yüzünden 1 hafta erteledik,geciktirici ilaç kullanmamı eşim istemedi,zararı olmasın boş ver dedi,benden daha çok düşümüş beni aşkım :asigim:
xvyz gözün aydın canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
yağmurcan Allah yardımcın olsun,olumlu düşün,her şey güzel olsun ama en önemlisi Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
zambak geçmiş olsun,bal karabiber karışımı öksürüğe iyi gelir :1hug:
Mona rosa canım inşallah güzel haberleri verirsin,hakkında hayırlısı olsun.
Nevroşum yumoşlar inşallah istenen büyüklükte ve kalitede olmuştur,bir an önce bebişlerin gelir inş,dediğin gibi her işte bir hayır vardır a.s.
günaydın nesrincim :1hug:
karnım acıktı,kalvaltı yapıp dışarı çıkmam lazım,hepinizi öptüm Şeniz

günaydın topiğin şekerleri, nasılsınız bu sabah, umarım haftaya çok güzel başlarsınız ve hep öyle gider.
Caspeerrrrr sanada günaydın canım nasılsın? sen adet oldunmu yafff benim d.kontrol hapım çarşamba bitti, hala bişi yok olsa bi dert olmasa bi dert yahu

Günaydın kıslar, inşallah herkes için çok güzel bi gün olur.
Hafta sonları giremiyorum şimdi bi geçmişi okıyım bakıyım atladığım bişeyler olmasın

günaydın arkadaşlar..
ben yeni yeni bişeyler öğrenmeye başlıyorum,
sizin burdaki paylaşımlarınız gerçekten çok güzel..
eşimde azosperm olduğunu öğrenmiştik ama bazı sebeplerle
ertelemiştik test vs.ben durumumu bilmiyorum.biraz da korkuyorum aslında.
hangi testleri yaptırmam gerekiyor?
nasıl oluyor bu işler?
bu hafta eşim yine test yaptıracak.uzun zaman geçti üstünden.
belki bi değişiklik olmuştur ya da başka bir rahatsızlığı vardır,
bilemiyoruz.
ama ben kendim de gitmeliyim ertelemeden.
nerden başlamak lazım?
hangi testle?zor mu çok?

eee herkes nerde:uhm: sizi gece kuşları siziiiii şutarafagitti geceleri kaynatın sabahta ööööyle uyuyun bakalım, hadi herkes kalksın yoklama alacam birazdan, buara yoklamada alınmıyo diye kaytaran çok bakıyorumda :mymeka:

günaydın canım öncelikle aramıza hoşgeldin, umarım burada öğrendiklerinin sana çoook faydası olur.önce yazdıklarını okumadım geçmişi okumaya pek zamanım olmuyoda tam olarak neler yaptığınızı bilmiyorum ama önce sen bi hormon tahlili yaptır, değerler normaldir inşallah, zaten doktorla görüştüğünde kontrollerin düzene girecek sırasıyla sana belli işlemler uygulayacaktır, ardından rahim filmi dediğimiz hsg isteyebilir, eşin için üroloğa gittinizmi tatlım? önceki yazılarını okumadığım için bilmiyorumda

sabırsızım haberini bekliyorum.sabırsızlıkla

yağmurum stres yapma canım yat dinlen olumsuz düşünme bu sefer ne olur. olumlu düşünki her şey yolunda gitsin olumlu şeyler olsun canım benim.

yaaa okuyamayacağım valla kıslar naptınız siz yaa gunaydın bu arda ahepinize ama olmazki ben size tembih etmedimmi cuma gunu hafta sonu çook kaynatmayın diye offfff70 den fazla sayfa okumuycamm işte çabuk anlatın bamna bakayım hafta sonu nolduuuu?

testler çok zor değil, hormon tahlilini kan vererek yaptırıyosun, hsg yide bende dahil burda biçok arkadaş çektirdi öyle korkulacak bişey yok canım

günaydın kızlar.

nasılız bugün. inşallah bol hamişli bir hafta olur

canımm sanada günaydın, nasılsın, azönce yazmıştım ama okujmadın herhalde adet olmuşmuydun sen benim hap çarşamba bittide hala bişey yok d.kontrol hapından sonra bukadar uzamaz diye düşünüyorum ama umarım bi sorun yoktur

Canım tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsina.s.

günaydınn kızlar benim kırmızılar geldi sonunda canıma okudu bu ay klava: :mymeka: inşallah güzel bi hafta bizi bekliyodur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…